Tamda kışa denk geldi son ayımız orada hava nasıl yürümeye müsayitmi.Ben hiç dışarı çıkamıyorum hele önümüzdeki ay dahada soğuk olur nasıl yürücem bilmiyorum dışarı çıkıncada hasta oluyorum.
Canım inşallah Allah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir bebiş nasip eder.Bu ay olmazsa öbür ay gelecek inşallah hayırlısıyla umudunu hiçbir zaman yitirme
Ben yıkadım bozulmadı ama istersen yıkamadan önce kızlardan bir kaçına daha sor emin ol hepsinin malı aynımıdır bilmiyorum ama ben bozulacağını sanmam.
Evet başında karışan olunca insan istediği gibi yapamıyor herşeyi ama olsun daha çok faydaları dokunacak o yüzden zıtlaşmamak lazım.Sen dediğim gibi araştır bir kaç kişiye daha soralım bizim kızlardan onlardanda yıkayan varsa sende korkmadan at yıka kısa programda.
Şimdi kullanılmadı hiç ama ne kadar olsa dikim aşamasında elden ele ortada dolaşıyor yıkamakta yarar var diye düşündüm ben.
halısıda çok güzel güle güle kullansın prenses.
Evet avm ler kurtarıcı bende zaten arada avm ye gidiyorum yoksa hiçbir yere çıkacağım yok havayı azıcık güzel görürsem hemen çıkmak istiyorum evde bunalıyorum ama geçen gün kötü üşüttüm o yüzden bu ara evdeyim.ya havalar fena degil soguk degil aslinda cok ama bugun yagmurluydu mesela. disari ciktim ama alisveris merkezinde dolandim. hic yoktan iyidir sonucta. ama his iskalamam lazim guzel havalari
saolll teyzesiiiiii
aman sorma 120 bu halı eşyalar grnce oda kücüçck kaldı hele yatak çok yer kaplıo dedm ya küçk halı ama boydan boya gibi bşey olcak odaya sernce eklerm yne foto
Bozulmaz bencede 30 derecede ve kısa programda yıkarsın.ya aslnda fena bi şey degl kaliteli belisn bence de bozlmaz ben yıkarm onu daha zaman var naslsa
kızlar çıkıorm ben hazır kaşnmadan uyuyaymopyrmm hepniziiiiiiiiiiiiiiii
erken degil mi ya :26:
hayirlisi olsun gamzecim ya.. birdahaki sefere bakicaz artik. olanda hayir vardir. sadece sabir iste...
kuzum uzldm ne yalan soyleym ama var Rabbimn bi bildiği zaten sen tedaviye dvm etcksn oyle ya da boyle gelcek bebşin bu bitiş degl başlangıç gun gelcek hamileym hberini de vercksn inşşşşşşşşşşşşşş
Tekrar :)
Kızlar Dün hormon tahlili yaptırmıştım. dr çıkmış o yüzden göstermedim sonucu. Siize yazıyım İllaki anlıyorsunuzdur :)
Estradiol : 139,00
fsh : 2,02
Prolaktin : 15,40
Ben hiç bişi anlamadım :)
duygucugum nasılsın bayıldım bebişinın odasına perdelerine herbişeyi cok cici olmus ya
ne güzeldir demı oda hazırlamak
ay cnm bnmm çok saolsnnn bak zaman gecıo sen de oda hazrlrken bulcan kendini
kokoş bi odamız oldu bzmm daha da süslüczz teyzesi bi şifonyermz gelsn biblolar koycz ustunehalımızı koyczz
çok çok zevkli cnm yaallah herkese nasip etsn bu duyguları inşşşşşşşşş
aaa ferda burdaymş :))
ferda ya bnm de sorum var sana
gece kaşntı tuttu beni gecen hatta bi kaç gece boyle delrdm kaşntıdan uyuyamadm
dun ii uyudm
pazartesi dra gtcm
bşey dokndu dıorm ben ama acı biber yemştm cunku şu anda yok mesela
kızlar uyardı saolsnlar pazartesi çok geç olmaz demi ya çunku iim şu an ....
gecmis olsun canim
gebeligin son donemlerinde gorulebilen bisey o
cogu zaman altinda bi sebep yatmiyor bunye gebelige karsi alerji gelistiriyor
su an iyiysen sikinti olmaz ptesiyi bekle
ama doktoruna mutlaka soyle
test tahlil gerekli gorur belki
ama ciddi bisey oldugunu dusunmuyorum
yine de gebelikte biraz daha hassas olmali ve dikkate almaliyiz boyle seyleri
bazi seylerin habercisi olabilir cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?