Ya kızlar bende acayip bir hastalık var ama çözemedim ne olabilir acaba hiç böyle olmamıştım.Boğazlarım ağrıyor göğüs bölgem eğilince çok acıyor kulaklarımda bir ağrı var ve damaklarıma vuruyor bunların hepsi bir olup başımda ağrı yapıyor.Acayip olduğunu baştan söylemiştim çözemedim ama damaklarım diş etlerim şiştiii ben ne yapıcam nereye gidicem çok mutsuzummm bugün sabah kalkıp ağladımm yinee eşim işte yok herkesin kocası evde annemi çok aradım bugün bir yandan ders çalışmak zorundayımmm finallerime 12 gün kaldı.:18:Yüce Rabbim yardım etsin şifa versin ama ben harbiden hastayımmm...
Ztraım baska msj yazmıştım ama cıkmamış sen bu arkadaşlarının dediklerini yazınca unuttum bu insanlara hakkaten inanamıyorum ne kadar patavatsızlar sende keşke tersleseydin uyuz oldum resmen,herkesin bünyesi farklı
ebru sallı 10-12 kilo alırken demet şener 25 kilo almış şu anda 2 de gayet güzeller
bnm annemde 20 alırmış gebeliklerinde
gecmis olsun gulbebekim ya.. saglam soguk almis olabilirsin bence, bilmem ki nereye gitmek gerek dahiliyeye me gitsen acaba rontgen su bu bi baksinlar, ya da sen hastaneye git sikayetini soyle onlar yonlendirsinler :26:
Ztarımm şu yazın bilee beni çook duygulandırdı ağlama geliyor sürekliiiHastane için yarını beklemem gerek eşim ancak yarın gelecek.Damaklarım çok sızlıyor kanadı hatta peçete ile sildim kulak boğaz göğüs hepsi ayrı ayrı ağrıyor bir ortasıda yokki şu hastalığın ilk defa böyle bişey yaşıyorum kulak iltihabı olabilirmi diye düşündüm ama göğüs ağrısıyla ne ilgisi var
Takma boşver insanlar böyle patavatsızlar.Banada ayyy ne kadar çok almışsın diyenler oluyor bende e hamileyim ondan olabilirmi diyorum ben kilo alıcamki bebeğimde büyüsün diyorum hiç bozulduğunu belli etme yoksa dahada üstüne gelirler.Birsürü lakabım oldu benimde şişko tospikDoğumdan sonra hızla gidiyor o kilolar takma kafana doğum yapanlar genelde ilk ayda yarıdan çoğunu veriyor kiloların emzirme dönemindede tamamı gidiyor takma sen sağlıklı beslenmeye bak şurada ne kaldı kuzunu kucağına almana
Aynen ztarım bencede düşüncesizlik tabiki önemli olan saglık gerisi hallolur sende takılma skn böyle şeylere yazık kendi egosunu tatmin etmek istemiş
bencede cok dikkatli konuşulmalı bnm görümcem hastanede dogum yaptıgı gün işte hemsireler fln geldi süt vermeyi ögretcekler kayınvalidem yani annesi bnm normal dogumda hmn gelmlşti dedi hemsireler yok bu sezeryan 2gün sonra gelir dedi ,görümcem nasıl kızdı kendi öz annesine hala hatırlayıp güleriz,insan cok hassa oluyor herşeyi yanlış anlamaya müsait durumda
gülbebegim hayırlısı bitanem evt ovu 2 kere kızardı bu ay bakalım beklemedeyim
Ya kızlar bende acayip bir hastalık var ama çözemedim ne olabilir acaba hiç böyle olmamıştım.Boğazlarım ağrıyor göğüs bölgem eğilince çok acıyor kulaklarımda bir ağrı var ve damaklarıma vuruyor bunların hepsi bir olup başımda ağrı yapıyor.Acayip olduğunu baştan söylemiştim çözemedim ama damaklarım diş etlerim şiştiii ben ne yapıcam nereye gidicem çok mutsuzummm bugün sabah kalkıp ağladımm yinee eşim işte yok herkesin kocası evde annemi çok aradım bugün bir yandan ders çalışmak zorundayımmm finallerime 12 gün kaldı.:18:Yüce Rabbim yardım etsin şifa versin ama ben harbiden hastayımmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?