Hoşgeldin canımgünaydın kızlarrr nasılsınız..
ben geldim artık evimdeyim...
herkesler iyidir inşallah
Hoşgeldin canım
nasilsin neler yaptın tatilde
hoşbulduk canımmm..huzurum
valla tatilde çok yorulduk..herşey üst üste geldiği için çok yoğundu...
zonguldaktan ilk önce istanbula hastaneye gittik.
oradan ankaraya eşimin ve benim aile ziyaretleri eşimin teyze kızının bebeği oldu bebek ziyereti.abisi ev aldı hayırlı olsuna gidildi..
oradan çoruma abimlere onlarında 2.bebeği oldu yeğenimi görmeye gittik.gitmeseydik onlar küseceklerdi 2 günde oraya gittik..sonra tekrar ankara-zonguldak..
vallahi tatillerde mahvoloyoruz hele bu tatilde herşey üst üste geldi..
sen nasılsın meleğin nasıl
kızlar bende yengem vardı biliyosunuz. şyengemle kavga ettik gece 2de koydum kapıya çok ağır kelimeler konuştu saçını başını yoldum. kardeşim hakkındada ileri geri konuştu. bende kardeşime face üzerinden msj attım benimle konuşmayın ama durum bu haberiniz olsun dedim.
neyse kardeşim aydına gitmiş yengeme çatmış ablan senin için söyledi bunları demiş
kardeşimde ablam eğer lafları ürettiyse bu kadar detayı nasıl biliyo taşındı zaten hiçbişey bilmiyo demiş.
dün gece konuştuk 45 dk kadar. iyi konuştuk. teyzemede meğer yengem olacak... bir sürü laf demiş. teyzemde evlendin aramadın beni ben sana nasıl ulaşasacktım dedi ağlaştık.
zamanla düzelecek ben annene söylüyorum o senin çocuğun o hata yapacak sen affedeceksin diye dedi.
babam ömür boyu sürcek dedi teyze dedim yok ericek o buzlar sen merak etme dedi.
rüzgarın resimlerie bakmışlar ama lafı değiştirdi sonra
böyle işte...
zaten benim şuan uğraştığım bir durum var kızlar hiç yazmadım sizlere
rahim ağzı kanseri olma ihtimalim var 1 dra gittim rahat etmeyince 2. dra gittim oda aynı ihtimali söyledi malesef haftaya ptesi üniversiteye gidicem. annemde malesef aynı rahmi alınıcakmış dün akşam kardeşim söyledi.
bende dedim yakında kurtulursunuz belki durum bu bozuldular bakalım hayırlısı.
rabbim herkesin gönlüne göre versin. yengem olacak .... ortalığı karıştırmaya çalışırken ailemle barışmama vesile olacak belkide
canım huzurum çok teşekkürler..ben memorialde başlayacağım büyük ihtimalle içime çok sindi merkez doktorlar..herkese ugramissiniz ne guzel
biz de iyiyiz
Asel iyi yaramazlık yapıp duruyor
Aysun benim arkadasım tüp bebek tedavisi gördü
Ve hamile suan
bir doktor var burada unluymus
hisar hastanesinde çalışıyor
orası benim de gittiğim hastane
ben de cok memnunum
aklinda olsun
doktorun ismi birgul
Sadece 2 yumurta ile başardı tedaviyi
kızlar bende yengem vardı biliyosunuz. şyengemle kavga ettik gece 2de koydum kapıya çok ağır kelimeler konuştu saçını başını yoldum. kardeşim hakkındada ileri geri konuştu. bende kardeşime face üzerinden msj attım benimle konuşmayın ama durum bu haberiniz olsun dedim.
neyse kardeşim aydına gitmiş yengeme çatmış ablan senin için söyledi bunları demiş
kardeşimde ablam eğer lafları ürettiyse bu kadar detayı nasıl biliyo taşındı zaten hiçbişey bilmiyo demiş.
dün gece konuştuk 45 dk kadar. iyi konuştuk. teyzemede meğer yengem olacak... bir sürü laf demiş. teyzemde evlendin aramadın beni ben sana nasıl ulaşasacktım dedi ağlaştık.
zamanla düzelecek ben annene söylüyorum o senin çocuğun o hata yapacak sen affedeceksin diye dedi.
babam ömür boyu sürcek dedi teyze dedim yok ericek o buzlar sen merak etme dedi.
böyle işte...
rahim ağzı kanseri olma ihtimalim var 1 dra gittim rahat etmeyince 2. dra gittim oda aynı ihtimali söyledi malesef haftaya ptesi üniversiteye gidicem. annemde malesef aynı rahmi alınıcakmış dün akşam kardeşim söyledi.
rabbim herkesin gönlüne göre versin. yengem olacak .... ortalığı karıştırmaya çalışırken ailemle barışmama vesile olacak belkide
iyi bir yer bulmana sevindim canım
canım huzurum çok teşekkürler..ben memorialde başlayacağım büyük ihtimalle içime çok sindi merkez doktorlar..
