Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Hamişler okumasın pilissss
Kızlar bu ara benim canım spoilersucukistiyor yiyorum bir zararı olurmu çok yemiyorum ama canım istiyor.

canim ben yedim. surekli yemiyorum da ara ara iyice pisirip yiyorum. hamile olmasan da saglikli degil ama guzelce pisirip yiyebilirsin bence.

canim ben yedim. surekli yemiyorum da ara ara iyice pisirip yiyorum. hamile olmasan da saglikli degil ama guzelce pisirip yiyebilirsin bence.

Evet sağlıklı değil aslında ama bende canım çekti diye iyice pişirip yedim zaten sık yemiyorum arada bir kaçamak.
Ztarım nasıl gidiyor hazırlıklar bittimi çantanı hazırladınmı.

Eminem nasıl gidiyor tatlılarla aran uzak durmayı başarabildinmi
Bence senin fazla kilon yok ama sen hep zayıf olduğundan azcık fazlan olsa seni rahatsız ediyor kaç kilosun şuan
Yeni hırkanı güle güle giy

benimm tatlılrlaa armmıııı kem kümm ıkmıkk:86:
lovelim ben boğazımı tutamıyorum evet kilom karşıdan bakılınca az gibi ama ben biliyorum çok kilo aldım ben en son tartıda 60 ı gördüm
sağol canımm inşallah güle güle giyerimm:26:kocamda yanımda şimdi beni kızdırıp duruyokilolumu gösteriyo die soruyorumm senin basenlerin varya onları kapatıyo işte diyo

megcan deel meggilcan

evet kimseler olmuyor ve ben kızıyorum bu duruma..
herkes birden mi kaybolur ya :26:

ara ara millet yok oluo sonra herkes dolasio geri de o ara cok skci oluo tabii..

yahu ne dicem. bu skype oldu ya msn. ben gectim ama kullanamiyorum uyuz oldum. bi baktim listede abuk subukk isimler , ileti yaziolar acmiom bende. napcam ben msn mi geri istiom

60 iyidir boşverrrO kendine baksın hıhhEminem hiç foto yokmu ben seni hiç görmedim varsa albüme koysanaa

Evet sağlıklı değil aslında ama bende canım çekti diye iyice pişirip yedim zaten sık yemiyorum arada bir kaçamak.
Ztarım nasıl gidiyor hazırlıklar bittimi çantanı hazırladınmı.

yok ya hazirlamadim

hic de hazirlayasim yok acikcasi coookkk tembelim yaaa..

dun sabah da boyleydim yuruyuse ciktim kendime geldim. birazdan yine cikicam sanirim hava alinca aciliyorum biraz

odamız kısmen kuruldu
yanlş getrmşler şifonyeri kurmadılar
bi de kurulum parası istıolar magazya uzak oldgu için getrdkleri yer km başı 1 tl dedm valla beni ilgilendrmez once hepsi eksksz kurulsn yol parası sonra bozldular gttler arkdasın beşiğin tamre gtmşlerdi orda dıolarmş ki iki kez yol parası alrz die magaza yetklisini aradm dedm boyle bşey olmaz cunku bnm ne sucum var onlar yanlş getrmş oyle şey olmaz dedi
parayı versem koş artık şifonyer peşnden şimdi paşa paşa gelp kurcaklar elleri mecbur ne yapayım ya çakal olmak lazm sonra yne bi sürü stres istemıorm
dolapla beşk guzel oldu ama beşk sallanrken biraz tutuklk yapıo onu da göstercem gelnce ...

eminem bu isin 60 ni 70 i yok yahu rakamlara takilma hic. bu tamamen vucut yapina, boyuna falan bagli olarak degisio .. mesela ben 68 de super oluyorum.. 60 olsam aynaya bakamam sanirim

yok ya hazirlamadim

hic de hazirlayasim yok acikcasi coookkk tembelim yaaa..

dun sabah da boyleydim yuruyuse ciktim kendime geldim. birazdan yine cikicam sanirim hava alinca aciliyorum biraz

Herşey alındıysa hazırsa bir tek çantaya koyması kalmıştır boşver yaparsın.Yürüyüş iyidir bende hep diyorum artık dışarı çıkmıycam yoruluyorum diyorum ama dayanamıyorum insan evde bunalıyor hava almak istiyor.Ama şuara mont sıkıntım var çıkamıycam artık mecburiyetler dışında.İkinci mont küçüldü artık 2 ay için birtane daha alamıycam

hayirli olsun kuzu ..

cakal olmak lazim yoksa isimiz yas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…