Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kiz gamze masallah bacim sende de ne enerji var yaaa

bende patates cuvali gibi yatayim kimse beni ellemsin istiyorum

kiz gamze masallah bacim sende de ne enerji var yaaa

bende patates cuvali gibi yatayim kimse beni ellemsin istiyorum

senin bebe doğsun rüzgar gibi kuduruk olsun o enerji totona motor takmışın gibi sendede olacak merak etme

Son düzenleme:
Gamzeeeee bu bebe sırtımdan inmiyor
ne olacak boyle
Biraz enerjinden yollasan diyom

can skntsndan, ovulasyon testlerimin resmini cekip, image j programinda cizgilerin siddetini analiz edip grafik yaptim.
ilk asilamami 12. gun ikincisini de 16. gun oldum, ilk yukselme kandirikci bi yukselmeymis onu sonradan anladik.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimkide 2 gündür gebe muamelelerine basladı bugün evi süpürdü sofra fln onda ben yemegi yaptım sadece telefonda zırt pırt dikkat et deyip duruyo bide annesi erkek olcak demiş onu söyleyip duruyo

eger olursa biz tam buldumcuk olcaz vaziyet fenaaa

cnm vercz kloları ki fazla bşeyin yok senn 68 bnm için ideal klo mesela ben 68e düşmeyi hedeflıorm dogumdan sonra senn de gelsn bebş hayırlısyla sonra zaten verrsn birbirimizi gaza getrr veririz kloları mrk etme senn

bendeki enerji tüm kkya yeter evellallah

dizimin bir karış altında çıban çıktı benim

gecmis olsun canim, napmak lazim acaba? merhem filan var mi?
sanki annem bi sey cikinca etrafini tukenmez kalemle ciziyordu buyuyor mu kuculuyormu diye anlamak icin.
ins hemen gecer.. cok yordun kendini iki gundur dinlen biraz..

Herkese merhaba bugün çok iştahsızım ve midem bulanıyor.
Bütün gün yarı aç yarı tok gezdim desem yeridir.Arada açlıktan halsiz düşüyorum minik bir parça ekmeğin içine bişiler koyup atıştırıyorum birde meyve yiyorum.Yemek yada çorba falan görmeye bile tahammülüm yok.

Bebegime…
Nerde kaldin kuzum? Seni bekleye bekleye bi hal oldum.. Neredeyse 2 yil olacak ama sen hala yoksun..
Arkadaslarim hep hamile kaldilar, dogurdular, bebekleri dis bile cikardi sen hala yoksun. Bakalim daha ne kadar uzeceksin anneni gelmeyerek. Bu ay sen gelebilesin diye tedavi olmaya basladik, ilk defa asilama oldum. Bilemiyorum ki bu ay gelecek misin yoksa her ayki gibi yine beni mahzun kederli birakip gidecek misin. Olsun bana da beklemek dusuyor iste. Kapimi kapatip artik gelme istemem diyemem ki.. Rabbim dualarimi duyuyor, cok zorlaniyorum.. Benim gunahlarim yuzunden sen gelemiyorsun, engellere takiliyorsun. Allah im cok ozur dilerim. Bir daha asla yapmayacagim, nolur beni affet ve bizi evladimiza kavustur. Bir kiz bebeksen sen eger Simal Beyza koymak istiyorum adini. Erkek bebeksen de baban koyacak ismini. Gunler gecmek bilmiyor. 9 Subat 2013 ins bizim icin guzelliklerle hatirlanacak bir gun olursun…

Hilal canım test gunün ne zaman ?? Buarada cidden elektrik süpürgesi falan kullanma bana dün saglik ocağında Sakin elek süpürgesi falan kullanma dogumu hızlanıyor karin kaslarını çalıştırıyor dediler. Hadi hayirlisi ins saglikla gelir meleğin..

Yaa kizlar ben bu hafta sadece 100 gr almışim bu bebeğiminde kilo almadığını gösteriyor dimi(bu arada iki günden beri karnım kasiniyor ins çatlamam (

Yaa kizlar ben bu hafta sadece 100 gr almışim bu bebeğiminde kilo almadığını gösteriyor dimi(bu arada iki günden beri karnım kasiniyor ins çatlamam (

kaşndgnda hemen nemlendr cnm o kaşntı gecıo biz elmzden geleni yaptık cnm ya olursa da olcak huzur yazmş gecen de çok taklmayn die çok kafaya takılnca da korktugm başma geldi denr ya aynen oyle hesap olmasn işte ...

evet bende süpürünce cok belim agryoo eşim yaptırmak istemiyor ama ben duramıyorum onun yapamadığı ince yerleri süpürüyorum gerisini bırakıyorum gerçekten çok yoruyor insanı.....
:44:

kaşndgnda hemen nemlendr cnm o kaşntı gecıo biz elmzden geleni yaptık cnm ya olursa da olcak huzur yazmş gecen de çok taklmayn die çok kafaya takılnca da korktugm başma geldi denr ya aynen oyle hesap olmasn işte ...

suecim haklısın nemlendirici sürmek işe yaradı bide doğru süteyni takmak lazımevdeki hiç bi sütyenim olmuyooo bitane büyük ve desteksiz varmış neyseki onunla idare ediyorum şimdi acilen almam lazım o nasıl bir kaşıntı öyle yaaawww benimkileri bi görseniz:)))) aynı silion gibi oldular gerildiler ve dimdiklerrr süper oldular ama uçları cok acıyooooo insanın herşeyi değişiyo bambaşka bişi bu yaaaa

bi ayda 2 kez aşılama mı oldun?

hilalcim hadi 2 koyu çizgi bekliyoruz senden test ne zaman yapıcaksınnnn cok heyecanlıııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…