Meraba Arkadaşlar.. Bi kaç gün önce bişeyler yazmıştım buraya Ama hiç bi cvp yoktu o Yüzden tekrar yollorum yazdıklarımı.
Ben En son 12-12 de adet olmuştum adetim düzensiz normalde evlendim evleneli.. oda küçük kistler varmış sebep oymuş. Bunları daha öncede yazmıştım ama hatırlatmak için tekrar yazıyorum :) Ocak 14 gibi adet sancım oldu sancıyla birlikte çok az miktarda kahve lekelenme oldu. 2-3 gün sürdü ama çok az az. adet sancımda yaklaşık 1 hafta sürdü ve olmadım. Gebelik testi yaptım negatif. Bi kaç gün önce tekrar yaptım test ve bişi dikkatimi çekti, 2. çizginin olması gereken yerde bi matlık vardı. ama renk yok sadece çizgi halinde orda bi matlık. Acaba normaldede orası öyle matmı oluyo benim ilk defa dikkatimi çekti yoksa bişimi var. Tekrar test yapmak istemiyorum. Çünkü sanki sol tarafımda (kistlerin olduğu Yer) ara ara sancı vuruyo. Yani Galiba Sebep yine Kist:S Bide o kadar etkileniyorum demek Ryalar görüyorum Memeden süt geldiğini falan görüyorum ikidir. Sadece ben değil başkalarıda görüyo beni rüyasında. Kafam Allak Bullak. Normalde 8 gün sonra ikinci adetimi olmam Lazım Ama bende tık yok :S Biliyorum doktora çıkmam Lazım bunların sebebini anca ondan öğrenebilirim. İşte aklıma takılan sadece idrardaki gebelik testinde o mat çizgi normalmi. Yani onca test yaptım ilk defamı dikkatimi çekti bu... Çizgi halinde Bi matlık normalimi bu :S
Meraba Arkadaşlar.. Bi kaç gün önce bişeyler yazmıştım buraya Ama hiç bi cvp yoktu o Yüzden tekrar yollorum yazdıklarımı.
Ben En son 12-12 de adet olmuştum adetim düzensiz normalde evlendim evleneli.. oda küçük kistler varmış sebep oymuş. Bunları daha öncede yazmıştım ama hatırlatmak için tekrar yazıyorum :) Ocak 14 gibi adet sancım oldu sancıyla birlikte çok az miktarda kahve lekelenme oldu. 2-3 gün sürdü ama çok az az. adet sancımda yaklaşık 1 hafta sürdü ve olmadım. Gebelik testi yaptım negatif. Bi kaç gün önce tekrar yaptım test ve bişi dikkatimi çekti, 2. çizginin olması gereken yerde bi matlık vardı. ama renk yok sadece çizgi halinde orda bi matlık. Acaba normaldede orası öyle matmı oluyo benim ilk defa dikkatimi çekti yoksa bişimi var. Tekrar test yapmak istemiyorum. Çünkü sanki sol tarafımda (kistlerin olduğu Yer) ara ara sancı vuruyo. Yani Galiba Sebep yine Kist:S Bide o kadar etkileniyorum demek Ryalar görüyorum Memeden süt geldiğini falan görüyorum ikidir. Sadece ben değil başkalarıda görüyo beni rüyasında. Kafam Allak Bullak. Normalde 8 gün sonra ikinci adetimi olmam Lazım Ama bende tık yok :S Biliyorum doktora çıkmam Lazım bunların sebebini anca ondan öğrenebilirim. İşte aklıma takılan sadece idrardaki gebelik testinde o mat çizgi normalmi. Yani onca test yaptım ilk defamı dikkatimi çekti bu... Çizgi halinde Bi matlık normalimi bu :S
Elif cim hayirli ugurlu olsun bebgine kavusmussun..
ben sizlerin hep bu ay da olmadi diye mizildanislarinizi hatirliyorum.
simdi dogurduk diye yaziyorsunuz. masallah sizlere :)
didem cim kizinin disi hayirli olsun,
buyukaksu cum isim ariyormussunuz, beyza olabilir, benim en cok sevdgm isimlerden.
gamze cim ins kazanirsin yarismayi..
