Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

8 haftalık olmuşsunuz maşallah size
valla Ozim yeniden doğmak istiyorum

cnm sebepsiz infertilite diye birşey yok buna inanıyorum ben artık..
engeller var ve ortadan kalkması gerekiyor..yoksa tüp bebek bile tutmuyor..
baka bana 6 ay içinde hem pıhtılaşma hemde tüplerimde sorun oldugunu öğrendim.
biz eşimde biliyorduk sorunu.
halbuki doktorum eşinin birşeyi yok sorun sende dedi bana..

üzülme herşey inanki olacağına varıyor..aşılama falan deneseniz tüpten önce.
baktın olmuyor anlat cok yıprandım de..ilaçlar bünyeme zarar de.
ve ikna et..

aysunum bende de var pıhtı benide hap kesmez miş..
buarada cuma heralde gidiyorum nur hanım yanına
bakalım neler dönüyor bnm alt taraftaa
of yine muaynee

aysunum bende de var pıhtı benide hap kesmez miş..
buarada cuma heralde gidiyorum nur hanım yanına
bakalım neler dönüyor bnm alt taraftaa
of yine muaynee

seninle sanki aynı kişiymişiz gibi dimi
aynı şeyleri sırayla yaşıyoruz
inşallah bebeklerimizde sırasıyla gelir birsenimmmmmmmmm....

iğne hergün 1 değil 2 tane bile oluruz birsen gerekirse biz güçlü kadınız.

nur hanıma git canım tabi..hem izne ayrılmadan bir daha görmüş olursun
hemde gerçektende ne oluyor muayene ol bi inş.önemli bi durum yoktur cnm bnm..
bana haber ver mutlaka..

aynen valla diyorum ya inan buna 4olarımız karısacak birbirineee..
duyguyla hülya gibi oluruz bak gör
cnm sorma acaip stresliyim..yarında kuaföre gideyim diyorum saclarımı kestirip ağda yapırmam lazım..
ama dikişler acısından tereddütteyim bakalım:26:
valla kullanan arkadaşlar var o iğneleri..sırayla önce göbüşe,sonra kola sonrada totoya boş bulduğumuz yere şeyedivericez bakalım

8 haftalık olmuşsunuz maşallah size
valla Ozim yeniden doğmak istiyorum

Sağol perim yavas yavas buyuyoruz inş Rabbim sizede tattırıcsk inş bende julletta y katılıyorum sebebsiz dedikleri sorun bulamıyolar o aslında benım doktorum dediki Saglıklı duzenlı 6 ay yeterlidir hamile kalmaya olmuyosa bı bakılması sart mesela sana neden yumurta geliştirici ilac verıyo yumurtlaman normal mi tembel mi esine ayrıntılı sprem tahlili yapıldımı rahım fılmi yada daha detaylı histereskopi çekildimi mesela benim pko lu oldugumu tedavi olmaya basladıktan 1 sene sonra öğrendik hormonlarım normal di hep adetler duzenli ama yumurtalarım yeterınce buyumuyomus falan bide rahim agzı sıvımın spremleri gecirgen olmadıgını soylemişti bunlar seben tabi ol desın rabbim oluyo ben aşılamaylada hamile kaldım ama bidaha kalmadım tup oldu nasip böyleymiş burda kızlat hatırlar bende eşimi tupe ıkna edemiyodum ama sonra kendi götürdü beni gerci doktor beklemiyelim baslıyalım hemen duyunce sasırdı ama ıyıde oldu inş senin eşinde vaktı gelince istiycel merak etme

cok sirinsin canim ya.. tabi ki hos gorucez..
evet ins ben de boyle yapicam, bol bol testler, evde 50 tane testim var, kalanlari hepsini harcarim artik :)
he he sanki hamile kaldim da.. cok komigim..

bugun ruyamda hep tedavilerle ugrastim..
ayagimdan igne oluyormusum, sivi agzima geliyormus, 5 tane bebek karnima nasil sigcak diye dusunuyorum.
sanki 1 tanesi oldu da 5 tanesi kaldi cok komik degil mi? ama baya bi kafaya takmisim demek ki..

