Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

coooook guzel yaaaa

ben de pazartesi gorucem oglusumu ve cok heyecanliyim umarim bana guzel pozlar verir senin anlatigin gibi
yuzunu net gosterir ve doktor amcasi da uzun uzun gosterir oglumu bana
Bende çok heyecanlandım ve yine ağlamaklı oldum Allah bu güzel heyecanları yaşamayı herkese nasip etsin inşallah.
Ben dr un nöbetçi olduğu günler gidiyorum hem sakin oluyor hemde eşim gündüz izin almak zorunda kalmıyor.
Benim kızımda bu kadar net görüntü vermiyordu büyüdükçe daha net görüntüler yakalıyoruz sende bu defa dahada büyümüş olduğunu farkedeceksin

Sağol hilalim evet düzenli beslenemiyorum diye üzülüyordum demekki çok bile yemişim

bugün 20. ay dönümümüz kocacığım geliyor süprizi varmış bana
ne guzel gamze ay donumleriniz de mi var sizin

artik yuzunu cok merak ediyoruz
baya belirginlesmistir herhalde soyle yuzunu gorsek guzel guzel cok istiyorum

Sağol hilalim evet düzenli beslenemiyorum diye üzülüyordum demekki çok bile yemişim

ben son 2 hafta cok kotu beslendim baya vicdan azabi duyuyorum. canim cok fazla hamur isi istemisti pogaca, borek, lahmacun, pide hepsinden yedim. normalde canim cok istese de bebegime yaramiycak diye yemem ama bu sefer abarttim birkac gundur diyeyim. umarim olumsuz etkilememisimdir
ben d einanilmaz meyve tuketiyorum
pazartesi de seker yuklemem var umairm temiz cikar

Bir hafta oynama var iki tari arasında hayırlısıyla sağlıcakla gelsinlerde bir hafta geç bir hafta erken.Bende çok düşünüyorum kendimi strese sokuyorum ama ne desek boş hayırlısı neyse o olsun deyip kendi haline bırakmak en mantıklısı.

o ya da bu sekilde saglikla doguralim da lovely, cok dusunmeye gerek yok herkes icin kolay ve saglikli dogum olur insallah.

ne guzel gamze ay donumleriniz de mi var sizin

artik yuzunu cok merak ediyoruz
baya belirginlesmistir herhalde soyle yuzunu gorsek guzel guzel cok istiyorum
Bbelirginleşmiştir aramızda fazla fark yok benim geçen ayki kontrolde yüzü çok net vesikalık foto gibi denk gelmişti sende görürsün bu kontrolde.

Bende geçen ay çok hamurişi yemiştim bak onu hiç saymıyorumHamur işi gördümmü dünyayı unutuyorum İnşallah iyi çıkar şeker yüklemesi sonuçlarında

burda fotosunu paylasmistin kizinin cok guzel gorunuyordu

Seninkide bu kontrolde net görüntü verirBenim birde uyuduğu ana denk gelmişti ondan sanırım o kadar net görüntü oldu.Bu defa daha hareketliydi dr bile hissetti tekmelerini ultrasonda bakarken elinde gezdirdiği alet varya tekmeleri eline geldi annemiz bir tekme yedi diyor sonra aha bir tekeme daha yedi diyor

Gamzem hilalim haklı sen adama odun diyon ama bak aydönümü süprizi bile hazırlamış ben hiç y dönümü görmedim valla bu güne dek

ben ac karnima cikicam doktor kontrolune, seker yukleme islemleri sirasinda. oglum bastan baya tekmeler aciktim diye ama sonra halsiz dusup uyuyabilir o da

ben ac karnima cikicam doktor kontrolune, seker yukleme islemleri sirasinda. oglum bastan baya tekmeler aciktim diye ama sonra halsiz dusup uyuyabilir o da

Benim o eklediğim ultrason fotosuda şeker yüklemesi yapıldığı gündü 4 saat sürdü şeker yğklemesi uzandım beklerken ben uzandığım sıralarda yine meydan ona kalmıştı hareketliydi ama dr un odasına çıktığımda uyuyordu.Seninde öyle olur muhtemelen şeker yğklemesi sırasında uzanırken yeri genişleyeceği için bütün enerjisini o zaman harcar dr un yanına çıkana kadar uyur zaten.Ama aç kalma şeker yüklemesi biter bitmez ye bişeyler sonuçların çıkması bir saat sürer sonuçları beklerken karnını doyur birde sakın tek gitme başın dönebilir.

Valla meganım aynı arada üşüme sonra terleme bogaz agrısı ama hafif eşimde diyo ilaca başla dedim ya gebeysem baslayamam o da diyoki o zmn kanda baktıralım dedim 3 5 gün bekleyelim daha adet tarihim gelmediki
ben sabırla beklemeye calıştıkca kociş çomak sokuyo kafama

annemler de yanımda olacak
zaten bırsye yeme ozgurlugum oldugu anda hemen cafeye kosup portakal suyu pogacaya saldırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…