Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hepinizi öptük gelmeye çalışırım çok iş var ya hiç bitmiyo

Kızlarrr uğrayamıyorum bu araa okuyorum ve çıkıyorum bu sene ne kadarda yoğunummm hızıma yetişemiyorum artık harbiden düşüp bayılcam artık okullar beni çok yoruyor bir yandan stajım var bir yandan üniversite finallerim var bir yandan eşim evde 2 günde bir temizlik yemek misafir dışarı işleriii (kocişle gönül işleriii) gelemiyorum fazla durumlarınıızı okuyıup çıkıyorumm .Emoşum kuzumm görüşemedik senlede fazla eşim dibimdeydi üstü kapalı konuştumm anlamasın diyee kusuruma bakma emii çok mutlu oldum arayıncaa canım arkadaşım teşekkür ederim.Bu arada kırmızı kartıda yedim her zamanki gibii ama çokta mutlu oldum tayin zamanı hiç bebek düşüncesi yok aklımda çalışmalara orda devam edeceğiz bakalım daha var ama 3yada 4 aya kadar toplanmış olurumm herhalde

Canım sorun değil bitanemm

Şimşekler çakıyoooo ve ben hiç korkmuyorumki hu h*uuuuuuuu

ya gelinde sohbet edek ztn evde yalnızım bide eşim hastalıgı banada bulaştırdı sanırım bogazlarım acımaya başladı takviyelerimi hazırladım yatıyorum

Selam ztarım kolay gelsin bende hiç sevmem ütüyü,bende de kırgınlık var tembellik yaptım bütün gündür
acil olanları yap gerisini keyfin olunca yaparsın

Selam ztarım kolay gelsin bende hiç sevmem ütüyü,bende de kırgınlık var tembellik yaptım bütün gündür
acil olanları yap gerisini keyfin olunca yaparsın

kuzu daha yeni iyilesmistiniz yine mi hasta oldunuz yahu.. hep kocan yuzunden

gecmis olsun..

gecenlerde bi usengectim bi usengectim. dunya kadar utu birikmisti. bi de pitircigin kiyafetlerini yika utule derken 3 gun boyunca utu yapmistim nerdeyse bir hafta kendime gelememistim. simdi hemen bi bakine yikayip utuleyince kasmiyor cok. o yuzden hemen bitiriverdim.

simdi beyazlari yikamam lazim..

dolaplarin iclerini falan duzenlemem bi ton kullanmadigim seyleri vakumlu torbalara doldurmam ve evi ferahlatmam lazim. ama o beni asar kocamin ellerinden oper.

aslinda gozumde mutfak dolaplari falan da var ama onlar cok yorucu. yapacaklarimi listelesem roman olur kisacasi

Ztarım benimde aynı işler benide bekliyor
bazanın altını eşime döktürüp düzenlemem lazım çıkarmam gereken bebişin cicileri var onları çıkarmam lazım.
Doğumdan önce tüllerim yıkanıp camlarım silinmesi lazım.Önümüzdeki hafta bismillah deyip başlıyıcam Allah izin verirse bebeişin cicilerini yıkayıp ütüleyip yerleştirmekle başlarım.

Duygum hoşgeldinnn özledik seniiiii.
Ececik ne yapıyorrr
Sen ecenin cicilerini yıkayıp ütülemeye başladınmı

duygummmmmmmmmmmmm
hoşgeldin canımm nasılsın ne güzel bir koşturma içindesin ne güzel heyecandır o rabbim tamamına erdirsin inşallah
saol cnmm eminemmmm evt ya çok şükür bu gunlere gerçekten çok keyflymş allah isteyen herkese bu gunleri gostermeyi nasip etsn inşşşşşş
meganmm çok ozledm seniiii benm de işlerm bi kısmı duruo bi kısmı kolaylandı oda kurulması ve de gisyi yıkama ütüleme işleri şubata kaldı yarın odasını tamamen boşaltıcam alma işleri btti sayılr bi kaynvaldem uyku seti alcak onu gidip bakıcaz ....

Bende seni çok özledim.Odayı kendin boşaltm sakın ağır eşyalar varmı eşin boşaltsın.Bende haftaya başlıcam herşeyi yıkayıp ütüleyip yerleştiricem yerlerine.
Duygum nts ye erken başlamamışmı dr:44:Benimde kontrolüm hafta ortası bakalım bana ne diyecek dr.

Kızlar sarelle reklamlarını gördünüzmü bebeiş tekme atıyorya bir sarelle iki sarelle

Ohoooo ztarım bu kadar şey düşünme nasıl yapcan bu kadar işi dolaplar fln son zamanlarda böyle enerji gelirmiş o enerjiyi kosturmacayla harcamayın yatın dinlenin derler bu enerji dogum için saklayın

valla eşim getirdi sanırım evt aralıkta cok fena olmuştuk ist.tte gittik hava degişimi fln umarım daha kötü olmadan atlatırız ben hasta olmak istemiyorummm her anlamda:)

Benimde yufkam var bi börek içi hazırladım sogusun sarcam aslında cnm kısırda çekti
yoksammmm aşermeye mi başladım noliyi

bnm dr oyle cnm ya onn kadar erken başlatan yok valla sanki çok normal dogum mrklısıymş gibi
yok yok cnm kardesmle kociş boşaltcak odayı cunku ktaplık var pc masası var sandık var var da var yani
ütü işini mahsus sonraya bırakıorm ki son zamanlar cnm sıklmasn evde die kafamı dogum stresyle oyalıcayma ütüyle falan oyalarm
yok zaten ya dogum stresm falan bi an once dogrp yüzünü goresm var çok mrk edıorm kuzucugmu hepmz saglıkla hayırlısyla alalım kucaklarmza inşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…