Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

huuuu huuuuu canlarım ballarım bitanelerimmmmmm çok mu boş bıraktım burayı bi yandan rüzgar bi yandan mutfak bi yandan topik topik sürt ama yettim gariiiii

Kızlar ben kontrle gittim dr um nöbetçiymiş nöbetçiyken sakin oluyor diye hafta ortasına bırakmak istemedik şimdi gittik geldik.
Çok şükür herşey yolunda ama birşey var kafamı çok karıştırdı sorunmu bilemiyorum
geçen ay bebişimimn kilosu 875 gr dı bu ay 1.800 kg olmuş dr çok hızlı kilo almış dedi
Ve 30 haftalık olması gerekirken 32. haftada görünüyor.
Dr şeker varmıydı diye testlerime terar baktı şekerde yok bebeğimin herşeyi çok normal çok şükür ama kilosuyla ilgili dr un şaşırması ve tekrar beklenen doğum tarihini kontrol etti hasta kartlarımı inceledi benide tedirgin etti vitamini bırak dedi.
Haftayada nts için çağırdı sizce korkulacak birşey varmı

yoktur canım merak etme sen
şirketten arkadaşın bebeğide çok hızlı almıştı kilo onada bıraktırdı doktor vitamini

yaramış yediklerin

yoktur canım merak etme sen
şirketten arkadaşın bebeğide çok hızlı almıştı kilo onada bıraktırdı doktor vitamini
Sağol canım içimi rahatlattın.Vitamini bırak dedi birde çok kilo almamaya çalış dedi ama zaten çok kilo almadım sanırım sanırım :44:58 ile hamile kalmıştım 69 kiloyum
yaramış yediklerin

Aslında çok düzüenli beslendiğimde söylenemez ama meyve çok yiyorum sanırım onlar yaradı.Birde sürekli çabuk büyü kızım çabuk büyü diye seviyorum hep sanırım duydu beni
Kızlar çok sağolun içimi rahatlattınız.
kk da da biraz dolaştım yakın haftalarda yakın kg da olanlar var demekki normal diye düşündüm.

masallah kizina lovely hicbir problem yoktur gelisimi cok iyi benimki de 2 hafta onden gidiyormus, ama dogum tarihini bu degistiriyor mu bilmiyorum

Kızlar kızım ultrasonda damağını emiyordu birde dudaklarını ileri uzattı öpücük atar gibi sonra yüzünü buruşturdu sürekli mimikler yaptı
Birde ilk defa gözlerini açıp kapadığına denk geldik mahşallah kızımaa

masallah kizina lovely hicbir problem yoktur gelisimi cok iyi benimki de 2 hafta onden gidiyormus, ama dogum tarihini bu degistiriyor mu bilmiyorum

Sağol canım çok şükür içim rahat etti.Ultrasonda hafta farkı olması beklenen doğum tarihini değiştirmiyor diye biliyorum bende çünkü sordum erken doğum riskimi var diye yok dedi.
Senin bebişinede mahşallah Hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah.

coooook guzel yaaaa

ben de pazartesi gorucem oglusumu ve cok heyecanliyim umarim bana guzel pozlar verir senin anlatigin gibi
yuzunu net gosterir ve doktor amcasi da uzun uzun gosterir oglumu bana

detayli usg sirasinda doktor en gec 25 nisan dogum dedi
ama normalde son adete gore 3 mayis ya
kendi doktorum cok takilmiyor dogum tarihi mevzusuna
ben de cok ustune dusmuyorum vakti zamani gelince saglikla dogsun da bebegim, anali babali buyutelim
bir de cok takiliyordum yok normal dogum mu yok sezeryan mi onu da dusunmuyorum artik cok, simdi baya rahat takiliyorum

Lovely masallah bebegine bak sende üzülüyordun iyi beslenemiyorum diye demekki güzel yemissin o uzattıgı dudukları ısırmak lazım

gamzem bütün gün hayalet gibiydin arada bakıyorum varsın sonra bakıyorum yoksun

bugün 20. ay dönümümüz kocacığım geliyor süprizi varmış bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…