sue cim ins izin alabilrsin, ben de pek bilmiyorum, ama ablam ogretmen ve de 37 haftalik oldu simdi, o ocak in 15 inden beri gitmiyor okula.
gerci onun durumu farkli olabilir, dogumdan sonra yurt disina goreve gidecekler.
ben de bugun salaklik ettim yine meraktan bi test yaptim, her zamanki silik cizgi var orda, ama onu her ay gordugum icin onu saymiyorum.
ins 5 gun sonra guzel haberler verebilirim, hep beraber kutlama yapariz burda, valla bak olur da hamile olursam havai fisekleri filan her bi seyi isterim meg cim :)
hayirli olsun canim
topigin ilk disi sizden geldi
cok sikintisi oldu mu
selam kızlar uzun zamandır yazamadım sizlere.
hatırlarsanız bikaç defa acillik oldum demiştim size şiddetli ağrılarım oluyo midemde falan demiştim. işte geçen pazartesi aynı şiddetli ağrı oldu. eşim bu sefer farklı hastaneye götürdü beni. orda da nobetçi doktor olunca ben bişey yapamam araştırmaya gidin dedi.
eşimde bezm-i alem tıp fakültesine götürdü. 9 saat şiddetli ağrı çektim..
iğneler serumlar ultrasonlar tahliller derken meğersem safra kesemde taş ve iltihaplanma varmış.. kaç aydır boşu boşuna ağrı çekmişim hamileliğin 4. ayından beri oluyodu son zamanlarda da sıklaşmıştı zaten 4 gün hastanede kaldım acil ameliyata alındım..
biraz daha geç kallınsaydı kötü sonuçlar olabilirmiş..
benden haberler böyle...
[ı]selam kızlar uzun zamandır yazamadım sizlere.
Hatırlarsanız bikaç defa acillik oldum demiştim size şiddetli ağrılarım oluyo midemde falan demiştim. Işte geçen pazartesi aynı şiddetli ağrı oldu. Eşim bu sefer farklı hastaneye götürdü beni. Orda da nobetçi doktor olunca ben bişey yapamam araştırmaya gidin dedi.
Eşimde bezm-i alem tıp fakültesine götürdü. 9 saat şiddetli ağrı çektim..
Iğneler serumlar ultrasonlar tahliller derken meğersem safra kesemde taş ve iltihaplanma varmış.. Kaç aydır boşu boşuna ağrı çekmişim hamileliğin 4. Ayından beri oluyodu son zamanlarda da sıklaşmıştı zaten 4 gün hastanede kaldım acil ameliyata alındım..
Biraz daha geç kallınsaydı kötü sonuçlar olabilirmiş..
Benden haberler böyle... [/ı]
sağol didemimmmcanım çok geçmiş olsun :26::26:
ayy kıyamamm ofluma neler olmş btmiş :26:neyse gelmiş geçmiş olsun kuzucumm iisn demi şimdi ?
sağol didemimmm
sorma canım iğnelerin serumların etkisi geçtikçe hep başa döndü ağrılarım..
şimdi iyiyim de gene agrılarım var.. göğüs boşluklarım ağrıyor sanırım ameliyatta üşüttüm 3.5 saat sürmüş ameliyat..
kötü yanı sütüm azaldı çoğaltmaya ugraşıyorum..:26:
Çok ttlılar mahşallah.yolladım resimleri ama erkek olan benim kocamı boşayıp onu alacam sulanmayın
Canım çok sağol gittim bugün dr aiyi geçti çok şükür herşey yolunda.merhaba kizlar,
ferda cim ogluna gecmis olsun.. mooncum seninki de dis cikariyormus onun da Allah yardimcisi olsun.
Lovely cim ve duygucum ins doktor randevulariniz cook guzel gecer ve cok iyi haberlerle gelirsiniz.
