Hoşgeldin canımmm
Hoşgeldin moonum Teşekkür ederim.
Kızlar ben çıkıyorum bir erkek bir kadın başlamış onu izlicem.
İyi geceler iyi sohbetler
Hehe daha var ama benim doğuma
Doğru ben emzirdiğini unutmuşum interntte bitkisel birşeyler yazarmı acaba iyi gelecek bir gözat istersen.
Benimde bir ara böbreğimde büyüme olmuştu meğer böbreğimde taş varmış sonra taş düşünce böbreğim eski haline döndü.Çok ağrılı oluyor geçmiş olsun inşallah en kısa sürede eski sağlığına kavuşur.
İyiyim zeynebim sende iyisindir umarım ne olsun işte aynı durumlar önce calışmalar ovular sonra stresli bat beklemeceler yuvarlanıp gidiyozz
bu arada kusra bakma ben kaçıyorum sen yaz ben gelince bakarım
çok yorgun hissediyorum uzancamm
Moooonummmmmm hosgeldinnn
eşlm grip oldu banada bulastırdı sanırım bugün kırgınlık başladı bide bat beklemedeyim onunda stresi varrr
Kızlarrrrr günaydınn masterım ohhh beee diyorum
ben bu sabah cok güzel uyandım kociş şahane kahvaltı hazırlamış böyle degişik şeyler fln hazırlamış bende beni uyandırıyor die kızcaktım adama bazen biz kadınlarda öküz olabiliyoruz sanırsam
2saat tutmayla ovu yaptım kıpkırmızı :)
Kızlarrrrr günaydınn masterım ohhh beee diyorum
ben bu sabah cok güzel uyandım kociş şahane kahvaltı hazırlamış böyle degişik şeyler fln hazırlamış bende beni uyandırıyor die kızcaktım adama bazen biz kadınlarda öküz olabiliyoruz sanırsam
2saat tutmayla ovu yaptım kıpkırmızı :)
Şurda 2 heyecan yapak dedik kimse oralı olmadı yok henüz çıkmadı ama bata daha 3 4 gün var cıkıcak biliyorummmmm
ama pzt doktora gitmeyide düsünüyorum hastayım bi yandan eger varsa tehlike olusturmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?