Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aynı dra arkdas da gtti ona demş 37 dolmadan vermıorz die o da yazık çalşamadı son iki hafta aile hekmnden aldı rapor
bnm dr ii hoş da ters biraz işte boyle şeylerde ya bzmkler de hiç uyarmadı memur bugun dıo mdem aldn çalşman lazm dio
ben şey die düşnmştm bi hafta alrm aile hekmnden sonra da kendim drumdam alrm demiştm 34 te :26::26::26:
şimdi aile hekmyle konşçz bakalm eşimle ....idare eder mi blmıorm aslnda ii yumşak bi kadın ama :44:

ister 32de alirsin ister 34te ister 37de bu doktorun insiyatifinde olan bisey degil senin insiyatifinde
hayatimda ilk defa duyuyorum vermem diyen doktor
hakkini araman lazim
mevzuatta acik sekilde yaziyor zaten istedigin kadar haftayi dogum sonrasina aktarirsin
bence sessiz sessiz bekleme ac oku mevzuati soyle doktoruna da ne demek vermem ya

misafirlerim anca evden çıkıyomuş e haber retseler bi gezerdik izin gününde

ben gidim yarışmaya bakim kaç puan almışım bakim

selam kizlar nasilsiniz

hele sukur bir kac kisi gordu gozum bu aralar ne bu topigin hali yahu

benim hiiiiiiiicccc halim yok ya.. surekli yatim uyuyim modundayim... acayip tembellik coktu. gecen hafta iyiydim baya bakalim hayirlisi

şimdi okldan arkdasmla konştum oyle bşey diyemez tmm vermedi mesela sana oklda bşey olursa ben ondan istedm vermedi dersen başna iş açar dıo
25nde randevum bnm ona once aile hekmmle bi konşym iki hafta alaym ondan sonra gidicem konşçam ben çalşamıorm fenalaştm oklda falan diecem vermesi lazm gerçekten ya magdur etmemeli beni zaten ağrlşıcam iice gerçekten hiç çalşasm yok benm onbeş tatlden sonra zaten şu semner donemnin başlangıcına kadar idare etcekmş şu halyle bnm dogum sonrası e semnlere de gderm dıorm ... saol ferdam ya valla kötü hssetmştm kendimi çalşmak zorunda kalcam die şimdi halledbleceğime inandm daha çok sayende

hayirli olsun canim
topigin ilk disi sizden geldi
cok sikintisi oldu mu

ztar hosgeldin
uyku normal son zamanlar yat uyu ya ohh mis
hamileyken bir gunde uyudugumu simdi bi haftada uyuyamiyorum

ayyy ferda cok fenayim yaa normalmi bu kadar bilmiyorum. gecen hafta iyiydim isime gucume baktim. e=yemegim evim hersey iyiydi. ara ara da boyle patates cuvalina bagliyorum.

dun aksam 8 bucukta yattim 11 bucuk gibi kalkim. 12 bucuk tekrar yattim iki bucukta kalktim. 5 bucukta tekrar kalktim 7 yi kusur gece kalktim ve uyumadim daha. ama sanki elim tutmuyor hic birsey yapasim yok

midem de fena. boyle bi tuhaf hallerdeyim bakim.

carsamba dr randevumuz var bakalim napio bizim kuzu

Benimde omzum tutuldu yatıyorum cok fena kitlenmiş daha araştırma yapcaktım ama bıraktım yrn bi kursa başlıyorum pilatesle kurtulcam lnş.bu agrılardan
14 subattada butik cikolata kursuna kayıt yaptırdım :)

eliffff allah analı babalı büyütsün masallah size

dido disiniz hayırlı olsun geriside agrısız sızısız pırtlasın inş

ztarım son aylar gerçekten oyle oluomş ben daha tam o evrede deglm ama halszlk çokuomş son zamanlarda işlerini btrdn en guzel yatmak şu an cnm bak keyfne
hilalim ohh ne guzel doppdolu gecıo gunlernn
eliffffffff cnmmm gecen konştk daha sennle çok sevndm normal gelivermş kuzun ömürlü olsn Allah analı babalı büyütsünnnn
didemm maşalalh fıstıgaa erkenden çıkardı dişleri abla oldu artıkk

sorma duygum kiz o kadar uyudum hala saf gibiyim. bir de nazar ettim kendime sanirim, gecen hafta dedim ki son haftalar boyle hareketli gececek fln diye. napalim yatar uyurum bende

anaaaammm elif dogurmus ne guzel yahuuuu

masallah barekallah,, Allah kuzuya hayirli, bereketli omurler versin..

darisi basimiza insaallah

yarım saate geliyo benim misafirler oylamayı bana sms ile bildirirseniz sevindirik olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…