Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Adet olmadım ki daha :S 2 ay olucak neredeyse olmadığım. Evet bende 3. günü yapılıyor diye biliyordum. İnternette araştırdım tsh değeri isteniyormuş normalde. doktorum Saolsun o kadar iyi ki Dört Dörtlük yaptı herşeyimi Çok tşkr Ederim cnm Cvbın için. Adet olabilirsem Şayet :) 3. Günümde tekrar isticem bunu.

Perim bak daha gecen gün yazdım annemln arkadasının kızı var benle yaşıt hatta kocaelinde yasıyorlar 3 sene olmadı sbepsiz infertlitile dedller hatta o dönem ben gebe kaldım ama diyemedim annem söylemiş bende anneme kızmıştım neden söyledin üzülmüştür die,neyse onun üstüne ben 2düsük yaptım vs hbr geldi kız artık nasıl olsa olmyor diye işe başlamış kolejde buna kagıt imzalatmış 1sene gebe kalmıycam die o da nasıl olsa olmyor die başlamış simdi 5 aylık kendiliginden gebe daha böyle yakın cevremde neler neler var onu demek istedim yani bende düşük yapıyorum diye bizim cocugumuz olmamalı diyemi düşüneyim 6tane düşük yapan bi arkadasımın ablası var sonra 2 cocugu olmuş bunların hepsi birebir dlnledigim.
Hele burda eski arşivlere bak düşük yapanlar hsg cektirenler tedavi görenler ne yapsam olmyor diyenlerin hepsinin altında ya hamilelik ya bebek tickerı var

Al bak iste allah bagışlasın ablana yavrusunu ben doktor muaynesinde ne mektuplar gördüm insanlar 17yıl sonra kavusuşmuşlar ne maddi ne manevi neler yitirmişler ama gelmiş melekleri onların yazdıklarını okuyunca ben nankörlük yapıyor gibi hissediyorum çift olarak ne mücadeleler vermlşler eger kadınlar bu kadar güçlü olmasaydı o evlilikler de biterdi ama biz kadınlar cok güclüyüz bunun farkına varmak zmn alıyor sadece

Amin inşallah. Bi en yakınım daha var 16 yıl sonra kavuşmuş yavrusuna.. Annem 16 yıl sonra Ablamı almış kucağına Onca doktorlara gitmişler olmamış en son bırakmışlar tedaviyi Rabbim o zamanı nasip etmiş ve hamile kalmış. Sonrada ben olmuşum. Dediğim gibi Ablamda 6 yıl sonra kavuştu Yavrusuna 2 düşük ve bi ölümden:S sonra.

Benimde yok hala.. 20 Aylık evliyim 32 yaşındayım.. Rabbim aratmasın inşallah, Doğru zamanda Alalım yavrularımızı kucaklarımıza. Belkide şuan uygun değildir bizim için.. En Doğru zamanı Rabbim Biliyo hepimiz sabredicez. Ben Ablamla birlikte yaşadım kendimin gibi yaşadım her şeyi. Çok zor biliyorum Dayanılıcak gibi değil. Ama Sabır Duamızı eksik etmememiz lazım. Biz karamsar oldukça Rabbim Daha çok sınıcak bizi. İyi düşünelimki en iyisi en güzeli en hayırlısı en Sağlıklısı olsun... Umudumuzu kaybetmicez.. Ben hep diyorum ki ya bi çocuğum olmazsa diye kendimi çok üzüyorum Ama sonra düşünüyorum.. Olsada Allahtan Olmasada Allahtan Ben isterim olmaz tam vazgeçerim bi bakmışımki Mniğim tekme atıyo Sonra dünyaya merhaba diyo.. Kim istemeski bunu. Sadece Sabır...

Ayaze cnm ne güzel anlatmışsın agzına yüregine saglık bencede olursada olmasada herşey haktan vardır bi hayırr
ama biz daima umutlu olcaz yılmadan pes etmeden sabredicez pozitif olmak çok önemli

ben kaçtım eşim geliyomuş

ayaze harika anlatmşsn karamsarlıgı bırakp Rabbime bıraknca su gibi oldu btti tedavi geldi melegm göbşme şükürler olsn kucagma da gelcek Rabbimn iziniyle inşşşşşşşş ondan dıorm kızlar neolur inanın karamsar olmayn bi sürü ornek var bi sürüüü
boyle karamsarlık yapnca kızlardan biri videomu koyp karamsarlık yokkkkkkkkkkkkkkkkk die bagarasım gelıo yazıyla bagrılmıo cunku
sabırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gerçekten sabırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
Selam kızlar nasılsınız biz iyiyiz şükür. Beste yine huysuz kere huysuz. Adetim 3 gün gecikti bu ayda aksiyon çok fazlaydı. Dua edin düşündüğüm şey olmasın.

selam kızlar geçmişi okumaya başlım diom ama doğa cıglıgı basar birazdan kollarımda derman yok artık çığlık atmaya basladı zilli

Kızlar benim hastane konusunda hala kafamda birşey netleşmedi çok kararsızım sizin tavsiye edebileceğiniz uygun fiyatlı bir hastane varmı istabul avrupa yakasında.

Meganım benim istte çok doktorum var ama dogum fiyatlarını fln hiç bilmiyorum özel hastane fiyatlar çok değişlen oluyormuş sanırım
aslında ben üniversite hastanesine cok güvenirim ,senin doktorun nerde calısıyor fiyatları nasılmış

Kızlar biz hasta olduk degişik bi öksürük göğüscagrısı burnun tıkandı heryerim agrıyo sanırım salgın ve eşim bulastırdı ohastaydı doktora gıttık gecen soğuk algınlığı dendi ama antibiyotık falan içti anca geçiyo ben ne içmeliyim limon bal yaptım elma kaynatyım kabuk tarcın attım bi mahsuru olurmu bide bal yıyıp sıcak bişi ler içiyorum dua edın inş hemen gecer tavsıye beklıyorum:26:

Ozimim gecmiş olsun cok aynen banada gecen hafta eşim bulaştırmıştı gebelik olabilir diye hafif bi antibiyotik ve minoset vermişti ,bende ıhlamur yaptım ama 1fincan,birde limonu dilimleyip yedim balda iyi geliyorr

oyyy geçmiş olsn kuzumaaa cnm ben ilk grbmde ıhlamur zencefl bal bunlarla gecrdm ama bi ay once faranjtm tuttu o zaman dr kontrolnde hap içtm mecbur
dedklerini yap cnm ii gelr mutlaka bi de göğsne zeytinyagı sur azcık sonra da sıcak bez koy oylecene yat çok ii gelcek gör bak

Ozimum geçmiş olsun kuzum

evdeki tüm meyvelerden doğra,kaynat ve balla tatlandırıp iç..
bol bol limonata ve portakal suyu içmeye çalış.. C vit için..
biliyosun soğuk algınlığı doktora gidersen 1 haftada,gitmezsen evde dinlenirsen 7 günde geçiyor..
bol bol uzan dinlen canım..

amanın da megmz gelmiş nerlerdesn sen bakimmm

ekmek yapıyodum
Şaka bi yana (ama ekmeği ben yaptım sahiden) misafirlerim var İstanbuldan pazartesiye kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…