Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

halletcm cnm bu hafta alaym bi aile hekmnden de gerisine de bakıcam artık
evt ya yatmak da yoruo nasl işse bi de ben boyle bazen gernme ihtycı hssedıorm heralde yatakta drek bacagıma kramp grıo ya da kasklarıma uyurken istemedn yapıorm sonra korkuorm kalkknca bu arada magnzyumu da içıorm yne oluo kramp hem de çok fena anlamadm gtti valla :44:

kafası solmda cnm bnm gobek delgmn üstüne daha aşağı inmedi bnmki bence
ayakları da sag tarafmda ...

Bende gerinme ihtiyacı çok fazla hissediyorum uyku arasında gerinecek gibi oluyorum sonra kendime geliyorum gerinmek iyi değil diye biliyorum duygum gerinmemeye çalış.Bende magnezyuma hala devam ediyorum ama benim normal doğum olursa mecburen normal olacakya acaba ne zaman bırakmalı magnezyum normal doğumu geciktiriyor diye duydum doğrumudur acaba.:44:

Benimde magnezyuma rağmen arada kasılmalar oluyor ama nst de görülmedi dr erken doğum kasılmaları yok henüz dedi.Demekki yalancı kasılmalar normaldir o zaman.

Son düzenleme:
kafası solmda cnm bnm gobek delgmn üstüne daha aşağı inmedi bnmki bence
ayakları da sag tarafmda ...
Aaa öyle yanlamasınada durabliyormu ben kafası ya aşağıda yada yukarıda olmak zorunda sanıyordumO zaman sanırım benim bebeişimde yan duruyor
cnmcm yatıorm ben ii geceler yarın gelrm yne çokk opyrmmmm

İyi geceler canım uyu dinlen Bende öptüm

Duygumm meganım ne guzel ikinizde burdasınız telden yazıyorum hslım yok öksürmekten bithap düştüm faranjit olmusum ilaç veremem defi doktor korkuyorum öksürdükçe bişi olmaz dimi dua edın cabucak ıyıleselim yerım ben sizi dogum yaklasmıs telaseler baslamıs masallah ne guzel telaseler bunlar sukurler olsun roman yazsak bu topıkten ne olur ama inş hep mutlu sonla gıdıyoruz sona cok az kaldı

kaşntı tuttu yne geldm ne yapayım son zamanlar zorlucak beni belli oldu iice uyku muyku yok bundan sonra artık bana belli oldu
ozimmm hiç korkma kuzum bşey olmaz kuzucugna oksurmekten falan ben nasl istfra edıordm bi bilsen sıkı tutnuo onlar annşlerine
ama sana kıyamam ya çok dnlen hep yat tmm mı zencfl lmon portakar suyu bi de sarmsak iidr ikiye böl yut evt cnm vermez dr ilaç ama dogal da atlatcaksn inşş çokk geçmiş olsn cnmmmmmmmm

benim bebis ters duruyor
makat gelisi..
ve ayaklari asagilara cok asagilara vuruyor bazen
o zaman resmen salliyor mesaneye baski falan yapiyor
sanki yalanci dogum sancilari gibi bazi hareketleri beni kastiriyor :) acitiyor
bakalim sanki donecek gibi sola topladi ayaklari yan duruyor gibi bu birkac gundur :)

Kizlar gunaydinnnn
İnsallah herkes icin guzel bir hafta olur
Benim icin olmucak gogus hassasiyetim gitti kirmizilar geliyor
Keske sevgilime en buyuk hediyeyi vermek kismet olsaydi

gunaydınn
annemin evindeyimkavga ettik bıraz daha uzasaydı sonu iyi olmayacaktı en iyisi biraz uzak kalmak
sebep ailesi....

gunaydınn
annemin evindeyimkavga ettik bıraz daha uzasaydı sonu iyi olmayacaktı en iyisi biraz uzak kalmak
sebep ailesi....

mervem sanada günaydın
sizdedemi aile bugün bende doluyum aileden yana akşam eğer altan almasam bizde sizin gibi kavgalıydık şuan
ama eşim beni haksız bulduğundan değil onlara olan kızgınlığıı benden çıkarmak isteyişinden

bizim sorunumuz surekli onları kayırması hala beni ailesi olarak benimseyemedi sevdiğinden eminim ama bu sevgiden farklı bişey

gunaydınn
sebep ailesi....

Bizdede aksam tartisma oldu ama onca derdim arasinda hic halim yoktu kapattim konuyu ben suclu oliyim bitsin dedim

bizim sorunumuz surekli onları kayırması hala beni ailesi olarak benimseyemedi sevdiğinden eminim ama bu sevgiden farklı bişey
anlayacak elbet aile olduğunuzu biraz zaman alır:2:
benimki akşam oyuncak gibi oynadı benimle şunu yap bunu yapma felan ama dedğim gibi ailesine doldu yine özellikle anasına oda sitresine benden almaya çalıştı ama ben susmayı tercih ettim :26:ama anasının yaptığı bizi boğazımıza getirmeye başladı eşim iş arıyo bulamıyo onunda sitresi var üstüne birde anlayışsız anası babası sabah ablamı aradım biraz döktüm içimi ama hala boğazım düğüm düğüm
Bizdede aksam tartisma oldu ama onca derdim arasinda hic halim yoktu kapattim konuyu ben suclu oliyim bitsin dedim

genelde bende öyle yapıyorum susuyorum tamm suçlu benim diyip kapatıyorum konuyu:2:

bazen bende cok yoruluyorm öyle yapıyorm ama bu sefer olmadı
İyi yapmissin o zaman biraz kafani dinle hadi biİm cocugumuz yok akli kizkardesinin cocuklarinda yanimda olmasi bile umirumda degil anneside onlarla biraksam onlara gidicek beni birakicak hos bende pek tutmuyorum artik inceldigi yerden kopabilir
Ama seninki keske kiymetini bilse ne guzel tam bir cekirdek ailesiniz ellerinden kaymadan sikica tutsa ya sizi

Benimkinin annesinin duasi kabul oldu cocugumuz olmuyor
Seninkide arabozup mu mutlu olucakmis
Hani iyiler kazanirdi demek istiyorum bazen
Hayat cok zormus gercekten

napıyosunuz canlarım
kızım halen huysuzluğunu sürdürmekte
inmiyo tepemden resmen
ağlayıp uyanıp omuzumda filan uyuyo
yoruluyorum pc yi acıcak vaktim olmuyo
özledim sizi bee

napıyosunuz canlarım
kızım halen huysuzluğunu sürdürmekte
inmiyo tepemden resmen
ağlayıp uyanıp omuzumda filan uyuyo
yoruluyorum pc yi acıcak vaktim olmuyo
özledim sizi bee

iyi diyelim iyi olsun didoşum sen nasılsın
siz 7aylık mı oldunuz vay bee zmn su misalii daha dün doğumu anlatıyoduk

slm kızlar kaşntı için aile hekmne gttm kan tahlili yaptı karacagierme baklcak çarşmba çıkcak sonucu onu drma da göstercem gece yne uyuyamadm şu anda dvm edıo ne doknuo bi bulsam :26::26::26:

Son düzenleme:
slm kızlar kaşntı için aile hekmne gttm kan tahlili yaptı karacagierme baklcak çarşmba çıkcak sonucu onu drma da göstercem gece yne uyuyamadm şu anda dvm edıo ne doknuo bi bulsam :26::26::26:

gecmiş olsun duygumm insallah birşeyin yokturr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…