Hayırlısı elisim en az 3 gün daha beklemem lazım
eşim başladı ama yok egilme yok iş yapma demeye bişey degil benide heyecanlandırıyor
oh missss
yani şu bebelerin
kakası pırtlamaları ne kadar değerli ya
Yaptım elisim ovu böyle cıckınca aynı materyalle gebelikte yaptım bisey cıkmadı ama eşim cizgiye benzer bişey var bunda diyo sanırsınki o 2 gebelik ve yüzlerce gebelik testti geçirdi:)bide o baktıgında yani dolapta gördügünde üstünden zmn geçmişti
Slm duygummm
aa elis siz buluştunuz mu bu arada
perim nasıl oldu
Hilal dogru diyorsunHuzurum cok tatlısın haftalık bunalım demekkkk
kiloyuda zamanla verceksin bu bebişler eritcek sizi bak görürsün
Slm kızlar nasılsınız
slm cnmm bnm geçmş olsn resmen salgın var bz de hepmz sıradan hasta oldk ne kadar bakarsan bak kendni mkrobk b şeklde yakalanıosnSlm duygummm
aa elis siz buluştunuz mu bu arada
perim nasıl oldu
bnm dr iki haftada bi çağrıo cnm ...Huzurum hoş geldin nasılsın.Prensesin nasıl
dr bana 4 şubatta nst için gün verdi bundan sonra her hafta çağıracakmı acaba:44:
Hoşgeldin canım nasılsın
dün çıktım bir erkek bir kadın başladı diye ama bitmiş ben reklam girdi sanıyordum kaçırmışım
Benide 10 gün sonra çağırdı hem nst için hemde ücretsiz kontrol hakkım var diye ama bundan sonrasında kontroller ne sıklıkta olucak bilmiyorum.slm cnmm bnm geçmş olsn resmen salgın var bz de hepmz sıradan hasta oldk ne kadar bakarsan bak kendni mkrobk b şeklde yakalanıosn
bnm dr iki haftada bi çağrıo cnm ...
Hoşbulduk cnm fena sayılmam 3gündür kahverengi lekelenmem var dünden beri karnım çok ağırıyo ama adetim başlamadı bir türlü sen nasılsın bende severek izliyorum bir erkek bir kadını bu akşam kaçırmazsın
Zeynep slm lekelenme derken cok cok az mı yoksa gebelik fln olmasın?test yapmışmıydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?