- 10 Ekim 2011
- 2.883
- 458
- 163
Perimmm bak valla üzülüyorum sen böyle deyince umutsuz konuşuyorsun herşey bltmiş gibi ama herşey sende bitiyor senln kafanda bu ruh halin evede yansır şartlanma yapmışsın sen kendine ama bu elimizde değil bunu unutmamak lazım ,istersen gamzeden numaramıda alabilirsin seve seve dinlerim,bende bu durumlardan geçtim ama kendini tedavi etmen lazım bu senln elinde bunu unutma
Biraz biraz alışıyor gibi duygumzaman cabucak gecıo demi huzurm
emnm çok zor olcaktır ama kısa zmanda düzene de grcek herşey asel alşçak bakıcısına
süt izni verckler demi git gel olarak nasl mesefe evnle iş yeri ?
sevndm cnm erken başlaması ii olmş bakıcınn sütünü sagcan bırakcan o zaman demi cnm anlıorm ya huzurm kolay mı kuzucu bırakmak ama meganmn da dedigi gibi herşey onlar için ii olsnlar da akşamları sevşrsnz bol bol kuzucgnlaBiraz biraz alışıyor gibi duygum
ev ile is arası 1 saat
istanbulda yasamak bu yonden kötü
kizcemi 12 saat göremeyeceğim
uzuluyorum iste
cabuk geçiyor valla
surekli hamilelik takviminize bakıyorum megan ile senin
şimdi annemdydm bana bak yıkama sakın havalar zaten yagmur çamur cabuk kurutamazsn dıo havalar azcık duzelsn yıkıcam cnm bnm de içime snmıo bakma koydm mrk ettm nasl durcak die zaten şimdi şifonyer de kurlcak ya üstünü ortucem ama yne de içime snmez yıkamadan bşey olmaz demi 30 derece kısa programda fermuarlı degl cunku de ...O Ecenin kucuk dudaklarini isiririm
Bu arada bence uyku setini yikamalisin canim
Kendime bile nevresim ali cavyikarim ben hatta ben hoyside giyemem illa yilarim belki ben fazla titizimdir bilmiyorum ama
nşşş cnmm hilalim çok saol darısı basna olcak tez tez zamanda inşşşşşşşSlmm kızlar
duygum odanız hayırlı olsun cok güzel günler geçirceksiniz o odada az kaldııı
beyazkelebek cnm adet olmuşsun hayırlısı olsun ne yapalım her ay yeni bir heyecan yenl bir umut
i
perimmm aslında sana diycek çoook şeyim varr ben simdi cepten giriyorum ondan uzun uzun yazamıyorum ama bu dönemde geçecek yeterki sen bunun geçmesine izin ver
mutlulugu buna odaklama sen zaten eşinle birlikte olan hayatında mutlusun bunu düşün ve asla umudunu kaybetme rabbim büyük kimler kimler gebe kalabiliyor sıra bizede gelcek
Hilalcim biliyorum bunu kiminle konussam cok uzuluyor kimsenin elinden bisey gelmiyor ben surekli dert yaniyorum annemde esimde caresiz sizde oyle biliyorum burda birimizin derdi hepimizin derdi oluyor 15 ayda gebelik olusmaz mi yaa esim artik soylemesede benden kaynaklandigini dusunuyor ama tedavi asla dusunmuyor olmuyor iste hiic bisey yapamamak kahrediyor beni her persembe Yasin okuyan ben dun es gectim Allahim affetsin icimden gelmiyor
Elis bunu duyaa sen Semihi ne dinliyorsun dicek ama koskoca prof bana bazen tibbin aciklayamadigi dirlar vardir sizin olmaz ama baskalarila evli olsaniz ikinizinde simdiye olmustu bile dedi hic unutmuyorum butun ipler koptu bu iki insanin dogal yolla olmucak
eşimin INR sonucu 3.12 çıkmış:26:
kaç olması lazmdı kuzucum :44:
eşimin INR sonucu 3.12 çıkmış:26:
2 nin altında 3 ün üstünde olamaması lazım duygum 3 ün üstüne çıkarsada tehlikeli ALLAH korusun kanamaya yol aça bilirmiş
dr ne dedi ilacı falan var mı düşmesi için peki ?
afiyett olsnn 22 gun kalmşş ztarmmm
zaman nasl gecıoo yaaa
afiyet olsun zeynebimm
düşmesi için ilaç ayarı yapıcaklarmış şimdi doktorlar yani kan sulandırıcı kullanıyo ya onun dozunu düşürecekler muhtemelen birde yeşil sebzeler maydonos marul vs bunlar düşürüyo akşam yedireyim birazda dengeleme çalışsın:26:
tmmdır kuzum hemen düşçek o mrk etme senn kontrol altnda naslsa ilacını verdler mi hiç sorun yok korkma kuzucum sen
optm kızlar azcık uyuym ben fena uyku bastı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?