sabahın köründe mutfağa girdim toplam 6-7 saatim mutfakta geçti. geceden bulaşık deryası vardı mmutfakta makina bu eve kurulmadı elde yıka babam yıka suda soğuk. ardından böreğe giriş aralarda rüzgara mama ver altını al oyun oyna mızıklarsa balkona çıkar börek pişti hadi rüzgar efendinin uykusu geldi ayağında salla onu uyut çamaşırları katla salonu topla çiğköfteye başla çiğ köfte bitti adam geldi sofra kur topla rüzgarı doyur salla oyna bittiiim dünde halıları yıkamıştım çok yorgunummmm neyse bugünkü bulaşıkları kocam yıkıcakmış en azından ordan yırttım
kiz gamze masallah bacim sende de ne enerji var yaaa
bende patates cuvali gibi yatayim kimse beni ellemsin istiyorum
Gamzeeeee bu bebe sırtımdan inmiyorsabahın köründe mutfağa girdim toplam 6-7 saatim mutfakta geçti. geceden bulaşık deryası vardı mmutfakta makina bu eve kurulmadı elde yıka babam yıka suda soğuk. ardından böreğe giriş aralarda rüzgara mama ver altını al oyun oyna mızıklarsa balkona çıkar börek pişti hadi rüzgar efendinin uykusu geldi ayağında salla onu uyut çamaşırları katla salonu topla çiğköfteye başla çiğ köfte bitti adam geldi sofra kur topla rüzgarı doyur salla oyna bittiiim dünde halıları yıkamıştım çok yorgunummmm neyse bugünkü bulaşıkları kocam yıkıcakmış en azından ordan yırttım
kizlar nasilsiniz napiyosunuz?
benim biraz moralim bozuk. ben bu aralar cok kilo aldim yine, zayiflamak istiyorum dedikce cok yiyorum.
simdi biraz yuruyus mu yapsam diyordum, okulun spor salonuna gidip ordaki kosu bandinda yavas yavas 1 saat yurusem.
ama simdi asilama yaptirdik ya acaba diyrum varsa bebek bi zarari olur mu?
cumartesi yaptirdik ya 3 gun oldu, bugun 4. gun.
napcagimi bilmiyorum.
kilo aldgm icin hep arkadaslar kac aylik hamilesin filan diyorlar cok gucume gidiyor.
aksam da yine bayanlarin yanina gidicem yine birileri bi sey dicek diye odum kopuyor((
Gamzeeeee bu bebe sırtımdan inmiyor
ne olacak boyle
Biraz enerjinden yollasan diyom
bendeki enerji tüm kkya yeter evellallah
dizimin bir karış altında çıban çıktı benim
bendeki enerji tüm kkya yeter evellallah
dizimin bir karış altında çıban çıktı benim
Benimkide 2 gündür gebe muamelelerine basladı bugün evi süpürdü sofra fln onda ben yemegi yaptım sadece telefonda zırt pırt dikkat et deyip duruyo bide annesi erkek olcak demiş onu söyleyip duruyo
eger olursa biz tam buldumcuk olcaz vaziyet fenaaa
Yaa kizlar ben bu hafta sadece 100 gr almışim bu bebeğiminde kilo almadığını gösteriyor dimi(bu arada iki günden beri karnım kasiniyor ins çatlamam (
evet bende süpürünce cok belim agryoo eşim yaptırmak istemiyor ama ben duramıyorum onun yapamadığı ince yerleri süpürüyorum gerisini bırakıyorum gerçekten çok yoruyor insanı.....Hilal canım test gunün ne zaman ?? Buarada cidden elektrik süpürgesi falan kullanma bana dün saglik ocağında Sakin elek süpürgesi falan kullanma dogumu hızlanıyor karin kaslarını çalıştırıyor dediler. Hadi hayirlisi ins saglikla gelir meleğin..
kaşndgnda hemen nemlendr cnm o kaşntı gecıo biz elmzden geleni yaptık cnm ya olursa da olcak huzur yazmş gecen de çok taklmayn die çok kafaya takılnca da korktugm başma geldi denr ya aynen oyle hesap olmasn işte ...
bi ayda 2 kez aşılama mı oldun?can skntsndan, ovulasyon testlerimin resmini cekip, image j programinda cizgilerin siddetini analiz edip grafik yaptim.
ilk asilamami 12. gun ikincisini de 16. gun oldum, ilk yukselme kandirikci bi yukselmeymis onu sonradan anladik.
Eki Görüntüle 619945
Benimkide 2 gündür gebe muamelelerine basladı bugün evi süpürdü sofra fln onda ben yemegi yaptım sadece telefonda zırt pırt dikkat et deyip duruyo bide annesi erkek olcak demiş onu söyleyip duruyo
eger olursa biz tam buldumcuk olcaz vaziyet fenaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?