Gamze cim su boregi ve cig kofte yi sectim, digerlerini okumadim bile neymis.
bol bol kremlenin yaglanin bakalim kizlar catlak heralde sonradan gecmiyorsa cok hos olmuyordur.
benim de cumartesi bat im, bir haftadan az kaldi.
ama test yapmicam, soz verdim kendime,
simdi negatif cikcak uzulcem bi suru, en azindan cumartesi ye kadar umutlu umutlu dolasayim :)
yarindan itibare 7 gunde 6 kilo verdiren patates kayisi diyetine basliyorum.
bakalim ins tahammul edebilirim :)
Hem burnum hem gözlerim akıyor geçecek inşallah.İyi yapmışsın başlamakla bayağı uzun sürüyor çünü annem yardım etmese ben çabuk bitiremezdim.tesekkurler canim tavsiyelerin icin
artik kontrol altinda tutayim ben de o kirmizi cizgiler korkuttu beni :) en yakin zamanda krem alayim
cok gecmis olsun
ne guzel canim simdi hazir sayilirsin beklemek kaliyor geriyeben de yavas yavas yapiyorum yikama utuleme islerini
Ferdam çok sağol yani 1 no bir paet kesn kullanılaca alayım o zaman devamını duruma göre alırım 1 veya 2gunaydin
lovely bez olayini sormussun gormedim dun
biz 2 paket 1 numara 3 paket de 2 numara kullandik sanirim
bebeginiz 4 kilodan fazla dogmazsa 1 numara en azindan 1 paket mutlaka kullanirsiniz
ama 1 paket alin yeter 2 paket de 2 numara alin gerekirse fazlasini sonra alirsiniz
bi de ilk dogdugunda gunde 10 bez degisiyosunuz yaklasik
1 paket bez 1 hafta bile gitmiyo yani
kullanamayiz diye tasaya dusmeyin her turlu kullanilir zaten
3 numarada aktif bebege gectim ben 100lu 2 paket kullandim galiba 4e gectik
en uzun 4 numara kullaniliyor
islak mendil konusunda da prima alma bence
bikere igrenc kokuyor vempisik yapma ihtimali yuksek
siz bilirsiniz ama yenidogan pamuk su islak mendillerden alin eger kullanacaksaniz
6 aya kadar ben onu kullandim hep daha yeni yeni gectim normal islak mendile
onda da huggies nivea falan kullaniyorum
dalin kullandim gecen pisik oldu
o yuzden yenidogan disindaki islak mendilleri stok yapmayin belki pisik yapar bilemezsiniz
unibaby huggies yenidogan veya ebebekteki baby&me oneririm ilk 3-4 ay icin en azindan
ya da evde kendiniz ilik su ve pamukla silin o daha saglikli
ben 2-3 ay evdeyken oyle sildim hep
Duygum bizde gittik bugün kontrole bu hafta gripten yemek yiyemedim kızım geçen hafta 1800 kg dı bu hafta 1857 olmuş ama bir hafta aç gezdim normaldir.boyuda 42 cmbiz geldkk2100 grm olmşzzz 43 cm de boyumuz nstde de pek bi hareketlydk bugun
yalnz cnmı sıkan bşey oldu bana oklda idare memur falan çalşablr raporu al ki onbeş tatl yanmasın dedler ii aldık da şimdi bi ay açğm kalıo 37den once bnm dr vermıomş artık çalşamaz raporu ben bi ay falan çalşmak istemıorm ya gerçekten aldm başma derdiaile hekimiyle konşçz bakalm ama bi ay kalıo offff ya iki hafta daha çalşp sonra aile hekmnden alcam iki hafta rapor blmıorm ne yapıcam kafam karştı tatl yanmasın die daha çok iş açtım başma :26::26::26:
selam kızlar uzun zamandır yazamadım sizlere.
hatırlarsanız bikaç defa acillik oldum demiştim size şiddetli ağrılarım oluyo midemde falan demiştim. işte geçen pazartesi aynı şiddetli ağrı oldu. eşim bu sefer farklı hastaneye götürdü beni. orda da nobetçi doktor olunca ben bişey yapamam araştırmaya gidin dedi.
eşimde bezm-i alem tıp fakültesine götürdü. 9 saat şiddetli ağrı çektim..
iğneler serumlar ultrasonlar tahliller derken meğersem safra kesemde taş ve iltihaplanma varmış.. kaç aydır boşu boşuna ağrı çekmişim hamileliğin 4. ayından beri oluyodu son zamanlarda da sıklaşmıştı zaten 4 gün hastanede kaldım acil ameliyata alındım..
biraz daha geç kallınsaydı kötü sonuçlar olabilirmiş..
benden haberler böyle...
Sağ alt dişimiz patlamışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?