tam geçmişi okumadım ama senınde akrabalar dert herlade
en iyisi arkadas gercekten
herseye bı kusur takmalar yani sizene dimi ama
selam
ablamlar bende gelemem merak etmeyin
hepiniz iyisinizdir umarim
bi kilonolayi gecmis takan kim bilmiyorum ama tinn
ben 20 kilo aldim kaldi 3 kilo
ne rejim ve spor
ne guzel vermissin ferdaben de simdiden 10 kg aldim, aslinda hic takmiyorum ama benim sorunum bu 10 kgmin 7sini son 1 bucuk ayda almis olmam ve seker de 154 cikt, ani kilo alimi ve seker
bak simdi evricim sana soyleyim.
ben 19. haftadan itibaren nerdeyse her hafta ( belki iki uc hafta haric ) en az bir kilo aldim. bazen iki kusur kilo bile oldu bir haftada dusun gecen hafta gibi mesela. bende bu durumda sekerden suphelenmistim.
ve benim ilk seker yukleme sonucum 180 kusur cikmisti ve tamamen umidimi kesmistim , seeker cikacagini dusunup netten diyet falan bile arastirmaya baslamistim.
ama 100 luk sonucum temiz cikti.
benim bildigim senin kilo alman degilde cocugun oldgundan iri olmasi bir seker belirtisi. dur bakalim diger yuklemeyi de yapsinlar ben bisey cikacagini sanmiyorum. sinirin az ustunde cikmis sonucta
cok rahatladim canim cok sagol
ilkinde cikip ikincisi temiz olan var
umairm benim de oyle olur canim ya
simdi takmiyorum neticede belli olmaz ama o an doktor da diyince hizla kilo almissin seker cikmasina sasirmadim dedi o zaman uzuldum falan ama kendi de dedi bu hic belli olmaz 100luk yapilsin gorelim cuma gunu dedi. temiz cikarumarim canim
bebegimin gelisimi 2 hafta onden gidiyor o biraz suphelendirdi
bir de cok fazla agiz kurulugu vardi son 2 hafta
bakalim canim icimi ferah tutuyorum canim
Kızlar bnm bogazım iyice gitti yrn kbb den randevu aldım kadın dogumcumuda aradım receteyi bana söyle dedi doktorumada söyliycem ona göre llaç yazcakmış ne yaptıysam olmadı bogazım acıyo
yani ne diyorum sana benim degerime gore hatta hic yuksek cikmamis nerdeyse bilemiyorum.
bebegin ileri oldugu nasil oluyor haftasina mi bakiyorlar.
hayirlisi olsun canim .. hatta benim 100 luk sonucum temiz cikmasina ragmen ben hala inanamiyorum bazen diyorum acaba benimle ayni anda teste giren bi kadin vardi ikimizinki karismis olabilir mi diye. ama kurmak istemiyorum kafamda.
neyse yani dedigim gibi benim 50 lik sonucuma gore dusuk bile sonucun.
birde bebegin haftasina burda karindan olcup bakiyor. ultrasona almiyorlar.
sen bi bekle su 100 lugu de yapsinlar bakalim;
Hilalimm ayy hadi inşallah bu bulantılar bebişten olsunnnnbenim miğdemmm bulanıyoo kahvalıyı zor yaptımmm
Canım ben çok anlamıyorum ama sanırım çok yüksek değilki dr kesin birşey sölememiş bakalım 100 mg lıktan sonra net belli olur heralde inşallah iyi çıkar ama şeker çıkarsada güzel takip edersin diyetini yaparsın hiçbişi olmaz Allah ın izniylemerhaba kizlar
oglumu gordum bugun mutluyum, ama seker yuklemede 50 mg yuklemede sonuc 154 cikti malesefcuma gunu 100 mg yuklenecek umarim normal cikar bu sefer
Azram mahşallah prensesine pamuk değil pamuk şekeri bu tam yemelikDoktordan geldik
Asisi vuruldu
Kizim dis cikaracakmis anlamistim alt damakta iki dis yeri beyazdi
3 hafta surer dedi doktor
Mizmizligi ondanmis demekki dedim
Canım inşlalah duyacaksın hayırlısıyla pıtpıtlarıda.Progestanı içerken bende aynı öyle oluyordum ama daha iyi ilk zamanları uzanarak uyuyarak geçirdim bende hepinş hilalim rabbim sevindirsin yanı ıyıyım cok sukur yatıyorum ama cok kasmıyorum rabbım nasıp ederse bı kalp atıslarınıda duyalımda bı oncekınde cok agrım oluyodu bunda ole sıddetlı yok cok sukur ama progesten kullandıgım için o felaket halsızlık yapıyo yatıp kalıyorum kolumu kaldırcak halım yok bıde iştahım felaket zaten şişikoyum bıde bu tup bebektekı ılaclarda aldırdı bakalım ıns guzel gıder bu sefer beraber buyutucez ıns göbişleri
kizlar beni yanlis anlamayin lutfen. su an hayatimin merkezinde kilolarim yok. elbetteki alacagim yani sonucta hamilelikte kilo verecek halim yok. ayrica bende yapili bir insan oldugumdan cok fit bir hamilelik gecirmeyecegimi biliyordum.
