Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bende son zamanlarımı hep pc basında geçiriyodum uyuyamıyodum p.tesi tekrar gidecek inşallah geçer

İyiyim zeynebim sende iyisindir umarım ne olsun işte aynı durumlar önce calışmalar ovular sonra stresli bat beklemeceler yuvarlanıp gidiyozz

bu arada kusra bakma ben kaçıyorum sen yaz ben gelince bakarım
çok yorgun hissediyorum uzancamm

Tamam cnm sen uzan daha sonra görüşürüz tatlım

Moooonummmmmm hosgeldinnn
eşlm grip oldu banada bulastırdı sanırım bugün kırgınlık başladı bide bat beklemedeyim onunda stresi varrr

hoşbulduk cnm geçmiş olsun c vitamini bol bol ,tablet şeklinde suda eriyenler çok iyi. inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yavrum gebesindir gelmesinler ama yakında gelir içime doğuyor.

iyi pazarlar herkese:)uykum var hem de çoooooooooooooooooook

Kızlarrrrr günaydınn masterım ohhh beee diyorum
ben bu sabah cok güzel uyandım kociş şahane kahvaltı hazırlamış böyle degişik şeyler fln hazırlamış bende beni uyandırıyor die kızcaktım adama bazen biz kadınlarda öküz olabiliyoruz sanırsam
2saat tutmayla ovu yaptım kıpkırmızı :)

ooh maşallah kocişine nazar değmesin7 yıllık evliyim benim kocişten görmedim bir kahvvaltıdaha kahvaltıda yiyeceği ekmek arasını bile bana yaptırır;))

hadi bakalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ovular kızarsın bebiş gelsin

geliyooo bebiş yolda inş.
bat kactı :44:

Şurda 2 heyecan yapak dedik kimse oralı olmadı yok henüz çıkmadı ama bata daha 3 4 gün var cıkıcak biliyorummmmm
ama pzt doktora gitmeyide düsünüyorum hastayım bi yandan eger varsa tehlike olusturmasın

Şurda 2 heyecan yapak dedik kimse oralı olmadı yok henüz çıkmadı ama bata daha 3 4 gün var cıkıcak biliyorummmmm
ama pzt doktora gitmeyide düsünüyorum hastayım bi yandan eger varsa tehlike olusturmasın

gebelık testi bu kadar erken cıkarmaz zaten bekle bıraz daha cift çizgiyi görcezz sabrın sonu selamettt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…