Yani 37 de doğuran bile oluyor 37 çok geç inşallah halledebilirsinde alırsın raporunu evet zor olur hiçbirşey yapmasan bile sabah kalk yola çık işe git bu bile yorar.
Benimde her hareketinde değilde arada bir oluyor o halde normaldir sendede oluyorsa.Birde yatakta çok yoroluyorum artık dinlenmem gerekirken sanki daha çok yoruluyorum yattıkça karnımın yanları ağrıyor.
Duygum sen bebişin kafası nerede hissedebiliyormusun ben çok merak ediyorum ama anlayamıyorum göbek deliğinden aşağı kısımlarda bir boşluk var gibi ve daha yumuşak ama karnın üst kısımları çok daha sert acaba kafası aşağıda olsa o bölge sertmi olurdu.Birde hareketler en çok göbek deliği hizası ve yanlardan oluyor
halletcm cnm bu hafta alaym bi aile hekmnden de gerisine de bakıcam artık
evt ya yatmak da yoruo nasl işse bi de ben boyle bazen gernme ihtycı hssedıorm heralde yatakta drek bacagıma kramp grıo ya da kasklarıma uyurken istemedn yapıorm sonra korkuorm kalkknca bu arada magnzyumu da içıorm yne oluo kramp hem de çok fena anlamadm gtti valla :44:
Aaa öyle yanlamasınada durabliyormu ben kafası ya aşağıda yada yukarıda olmak zorunda sanıyordumkafası solmda cnm bnm gobek delgmn üstüne daha aşağı inmedi bnmki bence
ayakları da sag tarafmda ...
cnmcm yatıorm ben ii geceler yarın gelrm yne çokk opyrmmmm
Kızlar benim bazen bebeişim hareket aderken karnım acıyor sizde de oluyormu normalmi acaba her hareketinde değil ama bazen sanki kasılmayla beraber hareket ediyor ve ayy dedirttiriyor anlık.
Birde geceleri karnımın bazı yerleri çok sertleşiyor ve gerginleşiyor
gunaydınn
annemin evindeyimkavga ettik bıraz daha uzasaydı sonu iyi olmayacaktı en iyisi biraz uzak kalmak
sebep ailesi....
mervem sanada günaydın
sizdedemi aile bugün bende doluyum aileden yana akşam eğer altan almasam bizde sizin gibi kavgalıydık şuan
ama eşim beni haksız bulduğundan değil onlara olan kızgınlığıı benden çıkarmak isteyişinden
gunaydınn
annemin evindeyimkavga ettik bıraz daha uzasaydı sonu iyi olmayacaktı en iyisi biraz uzak kalmak
sebep ailesi....
mervem sanada günaydın
sizdedemi aile bugün bende doluyum aileden yana akşam eğer altan almasam bizde sizin gibi kavgalıydık şuan
ama eşim beni haksız bulduğundan değil onlara olan kızgınlığıı benden çıkarmak isteyişinden
Bizdede aksam tartisma oldu ama onca derdim arasinda hic halim yoktu kapattim konuyu ben suclu oliyim bitsin dedim
anlayacak elbet aile olduğunuzu biraz zaman alır:2:bizim sorunumuz surekli onları kayırması hala beni ailesi olarak benimseyemedisevdiğinden eminim ama bu sevgiden farklı bişey
Bizdede aksam tartisma oldu ama onca derdim arasinda hic halim yoktu kapattim konuyu ben suclu oliyim bitsin dedim
İyi yapmissin o zaman biraz kafani dinle hadi biİm cocugumuz yok akli kizkardesinin cocuklarinda yanimda olmasi bile umirumda degil anneside onlarla biraksam onlara gidicek beni birakicak hos bende pek tutmuyorum artik inceldigi yerden kopabilirbazen bende cok yoruluyorm öyle yapıyorm ama bu sefer olmadı
Benimkinin annesinin duasi kabul oldu cocugumuz olmuyoranlayacak elbet aile olduğunuzu biraz zaman alır:2:
benimki akşam oyuncak gibi oynadı benimle şunu yap bunu yapma felan ama dedğim gibi ailesine doldu yine özellikle anasınaoda sitresine benden almaya çalıştı ama ben susmayı tercih ettim :26:ama anasının yaptığı bizi boğazımıza getirmeye başladı eşim iş arıyo bulamıyo onunda sitresi var üstüne birde anlayışsız anası babası sabah ablamı aradım biraz döktüm içimi ama hala boğazım düğüm düğüm
genelde bende öyle yapıyorum susuyorum tamm suçlu benim diyip kapatıyorum konuyu:2:
napıyosunuz canlarım
kızım halen huysuzluğunu sürdürmekte
inmiyo tepemden resmen
ağlayıp uyanıp omuzumda filan uyuyo
yoruluyorum pc yi acıcak vaktim olmuyo
özledim sizi bee
slm kızlar kaşntı için aile hekmne gttm kan tahlili yaptı karacagierme baklcak çarşmba çıkcak sonucu onu drma da göstercem gece yne uyuyamadm şu anda dvm edıo ne doknuo bi bulsam :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?