Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

selam kızlar annemdeyim ben orda net yok malum şimdi ewe çocuklara eşya almaya geldim...hilalllllll işşallahhhhkuzummm dualarım seninle

hilal san bisey diyimmi bacim.

ben bu hamileligimde de onceki butun denemelerimde oldugu gibi erken gebelik testi kullaniyordum hatirarlasan. burdaki erken gebelik testleri de gosteriyor sonuc 2-3 gun onceden falan.. ben epey erken baslamistim sanirim cunku bel agrimdan suphelenmistim. yapiyorum cikmadi , yapiyorum cikmadi, sonra coooookkk silik cikti ama emin olamadim hatta buraya resmini koymustum nerdeyse gorunmuyordu bile .. ama nasip rahimime kondurmus Rabbim melegimi.

senin icin de hayirlisi olsun kuzum bence bu olumlu bi isaret

bu arada selam kizlar

kalan ekip nerde yahu herkes pazar gezmelerinde mi ?

bende bu pazar kocami markete sokup, ordan vakumlu pisetler aldirip, eve getirip, butun dolaplari temizletmeyi dusunuyorum dusunmesi bile terapi gibi bende temizlik hastaligi mi var nedir yaa :26:

kizlar ben 22 kilo almisim. yani aslinda insanlar o kadar aldigimin belli olmadigini soyluyorlar. ama bir arkadas var , hamileligimin basindan beri surekli kilo almissin bilmem ne. mesela baskasi diyorki hic belli olmuyor kilo aldigin, bu diyorki aaa ztar kilo aldi bilmem ne.

gecen bana arkadasta fici gibi olmussun dedi. ya bu hamile bir kadina soylenir mi Allah askina. inanin kendime gelemiyorum o gunden sonra. normalde lafini esirgemeyen bi tipimdir ama gulmekle yetindim. fici gibi oldugumu da dusunmuyorum ayrica.

ya ben evladimin sagligini dusunuyorum. insaallah Rabbim bekleyenlere de bana da evladimi saglikla kucaklamayi nasip etsin. Insanlar cok tuhaf.

ben bekarken de kuzenlerim falan hamile olduklarinda rahat 30 kilo aliyorlardi, bizim yapimiz musait yani.. ama ben o zaman ne hamilelik yasamistim, ne evlenmistim, o zaman bile hic birsey demiyordum onlara. bu bir surec. kimisi 5 kiloyla atlatir, kimisi 40. yeter ki Rabbim kolay , saglikli bir dogum ve sonrasinda irade versin de vermeye calisicaz napalim.

sonra da cok uzuluyorum ben bebegim varken neden bunu kafama takiyorum diye. kendimi suclu hissediyorum.

tamam yediklerime dikkat edebilirdim, ama bu yapi yani sanmiyorum ki benim kadar yiyen herkes ayni sekilde kilo alsin.

Rabbim saglik versin gerisi hikaye ya

Son düzenleme:
Ya kızlar bende acayip bir hastalık var ama çözemedim ne olabilir acaba hiç böyle olmamıştım.Boğazlarım ağrıyor göğüs bölgem eğilince çok acıyor kulaklarımda bir ağrı var ve damaklarıma vuruyor bunların hepsi bir olup başımda ağrı yapıyor.Acayip olduğunu baştan söylemiştim çözemedim ama damaklarım diş etlerim şiştiii ben ne yapıcam nereye gidicem çok mutsuzummm bugün sabah kalkıp ağladımm yinee eşim işte yok herkesin kocası evde annemi çok aradım bugün bir yandan ders çalışmak zorundayımmm finallerime 12 gün kaldı.:18:Yüce Rabbim yardım etsin şifa versin ama ben harbiden hastayımmm...

Ztraım baska msj yazmıştım ama cıkmamış sen bu arkadaşlarının dediklerini yazınca unuttum bu insanlara hakkaten inanamıyorum ne kadar patavatsızlar sende keşke tersleseydin uyuz oldum resmen,herkesin bünyesi farklı
ebru sallı 10-12 kilo alırken demet şener 25 kilo almış şu anda 2 de gayet güzeller
bnm annemde 20 alırmış gebeliklerinde

gecmis olsun gulbebekim ya.. saglam soguk almis olabilirsin bence, bilmem ki nereye gitmek gerek dahiliyeye me gitsen acaba rontgen su bu bi baksinlar, ya da sen hastaneye git sikayetini soyle onlar yonlendirsinler :26:

Hilall çok mutlu oldum canım bitanem benim inşallah anneliğe adım atacaksın sende ovülasyon genelde hamiş olunca kıpkırmızı çıkıyordu senin yumurtlama olmuştu dimi yakalamıştın yine kırmızı çizgiyi

ya hilalcim bu yapi meselesi. insanlar hamileyken cok hassas oluyorlar ya iltifat bile edeceksen dikkatli cunle secmek gerek diye dusunuyorum ben.

o arkadas kendisi cok sorunlu bir hamilelik gecirdi ve cok kilo almis. yani bir tek kendisi oyle olmadigi icin kendini psikolojik olarak teselli ediyor olabilir gibime de gelmiyor degil ama ayiptir yani, dusuncesizliktir.

bu yapi yahu. benim annem kisa boylu olmayan, ama zayif bir kadindi yasi gidince biraz kilo aldi ama baba tarafindan yapimiz musait yani. e napim yani sunun surasinda ne kalmis, ben heyecanla kizimi beklemek istiyorum bunun derdine dusmek ne yani. cok uyuz oldum ya.

