Slm kızlar biz geldik bugun öğlen aniden lekelenmem basladı cok korktum hemen doktoru aradım bulundugun yerde bı doktora gıt bana haber ver dedi nası gıttim bi Allah bi ben biliyorum salya sümük girdim burdaki eski doktoruma en son ılk bebegımı kaybettıgım gun gormustum onu daha beter oldum ben saldım gitti ultrasona aldı minğim ordaydı ve cok şükür kalp atıslarını duyduk ama bizi cok korkuttu rahım duvarına yakın yerlesmiş o lekelenme yapabilir dedi bakalım inş rabbim korur yat dınlen dedı ıns yatıyorum dua edın bızım için Rabbim bidaha evlat acısı yasatmasın
nerdesiniz beya :82:
4 Gblık internetim var artıkın gelin beh
Slm kızlar biz geldik bugun öğlen aniden lekelenmem basladı cok korktum hemen doktoru aradım bulundugun yerde bı doktora gıt bana haber ver dedi nası gıttim bi Allah bi ben biliyorum salya sümük girdim burdaki eski doktoruma en son ılk bebegımı kaybettıgım gun gormustum onu daha beter oldum ben saldım gitti ultrasona aldı minğim ordaydı ve cok şükür kalp atıslarını duyduk ama bizi cok korkuttu rahım duvarına yakın yerlesmiş o lekelenme yapabilir dedi bakalım inş rabbim korur yat dınlen dedı ıns yatıyorum dua edın bızım için Rabbim bidaha evlat acısı yasatmasın
yerli/yabancı/kk linki dahil olmak üzere,paylaşmayınız kızlar lütfen
Oflum çok geçmiş olsun canım Allah şifanı versinn...Gamzecimm oğluşunun dişi çıkıyormuşşş hadi hayırlı olsun yapalım şurda bir diş bulguruu muhabbeti Ozimmm canım benim bolca yat dinlen kuzummm.Bişeycik olmayacak inşallah merak etme. Ben 10 şubata kadar pek gelemiycem yazıp çıkıyorum okuduğumu okuyorumm o kadar finallerim var kızlar.Öpüyorum hepinizii derslere yoğunlaşmam lazım şimdi.Allaha emanet olun...Sevgiler ve saygılar..
Oflum çok geçmiş olsun canım Allah şifanı versinn...Gamzecimm oğluşunun dişi çıkıyormuşşş hadi hayırlı olsun yapalım şurda bir diş bulguruu muhabbeti Ozimmm canım benim bolca yat dinlen kuzummm.Bişeycik olmayacak inşallah merak etme. Ben 10 şubata kadar pek gelemiycem yazıp çıkıyorum okuduğumu okuyorumm o kadar finallerim var kızlar.Öpüyorum hepinizii derslere yoğunlaşmam lazım şimdi.Allaha emanet olun...Sevgiler ve saygılar..
canımm çok geçmiş olsun dikkat et kendine ani hareketlerden felan kaçın rabbim korusun yavrunu dualarım seninle
oyy benim ozimummm kıyamam sana
Allah bebikini sana bağışlasın kuzumm..
Rabbım korusun meleklerimizi
yat dinlen cnm bırak hersey oldugu yerde kalsın en önemli sizsiniz
ozim bazi gebeler 6 ve 8 hafta arasi lekelenme yasayabiliyorlarmis. bende olmusu mesela. illaki kotu birsey olacak diye birsey yok canim benim. gonlunu ferah tutmaya calis. dinlen bol bol. ben hic cikmiyordum yataktan nerdeyse. zaten halimde yoktu. sende dr a da gitmissiniz masallah kuzu iyi. sana dusen dr unu dinle , kafani rahat tutmaya calis ve dinlen.
gecmis olsun canim
herkese selamlarrrrrrrrrrrrrrrrr
ozim rabbim sizi korusun.
Herkese merhabaa
Ben bolbol dinlendim ıhlamur ve portakalla gribi atlattım çok şükür.Ama midemi de üşütmüşüm bütün gece midem bulandı ve ishal olmuşumsabaha kadar tuvalete taşındım durdum.Çok şükür şimdi daha iyiyim.
tmm örtmeniimm beni banlamaa tamammı:18::18::18:
Megim pisicanım nasılsınGeçen msnden yazmışsın ama çok geç gördüm anneme inmiştim açık kalmış.Çok özeledim ben seniiii
Çirkin kediciğin nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?