Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ztarım sanırım doğum yaklaştığı içinde duygusallaşıyor insan.Hiç takma vericez Allah ın izniyle kiloları.Ben doğumdan sonra alışveriş yapmak için kilolarımı vermeyi bekliycem ki azimle çabucak vereyim kiloları.Zaten bebişle evle ilgilenirken fazlasıyla kalori yakarız birazda yediklerimize dikkat edip spor yaparsak kilo falan kalmaz

Hastayımya ondaaan ztarımm ben hasta olunca çok duygusal oluyorum bakma sen bana kuzummmDoktora gidemiyorumya canımın acısından birazda böyleyim eşim yok yarın gelecek nasipse ancak o zaman gidebiliriz...Burasıda farklı değil hastane çok küçük ve berbat maleseff burda yaşam çok zor
Teşekkür ederim hilalim vakit varken çalışmaya çalışıyorum şimdi yine oturcam dersin başına sürekli ders çalışıyorum yoruldum iyice ama 12 gün kaldı dişimi sıkmam lazım hakkımızda hayırlısı inşallah.Grip değil bu kuzum grip olsa bilirdim amaa yinede bilmiyorum yarın ola hayrola

Gülbebekim bende hastalnınca çok nazlı oluyorum sürekli yattığım yerden ağalayıp duruyorum herkes başımda dönsün istiyorum.Şurada akşama ne kaldı eşin gelsin o ilgilenecek seninle

Gülbebekim bende hastalnınca çok nazlı oluyorum sürekli yattığım yerden ağalayıp duruyorum herkes başımda dönsün istiyorum.Şurada akşama ne kaldı eşin gelsin o ilgilenecek seninle
Canım benimmmm galiba haklısınn ama nefes alamıyorum kii iyice sinir geliyor .Eşim keşke her akşam evine gelse ama malesef eşim 2 yada 3 günde bir geliyor ve ben tek kalıyorum duygusallığımda ondan bekarken hasta olduğumda hep babacım gelip kızım canının istediği bişey var mı senin için ne yapayım diye sorardı hasta olduğumda ve kimsenin yanımda olmadığını hissettiğimde ağlamaklı oluyorum boğazım düğüm düğüm oluyor hatta dayanamayıp ağlıyorum iştee.Çok özledim hepsinii.

Lovely banada müsade kuzummm çıkıp ders çalışayımm biraz.İnşallah toparlarım kendimiii çok teşekkür ederim hepinize kocaman öpüldünüz...

gülümm bnm çok geçmiş olsn kuzucum var bi enfeksyonik durum dra gtsen çok ii olur yarın antbytk daha da hızlandrr iileşmeni cunku ....

slm herkeseee kızlar odamızı tamamen boşalttık dger odayı çalşma odası yaptık oyle guzel oldu ki orası da kutu gibi oldu halıları degştrdk ktapları falan tek tek yerlştrdm sandıgımı yerlştrdm derken yorlmşum gerçekten hiçbşey kaldırmadm etmedm ama git gel yerlştr yorldm ama oyle için rahat ki bi gelip odamızı yerlştrckler artık sonra daa yıkama ütüleme işleri ...annemle yapcz onları da cabuk olur sonra da hayırlısyla saglıkla gelcek inşş Rabbimn iziniyle Ecemiz

huzurum cnm senın kız kabız olmuşmuydu hiç :26:

Canim kusura bakma giremedim
Arkadasın Ankara'da düğünü vardı gidemedik
babamiz gitti biz de buralarda takıldık
canim bizimkinin yapamadığı oldu
zeytinyagi verdim ama kabiz olmadı
sanirim kan damlası mı yapıyormuş oyle duydum

Canımmmm hoşgeldin nasılsın huzurummm.Prensesin nasıl

evt kan damlasından olmuştu ama bu sabah yaptı cok şükür
kabız değilmiş gecıkmeli geldi o kadar
sıvıydı yani

gülümm bnm çok geçmiş olsn kuzucum var bi enfeksyonik durum dra gtsen çok ii olur yarın antbytk daha da hızlandrr iileşmeni cunku ....

Canımm çok teşekkür ederimmm demek ecemizin odası hazır çok sevindim az kaldı hayırlısıyla.Dikkat et kendine dinlen biraz.Bebiş geldikten sonra çok zorr artk dinlenmen çook öpüyorum seni.Odayı yerleştirince fotoları koyarsın artık.

Gülbebek sen ne okuyorsun

selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
haftalık bunalımıma girdim
çıktım ve geldim
komşu pasta verdi ya
yiyemiyorum da
zayıflamam lazım

Hayırlısı elisim en az 3 gün daha beklemem lazım
eşim başladı ama yok egilme yok iş yapma demeye bişey degil benide heyecanlandırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…