Valla meganım aynı arada üşüme sonra terleme bogaz agrısı ama hafif eşimde diyo ilaca başla dedim ya gebeysem baslayamam o da diyoki o zmn kanda baktıralım dedim 3 5 gün bekleyelim daha adet tarihim gelmediki
ben sabırla beklemeye calıştıkca kociş çomak sokuyo kafama
Gecmiş olsun cnm doktora git ihmal etme kendini o zilli kızınada söyle kusmasın bakimmmmm
Ben kan vermeye çok erken gitmiştim 08:30 da aç durmak zaten zor midem bulanıyor birde veznedeki kızı gördüm poğaça yiyordu.Artık 3 saat geçsinde biran önce poğaça alıcam diye zor bekledim.Artık yemek yiyebilirsin bir saat sonrada sonuçlarını alabilrisin dediler hemen vişne suyu ve poğaçaya saldırdım.annemler de yanımda olacak
zaten bırsye yeme ozgurlugum oldugu anda hemen cafeye kosup portakal suyu pogacaya saldırırım
Ccanım hoşgeldin hayırlısı olsun hakkında henüz çok erken bence evliliğin oturana kadar en azından bir yıl beklemelisin.test yapmadim.6.gunumde yani bugün hastalandim canm
Hoş geldin canım geçmiş olsun diş ağrısı çok zor oluyor en berbat ağrılardan biri dijinol diye birşey oluyor eczanelerde geçici olarak ağrıyı hafifletiyorselam kusmuklunun anası geldi kızlar düngece hiç uyumadım felaket dişim agrıyo ölüyrum yaaaaaaaa
Sagol meganım içtim ıhlamur portakal,ayva,elma,ananas,muz her türlü meyve ceviz fln hepsini yedim hiç boş durmuyorum bende
Ben kan vermeye çok erken gitmiştim 08:30 da aç durmak zaten zor midem bulanıyor birde veznedeki kızı gördüm poğaça yiyordu.Artık 3 saat geçsinde biran önce poğaça alıcam diye zor bekledim.Artık yemek yiyebilirsin bir saat sonrada sonuçlarını alabilrisin dediler hemen vişne suyu ve poğaçaya saldırdım.
Ccanım hoşgeldin hayırlısı olsun hakkında henüz çok erken bence evliliğin oturana kadar en azından bir yıl beklemelisin.
Hoş geldin canım geçmiş olsun diş ağrısı çok zor oluyor en berbat ağrılardan biri dijinol diye birşey oluyor eczanelerde geçici olarak ağrıyı hafifletiyor
Sagol rumuzum benimde kociş hasta banada azcık bulastı bat bekliyorum bende son günler geçmiyorrrrr sanki
bu kızlar cok nazlı oluyor coook
hoşbulduk canım sende burda doguracanemziriyorum diye sadece parol kullanıyorum oda hiç fayda etmiyo
öyle oluyo canım günler geçmek bilmiyo bat yaklastıkca kocişim çok hasta bel agrısı diye gitti böbrekde büyüme varmış ileri derecede moralim çok bozuk biyandan doğanın ksuması bitmiyo deliriyorum vallahi
Hoşgeldin canımmmİyi geceler kızlar nasılsınız
lovelym maşallah bebişineeeeeeeeeeee
megimiznerde acepppppppppppppppp
derya nerde????
hilalim geçmişi okumadım sende durumlar nasıl???
Rumuzum coooooook geçmiş olsun eşine
ama böyle kusmalar reflü gaz hepsi görümcemin bebeginde de var hemen hemen tüm bebeklerde oluyor geçici bir dönem diye düşün
Zeyyynep sen nerelerdesin bakimm?
Tam bende gidiyordum uykum yok ama yatıcam yrn iyileşmlş kalkarız belki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?