kizlar cok tesekkur edeerim cok saolun..
benim bir arkadasim da 22 kilo falana lmisti hamileliginde kiz 40 cikti hemen yuruyuse ve diyete basladi .. ( emziriyordu ama duzenli beslendigi icin sut acisindan sorun olmuyordu ) hemen 3 ayda falan verdi hepsini ve bana dedigi suydu : kilonun oturmasini beklemeden vermeye csalismak gerek diye ki bence cok cok hakli. normal dogumun avantaji olarak da spora erken baslayabildi tabi bakalim bizi neler bekliyor.
kimseye de soyleyemiyrum cok canim sklmsti o kiza. esimi soylesem sanki kendimi kotulemis gibi olacagim gibime geliyor o yuzden paylasmak istedim. cok saolun
Hastayımya ondaaan ztarımm ben hasta olunca çok duygusal oluyorum bakma sen bana kuzummmcanim niye duygulaniyorsun
duygulanma kuzu bence acile git o zaman iyice baksinlar her bir yerine onlar yonlendirsinler. simdi dr a gitsen on saat bekletirler mi nasil olur bilmiyorum burdki sistemde olsa bagira bagiraa acile gideceksin de oyle adam yerine koyup seni bekletmeden muayeneye alacaklar.
bilemedim ben :26:
Teşekkür ederim hilalim vakit varken çalışmaya çalışıyorum şimdi yine oturcam dersin başına sürekli ders çalışıyorum yoruldum iyice ama 12 gün kaldı dişimi sıkmam lazım hakkımızda hayırlısı inşallah.Grip değil bu kuzum grip olsa bilirdim amaa yinede bilmiyorum yarın ola hayrolaGülbebegim cook gecmik olsun bnmde eşim 4 pazar üst üste çalısınca bende cok sinir olmustum
ama bak sınavlarına calış vakit varken hazır
belkide tam hasta olcan veya geçicek ama cıkmıyor bana grip gibi geldi ama
bol c vitamini al umarım hmn gecer
neyse ben cikiyorum kizlarr..
lovelylim hilalim tekrar tesekkurler
gulbebekim gecmis olsun bir an evvel hastaneye git de bi baksinlar kuzum ne var ne yok sinav haftasi hic cekilmezki bu boyle..
hepinizi opuyoree
Canım geçmiş olsun.Kış aylarında böyle bazen insana sıkıntı geliyor birde hastalığınla birleşince hepten bunaltmış seni
Bzen banada böyle oluyor ama ağlamak iyi geliyor ağlamayınca boğazın düğüm düğüm oluyor ağla açılırsın sonrada bir sıcak duş alıp uzan tv nin karşısında sıcak bişeyler iç eşin işten gelirken sana ilaç alsın.
Canım benimmmm galiba haklısınn ama nefes alamıyorum kii iyice sinir geliyor .Eşim keşke her akşam evine gelse ama malesef eşim 2 yada 3 günde bir geliyor ve ben tek kalıyorum duygusallığımda ondan bekarken hasta olduğumda hep babacım gelip kızım canının istediği bişey var mı senin için ne yapayım diye sorardı hasta olduğumda ve kimsenin yanımda olmadığını hissettiğimde ağlamaklı oluyorumGülbebekim bende hastalnınca çok nazlı oluyorum sürekli yattığım yerden ağalayıp duruyorum herkes başımda dönsün istiyorum.Şurada akşama ne kaldı eşin gelsin o ilgilenecek seninle
huzurum cnm senın kız kabız olmuşmuydu hiç :26:
Canim kusura bakma giremedim
Arkadasın Ankara'da düğünü vardı gidemedik
babamiz gitti biz de buralarda takıldık
canim bizimkinin yapamadığı oldu
zeytinyagi verdim ama kabiz olmadı
sanirim kan damlası mı yapıyormuş oyle duydum
Canim kusura bakma giremedim
Arkadasın Ankara'da düğünü vardı gidemedik
babamiz gitti biz de buralarda takıldık
canim bizimkinin yapamadığı oldu
zeytinyagi verdim ama kabiz olmadı
sanirim kan damlası mı yapıyormuş oyle duydum
gülümm bnm çok geçmiş olsn kuzucum var bi enfeksyonik durum dra gtsen çok ii olur yarın antbytk daha da hızlandrr iileşmeni cunku ....
Canımm çok teşekkür ederimmm demek ecemizin odası hazır çok sevindim az kaldı hayırlısıyla.Dikkat et kendine dinlen biraz.Bebiş geldikten sonra çok zorr artk dinlenmen çook öpüyorum seni.Odayı yerleştirince fotoları koyarsın artık.slm herkeseee kızlar odamızı tamamen boşalttık dger odayı çalşma odası yaptık oyle guzel oldu ki orası da kutu gibi oldu halıları degştrdk ktapları falan tek tek yerlştrdm sandıgımı yerlştrdm derken yorlmşum gerçekten hiçbşey kaldırmadm etmedm ama git gel yerlştr yorldm ama oyle için rahat kibi gelip odamızı yerlştrckler artık sonra daa yıkama ütüleme işleri ...annemle yapcz onları da cabuk olur sonra da hayırlısyla saglıkla gelcek inşş Rabbimn iziniyle Ecemiz
Canımm çok teşekkür ederimmm demek ecemizin odası hazır çok sevindim az kaldı hayırlısıyla.Dikkat et kendine dinlen biraz.Bebiş geldikten sonra çok zorr artk dinlenmen çook öpüyorum seni.Odayı yerleştirince fotoları koyarsın artık.
Elissss slmmm
ferda ovuyu gördün mü sen ne diyorsun bi kaç sayfa ötede umut varmı sence
evt kan damlasından olmuştu ama bu sabah yaptı cok şükür
kabız değilmiş gecıkmeli geldi o kadar
sıvıydı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?