hayırlısı olsun canım tutunsunda varsın 2. kere ol sen aşılamayı sonucu güzel olacak işallah
adaşım şu similiyi koymamıştım ama çıkmış hadi işallah
Aksum sorma yaaa bende sıkıntıdan patlıycam beyaz sovu actım ama ehhh işte,eşimde yanımda uyuyup kaldı bnmde hiç uykum yokkkkk
eee senin nasıl gidiyor hazırlıklar tamam mı
Hala kimse gelmemiş.kizlar bebegin kıyafetlerini makinada yıkasak olmaz dimi,ayy cok tembel oldum elde yıkamam gerek biliyorum ama oyle gözümde buyuyorki o kadar kıyafet nasil yıkanacak diye neyse tembellik etmiyim etiketlerini falan kestim yıkayimda utusunude babası yapar...
günaydın hatunlar dün sinir harbinden sonra kırmızı kartı yedim ve sakinleştim
benimde kasık ağrılarım başladı 16. gündeyim ama hala yumurtlama felan olmadı
10 ocakta adet oldum yeni bat 17-18 şubat
hadi hayırlı olsunnn yasmininbenim yine 3 gün önce geldi yasminede başladım
Günaydınnn
aksum bak gamzede demiş bende öyle gördüm makinada hassas vaya bebek programında yıka ve ekstra durulama yaptır kendini yorma boşunaa,perdeci hiç bilmiyorum
masterim umarım hemen kokutur bebişin kakası bile ne önemli valla söylerlerdi onu görünce sevinceksin die dogruymuş
emine senin bu batın amma oynak heee kafasına göre takılıyor
Hala kimse gelmemiş.kizlar bebegin kıyafetlerini makinada yıkasak olmaz dimi,ayy cok tembel oldum elde yıkamam gerek biliyorum ama oyle gözümde buyuyorki o kadar kıyafet nasil yıkanacak diye neyse tembellik etmiyim etiketlerini falan kestim yıkayimda utusunude babası yapar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?