Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Duygum senin son kontrol ne zamandı dr unla doğum hakkında konuştunuzmu tarih bellimi yoksa daha sonradanmı belli oluyor?

Duygum senin son kontrol ne zamandı dr unla doğum hakkında konuştunuzmu tarih bellimi yoksa daha sonradanmı belli oluyor?
25 şubatta cnm kontrol bnm bnm arkdas bnm drda 14 ocakta sezeryan oldu 37de konştu sezeryan istıorm die o zaman gel cuma dedi son kontrollerini yaptı pazartesi hazrlklı gel dedi tmm işte ben de o zaman konşrm cnm heralde ...
işte bak ortası yok bu adamlarn senn işşin de zor bnmki de inan çok takıntlı bizimki de çok karşıo edıo herşeye aslnda becerklidir ama işte tahmn etmeyp yedi yerden delmiş raptyeyle valla telafi etmeseydi kızcaktım ama halloldu allahtan

Son düzenleme:

ben 28 ocakta gitmistim canim
15 subatta cagirdi
tekrar seker testi var diye erken cagirdi sanirim
ama bundan sonra 2 haftaya birmis herhalde kontroller

suesue sen sezeryan mi olucan canim ?

hayirlisi olsun canim az kaldi saglikla kavus kizina sonra arkandan bizler seni takip edelim insallah
ne heyecanli ben daha 29.haftadan cok heyecanlaniyorum sizleri dusunemiyorum

sorma cnm ya gerçekten de heyecanlı beş hafta sonra hemen hemen bebşm olcak kucagmda onu oyle çok mrk edıorm ki inşş saglıkla alırz kucagmza hepmz bebşlermiziiiii

Ayy iki dk kalktım başından benimkine kaptırdım pc yi ancak kalktı.Yyine kontrollerimiz yakın benide 24 şubatta çağırdı.Ayy hayırlısı duygum az kaldı inşallah
ben 28 ocakta gitmistim canim
15 subatta cagirdi
tekrar seker testi var diye erken cagirdi sanirim
ama bundan sonra 2 haftaya birmis herhalde kontroller

suesue sen sezeryan mi olucan canim ?
Eğer bu defa belki şeker testi için öyle çağırmıştır ama bundan sonra artık iki haftada bir çağırır heralde.Benimde bu defa 20 gün sonra çağırdı.
sorma cnm ya gerçekten de heyecanlı beş hafta sonra hemen hemen bebşm olcak kucagmda onu oyle çok mrk edıorm ki inşş saglıkla alırz kucagmza hepmz bebşlermiziiiii

Aminnnnn inşallah sağlıcakla gelsin kuzucuklar

Kızlar benim bazen bebeişim hareket aderken karnım acıyor sizde de oluyormu normalmi acaba her hareketinde değil ama bazen sanki kasılmayla beraber hareket ediyor ve ayy dedirttiriyor anlık.

Birde geceleri karnımın bazı yerleri çok sertleşiyor ve gerginleşiyor

Kızlar dua edn yarın bana aile hekmi versn rapor gerçkten çalşacak halim yok bnm ya yapamam artık koca bahçe bizm okl binalar ayrı ayrı kantin dısarda koştur koştur teneffüslerde yapamıcam bi de çcoklara yapma etme ıı ıı yok

az kaldı meganm evtttt muayenelrmz hemen hemen aynı evt ii de senn 24ü nasl olcak 25 pazartesi cunku de

Ayy ben seni izine ayrıldın sanıyorum bu yarı yıl karne tatili dye evdeydin dimi inşallah verir rapor.Neye göre veriyorlar bunun bir sınırı yokmu normalde kaç haftada veriliyor.Zor olur tabi duygum ben neredeyse tüm hamileliğimi yatarak geçirdim gibi birşey bir saatten fazla ayakta durmam imkansız benim.İnşallah verirler raporunuda son ayı bari dinlenerek geçirirsin.

az kaldı meganm evtttt muayenelrmz hemen hemen aynı evt ii de senn 24ü nasl olcak 25 pazartesi cunku de

Ben hep dr un nöbetlerinde gidiyorum eşim iş yerinden izin almak zorunda kalmasın diye baştan beri öyle gidiyoruz dr da alıştı nöbetlerinde çağırıyor hemde çok yoğun olmadığından daha rahat oluyor benim için.

Bu mesajım bir önceki sayfada kalmış duygum sendede oluyormu böyle

sorma meganm ya aslnda bnm okuln memuruyla müdürm başma iş açtı bnm bana dedler onbeş tatln yanmasın çalşblr raporu al sonra çalşamaz alrsn tatlden dönşte aldm 32de iki haftamı dogum sonrasına aktarcaklar buraya kadar herşey çok guzel
fakat bnm dr çalşamaz raporunu 37de verıomş ki ben 35te gder alrm dıodm bi ay açgm kalıo boylece burda ferdaya falan sordum çok kızdı olur mu oyle şey istedgn zaman alablrsn çalşamaz raporunu dıo başka arkdaslarm da hep oyle dıo araştrdm forumlarda falan da ama bnm dr da sabit fikirli biraz ters düşmek de istemıorm yüzdm kuyrugna geldm artık
bulcz bakalm çaresini çalşmam zor bnm bu saatten sonra onu ii blıorm :26: ....

Bu mesajım bir önceki sayfada kalmış duygum sendede oluyormu böyle

olmazz mı valla dun yolda resmen sancım geldi sandm zınk die durdum eşim de korktu neoldu dedi meger tekme atmş sonra çekti ayagını rahatladm her zaman degl ama bazen ay dedrtıo bnmki de

anladm cnm gayet ii aslnda ohh daha çok ilgilenr işte

Yani 37 de doğuran bile oluyor 37 çok geç inşallah halledebilirsinde alırsın raporunu evet zor olur hiçbirşey yapmasan bile sabah kalk yola çık işe git bu bile yorar.
olmazz mı valla dun yolda resmen sancım geldi sandm zınk die durdum eşim de korktu neoldu dedi meger tekme atmş sonra çekti ayagını rahatladm her zaman degl ama bazen ay dedrtıo bnmki de

Benimde her hareketinde değilde arada bir oluyor o halde normaldir sendede oluyorsa.Birde yatakta çok yoroluyorum artık dinlenmem gerekirken sanki daha çok yoruluyorum yattıkça karnımın yanları ağrıyor.

anladm cnm gayet ii aslnda ohh daha çok ilgilenr işte

Evet tahlil vs yapılmayacaksa hep geç vakit gidiyoruz daha rahat soruyorum soracaklarımı
hafta ortası kapının önü yığılı oluyor tedirgin oluyorum hemen işimi halledip çıkmam lazımmış gibi bir hisse kapılıyorum.
Dr her halukarda çok ilgili aslında dr umu çok seviyorum oda beni seviyor
Bazen saçımı seviyor bazen yanağımı sıkıyor geçen gittiğimdede tokalaşmak için elimi uzattım elimi iki avucunun içine aldı heralde beni gözünde minik anne gibi görüyor
birde şu doğum ücretlerinde anlaşabilsek keşke.

Duygum sen bebişin kafası nerede hissedebiliyormusun ben çok merak ediyorum ama anlayamıyorum göbek deliğinden aşağı kısımlarda bir boşluk var gibi ve daha yumuşak ama karnın üst kısımları çok daha sert acaba kafası aşağıda olsa o bölge sertmi olurdu.Birde hareketler en çok göbek deliği hizası ve yanlardan oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…