Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Meraba Arkadaşlar.. Bi kaç gün önce bişeyler yazmıştım buraya Ama hiç bi cvp yoktu o Yüzden tekrar yollorum yazdıklarımı.

Ben En son 12-12 de adet olmuştum adetim düzensiz normalde evlendim evleneli.. oda küçük kistler varmış sebep oymuş. Bunları daha öncede yazmıştım ama hatırlatmak için tekrar yazıyorum :) Ocak 14 gibi adet sancım oldu sancıyla birlikte çok az miktarda kahve lekelenme oldu. 2-3 gün sürdü ama çok az az. adet sancımda yaklaşık 1 hafta sürdü ve olmadım. Gebelik testi yaptım negatif. Bi kaç gün önce tekrar yaptım test ve bişi dikkatimi çekti, 2. çizginin olması gereken yerde bi matlık vardı. ama renk yok sadece çizgi halinde orda bi matlık. Acaba normaldede orası öyle matmı oluyo benim ilk defa dikkatimi çekti yoksa bişimi var. Tekrar test yapmak istemiyorum. Çünkü sanki sol tarafımda (kistlerin olduğu Yer) ara ara sancı vuruyo. Yani Galiba Sebep yine Kist:S Bide o kadar etkileniyorum demek Ryalar görüyorum Memeden süt geldiğini falan görüyorum ikidir. Sadece ben değil başkalarıda görüyo beni rüyasında. Kafam Allak Bullak. Normalde 8 gün sonra ikinci adetimi olmam Lazım Ama bende tık yok :S Biliyorum doktora çıkmam Lazım bunların sebebini anca ondan öğrenebilirim. İşte aklıma takılan sadece idrardaki gebelik testinde o mat çizgi normalmi. Yani onca test yaptım ilk defamı dikkatimi çekti bu... Çizgi halinde Bi matlık normalimi bu :S

canım 2 ay olacak nerdeyse şuan gebelik olsa mat çıkmaz çizgi mutlaka dra git prolaktine baktır bide kilo artışın varsa insülin direncine

cnm orda bi matlık oluo evt çizgnn rengini belli etmek için koymşlar o matlıgı cnm biraz daha bekle gelmzse git derm bi dra bi bhcg yapar kisttense ona gore hap falan verr inşş enn kısa zmanda da bebş hberini alr çift çizgiyi gorrsn cnmm

ben gidiyorum gelmiş benimkiler 5 dkya burdalar gidip içli köftelerimi haşlamam lazım öpüyorum sizi özleyin beni

Elif cim hayirli ugurlu olsun bebgine kavusmussun..
ben sizlerin hep bu ay da olmadi diye mizildanislarinizi hatirliyorum.
simdi dogurduk diye yaziyorsunuz. masallah sizlere :)

didem cim kizinin disi hayirli olsun,
buyukaksu cum isim ariyormussunuz, beyza olabilir, benim en cok sevdgm isimlerden.
gamze cim ins kazanirsin yarismayi..
sue cim ins izin alabilrsin, ben de pek bilmiyorum, ama ablam ogretmen ve de 37 haftalik oldu simdi, o ocak in 15 inden beri gitmiyor okula.
gerci onun durumu farkli olabilir, dogumdan sonra yurt disina goreve gidecekler.

ben de bugun salaklik ettim yine meraktan bi test yaptim, her zamanki silik cizgi var orda, ama onu her ay gordugum icin onu saymiyorum.
ins 5 gun sonra guzel haberler verebilirim, hep beraber kutlama yapariz burda, valla bak olur da hamile olursam havai fisekleri filan her bi seyi isterim meg cim :)

kiz sabredecektin hani beklesene azcuk kac gun kaldi sunun surasinda

hadi bakalim insaallah hayirli haberlerini alirim kisa zaman sonra..

canim mrs who arkadasa katiliyorum. matlik cikabiliyor bazi testlerde karsilasmistik burda ,,

yani hic de belli olmuiyorki bu isler gebelik de olabilir, ama kistlerin varmis bilemiyorum o yuzden o konuda da pek bilgim yok cunku.