Gülbebegim cook gecmik olsun bnmde eşim 4 pazar üst üste çalısınca bende cok sinir olmustum
ama bak sınavlarına calış vakit varken hazır
belkide tam hasta olcan veya geçicek ama cıkmıyor bana grip gibi geldi ama
bol c vitamini al umarım hmn gecer

gecmis olsun gulbebekim ya.. saglam soguk almis olabilirsin bence, bilmem ki nereye gitmek gerek dahiliyeye me gitsen acaba rontgen su bu bi baksinlar, ya da sen hastaneye git sikayetini soyle onlar yonlendirsinler :26:

Ztarımm şu yazın bilee beni çook duygulandırdı ağlama geliyor sürekliiiHastane için yarını beklemem gerek eşim ancak yarın gelecek.Damaklarım çok sızlıyorkanadı hatta peçete ile sildim kulak boğaz göğüs hepsi ayrı ayrı ağrıyor bir ortasıda yokki şu hastalığın ilk defa böyle bişey yaşıyorum kulak iltihabı olabilirmi diye düşündüm ama göğüs ağrısıyla ne ilgisi var

canim niye duygulaniyorsun

duygulanma kuzu bence acile git o zaman iyice baksinlar her bir yerine onlar yonlendirsinler. simdi dr a gitsen on saat bekletirler mi nasil olur bilmiyorum burdki sistemde olsa bagira bagiraa acile gideceksin de oyle adam yerine koyup seni bekletmeden muayeneye alacaklar.

bilemedim ben :26:

Aynen ztarım bencede düşüncesizlik tabiki önemli olan saglık gerisi hallolur sende takılma skn böyle şeylere yazık kendi egosunu tatmin etmek istemiş

bencede cok dikkatli konuşulmalı bnm görümcem hastanede dogum yaptıgı gün işte hemsireler fln geldi süt vermeyi ögretcekler kayınvalidem yani annesi bnm normal dogumda hmn gelmlşti dedi hemsireler yok bu sezeryan 2gün sonra gelir dedi ,görümcem nasıl kızdı kendi öz annesine hala hatırlayıp güleriz,insan cok hassa oluyor herşeyi yanlış anlamaya müsait durumda

gülbebegim hayırlısı bitanem evt ovu 2 kere kızardı bu ay bakalım beklemedeyim

Takma boşver insanlar böyle patavatsızlar.Banada ayyy ne kadar çok almışsın diyenler oluyor bende e hamileyim ondan olabilirmi diyorum ben kilo alıcamki bebeğimde büyüsün diyorum hiç bozulduğunu belli etme yoksa dahada üstüne gelirler.Birsürü lakabım oldu benimde şişko tospik Doğumdan sonra hızla gidiyor o kilolar takma kafana doğum yapanlar genelde ilk ayda yarıdan çoğunu veriyor kiloların emzirme dönemindede tamamı gidiyor takma sen sağlıklı beslenmeye bak şurada ne kaldı kuzunu kucağına almana

kizlar cok tesekkur edeerim cok saolun..

benim bir arkadasim da 22 kilo falana lmisti hamileliginde kiz 40 cikti hemen yuruyuse ve diyete basladi .. ( emziriyordu ama duzenli beslendigi icin sut acisindan sorun olmuyordu ) hemen 3 ayda falan verdi hepsini ve bana dedigi suydu : kilonun oturmasini beklemeden vermeye csalismak gerek diye ki bence cok cok hakli. normal dogumun avantaji olarak da spora erken baslayabildi tabi bakalim bizi neler bekliyor.

kimseye de soyleyemiyrum cok canim sklmsti o kiza. esimi soylesem sanki kendimi kotulemis gibi olacagim gibime geliyor o yuzden paylasmak istedim. cok saolun

Canım geçmiş olsun.Kış aylarında böyle bazen insana sıkıntı geliyor birde hastalığınla birleşince hepten bunaltmış seni
Bzen banada böyle oluyor ama ağlamak iyi geliyor ağlamayınca boğazın düğüm düğüm oluyor ağla açılırsın sonrada bir sıcak duş alıp uzan tv nin karşısında sıcak bişeyler iç eşin işten gelirken sana ilaç alsın.

neyse ben cikiyorum kizlarr..

lovelylim hilalim tekrar tesekkurler

gulbebekim gecmis olsun bir an evvel hastaneye git de bi baksinlar kuzum ne var ne yok sinav haftasi hic cekilmezki bu boyle..

hepinizi opuyoree

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…