Kizlar slm
Gamze cok gecmis olsun ins şüphede kalır o söylem.
Yaa kizlar buarada anne kilo alamayınca bebektemi almıyor birkaç yerde akakasi yok yazıyor ama endişe ediyorum. Bu haftada kg almamisim yine bugun tartı gunumdu yine almamisim.yaklasik iki uc haftadır nerdeyse sadece 300 gr .Civcivimde oyle almıyorsa(
gamzecim gecmiş olsun..inşallah yanlış teşhisdir.kızlar bende yengem vardı biliyosunuz. şyengemle kavga ettik gece 2de koydum kapıya çok ağır kelimeler konuştu saçını başını yoldum. kardeşim hakkındada ileri geri konuştu. bende kardeşime face üzerinden msj attım benimle konuşmayın ama durum bu haberiniz olsun dedim.
neyse kardeşim aydına gitmiş yengeme çatmış ablan senin için söyledi bunları demiş
kardeşimde ablam eğer lafları ürettiyse bu kadar detayı nasıl biliyo taşındı zaten hiçbişey bilmiyo demiş.
dün gece konuştuk 45 dk kadar. iyi konuştuk. teyzemede meğer yengem olacak... bir sürü laf demiş. teyzemde evlendin aramadın beni ben sana nasıl ulaşasacktım dedi ağlaştık.
zamanla düzelecek ben annene söylüyorum o senin çocuğun o hata yapacak sen affedeceksin diye dedi.
babam ömür boyu sürcek dedi teyze dedim yok ericek o buzlar sen merak etme dedi.
rüzgarın resimlerie bakmışlar ama lafı değiştirdi sonra
böyle işte...
zaten benim şuan uğraştığım bir durum var kızlar hiç yazmadım sizlere
rahim ağzı kanseri olma ihtimalim var 1 dra gittim rahat etmeyince 2. dra gittim oda aynı ihtimali söyledi malesef haftaya ptesi üniversiteye gidicem. annemde malesef aynı rahmi alınıcakmış dün akşam kardeşim söyledi.
bende dedim yakında kurtulursunuz belki durum bu bozuldular bakalım hayırlısı.
rabbim herkesin gönlüne göre versin. yengem olacak .... ortalığı karıştırmaya çalışırken ailemle barışmama vesile olacak belkide
kizlar nasilsiniz?
Gamze cim gecmis olsun canim, ins onemli bi sey degildir. benim de gecen randevumda doktor endometriosis e benzer bi seyler var obur ay tekrar bakalim demisti.
ins ikimizde de onemli bi sey yoktur.. Rabbim hepimize saglik sihhat versin.. amin.. annenlerle de barismaya yaklasmana cok sevindim canim :)
Aysun cum hosgeldin canim.. iyi bi merkez bulmana sevindim. Laparoskopi gibi bi sey ben de istiyorum aslinda bana da yapsinlar, ama biz isteyince yapiyolar mi bilmiyorum.
belki bi daha rahim filmi cekinirim. bi de sunu anlayamadim, tuplerde sorun olsa bile tup bebekte zaten bebegi direk rahme birakiyorlar, tup lazim degil ki tup bebek icin, yanlis mi biliyorum acaba? ins hakkimizda hayirlisi olsun canim...
Ozlem cim burda dun bi arkadasla konustum, oglu 10 aylik, daha ilk defa adet gormus, yani lohusaliktan sonra adet gecikmesi olabiliyor sanirim.
ama yine de sen bilirsin canim istersen bi test yapabilirsin. Rabbim isteyene versin..
opuyorum kizlar Allah a emanet olun.. muck!
merhaba canım
nasılsın ben uzun zamandır yoktum..test günün geldi mi geçti mi??
canım evet tüp bebek için tüplere gerek yok ama benim sağ tüplerimin şeklinde problem görüldü ve de burada sıvı birikmiş olabilir dendi..
ve bu sıvı tüp bebekte yada doğal yollardan gebelikte (ki sıvı varsa doğal yoldan da gebeliğe engelmiş)bebeğin tutunmasını engellermiş..
yani tüplerde sıvı birikmesi var ise tüp bebekte gbelik ihtimali yok gibi bişey
bu yüzden tüplerin ayrıntılı gözlenmesi için laparoskopi şartmş...
selam kızlar...
gamzecim kardeşinle bi adım atmana sevindim canım umarım devamı gelir...
büyük aksu ben gebeliğimde hiç kilo almadım merak etme senle alakası yok...
bu arada gebelik testi falan yapamam korkuyorum açıkçası... biraz daha geçsin de..
bestenin vajinası sanki biraz fazla açık gibi geldi bana bide içi koyu renk ve ıslak... kız anneleri sizinkilerde öyle mi:44:
naber kizlar
bende haberler ayni
cuma gunu seker testim var yeniden umarim degismis duzelmistir
bu ara tansiyon da yuksek cikiyor umarim o da hayirdir
iyice korkmaya basladim
zaman yaklastikca heyecanlaniyorum yarin canta alip yavas yavas hazirliycam hastane cantami
kizlar nasilsiniz?
