Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

helloo
benım oglumda durmadan agzında bişi olsun istiyo hele biz yerken tutmasam tabagı agzına dolduracak agzına bişey dokunmayıversin hemen yemeye calısıyo
gören de aç bırakıyorm sanır
salıncak aldık ogluma ama binince korkuyo yavrum hiç kımıldamıyo

ilda cikolata 1 yaşına kadar zarar diye biliyorm :26:
kızamık salgınını bende duydum az bi kırmızılık görim ödüm kopuyo :18:
cıkan dişler hayırlı olsun darısı diğerlerine bizimkinin cıkma niyeti yok heralde hiç belirtiisi yok :44:
ben bi yemek topiikine bakimmm

madem diş konuşulmuş bende içimi dökiyim. 2 aydır çınarın ağzının suyu hiç durmuyor. sürekli eli ağzında. Sanırım erken çıkarmaya uğraşıyor sıpam. Ama sonlara geldik artık. Çıktı çıkıcak yani
ishali şiddetlendi, sürekli sinirli, nerdeyse bizi yicek. yemek konusuna gelmiyorum bile utanmasa bi tabakda bna doldur diycek. o uyanıkken yemek yiyemiyoruz yada ne yersek oda yiyo

offff çokmu sıkılıyomm nee
kimseciklrde gelmiyoki artık

meleğine geçmiş olsun ildam
diş için benimde çok bilgim yok bende arada bir diş jeli şüruyodum birde ağzına aldığı dişlik var buda yardımcı oluyo Eki Görüntüle 624950

canım içi su dolu dişlik var dolaba koyuyorum soğuk veriyorum eline
ama onunla resmen kavga ediyo
deliriyo bi gör sinir var resmen kızımda diş delirtiyo onu yaaa :111:
gece tam bi kabusa döndü
gece 1 kere uyanan bebem gitti başka bişi geldi

bi benim oğlum değilmiş demekki yakında beni yiyecek

nerdeyse kendi dişlerimi söküp takıcam kızıma rahat etsin yeterki
ya şaka bi yana emine face de resmi görmüşsündür

sürekli sirkeli suyla ateşini düşürmeye çalışıyoruz
38 buçuklardayken aklım çıkıyo resmen

kızlar bebk gelişimine bakın nette
bu zamanda yemek ,kaşık ,çatal takibi yapma zamanları
bunun tek sebebi:ek gıdaya hazırım demekmiş

daha durr bu diş çıkartan bebe gidip seninle her konuda didişen bişiy gelecekk

bu bebelerrin hepsi ayrı alemm benim kızım 13 aylıkken çıktı dişi 13 ay ne çektiğimi tahmin edin

gördüm gördüm de onun o halini beğenemdim tatlım benim gözleri felan nasılda ağlamaklı

gördüm gördüm de onun o halini beğenemdim tatlım benim gözleri felan nasılda ağlamaklı

ama ondan sonra nasıl gülüyodu görmelisin
alnında sirkeli bez yanaklar ateşten nar gibi
ama tıkandı gülmekten videoya çekti babası

o diş çıkaramayan kızım 'sen kayııışşma anne ' dicek di mi emine
dicek demezmi annesiibenim cadı kızım benim her kızma şeklime bir cevabı varişimiz var hemde çok
ama ondan sonra nasıl gülüyodu görmelisin
alnında sirkeli bez yanaklar ateşten nar gibi
ama tıkandı gülmekten videoya çekti babası

yerim ben onu yaa maşşallah ona rabbim korusun bütün melekleri

Su satırları wcden yazıyorum kaptım tllfonu wcye kaçtım

rüzgar oğlana gıcık oldu kıza gülücük atıyo oğlanı gördüğü anda ağlıyo

kızı hareme 950. Cariye olaraktan kaydettik

oğlan çocuğumun bütün oyuncaklarının yürütecinin içine s.çtı valla rüzgar kudurdu.

Çiğköfte yedi yanlarında sabahta kahvaltıda yemeğinin birazını kendi yedi sok oldular yengem 6 yaşında oğluna kendi yediriyo hala

rüzgarın bilmediği b.k yok nazar değecek bişey değil :26:

oylama ne alemde bi ara yine wcden bağlanırım size şimdiden özledim valla

Slm kızlar biz geldik bugun öğlen aniden lekelenmem basladı cok korktum hemen doktoru aradım bulundugun yerde bı doktora gıt bana haber ver dedi nası gıttim bi Allah bi ben biliyorum salya sümük girdim burdaki eski doktoruma en son ılk bebegımı kaybettıgım gun gormustum onu daha beter oldum ben saldım gitti ultrasona aldı minğim ordaydı ve cok şükür kalp atıslarını duyduk ama bizi cok korkuttu rahım duvarına yakın yerlesmiş o lekelenme yapabilir dedi bakalım inş rabbim korur yat dınlen dedı ıns yatıyorum dua edın bızım için Rabbim bidaha evlat acısı yasatmasın

canımm çok geçmiş olsun dikkat et kendine ani hareketlerden felan kaçın rabbim korusun yavrunu dualarım seninle

wceyle bağlan hayattaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…