kizlar benim idrar sikligi yok ya. yani bence normal. su icmemle orantili oluyor. onceden de oyleydi zaten., hamileyken benim gibi olan var mi:26:
Evet bu sabah eşim işe giderken atıcaktı çöpe atmamış iyikide atmamaışay ii ki atmamaşsn camları meganm
ne sacma yaa kasko gibi
Evet inşallah bu listeden gibe çıksın bu aylardaZtarım annenler ne zmn gelcekler?bide evt söylemistln orda hastanede herşeyi veriyorlarmış ne güzel burda da olur inş.cok az kaldı seninde her an hbr gelebilir
meganım inş kalmayanlar kalırız ztn surda kaç kişi kaldık aysun,meg,emine,perim,esra,gülbebek,beyazkelebek,birsum ve ben
en son böyle yazdıgımda rose ve ozim gebe kaldı
bu listeden gebe çıkabilir her an heee:)
Zatrım aslında bendede idrara sık çıkma yok ama geceleri çok su içiyorum içim yanıyor 1 lt su içiyorum uyku arasıda o nedenle iki kez mutlaka kalkıyorum.kizlar benim idrar sikligi yok ya. yani bence normal. su icmemle orantili oluyor. onceden de oyleydi zaten., hamileyken benim gibi olan var mi:26:
Kendine yi bak canım smiley neden yapamıyorum yavvv:)ben kaçıyorum kızlar öpüldünüz kocaman
hilal evet gelişmeleri yaz bakalım kocaların halini düşünemiyorum:86::111:
Öptüm canım kolay gelsinnnnkızlar ütü yapıcam opyrmmm görşrzzz
Bende yemek yapmadım bogazlarım yıkılıyor hasta olmayayım yaaaa
akşam ne yiycez hiç bi flkrim yok
ztn dün akşam donattık sofrayı bu akşam eşim yapsın
kesin dışardan söylesek ya diyecek uyanık kocam bnm
Evet bu sabah eşim işe giderken atıcaktı çöpe atmamış iyikide atmamaış
un ufak camların fotosunu isteyecekleride hiç aklıma gelmemişti.
Şimdi onlar düşünmüştür kutudan gerçekten kırık çıktıysa cam toplu haldedir ve fotosu çekilebilir ama ben kırmış olsam tüm eve dağılırdı ve toplamak imkansız olurdu ancak süpürgeye çekebilirdim.Neyse fotoları çektm ispatlamış oldum
Evet inşallah bu listeden gibe çıksın bu aylarda
Zatrım aslında bendede idrara sık çıkma yok ama geceleri çok su içiyorum içim yanıyor 1 lt su içiyorum uyku arasıda o nedenle iki kez mutlaka kalkıyorum.
Kendine yi bak canım smiley neden yapamıyorum yavvv:)
Öptüm canım kolay gelsinnnn
Geçmiş olsun hilalim bende yine midemi üşütmüşüm hem bulantım var hemde ishalim.
ben varım
gece hiç tuvalete kalktığımı bilmem
Canım önemli birşey olsa dr unda yaptırmanı isterdi inşalalh önemli birşey yoktur Allah a emanet kuzucuklarkıslar bugun renklı ultroson için doktora gittim.
ve sonuc bıraz moralımı bozdu.
bagırsakta parlaklık gördü
kalbındede cok kucuk bi parlaklık var dedi diger orgsnları iyi ama iki sey ozellikle kalp degince benım moralım cok bozuldu. yapan doktor amnıyosentez yaptırabilirsin dedi yuzde 90 temız cıkar AMA SEN BİLİRSİN DEDİ.
BENIM DOKTORUMA GÖTÜRDÜM SONUCLARI SEN BOZVER ONU HİÇ Bİ SORUN YOKTUR BEN OLSAM YAPTIRMAZDIM DEDİ. KALBİNDKİ PARLAKLIK ONEMLİ BİŞİ DEGİL COK KUCUK ZATEN RİTMI FALAN İYİ DELİK DEGİL BİŞİYİ YOK DEDİ BAGIRSAKTAKI PARLAKLIKTA İLK KAKASINI YAPINCA BUYK İHTİMALLE GECER DEDİ. O BENI BİRAZ RAHATLATTI AMA NE BİLİYİM YA YİNEDE COK KORKUYORUM melegimde bi sorun yoktur insallah yaaaaaaaaaaaa
kAN TESTİ YAPTI NE OLUR NE OLMAZ BUNLARI YAPALIM DEDİ YARIN SONUCU ALCAM KAN DEGERLERİM İYİ CIKARSA YAPTIRMAM AMNOYO SENTEZ O DA RİSKLİ SONUCTA. İ,NSALLAH İYİ CIKAR DUA EDİN BANA KISLAR NE OLUR.
Canım önemli birşey olsa dr unda yaptırmanı isterdi inşalalh önemli birşey yoktur Allah a emanet kuzucuklar
Didemim hoşgeldin nasılsın.ben varım
gece hiç tuvalete kalktığımı bilmem
heh iyi bari:))
heh be rahatladim didom saol
yahu ne bileyim herkes oyle diyor ya. ben gece kalkiyorum 2 kere ama yatmadan nerdeyse bir sise su iciyorum. ondan yani..
demı canım ole derdi ben olsam yaptırmam dedi. bosa yapılacagı kesin gibi konustu of ya keske bilmeseydim bole bişiyi vallahı beynım uyustu resmen bebemıde strese sokuyorum rahatlıyamıyorum bi turlu
Didemim hoşgeldin nasılsın.
Benimde su içmemle alakalı su içmediğim gecler kalkmıyorum ama yatmadan su içersem uyku arasındada baş ucumda şişe var sürekli uyanıp su içersem o gece mutlaka en az iki kez kalkıyorum çünkü idrara sıkışırsam karnımın alt tarafı ağrıyor yatakta dönemiyorum Ama gün içinde sık idrara çıkma yok bendede
Ztarım az kaldı hayırlısıyla değişik ağrılar oluyor nasıl geçiyor son günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?