- 10 Ekim 2011
- 2.883
- 458
- 163
8 haftalık olmuşsunuz maşallah sizeCanım bukadar yorma kendını dıycem demıyorum bende cok yordum kendımı ilişkimi yıprattım belkide ama seni cok ıyı anlıyorum geçicek inş bugunler ve cok guzel gunler göstericek allahım ben coraspırn içiyorum tabi bide iğnem var
canım dr.lar bi sorun yok diyor iki aydır yumurta geliştirici ilaç ve çatlatma iğnesi kullandım 1,5 yıl oluyor artık çok yıprandım bu yaz sonu tüpbebek yaptıralım dedim malesef istemiyor zamanı gelince kendiliğinden olucak diyor sıkıntılı yani
inşallah sizde tüpe gidene kadar gelir gelmesede üzülme elinde bi şans var sıkıca tut
evet bende de pıhtılaşma var..
coraspin falan kesmez seni dedi bana doktorum
hergün iğne kullanıcakmışm 9 ay boyunca..sanırım eliste öyleydi..
sabırsızlıkla bekliyorumvalla iğne ilaç fitil vs ne gerekiyorsa kullanırız canım hele bi gelsinde:13:
aysunum bende de var pıhtı benide hap kesmez miş..
buarada cuma heralde gidiyorum nur hanım yanına
bakalım neler dönüyor bnm alt taraftaa
of yine muaynee
aynen valla diyorum ya inan buna 4olarımız karısacak birbirineee..seninle sanki aynı kişiymişiz gibi dimi
aynı şeyleri sırayla yaşıyoruz
inşallah bebeklerimizde sırasıyla gelir birsenimmmmmmmmm....
iğne hergün 1 değil 2 tane bile oluruz birsen gerekirse biz güçlü kadınız.
nur hanıma git canım tabi..hem izne ayrılmadan bir daha görmüş olursun
hemde gerçektende ne oluyor muayene ol bi inş.önemli bi durum yoktur cnm bnm..
bana haber ver mutlaka..
8 haftalık olmuşsunuz maşallah size
valla Ozim yeniden doğmak istiyorum
canım dr.lar bi sorun yok diyor iki aydır yumurta geliştirici ilaç ve çatlatma iğnesi kullandım 1,5 yıl oluyor artık çok yıprandım bu yaz sonu tüpbebek yaptıralım dedim malesef istemiyor zamanı gelince kendiliğinden olucak diyor sıkıntılı yani
inşallah sizde tüpe gidene kadar gelir gelmesede üzülme elinde bi şans var sıkıca tut
Eki Görüntüle 632162kızlar galiba hamileyim hiç beklemiyoduk bu ay ilk defa çalışma yapmıştık şoktayımm adetım bi kaç gun gectı ay bi baktım çift çizgi hahaha hep bunu demeyi cok özenmiştim pat diye hamile kaldım 3 senede tüple ne var ki bunda Rabbim kimseyi benim kadar bekletmesin çift çizgi aşkı hep içimde kaldı dıye yapıp duruyom Allahım istiyen butun arkadaslarıma nasip etsin megim perim yagmurum hilalim eminem gülbebeğim birsum yazmayı unuttugum ve ıstıyen herkese inş kusura bakmayın görmemiş ler gibi oldum ama görmegim ya nspıyım hoş görün
cok sirinsin canim ya.. tabi ki hos gorucez..
evet ins ben de boyle yapicam, bol bol testler, evde 50 tane testim var, kalanlari hepsini harcarim artik :)
he he sanki hamile kaldim da.. cok komigim..
bugun ruyamda hep tedavilerle ugrastim..
ayagimdan igne oluyormusum, sivi agzima geliyormus, 5 tane bebek karnima nasil sigcak diye dusunuyorum.
sanki 1 tanesi oldu da 5 tanesi kaldi cok komik degil mi? ama baya bi kafaya takmisim demek ki..
Slmmm oku oku anca geldim ama hlç şikayetim yok özlemişim cok
aksum ben gecen hafta gittim ama okullar tatil die fena kalabalıktı 1saat zor kaldım,bende pzt arasam die düsündüm kipadaydım tüm gün hava cok kalapalıydı yagmur çamur
ben dün görümceme geldim yalnız gene,bizde bu tarafta dışarı cıktık istesemde gelemezdim
pooof gene yagmur geliyomuş
ozimmmm amin diyorum inş bizimde gelcek allahın izniyle
birsumm bende beklemelerdeyim:)
perimm sana kızamıyorum çünkü zor biliyorum ama genede güçlü olmalısın şu kafadan atmayı bi basarablilsen[/QUOT
Ara sen hilalcim gelince kipa ya dışarıda falan degilsem 10 dk da ordayim ev yakın zaten :))bı Plan'ım isim yoksa canıma minnet vallahi sevinirim evde kos kos oturuyorum zaten esimizde sagolsun is seyahatleri bitmek bilmiyor son zamanlarda aksi gibi üst üste geldi(
Eki Görüntüle 632162kızlar galiba hamileyim hiç beklemiyoduk bu ay ilk defa çalışma yapmıştık şoktayımm adetım bi kaç gun gectı ay bi baktım çift çizgi hahaha hep bunu demeyi cok özenmiştim pat diye hamile kaldım 3 senede tüple ne var ki bunda Rabbim kimseyi benim kadar bekletmesin çift çizgi aşkı hep içimde kaldı dıye yapıp duruyom Allahım istiyen butun arkadaslarıma nasip etsin megim perim yagmurum hilalim eminem gülbebeğim birsum yazmayı unuttugum ve ıstıyen herkese inş kusura bakmayın görmemiş ler gibi oldum ama görmegim ya nspıyım hoş görün
Canım benim çok geçmiş olsun iltihap kaşıntı yaparmıkiii:26:Hiç duymadım ben ama inşallah bişeyin kalmaz kuzumm tahlil falan yaptırman iyi oldu hayırlı haberlerini bekliyorum öpüldün kocamanslm kızlar kanda enfeksyon çıktı bnm wbc 14 çıktı yani bi de trigilisit çok yuksek bi de demr düşük aile hekmi enfeksyon tehlikeli riskli durumdasn son aylar oldgu için druna goster emn olmzsa bzm tahllden tkrrlasn dedi aradm iki kez musait degllermş acmadı teli sekreter yarın için randevu da yokmş dedm acil görşmem lazm sekz bucukta gelsn o zaman demş gidicem erkenden idrar yollarmda da yanma var acaba ondan mı oyle yuksek çıktı du bakalm yarın bakar o iice olmadı tkrarlar tahlleri ...
Canım benim çok geçmiş olsun iltihap kaşıntı yaparmıkiii:26:Hiç duymadım ben ama inşallah bişeyin kalmaz kuzumm tahlil falan yaptırman iyi oldu hayırlı haberlerini bekliyorum öpüldün kocaman
Canım benimmmmm bitecek inşallah dua et bol bol Rabbim şafi adıyla şifa versin sana inşallahhhblmıorm ki gülüm ben de :26:baksın bakalm dr ...inşş derman olur da kurtlrm bu çileden sinirlermi bozuo uyuyamamak artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?