offff çokmu sıkılıyomm nee
kimseciklrde gelmiyoki artık
meleğine geçmiş olsun ildam
diş için benimde çok bilgim yok bende arada bir diş jeli şüruyodum birde ağzına aldığı dişlik var buda yardımcı oluyo Eki Görüntüle 624950
madem diş konuşulmuş bende içimi dökiyim. 2 aydır çınarın ağzının suyu hiç durmuyor. sürekli eli ağzında. Sanırım erken çıkarmaya uğraşıyor sıpam. Ama sonlara geldik artık. Çıktı çıkıcak yani
ishali şiddetlendi, sürekli sinirli, nerdeyse bizi yicek. yemek konusuna gelmiyorum bile utanmasa bi tabakda bna doldur diycek. o uyanıkken yemek yiyemiyoruz yada ne yersek oda yiyo
canım içi su dolu dişlik var dolaba koyuyorum soğuk veriyorum eline
ama onunla resmen kavga ediyo
deliriyo bi gör sinir var resmen kızımda diş delirtiyo onu yaaa :111:
gece tam bi kabusa döndü
gece 1 kere uyanan bebem gitti başka bişi geldi
madem diş konuşulmuş bende içimi dökiyim. 2 aydır çınarın ağzının suyu hiç durmuyor. sürekli eli ağzında. Sanırım erken çıkarmaya uğraşıyor sıpam. Ama sonlara geldik artık. Çıktı çıkıcak yani
ishali şiddetlendi, sürekli sinirli, nerdeyse bizi yicek. yemek konusuna gelmiyorum bile utanmasa bi tabakda bna doldur diycek. o uyanıkken yemek yiyemiyoruz yada ne yersek oda yiyo
nerdeyse kendi dişlerimi söküp takıcam kızımarahat etsin yeterki
ya şaka bi yana emine face de resmi görmüşsündür
sürekli sirkeli suyla ateşini düşürmeye çalışıyoruz
38 buçuklardayken aklım çıkıyo resmen
meg nasıl kızlar onla denk gelemiyorum :26:
gördüm gördüm de onun o halini beğenemdim tatlım benim gözleri felan nasılda ağlamaklı
dicek demezmi annesiio diş çıkaramayan kızım 'sen kayııışşma anne ' dicek di mi emine
ama ondan sonra nasıl gülüyodu görmelisin
alnında sirkeli bez yanaklar ateşten nar gibi
ama tıkandı gülmekten videoya çekti babası
Slm kızlar biz geldik bugun öğlen aniden lekelenmem basladı cok korktum hemen doktoru aradım bulundugun yerde bı doktora gıt bana haber ver dedi nası gıttim bi Allah bi ben biliyorum salya sümük girdim burdaki eski doktoruma en son ılk bebegımı kaybettıgım gun gormustum onu daha beter oldum ben saldım gitti ultrasona aldı minğim ordaydı ve cok şükür kalp atıslarını duyduk ama bizi cok korkuttu rahım duvarına yakın yerlesmiş o lekelenme yapabilir dedi bakalım inş rabbim korur yat dınlen dedı ıns yatıyorum dua edın bızım için Rabbim bidaha evlat acısı yasatmasın
Su satırları wcden yazıyorum kaptım tllfonu wcye kaçtım
rüzgar oğlana gıcık oldu kıza gülücük atıyo oğlanı gördüğü anda ağlıyo
kızı hareme 950. Cariye olaraktan kaydettik
oğlan çocuğumun bütün oyuncaklarının yürütecinin içine s.çtı valla rüzgar kudurdu.
Çiğköfte yedi yanlarındasabahta kahvaltıda yemeğinin birazını kendi yedi sok oldular yengem 6 yaşında oğluna kendi yediriyo hala
rüzgarın bilmediği b.k yok nazar değecek bişey değil :26:
oylama ne alemde bi ara yine wcden bağlanırım size şimdiden özledim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?