Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

adaşım şu similiyi koymamıştım ama çıkmış hadi işallah

inss canimmmm Allah razi olsun,
yarin sabah 11:30 da olucam asilamayi tekrar. (turkiyede 19:30 oluyor)
ins tutar haber ederim ben yine, siz de akliniza gelirsem dua edin ins :):)

Ayyyyy bana basıyii kızlarrrr nerdesiniz
kocam buz gibi suları meşrubatları içti içti,şimdik ben hasta oldum diyo gelde kızma

bir yagmur varki burda sormayın

Aksum sorma yaaa bende sıkıntıdan patlıycam beyaz sovu actım ama ehhh işte,eşimde yanımda uyuyup kaldı bnmde hiç uykum yokkkkk

eee senin nasıl gidiyor hazırlıklar tamam mı

Kızlar yrn okuyup hepınıze tesekkur edıcem şimdi minikimle ben cok yorulduk hılalım evet ben cleksan 0.4 kullanmaya basladım transfer oldugum gıbı hamıle oldugumu ogrenıncede takvıye coraspırn şimdilik göbekten vuruyorum inş ğöbiş buyuyunce kola gecerım seninde kusa zamanda kevgire donmen dılegımle :))))iyi geceler canlar

Oyyyyyy kıyamam size yatın hemen bol bol uyuyin bakimmmm
ozim gece gece güldürdün beni kevgire döncez demek
cnm arkadaşımm tüm kalbimle diliyorum her sey yolunda gitsin
umarım bende kısa zamanda hbr veririm

Aksum sorma yaaa bende sıkıntıdan patlıycam beyaz sovu actım ama ehhh işte,eşimde yanımda uyuyup kaldı bnmde hiç uykum yokkkkk

eee senin nasıl gidiyor hazırlıklar tamam mı

Hilalcim gunaydin dün ben çıktım den geldin sanırım sorma bende sıkıntıdan patlıyorum 4 günden beri esın yok is gezisinde normalde dün aksam gelecekti ama gelemedi ısı çıktı ben tek basıma duvarlara konuşur pozisyona geldim desem yeri
Hazırlıklara gelince cok küçük bir iki şey kaldı şekerini yapticaz isim belli olursa tabi:) birde perdesi kaldı yaa perdesi bulmam gerek ..

Hala kimse gelmemiş.kizlar bebegin kıyafetlerini makinada yıkasak olmaz dimi,ayy cok tembel oldum elde yıkamam gerek biliyorum ama oyle gözümde buyuyorki o kadar kıyafet nasil yıkanacak diye neyse tembellik etmiyim etiketlerini falan kestim yıkayimda utusunude babası yapar...

kız biz makinada yıkadık bebek programında ekstra durulama yap tamamdır elde biter mi o

günaydın hatunlar dün sinir harbinden sonra kırmızı kartı yedim ve sakinleştim

gunaydınn
oğlum 2 gundür kakasını yapamıyo ama gaz cıkarıyo bu kabız olduğu anlamına mı gelir ki kan vıtamıninden mi acaba :26:
napıcam ben off

Günaydınnn
aksum bak gamzede demiş bende öyle gördüm makinada hassas vaya bebek programında yıka ve ekstra durulama yaptır kendini yorma boşunaa,perdeci hiç bilmiyorum

masterim umarım hemen kokutur bebişin kakası bile ne önemli valla söylerlerdi onu görünce sevinceksin die dogruymuş

emine senin bu batın amma oynak heee kafasına göre takılıyor

Psk 85 cnm gelmiyorsun bayadır sende özlettin kendini
yoksa bize güzel haberler vermeye mi geldin

benim yine 3 gün önce geldi yasminede başladım
hadi hayırlı olsunnn yasminin

aynen öyle canım kafasına göre takılıyo
şu 2 gün önce 3 gün önce olanlardan olsa ne güzel olur

cnm makıne de yıka ben oyle yaptım gamzenın dediği gibi ıkı kere durula oldu bitti onun için yorulma boşuna

Kizlar gunaydin hilal Gamze TSK ederim cevaplar icin makinada yıka diyorsunuz o zaman bı kipa yapiyim ben dalının sıvısı varmış onu alıp geleyim onlar yıkamana dek bende yürüyüşümü yapayım boyaları falan karışmaz ins . Gerçi 30 derecede karışmaz herhalde dimi yaa..bu mübarek hava istiyor yaa geceden beri yağmur bu gri renk insanın bunalıma giresi geliyor vallahi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…