Sagol canımCanım korkma bişiy olmaz annesiama önlem amaçlı git mutlaka geciktirmeden dr a
Ayy ilk günler zor olacak huzurum senin için ama herşey prensesin için öyle düşününce sanırım daha kolay adapte olursun işine
esr. ostrojen yani kadinlik hormonu
o gebelik bazinda bisey ifade etmiyor degerin normal
prolaktin sut hormonu yuksekligi gebe kalmayi engelliyor o da normal
fsh yumurta rezervi referans degerinden biraz dusuk gibi geldi degerleri nasil ama dusukluk degil yuksek cikmasi sikinti onda da
adetinin 2-3. gunu yapilmadiysa degerler bisey ifade etmez
bir de lh ve tsh eksik olmus
doktorun daha net bilgi verir
duygu odaniz cok cici olmus
eve hanim gule gule kullansin insallah cicilerini
yataginda da misil misil uyusun
hepinize de gunaydin
Perim bak daha gecen gün yazdım annemln arkadasının kızı var benle yaşıt hatta kocaelinde yasıyorlar 3 sene olmadı sbepsiz infertlitile dedller hatta o dönem ben gebe kaldım ama diyemedim annem söylemiş bende anneme kızmıştım neden söyledin üzülmüştür die,neyse onun üstüne ben 2düsük yaptım vs hbr geldi kız artık nasıl olsa olmyor diye işe başlamış kolejde buna kagıt imzalatmış 1sene gebe kalmıycam die o da nasıl olsa olmyor die başlamış simdi 5 aylık kendiliginden gebe daha böyle yakın cevremde neler neler var onu demek istedim yani bende düşük yapıyorum diye bizim cocugumuz olmamalı diyemi düşüneyim 6tane düşük yapan bi arkadasımın ablası var sonra 2 cocugu olmuş bunların hepsi birebir dlnledigim.
Hele burda eski arşivlere bak düşük yapanlar hsg cektirenler tedavi görenler ne yapsam olmyor diyenlerin hepsinin altında ya hamilelik ya bebek tickerı var[
Evet Sana katılıorum Benim en yakınım Ablamın 2 düşüğü oldu ve malesef 7 aylık gebeliği Ölümle sonuçlandı. Ama Şükürler olsun rabbime şimdi 6 aylık mis kokuulu bi kızı var.. Umudu kaybetmemek gerekiyo 6 yılda Kızına kavuştu
Amin inşallah. Bi en yakınım daha var 16 yıl sonra kavuşmuş yavrusuna.. Annem 16 yıl sonra Ablamı almış kucağına Onca doktorlara gitmişler olmamış en son bırakmışlar tedaviyi Rabbim o zamanı nasip etmiş ve hamile kalmış. Sonrada ben olmuşum. Dediğim gibi Ablamda 6 yıl sonra kavuştu Yavrusuna 2 düşük ve bi ölümden:S sonra.
Benimde yok hala.. 20 Aylık evliyim 32 yaşındayım.. Rabbim aratmasın inşallah, Doğru zamanda Alalım yavrularımızı kucaklarımıza. Belkide şuan uygun değildir bizim için.. En Doğru zamanı Rabbim Biliyo hepimiz sabredicez. Ben Ablamla birlikte yaşadım kendimin gibi yaşadım her şeyi. Çok zor biliyorum Dayanılıcak gibi değil. Ama Sabır Duamızı eksik etmememiz lazım. Biz karamsar oldukça Rabbim Daha çok sınıcak bizi. İyi düşünelimki en iyisi en güzeli en hayırlısı en Sağlıklısı olsun... Umudumuzu kaybetmicez.. Ben hep diyorum ki ya bi çocuğum olmazsa diye kendimi çok üzüyorum Ama sonra düşünüyorum.. Olsada Allahtan Olmasada Allahtan Ben isterim olmaz tam vazgeçerim bi bakmışımki Mniğim tekme atıyo Sonra dünyaya merhaba diyo.. Kim istemeski bunu. Sadece Sabır...
Kızlar biz hasta olduk degişik bi öksürük göğüscagrısı burnun tıkandı heryerim agrıyo sanırım salgın ve eşim bulastırdı ohastaydı doktora gıttık gecen soğuk algınlığı dendi ama antibiyotık falan içti anca geçiyo ben ne içmeliyim limon bal yaptım elma kaynatyım kabuk tarcın attım bi mahsuru olurmu bide bal yıyıp sıcak bişi ler içiyorum dua edın inş hemen gecer tavsıye beklıyorum:26:
Ozimum geçmiş olsun kuzum
evdeki tüm meyvelerden doğra,kaynat ve balla tatlandırıp iç..
bol bol limonata ve portakal suyu içmeye çalış.. C vit için..
biliyosun soğuk algınlığı doktora gidersen 1 haftada,gitmezsen evde dinlenirsen 7 günde geçiyor..
bol bol uzan dinlen canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?