[video=youtube;KQ99_z__NZI]http://www.youtube.com/watch?v=KQ99_z__NZI[/video]

Ben bu isyanı arabada,telde,pcde sürekli dinliyorum..
o nasıl haykırıştır.. isyan böyle çığlık çığlığa haykırılır..

ben muhteşemgillerdeyim bi de

Son düzenleme:

Yaparsın ıns yagmurum kalıcaksın tabiki güzel düşünelim güzel olsun allah hayırlara çıkarsın rüyanıda

Perim en zoru bu günler zaten dayan cnm dayan sabrın sonu selamet

ozimmm,aysun,birsum pıhtıklar sizi bende corasprin içiyorum gebelikte kan sulandırıcı iğne olcam hatta ignelerlm hazır
tek eksigim bir bebek :):)ama görümcemdede vardı iğneler kolay diyemiycem dikkat etmek gerek ama evlat için dayanılır

Tmm aksum bi dahakine ararım bnm eşimde cok geçe kadar calısıyor bende hem o yoruluyor die hemde ayrı kalıyoz die üzülüyorum ne yapcaz iş olsunda
son haftalar geçmez derler bu durumdasın sanırım
senin dogum nerde olcak bellimi?

slm kızlar kanda enfeksyon çıktı bnm wbc 14 çıktı yani bi de trigilisit çok yuksek bi de demr düşük aile hekmi enfeksyon tehlikeli riskli durumdasn son aylar oldgu için druna goster emn olmzsa bzm tahllden tkrrlasn dedi aradm iki kez musait degllermş acmadı teli sekreter yarın için randevu da yokmş dedm acil görşmem lazm sekz bucukta gelsn o zaman demş gidicem erkenden idrar yollarmda da yanma var acaba ondan mı oyle yuksek çıktı du bakalm yarın bakar o iice olmadı tkrarlar tahlleri ...

ozimmmm cnm ben de yapmştm kana gttkten sonra bakaym nasl oluomş cift çizgi die gerçekten insanın goresi gelıo cunku ben başlarda yapmştm sennki gibi kopkoyu degldi o yuzden

Canım benim çok geçmiş olsun iltihap kaşıntı yaparmıkiii:26:Hiç duymadım ben ama inşallah bişeyin kalmaz kuzumm tahlil falan yaptırman iyi oldu hayırlı haberlerini bekliyorum öpüldün kocaman

Canım benim çok geçmiş olsun iltihap kaşıntı yaparmıkiii:26:Hiç duymadım ben ama inşallah bişeyin kalmaz kuzumm tahlil falan yaptırman iyi oldu hayırlı haberlerini bekliyorum öpüldün kocaman

blmıorm ki gülüm ben de :26:baksın bakalm dr ...inşş derman olur da kurtlrm bu çileden sinirlermi bozuo uyuyamamak artık

Duygum gecmiş olsun bide kadın dogum doktorun neden acmıyo telini sen 35 haftalık gebesin kafana bişey takılsa arıycan
sanki lütuf etmiş gibi sabah gelsin ne demek
gittiginde söyle valla ben bu durumda size ulaşamıycaksam ne zmn ulaşcam die
trigliserit gebelikte beslenmeden dolayı yükselir die duymuştum demirde kan hapı almıyormusun onu mutlaka iç cnm dogumdan sonrada kanamn oluyo demir cok düşerse halsizlikte yapar

blmıorm ki gülüm ben de :26:baksın bakalm dr ...inşş derman olur da kurtlrm bu çileden sinirlermi bozuo uyuyamamak artık
Canım benimmmmm bitecek inşallah dua et bol bol Rabbim şafi adıyla şifa versin sana inşallahhh

Acıyan yerlerini öpecek biri varsa hayatında... önemli olmaz düştüğün yerler, atıldığın kuyular, aldığın yaralar, yalan çıkan bildiğin tüm doğrular... İşittiğin tüm kötü sözlerin yeri bile, çabuk iyileşir o zaman... Nasihat etmeden, küçümsemeden dinleyen, anlatırken bile geçecekmiş gibi gelen, yuva sıcaklığında bakışlarıyla içini ısıtan, seni olduğun gibi kabul eden, değiştirmeye çalışmayan, istediği kalıplara uymasan da seni sevmekten vazgeçmeyen biri varsa eğer... Korkma incinmekten..!! Bırak sıyrıklar olsun dizlerinde !... ''Öper ve geçer...Öptü ve geçtiiiii.....

Eşimsiz bir sevgililer günü olacak ama napalım canı sağolsun onunn
.Hepinizin sevgililer günü kutlu olsun.Allah yuvalarımıza mutluluk nasip etsin inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…