Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Hayırlısı olsun deniz sanırım sende böylesini tercih ederdin
bol bol tadını çıkartın bu zamanların yaşında gençti sanırım önce bi düzeninizi oturtun sonra hayırlısıyla gelirrrr

Geçmiş olsun hilalim.Adet olmadan içme ilaç portakal ye ıhlamur iç varsa.

Gecmiş olsun cnm doktora git ihmal etme kendini o zilli kızınada söyle kusmasın bakimmmmm

sağol canım ölüyorum agrıdan doğanın kusmasındanda bıktım sürekli kıyafet değiştiriyoruz reflü surubuda aldım fayda etmedi kocamda hasta çıldırmama az kaldı yani sen nasılsın buarada

Sagol meganım içtim ıhlamur portakal,ayva,elma,ananas,muz her türlü meyve ceviz fln hepsini yedim hiç boş durmuyorum bende

Sagol rumuzum benimde kociş hasta banada azcık bulastı bat bekliyorum bende son günler geçmiyorrrrr sanki

bu kızlar cok nazlı oluyor coook

annemler de yanımda olacak
zaten bırsye yeme ozgurlugum oldugu anda hemen cafeye kosup portakal suyu pogacaya saldırırım
Ben kan vermeye çok erken gitmiştim 08:30 da aç durmak zaten zor midem bulanıyor birde veznedeki kızı gördüm poğaça yiyordu.Artık 3 saat geçsinde biran önce poğaça alıcam diye zor bekledim.Artık yemek yiyebilirsin bir saat sonrada sonuçlarını alabilrisin dediler hemen vişne suyu ve poğaçaya saldırdım.
test yapmadim.6.gunumde yani bugün hastalandim canm
Ccanım hoşgeldin hayırlısı olsun hakkında henüz çok erken bence evliliğin oturana kadar en azından bir yıl beklemelisin.
selam kusmuklunun anası geldi kızlar düngece hiç uyumadım felaket dişim agrıyo ölüyrum yaaaaaaaa
Hoş geldin canım geçmiş olsun diş ağrısı çok zor oluyor en berbat ağrılardan biri dijinol diye birşey oluyor eczanelerde geçici olarak ağrıyı hafifletiyor

hoşbulduk canım sende burda doguracan emziriyorum diye sadece parol kullanıyorum oda hiç fayda etmiyo

Sagol rumuzum benimde kociş hasta banada azcık bulastı bat bekliyorum bende son günler geçmiyorrrrr sanki

bu kızlar cok nazlı oluyor coook

öyle oluyo canım günler geçmek bilmiyo bat yaklastıkca kocişim çok hasta bel agrısı diye gitti böbrekde büyüme varmış ileri derecede moralim çok bozuk biyandan doğanın ksuması bitmiyo deliriyorum vallahi

Rumuzum coooooook geçmiş olsun eşine
ama böyle kusmalar reflü gaz hepsi görümcemin bebeginde de var hemen hemen tüm bebeklerde oluyor geçici bir dönem diye düşün

lovelym maşallah bebişineeeeeeeeeeee

megimiz nerde acepppppppppppppppp

derya nerde????

hilalim geçmişi okumadım sende durumlar nasıl???

Hehe daha var ama benim doğuma

Doğru ben emzirdiğini unutmuşum interntte bitkisel birşeyler yazarmı acaba iyi gelecek bir gözat istersen.

Benimde bir ara böbreğimde büyüme olmuştu meğer böbreğimde taş varmış sonra taş düşünce böbreğim eski haline döndü.Çok ağrılı oluyor geçmiş olsun inşallah en kısa sürede eski sağlığına kavuşur.

Zeyyynep sen nerelerdesin bakimm?
Tam bende gidiyordum uykum yok ama yatıcam yrn iyileşmlş kalkarız belki:)

Moooonummmmmm hosgeldinnn
eşlm grip oldu banada bulastırdı sanırım bugün kırgınlık başladı bide bat beklemedeyim onunda stresi varrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…