Eki Görüntüle 624334 beceremedim koymayı ya hu
oyle bisey olamaz ya ne demek doktor vermiyomus senin yasalhakkin oncesi 8 hafta sonrasi 8 hafta istedigin kadar kullanir istedigini aktarirsin
kim dedi vermiyo diye doktor kendi mi
git bi devlet hastanesine al
herkes bi manyak ya onaneymiski iznini istedigin gibi kullanirsin
aynı dra arkdas da gtti ona demş 37 dolmadan vermıorz die o da yazık çalşamadı son iki hafta aile hekmnden aldı rapor
bnm dr ii hoş da ters biraz işte boyle şeylerde ya bzmkler de hiç uyarmadı memur bugun dıo mdem aldn çalşman lazm dio
ben şey die düşnmştm bi hafta alrm aile hekmnden sonra da kendim drumdam alrm demiştm 34 te :26::26::26:
şimdi aile hekmyle konşçz bakalm eşimle ....idare eder mi blmıorm aslnda ii yumşak bi kadın ama :44:
bu anakucagi
artik bunun icin buyudu bence seninki
daha buk bi salincak al
soyle bisey
tenteli salincak - Google'da Ara
hangi isme karr verdin cnmmmCok TSK ederim Gamze. Bende benan i onceden esime söyledim erkek ismi dedi.güya kiz olursa sen erkek olursa ben koyayım dmiştim simdi hicc herseye mudehale ediyor :))
benim tontişim artık tek dişli bi canavar
benim tontişim artık tek dişli bi canavar
ister 32de alirsin ister 34te ister 37de bu doktorun insiyatifinde olan bisey degil senin insiyatifinde
hayatimda ilk defa duyuyorum vermem diyen doktor
hakkini araman lazim
mevzuatta acik sekilde yaziyor zaten istedigin kadar haftayi dogum sonrasina aktarirsin
bence sessiz sessiz bekleme ac oku mevzuati soyle doktoruna da ne demek vermem ya
hayirli olsun canim
topigin ilk disi sizden geldi
cok sikintisi oldu mu
ztar hosgeldin
uyku normal son zamanlar yat uyu ya ohh mis
hamileyken bir gunde uyudugumu simdi bi haftada uyuyamiyorum
ztarım son aylar gerçekten oyle oluomş ben daha tam o evrede deglm ama halszlk çokuomş son zamanlarda işlerini btrdn en guzel yatmak şu an cnm bak keyfne
hilalim ohh ne guzel doppdolu gecıo gunlernn
eliffffffff cnmmm gecen konştk daha sennle çok sevndm normal gelivermş kuzunömürlü olsn Allah analı babalı büyütsünnnn
didemm maşalalh fıstıgaa erkenden çıkardı dişleriabla oldu artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?