Gunaydin gunaydin misafirlerim vardı giremedim yaa Gamze sende benim Dr gibi oğlan kiz karıştırdın benimki kiz kiz. İsimsiz kızı
Benim hala ismi yok ismi olmadıgı icinde hala şekerlerini yaptırmamadım eksin bı o kaldı bide oda süsleri sinirim bozuk doğacak hala. İsimsiz.(
Yaa buarada giremedim aklım hep Hilal'de ne oldu deger yükseldimi yaa cok merak ettim
aklınızda hiç mi birşey yok canım ya nasıl bir isim istiyorsun ki bizde düşünelim
elif ve nisa nasıl böyle bişiy mi modern mi olcak şimal mesela kızım olaydı koyacaktım gerçi bu saatten sonra doğurmamda doğurursam ismi mavi olacak
malesef canım adet oldu hilal
Yaa onceden boyle klasik bir isim istiyordum Zeynep Elif falan Abi'm evlendi karışın adi Zeynep Elif'de esimin is yerinde bı kuz var şımarık sülük ona Gicik oldum vazgeçtim. Esimde ısrarla b harfi ile başlasın soyismimize uygun olsun diye ne alaka ise beren olsun dedi . Suan beren,derin, dunya.ama bunlardanda oran olarak daha baskın yok bunları da cok icine sinen yok(
günaydın bebeğim asel hanımlar nasıllar
günaydın huzurcum günaydın gamzem günaydın millet
bana korku filmi ismi verin kızlar musallat 2 yi izledim cuma gecesi tırsıtmadı beni paranormalinde bütün seriyi izledim şöyle çok korkunç ossun..
ferda ben de termos bakıyorumbi d termos alin kizlar kendinize
mama vermek durumunda kalirsaniz kolaylik oluyor
ben ilk ay mama da verirken termosa geceden sicak su koyuyodum iliyordu icinde biraz kalkar kalkmaz su isitmaya ugrasmiyoeum direk yapip veriyodum sonrasinda da iste altini silmek icin kullandim termostan azcik su pamugu batir sil popoyu hic pisik falan olmuyo cok iyi oluyor
ferda ben de termos bakıyorum
ne öneriyorsun termos olarak
bir de biberon koyduğun zaman
onu da sıcak ya da soğuk tutuyor değil mi
biz geldkk2100 grm olmşzzz 43 cm de boyumuz nstde de pek bi hareketlydk bugun
yalnz cnmı sıkan bşey oldu bana oklda idare memur falan çalşablr raporu al ki onbeş tatl yanmasın dedler ii aldık da şimdi bi ay açğm kalıo 37den once bnm dr vermıomş artık çalşamaz raporu ben bi ay falan çalşmak istemıorm ya gerçekten aldm başma derdiaile hekimiyle konşçz bakalm ama bi ay kalıo offff ya iki hafta daha çalşp sonra aile hekmnden alcam iki hafta rapor blmıorm ne yapıcam kafam karştı tatl yanmasın die daha çok iş açtım başma :26::26::26:
yalnz cnmı sıkan bşey oldu bana oklda idare memur falan çalşablr raporu al ki onbeş tatl yanmasın dedler ii aldık da şimdi bi ay açğm kalıo 37den once bnm dr vermıomş artık çalşamaz raporu ben bi ay falan çalşmak istemıorm ya gerçekten aldm başma derdiaile hekimiyle konşçz bakalm ama bi ay kalıo offff ya iki hafta daha çalşp sonra aile hekmnden alcam iki hafta rapor blmıorm ne yapıcam kafam karştı tatl yanmasın die daha çok iş açtım başma :26::26::26:
kızlar kusuruma bakmayın gelemdim çünkü doğum yaptım dün gece 10.30da geldi kuzum normal doğum oldu dün saat 4 geliyodu nişlanım geldi 2 saat sonraya faklanda sancılarım arttı evde çektim biraz banyo yaptım gezidm dolandım sonra hastaneye gittik 7 cm açılma vardı 1 saate doğar dedi dotkor ama 1.5 saate geldi kuzum şuan ayrıntılarıyla yazamıycam ama en kısa zamanda inş yazıcam resim paylaşıcam ben iyyiyim doğum anı zor oldu ama sonrası çok kolay maaşalah paşamda sessiz sakin emmiyo pek emiyo ama uynamakda zorluk çekiyo zorla uyandırıp emziriyorum şimdi yanımda uyuyo bende izliyorum haber edeyim dedim hee birde öyle dedikelri gibi 4 bulucak olmadı yani 3kilo300 gr doğdu 51 cmde boy kuzular çok şlikür biz çok iyyiz öpüyoruz sizi görüşmek üzere
Cok TSK ederim Gamze. Bende benan i onceden esime söyledim erkek ismi dedi.Bahar: Doğanın canlandığı mevsim
Bahriye: Donanma ve denizle ilgili
Banu: Ev kadını, bayan
Balca: Bal damlası, bal gibi
Başak: Tahılların tanelerinin bulunduğu kısım
Bedia: Güzellik, üstün değerli olan
Bedriye: Ay'ın 14. geceki haliyle ilgili
Begüm / Begün: Saygıdeğer kadın
Behice: Şen güleryüzlü
Behiye: Güzel ve alımlı kadın
Belgin: Açık, belirli, farkedilen
Belkıs: Yunanca asıllı olup Arapça'ya geçen tarihi bir isim
Benan: Parmakla gösterilecek kadar güzel
Bengi: Sonsuz, sonsuzluk
Bengisu: İnsana ölümsüzlük verdiğine inanılan su
Bengül: Üzerinde benekler bulunan gül
Bensu: Su gibi aziz benlik
Beria: Güzellik ve olgunlukta akranlarından üstün olan
Berin: Manen çok yüksek
Berna: Genç, delikanlı
Berrak: Temiz, saf, arınmış
Berrin: Manen çok yüksek, yüce yaradılışlı
Beste: Ezgilerin özgün dizimi
Betil/Betül: Temiz, iffetli
Betigün: Beti + Yüz (Bet: benizdeki gibi) Gün: Aydınlık, aydınlık yüz
Beyhan: Bey soyundan
Beyza: Beyaz, en beyaz
Bihter: En iyi
Bike / Bikem: Kadın, hanım
Bilge: Çok bilen ve bildiklerini başkalarının yararına sunan
Billur: Pek duru ve temiz cam
Binnaz: Çok nazlı
Binnur: Çok nurlu
Birgül: Tek ve benzersiz gül
Birsen: Yalnız sen anlamında
Birsu: Özel bir su, biricik su gibi
Bucak: Genellikle, geniş verimli bakımlı alanlara verilen ad
Buket: Çiçek demeti
Burçak: Tohumları kullanılan bir bitki türü
Burçin: Dişi geyik
Burcu: Güzel ve etkileyici kokunun salgılanışı
Büşra: İyi haber
Bilun: Yarım Ay
Başar: Başarılı ol anlamında
Biricik: Tek, bir tane, emsalsiz
Beril Arınmış, aklanmış
Berfin: Kar toplayan
Beray: Ay'ın en ışıltılı, en parlak hali
Berra: Bereketli olan
benan güzelmiş değişik ve hoş geliyo kulağa
masallah kuzuya
o işlerden ben pek anlamam ya :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?