Canım o her doktora göre değişiyorHuzurum hoş geldin nasılsın.Prensesin nasıl
dr bana 4 şubatta nst için gün verdi bundan sonra her hafta çağıracakmı acaba:44:
Benide 10 gün sonra çağırdı hem nst için hemde ücretsiz kontrol hakkım var diye ama bundan sonrasında kontroller ne sıklıkta olucak bilmiyorum.
Duygum sende hareketlerde geçen haftalara göre aynı şekilde devam ediyormu.Benim bebişim hareket ettiğinde çok sert hissettiriyor hareketlerini ama eskiye göre seyrek sanki bu yerinin daralmasına bağlı olarak normalmidir sendede aynı durum varmı?
İnşallah yerleşme kanamasıdır herzaman oluyormuydu adet öncesi lekelenme test yaptınmı?
Zannetmiyorum cnm hep böle olurum cnm starı aç başladı bir erkek bir kadın
megan ya takvmlermze bakıorm da az kaldı demi be zaman nasl gecıo gecen sene bu zamanlar aşılama yok varikosel falan konşuodk Yarabbim ne kadar şükretsek az Allahım isteyen herkese nasp etsnnn ...zaman gectkçe boyle çok tatlı bi heyecan artıo içimde bi de haff endşe tabii nasl olcak emcek m süt olcak mı insan ster istemez korkuo ama herşeyn de çares var çok şkür ...nedense dogumdan pek korkmuorm ben bnm drda iki arkdasım da sezeryan yaptı ikisi de hemenceck ayaga kalktıdarısı başma inşşş
Cnm aynen benm de esksi gibi hareketli degl gece yatggm anda bi başlıo kuvvetli kuvvetli tekmelere ama azaldı kesnlkle yeri daralıo ondan ama insan gerçekten endşelenıo ben de biraz etmesn hem korkuorm kız ses ver dıordm hemen azcık başladı mı rahatlıorm on anBenide 10 gün sonra çağırdı hem nst için hemde ücretsiz kontrol hakkım var diye ama bundan sonrasında kontroller ne sıklıkta olucak bilmiyorum.
Duygum sende hareketlerde geçen haftalara göre aynı şekilde devam ediyormu.Benim bebişim hareket ettiğinde çok sert hissettiriyor hareketlerini ama eskiye göre seyrek sanki bu yerinin daralmasına bağlı olarak normalmidir sendede aynı durum varmı?
İnşallah yerleşme kanamasıdır herzaman oluyormuydu adet öncesi lekelenme test yaptınmı?
duygu nereye gitti yaaaaa
ya bzm hastanede oyle bşey yok ama istanbulda varmş hülya da soyledi bizim 630 tl ister normal ister sezeyan istıorm demen yetıoÇok şükür az kaldı hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah.Ben doğumdan sonrasını çok düşünmüyorum yeterki sağlıcakla gelsin.
Ama hala hamile olduğuma inanamadığım zamanlar oluyor sabah uyanınca aynanın karşısına geçip karnımı açıp bakıyorum göbeğim duruyormu diye bunu nedense hergün yapıyorum rüya olmasından korkuyorum Allah herkese nasip etsin bu duyguyu.
Bende doğumdan korkmuyorum ama sezeryanda kararlıyım
Br sorun varki oda isteğe bağlı sezeryan ücretleri çok farkediyor sezeryanı dr un gerekli görmesi lazım ama nasıl
Nst için gittiğimde belli olur sanırım artık ne sıklıkla çağıracağını söyler.ÇabukmuCanım o her doktora göre değişiyor
buyuk ihtimal simdi 2 haftada bir alır
sonlarda her hafta giriliyor
ay ne çabuk gecti ya
Canım ben artık hiç kabız olmuyorum ne derece sağlıklı bilmiyorum ama aç karına iki portakal yiyince ishal oluyorsun benimde hemoreidim olduğu için böylesi işime geliyor.Zaten portakalıda seviyorum.napiosunuzzz
ben yine kabizlik sorunu yasamaya basliyorum kizlar..
