Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

vallahi bayılacam artık
mama kaşığını alamadı diye salya sümük ağlar mı ya bi bebe
hala uyumadı gözlerim kpanıyo

merhaba kizlar,
ferda cim ogluna gecmis olsun.. mooncum seninki de dis cikariyormus onun da Allah yardimcisi olsun.
Lovely cim ve duygucum ins doktor randevulariniz cook guzel gecer ve cok iyi haberlerle gelirsiniz.
Gamze cim su boregi ve cig kofte yi sectim, digerlerini okumadim bile neymis.
bol bol kremlenin yaglanin bakalim kizlar catlak heralde sonradan gecmiyorsa cok hos olmuyordur.
benim de cumartesi bat im, bir haftadan az kaldi.
ama test yapmicam, soz verdim kendime,
simdi negatif cikcak uzulcem bi suru, en azindan cumartesi ye kadar umutlu umutlu dolasayim :)
yarindan itibare 7 gunde 6 kilo verdiren patates kayisi diyetine basliyorum.
bakalim ins tahammul edebilirim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
tesekkurler canim tavsiyelerin icin
artik kontrol altinda tutayim ben de o kirmizi cizgiler korkuttu beni :) en yakin zamanda krem alayim
cok gecmis olsun
ne guzel canim simdi hazir sayilirsin beklemek kaliyor geriye ben de yavas yavas yapiyorum yikama utuleme islerini

gunaydin

lovely bez olayini sormussun gormedim dun
biz 2 paket 1 numara 3 paket de 2 numara kullandik sanirim
bebeginiz 4 kilodan fazla dogmazsa 1 numara en azindan 1 paket mutlaka kullanirsiniz
ama 1 paket alin yeter 2 paket de 2 numara alin gerekirse fazlasini sonra alirsiniz
bi de ilk dogdugunda gunde 10 bez degisiyosunuz yaklasik
1 paket bez 1 hafta bile gitmiyo yani
kullanamayiz diye tasaya dusmeyin her turlu kullanilir zaten
3 numarada aktif bebege gectim ben 100lu 2 paket kullandim galiba 4e gectik
en uzun 4 numara kullaniliyor
islak mendil konusunda da prima alma bence
bikere igrenc kokuyor vempisik yapma ihtimali yuksek
siz bilirsiniz ama yenidogan pamuk su islak mendillerden alin eger kullanacaksaniz
6 aya kadar ben onu kullandim hep daha yeni yeni gectim normal islak mendile
onda da huggies nivea falan kullaniyorum
dalin kullandim gecen pisik oldu
o yuzden yenidogan disindaki islak mendilleri stok yapmayin belki pisik yapar bilemezsiniz
unibaby huggies yenidogan veya ebebekteki baby&me oneririm ilk 3-4 ay icin en azindan
ya da evde kendiniz ilik su ve pamukla silin o daha saglikli
ben 2-3 ay evdeyken oyle sildim hep

bi d termos alin kizlar kendinize
mama vermek durumunda kalirsaniz kolaylik oluyor
ben ilk ay mama da verirken termosa geceden sicak su koyuyodum iliyordu icinde biraz kalkar kalkmaz su isitmaya ugrasmiyoeum direk yapip veriyodum sonrasinda da iste altini silmek icin kullandim termostan azcik su pamugu batir sil popoyu hic pisik falan olmuyo cok iyi oluyor

dalin benimkinide alerji etti babası yüzünü silmiş dalinle görmeniz lazım isilik gibi doldu yüzü

büyükaksu büyükaksu hanımmmmmmmm nerlerdesin sen bakiim nasılsın oğlan nasıl

misafirlerim öğleden sonra burda olurlar sanırım bakalım nnasıl olacak rüzgar huysuz kuzen şımarık ev curcuna olacak garanti 3 gün sonunda böyle olurum sanırım

büyükaksu büyükaksu hanımmmmmmmm nerlerdesin sen bakiim nasılsın oğlan nasıl

Gunaydin gunaydin misafirlerim vardı giremedim yaa Gamze sende benim Dr gibi oğlan kiz karıştırdın benimki kiz kiz. İsimsiz kızı
Benim hala ismi yok ismi olmadıgı icinde hala şekerlerini yaptırmamadım eksin bı o kaldı bide oda süsleri sinirim bozuk doğacak hala. İsimsiz.(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…