dun bahsettigim konu suydu : bir arkadasim var ve kiz hamileligimin basindan beri benim kilolarima takmis durumda. bende zaten hamile olarak burdayim demeye son bir aydir basladim. ama bu arkadas hamileligimin basindan beri boyle yani. mesela daha 5-6 aylik hamileyim millet diyoki cok kilo almamissin, bu diyorki aa ztar aldi kilo bilmem ne. gecen gun arkadaslarla toplandigimizda da bana fici gibi olmussun dedi.
yani takdir edersiniz ki dogumu yaklasmis, agirlasmis, ve hamile olan her kadinin incinecegi bir soz bu. yoksa benim tek derdim tabiiki evladimi sagsaglim kucagima almak. dogum olayini hayirlisiyla saglikla bir atlatsak , bir sekilde insaallah kilo veririz ama hamile bi kadina denilecek bir lafmiydi bu ? kendimi cok cirkin, cok kotu hissettim. Normal degil mi yani ?
su an 22 kilo aldim. ben zaten diyorum 30 a kadar rahat yolu var. benim kuzenlerimde ayni sekildeydi cunku biliyorum. cok hizli kilo aliyorum ama napim yani kendimi oldurecek halim yok.
dedigim buydu yani.
bebegin kilosuna gore mi bilmiyorum hafta olarak degisiyor ama doktorum takilmiyor o mevzulara gerci.
karindan olcum iyi birsey yurt disinda bana da yapiliyordu da burda yapilmiyor hic.
umarim ben de temiz cikti derim bakalim yalniz aklima takilan sey bana doktorum dedi ki cuma gunu test ve son 3 gun boyunca sen seker, cikolata, karbonhidratla beslen. bir suru hamur isi ye sadece 3 gun boyunca ve cuma gel bakalim dedi. uff oyle mi yapmak lazim yaaa ben istemiyorum oyle seker yukleyip gitmeyi. bir arkadasa da ayni seyi demisler aklim karisti. normal akisimda gitsem olmaz mi acaba
valla anlamadim doktor oyle dedi ama mantikli gelmiyor. oyle yapmak gerekiyorsa da oyle yapayim da seker firlar oyle beslenmeye bol bol yiycen 3 porsiyon ekmek yiycen falan filan diye konustu sasirdim :)Sagol ztarım bu dönemde hasta olmakta istemezdim ama olan oldu erkenden doktor görsün bakalım
every o ne demekmiş yahu şkeri olmayan da öyle beslense cıkar bnm görümcemde vardı gebelik şekeri ki cok az kilo aldı ve iyi beslendi ama ailede vardı bizimkilerde de var bende de cıkarsa saşırmam
sen normal ve saglıklı beslenmeye devam et umarım iyi cıkıcak cıkmazsada çözümü var
Everym bebişin haftasının ileri yada geriden gelmesini dr bacaktaki bir kemiğini ölçüyor kafasını ölçüyor ve bebeğin karın çevresini ölçüyor ona göre söylüyor haftaları.
Ama bir hafta geriden bir hafta önden gelmesi bir sorun değil.
merhabalar
annemler burdaydı 40 gundur cok sık gıremıyordum
yarın gıdıyorlar malesef
okadar rahattımkı
furkanda cok mutluyudu alısmısdı
cok üzülüyorum
pazartesıde ayak basparmagımda tırnak batması oldu onu alacaklar tırnagı yarıya kadar keseceklermıs
herseyde benı buluyor
kara kara dusunuyorum furkanı yapcam o gun
kizlar kizlar bebisimin cicilerini yikiycam
dalin sivi detrejan aldm bir de yumusatiuci almistim ama yumusatici kullanmak zararli diye duyunca kullanmamaya karar verdim.
nasil yikamali tiyo verir misiniz bana biraz?
Yumuşatıcı zararlımıymış bilmiyordum:44:Ben dalinin granül deterjanını ve yumuşatıcı aldım ikisindednde azar azar koyup 30 derecede kısa programda yıkıcam.
Şidi hepsi yeni maksat tozu gitsin diye yıkanacak zaten ütülenecekte 30 derece yeterli gelir ilerde çıkmayan lekeler olursa belki daha sıcakta yıkamak gerekebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?