cok yoruldukk dolaplari ayarladik epey yer actik kizimiza va annemlere insaallah..
bu arada bana da arkadaslarim baby shower yapacaklarmis. supriz olacakti ama yanlislikla ogrendim
İnşallah bu defa herzamanki gibi olmaz hayırlısı olsun.Eşim açmazki stadyumu izliyorZannetmiyorum cnm hep böle olurum cnm starı aç başladı bir erkek bir kadın
Hayırlısı olsun zeynebim inşallah bu tedavi vesile olur gelir bebişin
beklemek zor ama sabırlı ve umutlu olmak lazım
Cnm aynen benm de esksi gibi hareketli degl gece yatggm anda bi başlıo kuvvetli kuvvetli tekmelere ama azaldı kesnlkle yeri daralıo ondan ama insan gerçekten endşelenıo ben de biraz etmesn hem korkuorm kız ses ver dıordm hemen azcık başladı mı rahatlıorm on an
burdaym kuzucum
Nst için gittiğimde belli olur sanırım artık ne sıklıkla çağıracağını söyler.ÇabukmuSonlara yaklaştıkça zaman duruyormuş gerçekten ben öyle hissetmeye başladım.İnşallah hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza alalım bizde bebişimiz pırtlamadı kakasını yapmadı uykusuzluktan ölüyoruzz diye dert yanalım
Ssenin cimcime kızın ne yapıyor bakımm
Canım ben artık hiç kabız olmuyorum ne derece sağlıklı bilmiyorum ama aç karına iki portakal yiyince ishal oluyorsun benimde hemoreidim olduğu için böylesi işime geliyor.Zaten portakalıda seviyorum.
İnşallah bu defa herzamanki gibi olmaz hayırlısı olsun.Eşim açmazki stadyumu izliyor
Nst için gittiğimde belli olur sanırım artık ne sıklıkla çağıracağını söyler.ÇabukmuSonlara yaklaştıkça zaman duruyormuş gerçekten ben öyle hissetmeye başladım.İnşallah hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza alalım bizde bebişimiz pırtlamadı kakasını yapmadı uykusuzluktan ölüyoruzz diye dert yanalım
Canım ben artık hiç kabız olmuyorum ne derece sağlıklı bilmiyorum ama aç karına iki portakal yiyince ishal oluyorsun benimde hemoreidim olduğu için böylesi işime geliyor.Zaten portakalıda seviyorum.
İnşallah bu defa herzamanki gibi olmaz hayırlısı olsun.Eşim açmazki stadyumu izliyor
Evet benimde yeni yeni hareketleri kısıtlandı sanki eskiye göre daha az hareket ediyor ama zorlandığı için hareketlerinin azaldığını hissediyorum eskiden balık gibi kayardı şimdi daha sert ve sıkışıkmış gibi hareketleri.Ama yatınca meydan ona kalıyor ya verediyor tekmeleri anneyeCnm aynen benm de esksi gibi hareketli degl gece yatggm anda bi başlıo kuvvetli kuvvetli tekmelere ama azaldı kesnlkle yeri daralıo ondan ama insan gerçekten endşelenıo ben de biraz etmesn hem korkuorm kız ses ver dıordm hemen azcık başladı mı rahatlıorm on an
burdaym kuzucum
ya bzm hastanede oyle bşey yok ama istanbulda varmş hülya da soyledi bizim 630 tl ister normal ister sezeyan istıorm demen yetıo
Bende şimdi aç dedimde olur sen kalk tv izle bende pc ye geçim diyorAmin cnm bende yatak odasına geçtim izlemek için eşim maç izliyo
kzuum bana oyle seyler yaramiyor
bugun o kadar zorladimki tuvalete cikabilmek icin sonra da cok uzuluyorum kizimi rahatsiz ettim mi ya da zarar verdim mi diye ki ben lif hapi kullaniyorum her gun. dunde iki tane almistim ama tahminim bu hamileligin de ilerlemesiyle alakali bir durum olabilir.
