Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kızlar ben dün nst ye girdiğim kat doğumhanenin katındaydı ve doğuranların sesi bağrışmaları geliyordu çok korktum nefesim darldı bir ara.Hatta hastaneden gelince eve biraz uyudum ve kabus gördüm hep doğurmaya çalışıyordum dün gece de aynı şekilde rüyamda korktum hep

eklenen videolar da youtube veya dailymotion gibi sitelerinki olsun lütfen..

gecmiş olsun cnm
bol bol su iç ishalle kaybettiğinin yerini doldur bebişe de su lazım
Sağol masterim canımmm su içiyorum ama ondan bile korkuyorum midemi yine üşütücem diye sürekli sıcak bişiler içiyorum.
Ayret bişii

bende özledim seni pisimm
ama yazamasam da okuyorum hep..maşallah iyi gidiyor

Çok şükür iyi gidiyor teyzesi yakında gelecek allah izin verirse buruşuk kızım.

Sağlıkla gelsin güzel kızın inşallah pisim
E anası güzel,kızı da güzel olacak tabii

Son düzenleme:
Mervecan,ztarcan,emoşcan ve topikssss napıyosunuz bakalım

Son düzenleme:

Ozim lekelenme dışında akıntın varmı onuda takip et benim sarı akıntım vardı meğer kanamam rahim ağzından kaynaklanıyormuş dr fitil vermişti bana öyle değişik akıntın olursa dr una söyle mutlaka.

bu yazıyı bı yerden hatırlıyorm
bende nst ye gittiğimde yazmıstım
aynı katta olması ne sacma ya
sen kulak asma dicem ama faydasız herkesin doğumu aynı olmuyo cnm bazıları yeri göğü inletiyo bazıları ses cıkarmıyo halbuki cekilen acı aynı

Mervecan,ztarcan,emoşcan ve topikssss napıyosunuz bakalım

emoşcannsabahtan akşama kadar şurayabirilei gelsinde konuşalım die bekledi
sıkıntıdan gittim başka topiklere sardım
ha birde dün bir hırka aldımdı oda beni çok kilolu gösteriyo di kendimi yidimm

Sağlıkla gelsin güzel kızın inşallah pisim
E anası güzel,kızı da güzel olacak tabii
Sağol pisim ultrason fotoların hep babasına benzetiyordum bu son kontrolde fakettimki bana benziyor

Evet çok saçma ben çok etkilendim.rüyalarıma girdi.Kadın delirmiş gibi bağırıyordu çığlığı geçmişti artık
Şimdi bir sonraki kontrol 20 gün sonra o zaman nst istemedi ama isterse sölicem ben kötü oluyorum dicem gidemem o doğumhane katına tekrar nefesim kesiliyor.

Hamişler okumasın pilissss
Kızlar bu ara benim canım spoilersucukistiyor yiyorum bir zararı olurmu çok yemiyorum ama canım istiyor.

Merve mama fotosu mu :26:evet evet isterizzz

emoşcannsabahtan akşama kadar şurayabirilei gelsinde konuşalım die bekledi
sıkıntıdan gittim başka topiklere sardım
ha birde dün bir hırka aldımdı oda beni çok kilolu gösteriyo di kendimi yidimm

Eminem nasıl gidiyor tatlılarla aran uzak durmayı başarabildinmi
Bence senin fazla kilon yok ama sen hep zayıf olduğundan azcık fazlan olsa seni rahatsız ediyor kaç kilosun şuan
Yeni hırkanı güle güle giy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…