Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Hilalcim biliyorum bunu kiminle konussam cok uzuluyor kimsenin elinden bisey gelmiyor ben surekli dert yaniyorum annemde esimde caresiz sizde oyle biliyorum burda birimizin derdi hepimizin derdi oluyor 15 ayda gebelik olusmaz mi yaa esim artik soylemesede benden kaynaklandigini dusunuyor ama tedavi asla dusunmuyor olmuyor iste hiic bisey yapamamak kahrediyor beni her persembe Yasin okuyan ben dun es gectim Allahim affetsin icimden gelmiyor
Elis bunu duyaa sen Semihi ne dinliyorsun dicek ama koskoca prof bana bazen tibbin aciklayamadigi dirlar vardir sizin olmaz ama baskalarila evli olsaniz ikinizinde simdiye olmustu bile dedi hic unutmuyorum butun ipler koptu bu iki insanin dogal yolla olmucak

zaman cabucak gecıo demi huzurm
emnm çok zor olcaktır ama kısa zmanda düzene de grcek herşey asel alşçak bakıcısına
süt izni verckler demi git gel olarak nasl mesefe evnle iş yeri ?
Biraz biraz alışıyor gibi duygum
ev ile is arası 1 saat
istanbulda yasamak bu yonden kötü
kizcemi 12 saat göremeyeceğim
uzuluyorum iste

cabuk geçiyor valla
surekli hamilelik takviminize bakıyorum megan ile senin

Biraz biraz alışıyor gibi duygum
ev ile is arası 1 saat
istanbulda yasamak bu yonden kötü
kizcemi 12 saat göremeyeceğim
uzuluyorum iste

cabuk geçiyor valla
surekli hamilelik takviminize bakıyorum megan ile senin
sevndm cnm erken başlaması ii olmş bakıcınn sütünü sagcan bırakcan o zaman demi cnm anlıorm ya huzurm kolay mı kuzucu bırakmak ama meganmn da dedigi gibi herşey onlar için ii olsnlar da akşamları sevşrsnz bol bol kuzucgnla
O Ecenin kucuk dudaklarini isiririm
Bu arada bence uyku setini yikamalisin canim
Kendime bile nevresim ali cavyikarim ben hatta ben hoyside giyemem illa yilarim belki ben fazla titizimdir bilmiyorum ama
şimdi annemdydm bana bak yıkama sakın havalar zaten yagmur çamur cabuk kurutamazsn dıo havalar azcık duzelsn yıkıcam cnm bnm de içime snmıo bakma koydm mrk ettm nasl durcak die zaten şimdi şifonyer de kurlcak ya üstünü ortucem ama yne de içime snmez yıkamadan bşey olmaz demi 30 derece kısa programda fermuarlı degl cunku de ...

nşşş cnmm hilalim çok saol darısı basna olcak tez tez zamanda inşşşşşşş

Son düzenleme:

ahhh prenses nelere takılıyosun sen bukadar ince düşünürsen olmazz bak kafay takma dedikçe sen içine kapanıyorsun kurdukça kuruyosun kafanda biliyorum hiç kolay değil

ama sabırlı olman lazım hayatı bebeğe odaklama ye iç gül eşinle sohbet et arkadaşlarınla felan buluş ama içine atma kendini yıpratıyosun gün geçtikçe

15 ayda olmazmı diyosun olmuyosa olmuyo işte ama omayacağı anlamınada gelmiyo bunu unutma benim ablam 9 yıl gitmediği doktor çalmadığı kapı kalmadı yapmadığı kür

kalmadı ne duysa uyguladı ama olmadı 9 yıl sonra kendiliğinden geldi bebeği umudunu kaybetme yeter bol bol dua et rabbim yardımcın olsun inşallah

ya şu aziz bebenin beden olculeri çok komk ya
bi tane altüst yenidogan aldm kocaman üç aylık bebşe olur
0 3 ay aldgm ise daha küçük yanlş mı yapmşlar etketlemeyi acaba anlamadm ama 0 3 ay olanı alcam yanma
iki tane alt üst üç zıbın üç de yenidogan badi alcam yanma bi de tulum yeter heralde demi bol olsn her duruma karşı
kendme de üç takımı koycam bi gecelk iki pijama takımı ...

dr ne dedi ilacı falan var mı düşmesi için peki ?

düşmesi için ilaç ayarı yapıcaklarmış şimdi doktorlar yani kan sulandırıcı kullanıyo ya onun dozunu düşürecekler muhtemelen birde yeşil sebzeler maydonos marul vs bunlar düşürüyo akşam yedireyim birazda dengeleme çalışsın:26:

tmmdır kuzum hemen düşçek o mrk etme senn kontrol altnda naslsa ilacını verdler mi hiç sorun yok korkma kuzucum sen

evet değim gibi ilacın dozunu düşürmüş dokktor ama sonuç kötü değil demiş iyi aslında ama 2.5 de tutarsak daha iyi demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…