Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Huzurum cok tatlısın haftalık bunalım demekkkk
kiloyuda zamanla verceksin bu bebişler eritcek sizi bak görürsün

Yaptım elisim ovu böyle cıckınca aynı materyalle gebelikte yaptım bisey cıkmadı ama eşim cizgiye benzer bişey var bunda diyo sanırsınki o 2 gebelik ve yüzlerce gebelik testti geçirdi:)bide o baktıgında yani dolapta gördügünde üstünden zmn geçmişti

Belli bir zamana kadar çıkanlar da kabul ediliyor bazen.hem daha bata var inşallah bebiştir

slm kızlar of laptob kasıp duruo sinr oldm bi format attrmam lazm sanrm ....naslsnz bakalm

İnş elisim hayırlısıysa gelsin
bişey degil hastayım bi yandan meyve sebze ne yapcagımı sasırdım burnum ve bogazım cok fena

Kızlar bebek kaçıncı haftada dönüyor ben dr a bebeişin pozisyonunu sormayı unuttum merak ediyorum harketlerine pozisyonunuda anlayamıyorum şuan arada bir karnımda sert bişey geliyor elime ama kafası olacak yuvarlaklıkta değil sanki karnıma poposunu dayıyor gibi bu durumda hangi pozisyondadır şuan acaba:44:

Huzurum cok tatlısın haftalık bunalım demekkkk
kiloyuda zamanla verceksin bu bebişler eritcek sizi bak görürsün
Hilal dogru diyorsun
bu bebe beni zayiflatir
esim düğüne gitti
orada bizimkinden 1,5 ay büyük
arkadasin bebisini gormuş
cocuk tüm düğün uyanikmis
arabasinda oturmuş
bir defa biberonla beslenmiş
bizimki 5 dk sırtı yere gelsin
ortaligi yıkıyor

hilal haberini bekliyoruz
biz de heyecanliyiz

Huzurum hoş geldin nasılsın.Prensesin nasıl
dr bana 4 şubatta nst için gün verdi bundan sonra her hafta çağıracakmı acaba:44:

Slm duygummm

aa elis siz buluştunuz mu bu arada
perim nasıl oldu
slm cnmm bnm geçmş olsn resmen salgın var bz de hepmz sıradan hasta oldk ne kadar bakarsan bak kendni mkrobk b şeklde yakalanıosn
Huzurum hoş geldin nasılsın.Prensesin nasıl
dr bana 4 şubatta nst için gün verdi bundan sonra her hafta çağıracakmı acaba:44:
bnm dr iki haftada bi çağrıo cnm ...

Hoşgeldin canım nasılsın

dün çıktım bir erkek bir kadın başladı diye ama bitmiş ben reklam girdi sanıyordum kaçırmışım

Hoşbulduk cnm fena sayılmam 3gündür kahverengi lekelenmem var dünden beri karnım çok ağırıyo ama adetim başlamadı bir türlü sen nasılsın bende severek izliyorum bir erkek bir kadını bu akşam kaçırmazsın

megan ya takvmlermze bakıorm da az kaldı demi be zaman nasl gecıo gecen sene bu zamanlar aşılama yok varikosel falan konşuodk Yarabbim ne kadar şükretsek az Allahım isteyen herkese nasp etsnnn ...zaman gectkçe boyle çok tatlı bi heyecan artıo içimde bi de haff endşe tabii nasl olcak emcek m süt olcak mı insan ster istemez korkuo ama herşeyn de çares var çok şkür ...nedense dogumdan pek korkmuorm ben bnm drda iki arkdasım da sezeryan yaptı ikisi de hemenceck ayaga kalktı darısı başma inşşş

slm cnmm bnm geçmş olsn resmen salgın var bz de hepmz sıradan hasta oldk ne kadar bakarsan bak kendni mkrobk b şeklde yakalanıosn

bnm dr iki haftada bi çağrıo cnm ...
Benide 10 gün sonra çağırdı hem nst için hemde ücretsiz kontrol hakkım var diye ama bundan sonrasında kontroller ne sıklıkta olucak bilmiyorum.
Duygum sende hareketlerde geçen haftalara göre aynı şekilde devam ediyormu.Benim bebişim hareket ettiğinde çok sert hissettiriyor hareketlerini ama eskiye göre seyrek sanki bu yerinin daralmasına bağlı olarak normalmidir sendede aynı durum varmı?

İnşallah yerleşme kanamasıdır herzaman oluyormuydu adet öncesi lekelenme test yaptınmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…