1 yıla yakın bebeğim olmaınca rahim filmi istemişti buradaki dokttor neyse çektirdik iyi dedi bişey yok dedi.sonra ankaraya tüp bebek yaptrmaya gititk biliyosun oradaki doktorlar baktı tamam bişey yok dediler ve tüp bebek yaptlar bana hatırlarsınız..yani rahim filmimi 4 tane doktor gördü yaklaşık ama bişey göremediler..
memoriale gititk doktor ilk filme baktı ve bakar bakmaz tüplerinde problem var dedi...hoca geldi gördü oda aynını dedi çok incelediler ve laparoskopi olmama karar verildi..
tüplerimde problem var laparoskopi olacağom ve durum ayrıntılı incelenecek...
ve bu problemi bile bile bana ankarada tüp bebek yapıldı yada bu problemi göremeyecek kadar acemiydiler
Allaha halave ediyorum...
ve ameliyat için gün sayıyorum huzurum..
sonrasında yazın 2.tüp bebek inşallah...
ve dediğim gibi doğru merkezi buldum sonunda benimde yüzüm güler inşallah..
gamzem canım çok geçmiş olsun..
allah yardımcımız olsun canım...
ailenle aranın düzelecek olması çok güzel..inşallah buzlar erir gamze
Gecmis olsun Gamzemkızlar hepinize teşekkür ediyorum. şuan şüphe aşamasında ama eğer tamam öyle dense bile çokta umurumda değil açıkçası ne olur yani en fazla rahmim alınır benimde zaten bir evladım var şükürler olsun. hayatıma kaldığım yerden devam ederim oğlum için zaten artık herşey onun için.
çok sağol bitanem..Slm kızlar
aysunum ben bu doktorlara bazen sasıyorum inş.bu sefer tutcak hep böyle pozitif ol
julimmm özledik
gamzem istersen doktora giderken eşlik edebilirim
bnm annemede neler dediler ameliyata alıyorlardı son dk aneztezl uzmanı kalp hastası die ameliyat etmedi sonra başka doktor muayne esnasında kücük bi kist var demiş annem yok iste o kötü huylu doktorlar ameliyat dedi hatta rahimi komple almak istediler vs vs anlatırken dr,hooop aldım gltti ufacık bişey seni boşuna korkutmuşlar dedi sonra bi sorun cıkmadı gerçekten bişey yokmuş
inş seninde hiçbişey cıkmıycak kuzum
kızlar hepinize teşekkür ediyorum. şuan şüphe aşamasında ama eğer tamam öyle dense bile çokta umurumda değil açıkçası ne olur yani en fazla rahmim alınır benimde zaten bir evladım var şükürler olsun. hayatıma kaldığım yerden devam ederim oğlum için zaten artık herşey onun için.
günaydın kızlarrr nasılsınız..
ben geldim artık evimdeyim...
herkesler iyidir inşallah
Aysunum hosgeldin canım ne iyi olmus hem gezdınız hem özlem gıderdinizhoşbulduk canımmm..huzurum
valla tatilde çok yorulduk..herşey üst üste geldiği için çok yoğundu...
zonguldaktan ilk önce istanbula hastaneye gittik.
oradan ankaraya eşimin ve benim aile ziyaretleri eşimin teyze kızının bebeği oldu bebek ziyereti.abisi ev aldı hayırlı olsuna gidildi..
oradan çoruma abimlere onlarında 2.bebeği oldu yeğenimi görmeye gittik.gitmeseydik onlar küseceklerdi 2 günde oraya gittik..sonra tekrar ankara-zonguldak..
vallahi tatillerde mahvoloyoruz hele bu tatilde herşey üst üste geldi..
sen nasılsın meleğin nasıl
Gamzem deme ole ya lutfen sen cok guclusun ve eminimki o sadece bi şüphedir sen peşini bırakma ama sakın moralini falanda bozma hersey guzel olucak Allahın izniyle canım benimkızlar bende yengem vardı biliyosunuz. şyengemle kavga ettik gece 2de koydum kapıya çok ağır kelimeler konuştu saçını başını yoldum. kardeşim hakkındada ileri geri konuştu. bende kardeşime face üzerinden msj attım benimle konuşmayın ama durum bu haberiniz olsun dedim.
böyle işte...
canım huzurum çok teşekkürler..ben memorialde başlayacağım büyük ihtimalle içime çok sindi merkez doktorlar..
1 yıla yakın bebeğim olmaınca rahim filmi istemişti buradaki dokttor neyse çektirdik iyi dedi bişey yok dedi.sonra ankaraya tüp bebek yaptrmaya gititk biliyosun oradaki doktorlar baktı tamam bişey yok dediler ve tüp bebek yaptlar bana hatırlarsınız..yani rahim filmimi 4 tane doktor gördü yaklaşık ama bişey göremediler..
memoriale gititk doktor ilk filme baktı ve bakar bakmaz tüplerinde problem var dedi...hoca geldi gördü oda aynını dedi çok incelediler ve laparoskopi olmama karar verildi..
tüplerimde problem var laparoskopi olacağom ve durum ayrıntılı incelenecek...
ve bu problemi bile bile bana ankarada tüp bebek yapıldı yada bu problemi göremeyecek kadar acemiydiler
Allaha halave ediyorum...
ve ameliyat için gün sayıyorum huzurum..
sonrasında yazın 2.tüp bebek inşallah...
ve dediğim gibi doğru merkezi buldum sonunda benimde yüzüm güler inşallah..
gamzem canım çok geçmiş olsun..
allah yardımcımız olsun canım...
ailenle aranın düzelecek olması çok güzel..inşallah buzlar erir gamze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?