ye bacım ye can boğazdan gelir :125: gebesin sen canın ne istiyosa yiceksin
Eki Görüntüle 625152
Eki Görüntüle 625154
Eki Görüntüle 625155
profiterol
paşa lokumu ( şekil bozuk ama tad mükemmel)
elossanın şekerparesi
Eki Görüntüle 625152
Eki Görüntüle 625154
Eki Görüntüle 625155
profiterol
elossanın şekerparesi
Hamişler okumasın pilissss
Kızlar bu ara benim canım spoilersucukistiyor yiyorum bir zararı olurmu çok yemiyorum ama canım istiyor.
megcan napak gelioz gidioz kimseler yok
Eki Görüntüle 625152
Eki Görüntüle 625154
Eki Görüntüle 625155
profiterol
elossanın şekerparesi
canim ben yedim. surekli yemiyorum da ara ara iyice pisirip yiyorum. hamile olmasan da saglikli degil ama guzelce pisirip yiyebilirsin bence.
Eminem nasıl gidiyor tatlılarla aran uzak durmayı başarabildinmi
Bence senin fazla kilon yok ama sen hep zayıf olduğundan azcık fazlan olsa seni rahatsız ediyorkaç kilosun şuan
Yeni hırkanı güle güle giy
megcan deelmeggilcan
evet kimseler olmuyor ve ben kızıyorum bu duruma..
herkes birden mi kaybolur ya :26:
benimm tatlılrlaa armmıııı kem kümm ıkmıkk:86:
lovelim ben boğazımı tutamıyorum evet kilom karşıdan bakılınca az gibi ama ben biliyorum çok kilo aldım ben en son tartıda 60 ı gördüm
sağol canımm inşallah güle güle giyerimm:26:kocamda yanımda şimdi beni kızdırıp duruyokilolumu gösteriyo die soruyorumm senin basenlerin varya onları kapatıyo işte diyo
Eki Görüntüle 625152
Eki Görüntüle 625154
Eki Görüntüle 625155
profiterol
elossanın şekerparesi
Evet sağlıklı değil aslında ama bende canım çekti diye iyice pişirip yedim zaten sık yemiyorum arada bir kaçamak.
Ztarım nasıl gidiyor hazırlıklar bittimi çantanı hazırladınmı.
hemenn koyuyorumm60 iyidir boşverrrO kendine baksın hıhh Eminem hiç foto yokmu ben seni hiç görmedim varsa albüme koysanaa
benimm tatlılrlaa armmıııı kem kümm ıkmıkk:86:
lovelim ben boğazımı tutamıyorum evet kilom karşıdan bakılınca az gibi ama ben biliyorum çok kilo aldım ben en son tartıda 60 ı gördüm
sağol canımm inşallah güle güle giyerimm:26:kocamda yanımda şimdi beni kızdırıp duruyokilolumu gösteriyo die soruyorumm senin basenlerin varya onları kapatıyo işte diyo
yok ya hazirlamadim
hic de hazirlayasim yok acikcasi coookkk tembelim yaaa..
dun sabah da boyleydim yuruyuse ciktim kendime geldim. birazdan yine cikicam sanirim hava alinca aciliyorum biraz
odamız kısmen kuruldu
yanlş getrmşler şifonyeri kurmadılar
bi de kurulum parası istıolar magazya uzak oldgu için getrdkleri yer km başı 1 tl dedm valla beni ilgilendrmez once hepsi eksksz kurulsn yol parası sonra bozldular gttler arkdasın beşiğin tamre gtmşlerdi orda dıolarmş ki iki kez yol parası alrz die magaza yetklisini aradm dedm boyle bşey olmaz cunku bnm ne sucum var onlar yanlş getrmş oyle şey olmaz dedi
parayı versem koş artık şifonyer peşnden şimdi paşa paşa gelp kurcaklar elleri mecburne yapayım ya çakal olmak lazm sonra yne bi sürü stres istemıorm
dolapla beşk guzel oldu ama beşk sallanrken biraz tutuklk yapıo onu da göstercem gelnce ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?