Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evet ben de eminim kesilmiycek benim de
evlenince gecer dediler yok
simdi cocuk dogur gecer diyorlar sanmiyorum

hayirli olsun rahatlamissindir dogumdan sonra adet gelince

Hem de nasıl rahatladım bi arkadaşımla bebeği 4 aylıkken hamile kaldı diye acaip dalga geçmiştim beste de tam 4 aylık ödüm kopmuştu :)))
Çok ağrım var ama ölüyorum.

kızkardeşimle msjlaşıyoruz şimdi pek sıcak değil ama gelişmeler hızlı

Slmm kızlar bugün pek bi sosyetik güne katıldım ve birdaha gitmeyi düsünmüyorum akarabam ısrar etti gel çok kafalar fln diye ama yok beni çok kastı ortam

görümcem yalnız ona geldik bebişe banyo yaptırdık ooohhh misler gibi uyuttuk simdi muhabbet ediyoz

gamze dr ne oldu?

hilalim mrb cnm nber oyle sosyetk insanlar beni de çok kasıo cnm insan mutevazi ve samimiyse tad verıo zaten oyle ortamlar ....
gamzem çok geçmiş olsun cnm kıyamam ben rüzgrmza bi an once çıkar inşş o dişler de cnm kardesnle iletşm konusunda sabırlı olmalısın msjlaşmak ble ilerisi için çok guzel bi adım rabbim annecgnla babacgnla konşmayı da nasip etsn enn kısa zmanda inşşşşşş
şifonyermz kuruldu halımızı koydk uyku setimizi yıkadm daha bi misler gibi olduuu :16
bu arada adam ne derse begenrsn ne kadar vericem ücret dedm ne kadar vermek istıosnz dedi ya bahşiş istıo tmm da gidip bn dedikodumu yapmayı blıo arkdasma yok parayı vermemşm yok blmem ne die sanki durdk yerde vermedm dedm arkdaslar gecen ay 65 vermşler ayn mesefe ii o zaman dedm verdi gtti
neyse kurtldm şu kurlum işinden de hayırlsıyla ... yarın inşş sonucum da ii çıkar ogleden sonra alcam bi de şu rapor işi bitse tam çıksam tatle çok daha ii olcam

hilalim haftaya ptesi gitmeyi düşünüyorum randevu almadım ya ben yarına alayım

duygum aynen öyle sabır

Hem de nasıl rahatladım bi arkadaşımla bebeği 4 aylıkken hamile kaldı diye acaip dalga geçmiştim beste de tam 4 aylık ödüm kopmuştu :)))
Çok ağrım var ama ölüyorum.

agri benim de cok olur
ben majeziksiz bir adet donemi hic gecirmedim simdiye kadar mumkun degil
almadigim bir ay acillik olmustum serum takilmisti
simdi cok rahat ama hamile olmak guzelmis

dogumdan sonra da korunma derdi var tabi sut verince cogu sey de mumkun olmuyor
insan stres olabilir gecikmelerde falan

Canım kuyamam sana ben senindemi pisiciğin var bende çok seviyorum kedileri
Selam kızlar adet oldum sonunda şükürler olsun. Ergen kızlar gibi sancı çekiyorum ama. Doğumdan sonra adet sancısı kesilmiyormuş öğrenmiş oldum. Hurafe bunlar.
Özlemim bu çok güzel bir haberİnşallah Allah ikinci istediğin zaman versin şimdi sanırım çok çok erkendir.
Ferdam geçmiş olsun inşlalah en kısa zamanda iyileşir.
geceleri hiç uyku yok kızlar bana üç dört gibi sızıorm otrma odasnda uyuynca azalıo kaşntı gdıorm yataga boyle gececek bnm bundan sonra heralde yarın tahlili alcam bakalm ...
Duygum inşallah tahlillerin iyi çıkar kaşıntınada çözüm olacak bir ilaç verir inşlalah dr.
Uykusuzluk bendede çok fazla bu aralar gece uyanıp öyle dönüp duruyorum ystağın içinde.

Aynen duygum katılıyorum samimiyet cok önemli
bide kadınların çcogu var ama hiç bakmıyorlar cocuklar kaç kere düştü ben kafayı yedim kafasını çarpacak diye sehpanın ucu sivri daha yeni yürümeye baslamış kaç kere milim geçti ama bi bnm içim hopluyo
amnn neyse denedim en azından

gamzem al randevunu sallama sakın netten cok kolay ztn
kardeşinlede lnş olumlu adımlar atılır geriside gelirrrrr

var lovely
unuttun mu toksoplazma uzerine basini sisirmistim :) benim negatif ama kedimle yasiyorum doktorum da ilk 3 ay icinde degilsin birsey olmaz dedi.iste tuyleri cok fazlaydi yutuyordum hatta istemeyerek,o yuzden bugun kestirtmek istedik. kedim hala kendine gelmedi cok icim aciyor sorma, yuregimden parca kopuyor sanki

Kızlar cepten girdim öyle bir bakayım dedim ne var ne yok topikimiz boş kalmasın diye ama çıkmam gerek eşiminde işi varmış.
Bir hafataya kadar internetimiz geliyor 3 ay bekledik sonunda bugün telefon kutusu bağlandı binamızaArtık eşimden bana sıra gelsin diye beklemiycem kendi pc m de takılırım kafama göre

kendine iyi bak canim gorusuruz

Evet hatırladım konuşmuştuk pisiciğin vardı seninde.
Üzülme bence yarın kendine gelir veteriner ağır geleceğini düşünse öyle bir uygulama yapmazdı sonuçta onu tehlikeye atacak birşey yapmaz.Ama bende senin gibiyim emininm bende ağlardım.Kıymama ben sana üzülme düzelecek bebeişinide üzme annesi
Canım çıkmam gerek öpüyorum seniİyi geceler

smeminem nasılsın yaa birşey sorucam bu bebeklerde kabızlık neden olur çaresi nedir biliyormusun sen ıkınıyo kıpkırmızı kesiliyo yapamıyo hiç durmuyo acep nedendir:26::26:

elifim canım bende pek bilmiyorumki biz hiç yaşamadık kabızlık kızımda :26:senin yediğin içtiğin gıdalardan olabilir belki:26:

gamzee c:26:anım sizede çok geçmiş olsunrabbim şifa versin inşallah

Ztar slmmm
dogum stresi basmış sana
hayırlısıyla geliyo minigin
allah yardımcın olsun dogumda

saol kuzu ya bencede oyle oldu.. kac paket biskuvi yedim oturup. bende genelde gerginken olur bu ..

neyse bakalim saglikla insaallah,,

yahu nerde bu millet nerde bu millet deyip duruyorsunuz nelip yaziyorum bi iki kisi haric yazan yok baska.. hic kizmayin valla herkeste var bir haller bu aralar.

hayır olsun ztarm ama benm de oyle demn gttm ecenin odasına ilk defa korktum boyle ki sekiz ay boynca hep ii şeyler düşndm kuruntu yapmadm ama yaklaştıkça beni de bi korku sardı kızımı görsem hayırlısyla odasnda yanmzda çok sevncm şunu yazarken tekme atıo ben iim anne dıo yawrum bnm kurban olrm sana ay ben sanrm kafayı yedm galba
hilalim enn sevmedgm tiplerdır çocklarnla ilglienmeyenler nasıl boyle rahat oluolar ne içıolar acaba diesm gelıo
gamzem ihmal yok al bi an once egeden randevuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…