Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ya havalar fena degil soguk degil aslinda cok ama bugun yagmurluydu mesela. disari ciktim ama alisveris merkezinde dolandim. hic yoktan iyidir sonucta. ama his iskalamam lazim guzel havalari

ya aslnda fena bi şey degl kaliteli belisn bence de bozlmaz ben yıkarm onu daha zaman var naslsa

ya havalar fena degil soguk degil aslinda cok ama bugun yagmurluydu mesela. disari ciktim ama alisveris merkezinde dolandim. hic yoktan iyidir sonucta. ama his iskalamam lazim guzel havalari
Evet avm ler kurtarıcı bende zaten arada avm ye gidiyorum yoksa hiçbir yere çıkacağım yok havayı azıcık güzel görürsem hemen çıkmak istiyorum evde bunalıyorum ama geçen gün kötü üşüttüm o yüzden bu ara evdeyim.
saolll teyzesiiiiii

aman sorma 120 bu halı eşyalar grnce oda kücüçck kaldı hele yatak çok yer kaplıo dedm ya küçk halı ama boydan boya gibi bşey olcak odaya sernce eklerm yne foto

Olsun duygum halının büyük olması bir yerde iyi olmuş bebişler yere oturup oynamayı seviyor o yüzden çok küçücük olmasın halı

erken degil mi ya :26:

hayirlisi olsun gamzecim ya.. birdahaki sefere bakicaz artik. olanda hayir vardir. sadece sabir iste...

saolun kizlar
hayirlisi olsun
pazartesi gdcem doktora kist falan olmamistir ins.
Allah razi olsun dualariniz icin.
lovely cim senden alinti yapmamisim, sen de saol canim arkadasim :)
canimiz saolsun...

Son düzenleyen: Moderatör:
Tekrar :)

Kızlar Dün hormon tahlili yaptırmıştım. dr çıkmış o yüzden göstermedim sonucu. Siize yazıyım İllaki anlıyorsunuzdur :)

Estradiol : 139,00

fsh : 2,02

Prolaktin : 15,40

Ben hiç bişi anlamadım :)

ayazecm sen bunu ferdaya yani utopya06 ya yollasana ozel msj olarak o anlat hormonlardan mutlaka cvp da yazar sana şimdi geçmiş yapamazsa gormeyeblr burdan cunku
ben çok anlamıorm anlsam dun de gordum yazardm hemen cvp cnm...

aaa ferda burdaymş :))
ferda ya bnm de sorum var sana
gece kaşntı tuttu beni gecen hatta bi kaç gece boyle delrdm kaşntıdan uyuyamadm
dun ii uyudm
pazartesi dra gtcm
bşey dokndu dıorm ben ama acı biber yemştm cunku şu anda yok mesela
kızlar uyardı saolsnlar pazartesi çok geç olmaz demi ya çunku iim şu an ....

esr. ostrojen yani kadinlik hormonu
o gebelik bazinda bisey ifade etmiyor degerin normal
prolaktin sut hormonu yuksekligi gebe kalmayi engelliyor o da normal
fsh yumurta rezervi referans degerinden biraz dusuk gibi geldi degerleri nasil ama dusukluk degil yuksek cikmasi sikinti onda da
adetinin 2-3. gunu yapilmadiysa degerler bisey ifade etmez
bir de lh ve tsh eksik olmus
doktorun daha net bilgi verir

duygu odaniz cok cici olmus
eve hanim gule gule kullansin insallah cicilerini
yataginda da misil misil uyusun

hepinize de gunaydin

duygucugum nasılsın bayıldım bebişinın odasına perdelerine herbişeyi cok cici olmus ya
ne güzeldir demı oda hazırlamak

ay cnm bnmm çok saolsnnn bak zaman gecıo sen de oda hazrlrken bulcan kendini
kokoş bi odamız oldu bzmm daha da süslüczz teyzesi bi şifonyermz gelsn biblolar koycz ustune halımızı koyczz
çok çok zevkli cnm ya allah herkese nasip etsn bu duyguları inşşşşşşşşş

olsun bacım kız cocugunada kokosluk yakısır tabı zamanı geldiginde bende yaparım.

gecmis olsun canim
gebeligin son donemlerinde gorulebilen bisey o
cogu zaman altinda bi sebep yatmiyor bunye gebelige karsi alerji gelistiriyor
su an iyiysen sikinti olmaz ptesiyi bekle
ama doktoruna mutlaka soyle
test tahlil gerekli gorur belki
ama ciddi bisey oldugunu dusunmuyorum
yine de gebelikte biraz daha hassas olmali ve dikkate almaliyiz boyle seyleri
bazi seylerin habercisi olabilir cunku

Gebelik döneminde vücutta yaygın kaşıntının en önemli nedeni gebelik kaşıntısı adı verilen durumdur. Yaklaşık 700 anne adayından birinde genellikle gebeliğin son haftalarında görülen bu hastalıkta artan gebelik hormonların etkisiyle safra kanallarında akım yavaşlamakta ve böylece kanda kaşıntıya neden olan safra asitleri birikmektedir.

Gebelik kaşıntısında genellikle tek belirti kaşıntı olmasına karşın ileri durumlarda kaşıntıdan birkaç gün sonra safra kanallarındaki tıkanıklık kanda bilirubin artışına ve sarılık gelişmesine neden olabilir.

Tek başına gebelik kaşıntısı gebeliğin seyrini ve bebeğin durumunu olumsuz etkileyen bir durum olarak kabul edilmemekle birlikte beraberinde sarılık olması durumunda gebeliğin daha yakın takibi gereklidir.

Gebelik kaşıntısı preeklampsi seyrinde gelişebilen karaciğer tutulumundan ayırtedilmesi gerekli bir durum olmakla beraber bu ayrım tansiyonun normal olması ve idrarda protein çıkışı olmamasıyla kolaylıkla yapılabilir.

Gebelik kaşıntısının tedavisinde doktor önerisine göre bölgesel krem veya losyon şeklinde tedavi veya ağızdan tablet alınması şeklinde tedavi yapılabilir

Gebelik kaşıntısı genellikle doğumdan iki hafta sonra kaybolur, ancak genellikle her gebelikte tekrarlayıcılık arzeder ve hastalığı geçiren anne adayları doğum kontrol hapı kullandıklarında da aynı belirtiler ortaya çıkabilir.

çok saol ferdam evt dru da arayp sorcam belki erken çagrr pazartesi gdp rapor da alcam şimdlk aile hekmnden once ona sorarm olmadı basar gderiz dra eşim de izin alcak pazartesi o da korktu garibim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…