kızlar
ya şu çorba topiki hangisiiii
saatlerdir kaka nöbetındeyım
ama gelen gıden yok
bol bol kokulu gaz var
10 dk önce ensesine kadar aldık biz alacağımızı
siz demir vıtamınıne basladınız mı o yüzden kabız oldu benım yavrum
Kızlar ben kontrle gittim dr um nöbetçiymiş nöbetçiyken sakin oluyor diye hafta ortasına bırakmak istemedik şimdi gittik geldik.
Çok şükür herşey yolunda ama birşey var kafamı çok karıştırdı sorunmu bilemiyorum
geçen ay bebişimimn kilosu 875 gr dı bu ay 1.800 kg olmuş dr çok hızlı kilo almış dedi
Ve 30 haftalık olması gerekirken 32. haftada görünüyor.
Dr şeker varmıydı diye testlerime terar baktı şekerde yok bebeğimin herşeyi çok normal çok şükür ama kilosuyla ilgili dr un şaşırması ve tekrar beklenen doğum tarihini kontrol etti hasta kartlarımı inceledi benide tedirgin etti vitamini bırak dedi.
Haftayada nts için çağırdı sizce korkulacak birşey varmı
Kızlar ben kontrle gittim dr um nöbetçiymiş nöbetçiyken sakin oluyor diye hafta ortasına bırakmak istemedik şimdi gittik geldik.
Çok şükür herşey yolunda ama birşey var kafamı çok karıştırdı sorunmu bilemiyorum
geçen ay bebişimimn kilosu 875 gr dı bu ay 1.800 kg olmuş dr çok hızlı kilo almış dedi
Ve 30 haftalık olması gerekirken 32. haftada görünüyor.
Dr şeker varmıydı diye testlerime terar baktı şekerde yok bebeğimin herşeyi çok normal çok şükür ama kilosuyla ilgili dr un şaşırması ve tekrar beklenen doğum tarihini kontrol etti hasta kartlarımı inceledi benide tedirgin etti vitamini bırak dedi.
Haftayada nts için çağırdı sizce korkulacak birşey varmı
Sağol canım içimi rahatlattın.Vitamini bırak dedi birde çok kilo almamaya çalış dedi ama zaten çok kilo almadım sanırım sanırım :44:58 ile hamile kalmıştım 69 kiloyumyoktur canım merak etme sen
şirketten arkadaşın bebeğide çok hızlı almıştı kilo onada bıraktırdı doktor vitamini
yaramış yediklerin
masallah kizina lovelyhicbir problem yoktur gelisimi cok iyi benimki de 2 hafta onden gidiyormus, ama dogum tarihini bu degistiriyor mu bilmiyorum
Kızlar kızım ultrasonda damağını emiyordu birde dudaklarını ileri uzattı öpücük atar gibi sonra yüzünü buruşturdu sürekli mimikler yaptı
Birde ilk defa gözlerini açıp kapadığına denk geldik mahşallah kızımaa
Sağol canım çok şükür içim rahat etti.Ultrasonda hafta farkı olması beklenen doğum tarihini değiştirmiyor diye biliyorum bende çünkü sordum erken doğum riskimi var diye yok dedi.
Senin bebişinede mahşallah Hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?