Gamze cim gecmis olsun canim, ins onemli bi sey degildir. benim de gecen randevumda doktor endometriosis e benzer bi seyler var obur ay tekrar bakalim demisti.
ins ikimizde de onemli bi sey yoktur.. Rabbim hepimize saglik sihhat versin.. amin.. annenlerle de barismaya yaklasmana cok sevindim canim :)
Aysun cum hosgeldin canim.. iyi bi merkez bulmana sevindim. Laparoskopi gibi bi sey ben de istiyorum aslinda bana da yapsinlar, ama biz isteyince yapiyolar mi bilmiyorum.
belki bi daha rahim filmi cekinirim. bi de sunu anlayamadim, tuplerde sorun olsa bile tup bebekte zaten bebegi direk rahme birakiyorlar, tup lazim degil ki tup bebek icin, yanlis mi biliyorum acaba? ins hakkimizda hayirlisi olsun canim...
Ozlem cim burda dun bi arkadasla konustum, oglu 10 aylik, daha ilk defa adet gormus, yani lohusaliktan sonra adet gecikmesi olabiliyor sanirim.
ama yine de sen bilirsin canim istersen bi test yapabilirsin. Rabbim isteyene versin..
opuyorum kizlar Allah a emanet olun.. muck!
Nasıl yani fazla açık belki yapısal bir farklılıktır diyicem ama benim gördüğüm kız bebişlerde o kısım çok etli oluyor yani iç kısımlar görünmeyecek kadar kapalı oluyor.ACaba ıslak olması bir enfeksiyon belirtisi olabilirmi dr una danış istersen
hmm simdi anladim, o zaman cok iyi olmus canim laparoskopi karari,
ne zaman olcaksin peki?
ben adet oldum canim, bugun 4. gunum, yarin doktora gidicez ins, kist olusmus mu diye bakacak..
1. asilamam tutmadi velhasil.. nasip yaa.. napayim..
13 ünde doktor randevumuz var zaten göstericem de. bizimkinin de etli ben ayırıp temizlerken baktım yoksa normalde dışardan görünmüyo anlamadım gitti
Canım hoşgeldin.Rahim filmi çektirmeden laparoskopi yaptırma bence belkide tüplerin açık çıkacak inşallah öyle olur.Yada bir kez rahim filmi çekildide tıkalımı dendi onuda bilmiyorum:44:İnşlalah hakkında hayırlısı olsun en kısa zamanda gelsin miniğin sana
anladım canım hayırlısı olsun.
ben laparoskopi için mart yada nisan adetimle gün almayı düşünüyorum.adet bitince yapılıyormuş.
sen daha önce raqhim filmi çktirdin mi??
Ccanım hoşgeldin.İnşallah şeker düzene girmiştir düşük çıkar.Tansiyonunu da evde ölç takip et ykselirse ne yapmak gerekli hiç bilmiyorum ama en azından dr una danışırsın yükselirse.
Tekrar tıkanmamıştır bence ama çektirmek istersende bir zararı olmaz için rahat etmiş olur.İnşallah Allah yakın zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder.rahim filmi cekinmistim kizlar gecen yil 2012 subat ta.
tupler acik her sey normal demislerdi,
ama belki de film cekilirken sivinin tazyiki ile acilmisti bilemiyorum.
sonra ilk ay hamile kalmistim ama biyokimyasal olmustu,
o yuzden acaba tekrar kendi kendine tikandi mi acaba diyorum,
bi daha cektirsem belki bi daha hamile kalabilirim.
amaaaan ne bileyim ya hicbi sey istemiyorum su anda.
bi tane fitness salonuna yazilip zayiflamak istiyorum sadece.
gercekten cok biktim bu bebek dusuncelerinden..
gelmezsen gelme napayim yani, ortadan ikiye mi yarilayim napayim.
biz de bu sekilde yasar gideriz.. fani dunya..
Canım dr una söyle mutlaka gebelikte tansiyon önemli diye biliyorum.Ona göre takip altında tuttarsın inşallah önemli birşey değildir hastaneye gider gitmez ölçtürüyorsan belkide heyecan yapıyorsundur ona bağlı ani yükselmeler olurmu ki acabamerhaba canımumarim canim meyveye aseriyorum ama kisitliyorum iste yukselmesin diye, yuruyusum de 1 ya da 1 bucuk saat tempolu her gun.
tansiyon konusu korkutuyor iki kere olculdu ikisinde de 16 cikti buyuk eyvah dedim bir de gebelik tansiyonu cikmasin, 10 dk sonra normale donuyor da ani yukselmeleroluyor sanirim
doktoruma cuma gunu gidicem danisicam
oglumu da cok ozledim :)
herhalde oyle oluyor
biraz dinelniyorum ondan sonraki olcum iyi cikiyor
zaten bebegimi gorme gunleir cok heyecan yapiyorum
ve doktor fobim de var girince odasina heyecanlaniyorum :)
oyoyoyoy herkesler burda galbaaaaaaaaaaaa
slm kızzlarrr
kociş azcık sinir etti beni camlı bi kısım var bebegn dolabının ordaki çerçeve plastik oldugu için potlaşma yapmş gitmiş raptyeler batrmş onlar da atmş en son vida takmş üç tane ben annemlerdydm bi de tanlatıo bana yedi yerden deldm blmem ne bşey demedm yne gelnce baktım kötü duruo yani bşey demıorm adama ama ii olmş da demedgm için bi afta tafra sormayın sonra sürdü o delklere daksil vidaları da boyadı kapandı gibi tatlıya baglandı neyse artık ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?