normalde her gun bir tablet aliyordum dr uma soracam ikiye cikarsam nolur diye.
duphalac ilk kullandigimda cok isime yaramisti bi kullan bi birak bagirsaklarim alisti sanirim. su an sadece asiri gaz yapio o kadar
Bende şimdi aç dedimde olur sen kalk tv izle bende pc ye geçim diyor
Banada duphalac ilk içtiğimde çok iyi gelmişti sonra hiçbir işe yaramadı tadıda iğrenç diye bıraktım ilk aylar kayısıyla idare ediyordum sonra bir dönem düzene girdi.Daha sonra yine tekrarladı ama portakal yiyince artık hiç kabız olmuyorum.İnşlalah geçer seninde çok zor oluyor.
Ztarım bebiş kaçıncı haftada dönüyor şimdi senin bebeişin döndümü ?
Benim cimcime kucakta gezeyim istiyorNst için gittiğimde belli olur sanırım artık ne sıklıkla çağıracağını söyler.ÇabukmuSonlara yaklaştıkça zaman duruyormuş gerçekten ben öyle hissetmeye başladım.İnşallah hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza alalım bizde bebişimiz pırtlamadı kakasını yapmadı uykusuzluktan ölüyoruzz diye dert yanalım
Bende şimdi aç dedimde olur sen kalk tv izle bende pc ye geçim diyor
Banada duphalac ilk içtiğimde çok iyi gelmişti sonra hiçbir işe yaramadı tadıda iğrenç diye bıraktım ilk aylar kayısıyla idare ediyordum sonra bir dönem düzene girdi.Daha sonra yine tekrarladı ama portakal yiyince artık hiç kabız olmuyorum.İnşlalah geçer seninde çok zor oluyor.
Ztarım bebiş kaçıncı haftada dönüyor şimdi senin bebeişin döndümü ?
cnm ii yapmşsn iice agrlaşmadan halletmşsnz çogu şeyi ben de yuklendm briaz bugun kocişe ama yok ya bak çogu şeyi yaptı saolsn ama yne gel oraya gel buraya yorldm ben de baya bi senn şimdi yatagı falan geldi demi giysilerini aldn senn de kalmadı çok bşeykizacaktim sana konusamadan gittin diye
hadi bakalim hazirliklar hazirliklar.. Rabbim kuzulara sagsaglim kavusabilmeyi de nasip etsin insaallah..
bende esimi yordum cok normalde kendi yaptigim isleri yapamiyorum napim. banyolarda lavabolarin altinda bi ton sey birikmisti. e annem titiz kadin, o gelmeden , bende daha da agirlasmadan halledeyim istedim. kocam diyoki vay be annen icin yapiosun demekki
gerci daha var bir ay sonra gelecekler insaallah ama ayarlama yapmam lazimdi.
misafir odasindaki gomme dolabi duzenledik yine daha bana kalsa dolu is cikariririm ama kocamada yazik/
anladm cnm ne fena bşey ya insanı nasl zor durumda bırakıolar hayret bşeyEvet benimde yeni yeni hareketleri kısıtlandı sanki eskiye göre daha az hareket ediyor ama zorlandığı için hareketlerinin azaldığını hissediyorum eskiden balık gibi kayardı şimdi daha sert ve sıkışıkmış gibi hareketleri.Ama yatınca meydan ona kalıyor ya verediyor tekmeleri anneye
Ben dün konuştum dr la normal 450 sezeryan eğer mecbur kalınırsa 750 tl ama normal doğuma hiçbir engelim olmadığı halde sezeryan istiyorsam 2000 tl miş.
Böyle olacağı belliydi zaten.Artık son ay mecburen hastane değiştiricem.Bir başka hastane var orada mecburi sezeryan 300 isteğe bağlıda çok yüksek olmaz diye düşünüyorum bir gidip görüşücem.Hemde o hastanede bir dr var onu çok iyi olduğunu söylüyorlar o dr la görüşücem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?