evet ben de eminim kesilmiycek benim de
evlenince gecer dediler yok
simdi cocuk dogur gecer diyorlar sanmiyorum
hayirli olsun rahatlamissindir dogumdan sonra adet gelince
Hem de nasıl rahatladım bi arkadaşımla bebeği 4 aylıkken hamile kaldı diye acaip dalga geçmiştim beste de tam 4 aylık ödüm kopmuştu :)))
Çok ağrım var ama ölüyorum.
Canım kuyamam sana ben senindemi pisiciğin var bende çok seviyorum kedilerigecmis olsun gamzecim, ne zordur bebisin bir yerinde birsey oldugunda anne icin. senin de bogazin hemen iyilesir umarim..
ben bugun agla agla bir hal oldum, kedim minicik yavrum o da, bebek gibi o da canim icim gidiyor bakarken. tuy sorunu coktu diye babama gotur tras etsinler veterinerde dedim. ama ben narkoz verildigini bilmiyordm. kedim zaten minicik nasil kaldirsin narkozu yavrum, geldigimden beri 8 saat gecti hala kendine gelemedi cok kotu haldetuyleri de tamamen gitti rahatlar belki daha saglikli uzar ama onu bu halde gorunce ben cok uzuldum bilseydim ben kestirtmezdim, ona baka baka icim gidiyor aglayip durdum butun gun. oyle gecti gunum oglusu da cok uzdum.
Özlemim bu çok güzel bir haberSelam kızlar adet oldum sonunda şükürler olsun. Ergen kızlar gibi sancı çekiyorum ama. Doğumdan sonra adet sancısı kesilmiyormuş öğrenmiş oldum. Hurafe bunlar.
Ferdam geçmiş olsun inşlalah en kısa zamanda iyileşir.selamlar
herkesler iyidir umarım
ben perişan haldeyim gelemiyorum
oğlumun hastalığı geçip tekrar başlıyor anlayamadım noluyo antibiyotiğe başladık
düzelsşn artık canım sıkılıyo
gecelerş de hiç uyumuyoruz yine
tepemden de inmiyo
poff sabır sabır
Duygum inşallah tahlillerin iyi çıkar kaşıntınada çözüm olacak bir ilaç verir inşlalah dr.geceleri hiç uyku yok kızlar bana üç dört gibi sızıorm otrma odasnda uyuynca azalıo kaşntı gdıorm yataga boyle gececek bnm bundan sonra heraldeyarın tahlili alcam bakalm ...
Kızlar cepten girdim öyle bir bakayım dedim ne var ne yok topikimiz boş kalmasın diye ama çıkmam gerek eşiminde işi varmış.
Bir hafataya kadar internetimiz geliyor 3 ay bekledik sonunda bugün telefon kutusu bağlandı binamızaArtık eşimden bana sıra gelsin diye beklemiycem kendi pc m de takılırım kafama göre
var lovely
unuttun mu toksoplazma uzerine basini sisirmistim :) benim negatif ama kedimle yasiyorum doktorum da ilk 3 ay icinde degilsin birsey olmaz dedi.iste tuyleri cok fazlaydi yutuyordum hatta istemeyerek,o yuzden bugun kestirtmek istedik. kedim hala kendine gelmedi cok icim aciyor sorma, yuregimden parca kopuyor sanki
smeminem nasılsın yaa birşey sorucam bu bebeklerde kabızlık neden olur çaresi nedir biliyormusun sen ıkınıyo kıpkırmızı kesiliyo yapamıyo hiç durmuyo acep nedendir:26::26:
Ztar slmmm
dogum stresi basmış sana
hayırlısıyla geliyo minigin
allah yardımcın olsun dogumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?