ama temkinli ol ve dr una danis o bizden daha iyi bir fikir verebilir sana

yagmurum ben de kızları oynatıcam hayırlısyla senn için inşşşşşşşşşşşşş

sağolun teyzeleri hepinizi dişlicek kızım
hayirli olsun canim
topigin ilk disi sizden geldi
cok sikintisi oldu mu

sıkıntıda laf mı ferdam
dayak yesem daha az yorgun olurdum yeminlen
uyku fılan hak getire
yastığı gördüğü gibi ağlamaya başlıyo ama öyle böyle değil yanı
oturarak ya da ayakta süt içiyo ki uyuya kalmasın diye
herşeyi ısırıp ısırıp ağlıyo morarıyo resmen
çok huysuz çok

selam kızlar uzun zamandır yazamadım sizlere.
hatırlarsanız bikaç defa acillik oldum demiştim size şiddetli ağrılarım oluyo midemde falan demiştim. işte geçen pazartesi aynı şiddetli ağrı oldu. eşim bu sefer farklı hastaneye götürdü beni. orda da nobetçi doktor olunca ben bişey yapamam araştırmaya gidin dedi.
eşimde bezm-i alem tıp fakültesine götürdü. 9 saat şiddetli ağrı çektim..
iğneler serumlar ultrasonlar tahliller derken meğersem safra kesemde taş ve iltihaplanma varmış.. kaç aydır boşu boşuna ağrı çekmişim hamileliğin 4. ayından beri oluyodu son zamanlarda da sıklaşmıştı zaten 4 gün hastanede kaldım acil ameliyata alındım..
biraz daha geç kallınsaydı kötü sonuçlar olabilirmiş..
benden haberler böyle...

canım çok geçmiş olsun :26::26:

ayy kıyamamm ofluma neler olmş btmiş :26:neyse gelmiş geçmiş olsun kuzucumm iisn demi şimdi ?

canım çok geçmiş olsun :26::26:
sağol didemimmm

ayy kıyamamm ofluma neler olmş btmiş :26:neyse gelmiş geçmiş olsun kuzucumm iisn demi şimdi ?

sorma canım iğnelerin serumların etkisi geçtikçe hep başa döndü ağrılarım..
şimdi iyiyim de gene agrılarım var.. göğüs boşluklarım ağrıyor sanırım ameliyatta üşüttüm 3.5 saat sürmüş ameliyat..
kötü yanı sütüm azaldı çoğaltmaya ugraşıyorum..:26:

cnm bnmmm en kısa zmanda agrılarn da tamamen btcek sütün de çogalcak inşşşş dnlen kuzum yannda birileri var mı pekl bebşle sennle ilglencek ?

yolladım resimleri ama erkek olan benim kocamı boşayıp onu alacam sulanmayın
Çok ttlılar mahşallah.

Ketenhelvam bebeişlerini gördüm mahşlalah subhanallah ço tatlılarrrrr
Canım çok sağol gittim bugün dr aiyi geçti çok şükür herşey yolunda.
Hem burnum hem gözlerim akıyor geçecek inşallah.İyi yapmışsın başlamakla bayağı uzun sürüyor çünü annem yardım etmese ben çabuk bitiremezdim.
Ferdam çok sağol yani 1 no bir paet kesn kullanılaca alayım o zaman devamını duruma göre alırım 1 veya 2
Duygum bizde gittik bugün kontrole bu hafta gripten yemek yiyemedim kızım geçen hafta 1800 kg dı bu hafta 1857 olmuş ama bir hafta aç gezdim normaldir.boyuda 42 cmDr herşey yolunda dedi gelişi herşeyi iyi gidiyor çok şükür.nst bizimde güzel geçti çok ıpır kıpırdı mahşallah.Ama nst yi doğumhane katına koymuşlar doğumhanede bağıranların seslerini duyunca çok gerildim ben hatta bir ara nefesim daraldı.
Nst de iyi çıktı dr erken doğum kasılması yok dedi.

Canim bizim burda bir arkadasta da oldu, 3 aylik hamileyken iste dusuk yapiyorum sanmis o kadar cok sanci olmus ki.
sonra hastaneye gitmisler, ultrasonda safra kesesinde tas oldugunu gormus doktor.
sonra da ona uygun diyet vermis, yediklerine cok dikkat etmesi gerekiyor.
dogumdan sonra da ameliyat olacakmis.

bir arkadas daha dogumda kisa bi sure sonra safrakesei ameliyati oldu,
yani hamilelikle baglantili olarak olabiliyor boyle seyler.
cok sukur sen de atlatmissin canim tekrar cok gecmis olsun...

ÇokTşkkr Ederim Kızlar verdiğiniz cvaplar için.. Evt biliyorum dr Gittmem Lazım.. O mat çizgi dikkatimi çektiği için paylaşmak istedim sizle O kadar çok yapmıştım ki test Hiç Dikkatimi çekmemişti

Sağ alt dişimiz patlamışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…