Sağol masterim canımmm su içiyorum ama ondan bile korkuyorum midemi yine üşütücem diye sürekli sıcak bişiler içiyorum.gecmiş olsun cnm
bol bol su iç ishalle kaybettiğinin yerini doldur bebişe de su lazım
Ayret bişii
bende özledim seni pisimm
ama yazamasam da okuyorum hep..maşallah iyi gidiyor
Sağol masterim canımmm su içiyorum ama ondan bile korkuyorum midemi yine üşütücem diye sürekli sıcak bişiler içiyorum.
Çok şükür iyi gidiyor teyzesi yakında gelecek allah izin verirse buruşuk kızım.
Ayret bişii
bende özledim seni pisimm
ama yazamasam da okuyorum hep..maşallah iyi gidiyor
Kızlar Allah razı olsun yatıyorum zaten ben kan sulandırıcı igne ve coraspırın kullanıyorum fazla gelmiş olabilir coraspırını kes dedi olmadı iğneyide kesicez bi sure kese biraz rahim assagısına yerlesmiş o yapabilir dedi lekelenmeyi inş miniğimin kalbi sınuna kadar atar sağlıkla alırım kycagıma dualarınızı eksik etmeyın bizden
Kızlar ben dün nst ye girdiğim kat doğumhanenin katındaydı ve doğuranların sesi bağrışmaları geliyordu çok korktum nefesim darldı bir ara.Hatta hastaneden gelince eve biraz uyudum ve kabus gördüm hep doğurmaya çalışıyordum dün gece de aynı şekilde rüyamda korktum hep
eklenen videolar da youtube veya dailymotion gibi sitelerinki olsun lütfen..
ayrett değil hayreet :100: bak bana nasıl güsel türkçe kullanıyomm hiçmi öğrenmden:95::94:
Mervecan,ztarcan,emoşcan ve topikssss napıyosunuz bakalım
Mervecan,ztarcan,emoşcan ve topikssss napıyosunuz bakalım
Eralde ki, Ayret dediysem,Ayret be ya
Sağlıkla gelsin güzel kızın inşallah pisim
E anası güzel,kızı da güzel olacak tabii
bu yazıyı bı yerden hatırlıyorm
bende nst ye gittiğimde yazmıstım
aynı katta olması ne sacma ya
sen kulak asma dicem ama faydasız herkesin doğumu aynı olmuyo cnm bazıları yeri göğü inletiyo bazıları ses cıkarmıyo halbuki cekilen acı aynı
ye bacım ye can boğazdan gelir :125: gebesin sen canın ne istiyosa yiceksinHamişler okumasın pilissss
Kızlar bu ara benim canım spoilersucukistiyor yiyorum bir zararı olurmu çok yemiyorum ama canım istiyor.
emoşcannsabahtan akşama kadar şurayabirilei gelsinde konuşalım die bekledi
sıkıntıdan gittim başka topiklere sardım
ha birde dün bir hırka aldımdı oda beni çok kilolu gösteriyo di kendimi yidimm
Merve mama fotosu mu :26:evet evet isterizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?