Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

oyy benim ozimummm kıyamam sana
Allah bebikini sana bağışlasın kuzumm..

nerdesiniz beya :82:

4 Gblık internetim var artıkın gelin beh

Rabbım korusun meleklerimizi
yat dinlen cnm bırak hersey oldugu yerde kalsın en önemli sizsiniz

ozim bazi gebeler 6 ve 8 hafta arasi lekelenme yasayabiliyorlarmis. bende olmusu mesela. illaki kotu birsey olacak diye birsey yok canim benim. gonlunu ferah tutmaya calis. dinlen bol bol. ben hic cikmiyordum yataktan nerdeyse. zaten halimde yoktu. sende dr a da gitmissiniz masallah kuzu iyi. sana dusen dr unu dinle , kafani rahat tutmaya calis ve dinlen.

gecmis olsun canim

herkese selamlarrrrrrrrrrrrrrrrr

ozim rabbim sizi korusun.

Oflum çok geçmiş olsun canım Allah şifanı versinn...Gamzecimm oğluşunun dişi çıkıyormuşşş hadi hayırlı olsun yapalım şurda bir diş bulguruu muhabbetiOzimmm canım benim bolca yat dinlen kuzummm.Bişeycik olmayacak inşallah merak etme.Ben 10 şubata kadar pek gelemiycem yazıp çıkıyorum okuduğumu okuyorumm o kadar finallerim var kızlar.Öpüyorum hepinizii derslere yoğunlaşmam lazım şimdi.Allaha emanet olun...Sevgiler ve saygılar..

yerli/yabancı/kk linki dahil olmak üzere,paylaşmayınız kızlar lütfen

Herkese merhabaa
Ben bolbol dinlendim ıhlamur ve portakalla gribi atlattım çok şükür.Ama midemi de üşütmüşüm bütün gece midem bulandı ve ishal olmuşumsabaha kadar tuvalete taşındım durdum.Çok şükür şimdi daha iyiyim.

Megim pisicanım nasılsınGeçen msnden yazmışsın ama çok geç gördüm anneme inmiştim açık kalmış.Çok özeledim ben seniiii
Çirkin kediciğin nasıl

gülbebeğim kolay gelsin canımm

Gülbebekim inşallah çok iyi geçer sınavlar

canımm çok geçmiş olsun dikkat et kendine ani hareketlerden felan kaçın rabbim korusun yavrunu dualarım seninle

oyy benim ozimummm kıyamam sana
Allah bebikini sana bağışlasın kuzumm..

Rabbım korusun meleklerimizi
yat dinlen cnm bırak hersey oldugu yerde kalsın en önemli sizsiniz

herkese selamlarrrrrrrrrrrrrrrrr

ozim rabbim sizi korusun.

Kızlar Allah razı olsun yatıyorum zaten ben kan sulandırıcı igne ve coraspırın kullanıyorum fazla gelmiş olabilir coraspırını kes dedi olmadı iğneyide kesicez bi sure kese biraz rahim assagısına yerlesmiş o yapabilir dedi lekelenmeyi inş miniğimin kalbi sınuna kadar atar sağlıkla alırım kycagıma dualarınızı eksik etmeyın bizden

gecmiş olsun cnm
bol bol su iç ishalle kaybettiğinin yerini doldur bebişe de su lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…