Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kizlar benim idrar sikligi yok ya. yani bence normal. su icmemle orantili oluyor. onceden de oyleydi zaten., hamileyken benim gibi olan var mi:26:

ben kaçıyorum kızlar öpüldünüz kocaman
hilal evet gelişmeleri yaz bakalım kocaların halini düşünemiyorum:86::111:

Yazcam emine ama kesin kopcaz karsılıklı yani:)sende kayınvalidene gitcekmişssin git girer girmez kendimi hiç lyi hissetmiyorum de o hazırlasın kaldırsın bi kere de

hilalim butnn dualarm sizinle bence de bu ara iki üç tane gebşmz çıkcak içime dogyo
ztarm ben çok su da içıorm evt ama şu da var azcık tavletm gelse çok gelmiş gibi sıkşıorm bu da rahme baskıdan oluo zaten
görşrzzzzzzz eminemmm
kızlar sohber süperrrdi her gun boyle olsn yaa bak 20 bine ne kaldı 20 bine bi grelm drek hamiş patlaması olcak hadi son 80 sayfaa

Bende yemek yapmadım bogazlarım yıkılıyor hasta olmayayım yaaaa
akşam ne yiycez hiç bi flkrim yok
ztn dün akşam donattık sofrayı bu akşam eşim yapsın
kesin dışardan söylesek ya diyecek uyanık kocam bnm

kıslar bugun renklı ultroson için doktora gittim.
ve sonuc bıraz moralımı bozdu.
bagırsakta parlaklık gördü
kalbındede cok kucuk bi parlaklık var dedi diger orgsnları iyi ama iki sey ozellikle kalp degince benım moralım cok bozuldu. yapan doktor amnıyosentez yaptırabilirsin dedi yuzde 90 temız cıkar AMA SEN BİLİRSİN DEDİ.
BENIM DOKTORUMA GÖTÜRDÜM SONUCLARI SEN BOZVER ONU HİÇ Bİ SORUN YOKTUR BEN OLSAM YAPTIRMAZDIM DEDİ. KALBİNDKİ PARLAKLIK ONEMLİ BİŞİ DEGİL COK KUCUK ZATEN RİTMI FALAN İYİ DELİK DEGİL BİŞİYİ YOK DEDİ BAGIRSAKTAKI PARLAKLIKTA İLK KAKASINI YAPINCA BUYK İHTİMALLE GECER DEDİ. O BENI BİRAZ RAHATLATTI AMA NE BİLİYİM YA YİNEDE COK KORKUYORUM melegimde bi sorun yoktur insallah yaaaaaaaaaaaa

kAN TESTİ YAPTI NE OLUR NE OLMAZ BUNLARI YAPALIM DEDİ YARIN SONUCU ALCAM KAN DEGERLERİM İYİ CIKARSA YAPTIRMAM AMNOYO SENTEZ O DA RİSKLİ SONUCTA. İ,NSALLAH İYİ CIKAR DUA EDİN BANA KISLAR NE OLUR.

ay ii ki atmamaşsn camları meganm
ne sacma yaa kasko gibi
Evet bu sabah eşim işe giderken atıcaktı çöpe atmamış iyikide atmamaış
un ufak camların fotosunu isteyecekleride hiç aklıma gelmemişti.
Şimdi onlar düşünmüştür kutudan gerçekten kırık çıktıysa cam toplu haldedir ve fotosu çekilebilir ama ben kırmış olsam tüm eve dağılırdı ve toplamak imkansız olurdu ancak süpürgeye çekebilirdim.Neyse fotoları çektm ispatlamış oldum
Evet inşallah bu listeden gibe çıksın bu aylarda
kizlar benim idrar sikligi yok ya. yani bence normal. su icmemle orantili oluyor. onceden de oyleydi zaten., hamileyken benim gibi olan var mi:26:
Zatrım aslında bendede idrara sık çıkma yok ama geceleri çok su içiyorum içim yanıyor 1 lt su içiyorum uyku arasıda o nedenle iki kez mutlaka kalkıyorum.
ben kaçıyorum kızlar öpüldünüz kocaman
hilal evet gelişmeleri yaz bakalım kocaların halini düşünemiyorum:86::111:
Kendine yi bak canım smiley neden yapamıyorum yavvv:)
kızlar ütü yapıcam opyrmmm görşrzzz
Öptüm canım kolay gelsinnnn

Geçmiş olsun hilalim bende yine midemi üşütmüşüm hem bulantım var hemde ishalim.

heh iyi bari:))

ben varım
gece hiç tuvalete kalktığımı bilmem

heh be rahatladim didom saol

yahu ne bileyim herkes oyle diyor ya. ben gece kalkiyorum 2 kere ama yatmadan nerdeyse bir sise su iciyorum. ondan yani..

