Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

çok saol cnm çok aydınlatıcı bi yazı gerçekten de yani ne çok korkulcak ne de çok rahat bıraklcak bi durum bu gidp yaptrrm testlermi ben pazartesi ....tansyona da bakarlar ...
tanyonm normal hep bnm ...o jeli falan da varmş ne guzel oyle bşey verrse rahat ederm hem ....

canım çok güzel olmuş odanız güle güle kullansın gelim
bizde buhafta alıca beşini ellerinde yapılmış varsa hemen kuracaklar yoksa haftaya gelecek inşallah
bu hafta oturma odamız gelecek bizimde bende hafta içi kıyafetlerini yıkayıp ütülerini yapıcam
artık evdeyiz oğluşumla hem yatıcam hemde iş yapıcaz yorulmadan

oglum baybay dan sonra alkis yapmayi da ogrendi
insan duygulaniyo be
buyudu valla
darisi anne diye boynuma sarildigi gunlere

çokk saol cnmm bnmmm
ohh ne guzel işte keyf yapın oglşla
çamaşr yıkama ütüleme biraz yorucu ama çokk zevkli misler gibi bebek kokuo ev dalin sayesnde
hala çıkmadı kokusu

HERKESE SELAMLAr

Maşallah kuzeye nelerde bilirmiş

Duygucum odanız harika güle güle kullansın ececik

selamlar
duygumm canım çok güzel bir oda olmuş inşallah sağlıkla yatar meleğin o güzel beşikte
sonra o elbise dolabını açıp önce içindekileri şöyle bi güzel etrafa yaydıktan sonra içine girip evcilik oynar
rabbim sağlıkla kucağına lamayı nasip etsin canım benim

saoll cnmmm eminemmm
demi yaa altını ustune bi guzel getrr artık o odann babamz titz çok görcek o asıl dagnklılıgı o zamanlar
aminnnnnn cnmm inşşşşşşşşşşşşşş Rabbim guzel kızına da bi kardes nasip etsn hayırlısyla saglıkla inşşşşşşşş

Kizlar selamm
Ecenin odasi masallah cpk guzel huzurla buyusun orda
Beyazgule uzuldum hayal kirikligi cok kotu oluyor
Bende ptesi sali bekliyorum kirmizilari artik hic karakligina ugramiyorum cunku alistim
Valla icimde oyle duygular varki keske olsem yasamaktan hicbir zevk almiyorum oyle bi donemdeyimki hocboseyin kontrolu elimde degil malesef
Neyse ic karartmak istemiyorum
Topik kiz bebelerle doluyor yirim onlarin leblebi parmaklarini
Kuzeye bak neler ogrenmis dogdugu gunu hatirladim sipanin
Herkesin iyi olmasina seviniyorum
Hepiniz mutlu olun insallah

kızlar tam bacagmn başlangıç yernde kasgmn altnda iki çatlak gordum bak oralara yag surmemştm hiç hemen başlamş
gobekte yok bşey ya orda da olcak ya da nemlendrdgm için orayı surekli orda olmucak hiç bunu zaman gostercek ...

perim yaa neolur bırak şu karamsarlıgı bak ece de dıo gelcek onn bebişi yüzü gülsn dıoo
çokk teşekkür ederz bu arada teyzesi

perim yaa neolur bırak şu karamsarlıgı bak ece de dıo gelcek onn bebişi yüzü gülsn dıoo
çokk teşekkür ederz bu arada teyzesi

O Ecenin kucuk dudaklarini isiririm
Bu arada bence uyku setini yikamalisin canim
Kendime bile nevresim ali cavyikarim ben hatta ben hoyside giyemem illa yilarim belki ben fazla titizimdir bilmiyorum ama

Slmm kızlar

duygum odanız hayırlı olsun cok güzel günler geçirceksiniz o odada az kaldııı

beyazkelebek cnm adet olmuşsun hayırlısı olsun ne yapalım her ay yeni bir heyecan yenl bir umut

perimmm aslında sana diycek çoook şeyim varr ben simdi cepten giriyorum ondan uzun uzun yazamıyorum ama bu dönemde geçecek yeterki sen bunun geçmesine izin ver
mutlulugu buna odaklama sen zaten eşinle birlikte olan hayatında mutlusun bunu düşün ve asla umudunu kaybetme rabbim büyük kimler kimler gebe kalabiliyor sıra bizede gelcek

Hilos bende telden giriyorum abuk sabuk yaziyorum arada
Yok canim o eski mutluluktan eser yok artik sadece bebek degil ama en buyuk neden bebek ben elimdekilerin kiymetinide bilemiyorum artik herseyden vazgectim esimle aramiz iyi ama aslinda cok uzaklakstik birbirimizden bende asiri isteksizLikte var varda var saymaya kalksam neler var daha

Perimmm bak valla üzülüyorum sen böyle deyince umutsuz konuşuyorsun herşey bltmiş gibi ama herşey sende bitiyor senln kafanda bu ruh halin evede yansır şartlanma yapmışsın sen kendine ama bu elimizde değil bunu unutmamak lazım ,istersen gamzeden numaramıda alabilirsin seve seve dinlerim,bende bu durumlardan geçtim ama kendini tedavi etmen lazım bu senln elinde bunu unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…