Canım önemli birşey olsa dr unda yaptırmanı isterdi inşalalh önemli birşey yoktur Allah a emanet kuzucuklar

Canım önemli birşey olsa dr unda yaptırmanı isterdi inşalalh önemli birşey yoktur Allah a emanet kuzucuklar

demı canım ole derdi ben olsam yaptırmam dedi. bosa yapılacagı kesin gibi konustu of ya keske bilmeseydim bole bişiyi vallahı beynım uyustu resmen bebemıde strese sokuyorum rahatlıyamıyorum bi turlu

ben varım
gece hiç tuvalete kalktığımı bilmem
Didemim hoşgeldin nasılsın.
heh iyi bari:))

heh be rahatladim didom saol

yahu ne bileyim herkes oyle diyor ya. ben gece kalkiyorum 2 kere ama yatmadan nerdeyse bir sise su iciyorum. ondan yani..

Benimde su içmemle alakalı su içmediğim gecler kalkmıyorum ama yatmadan su içersem uyku arasındada baş ucumda şişe var sürekli uyanıp su içersem o gece mutlaka en az iki kez kalkıyorum çünkü idrara sıkışırsam karnımın alt tarafı ağrıyor yatakta dönemiyorum Ama gün içinde sık idrara çıkma yok bendede

Ztarım az kaldı hayırlısıyla değişik ağrılar oluyor nasıl geçiyor son günler.

demı canım ole derdi ben olsam yaptırmam dedi. bosa yapılacagı kesin gibi konustu of ya keske bilmeseydim bole bişiyi vallahı beynım uyustu resmen bebemıde strese sokuyorum rahatlıyamıyorum bi turlu

Melisam dr kesin yaptırman gereken brşey olsa bir tehlike görse ona göre o riski göze almazdı mutlaka yaptırmalısın derdi diye düşünüyorum.Kalpte de sorun yok diyorsun zaten bebeişlerde ufak bir delik olabiliyormuş kalpte doğduktan sonra kapanıyor deniyor.Bağırsaktaki parlaklıkta ilk dışkı sonrası geçer demiş.

bebişi düşünmekten halliceyim lovelyim
çalışan anne olmak çok zor

melisa takma kafanı sen bişi çıkmaz Allahın izniyle

bende nerdeyse senin gibiyim canim bu idrara cikma konusunda,,

valla ne bileyim son gunler bazen degisik sancilarim oluyor geciyor., anlamiyorumki ben bunlar yalanci sanci mi su mu bu mu.

o yuzden gercek dogum belirtilerine odaklaniyorum. doktorumun dedigi 3 sey var,

birincisi duzenli bir sekilde gelen agri ya da sancilar. yarim saatte bir olarak baslar. sonra on dakikada bir sonrada 5 dakikada bir olur ki bu oldugu zaman hastaneye gitmen lazim dogum basliayacak demektir dedi. adet sancisinin siddetlisi gibi olur, belden gelir dedi.

ikincisi suyun gelebilir dedi. anlayamayabilirsin cunku idrar sizintisi gibi de gelebilir dedi. bu durumda bir ped koy camasirina ve bir saat dolan dedi. eger ped islanmissa suyun gelmistir hastaneye gelmen gerekir dedi.

ucuncusu de nisan gelmesi. bu durumda hemen hastaneye gitmene gerek yok ama 24 saat icinde dogum surecine gireceksin demektir dedi. bu ucunu dedi bana. bende onlasra odaklaniyorum. yok kasilma su bu anlamiyorum ben cunku bisey ya :26:

Son düzenleme:
bence de uzme canim kendini. bak kendi doktorun birsey olmaz demis. onlar neler goruyorlar. tecrubeliler sonucta. insan tabiiki tedirgin olur ama kasma kendini doktoruna guven..

Melissam cnm allahın izniyle herşey normal cıkar inş
damla vardı burda o da amniyosentez yaptırdı temiz cıktı bebegi kucagında cok şükür
bense daha gebe kalmadan ammniyo yaptıracagım belli doktor dedi
senin doktorun önemli bişey yok demiş kan sonuçlarınada baksınlar en son bütün sonuçlarını başka bi profada gösterirsin için rahat etsin diye,olumlu düşün cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…