Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

size bişiy söyleyimmi
ben gceleri horluyomuşum
eşim söyleyip duruyodu horluyosun felan die :18:
bende dedim inanmam ozaman telefona kadet inanıyım dedim
oda geçen gece çekmişinanamadım o sesleri benmi çıkartıyorum

Didooo çok gecmiş olsun rabbim hemencik şifa versin

emine bende silkeletcem kendlmi
kocam ne diycek bu duruma:)

duygum raporu alırsın 35 te artık bi sorun cıkarmazlar olmazsa devlette bi dr.dan alırsın ama alırsın mutlaka

ztarrrr çantam hazır degil ne demek bnm görümcemin 34 te başladı dogumu ilaçlarla anca 36 başına kadar tuttular ve geldi
ama çanta olayı zor oldu o lazım o burda şu şurda derken biz hallettik ama o stres yaptı
sen artık heran gitcek gibi hazır ol kuzum

canımmmmmmmmmmmmm
ben zorla gördürürm kendimi işte
nasılsın meganım

yapalım bakalım hilalim yapmadığımız hiç bişey kalmasın
tabi eşlere büyük rol düşüyo bakalım kabul edeceklermi

Allah iyiligini versin emine yaaaa

eminem ben de horluorm ya bnm hamilelikte sonra başladı eşim dio sen hiç horlamzdn aşkım die ne bleym valla başlamş işte

hilalim alrm bi şeklde demi zaten dogal hakkım ya çalşcak durumum yok artık drla ters düşmek istemıorm inş anlayşlı davranr...

ztarm cantanı hazrla artık ben hazrladm duruo bebşn karyola ucunda bi kaç bşey konlcak sadece içine

Selamm meganımm
bende takipteylm duyguyla sen peşpeşe dogum yapcaksınız ne güzel
benimle birlikte gebe kalmak isteyen varmı:)
ya bide geçen gene marketten mama aldık sokak hayvanlarına alıyoruzda en cok hangi çeşit makbul karacigermi tavukmu tunalımı bide hem kuru hem konserve alıyoz kışın özellikte yazlıkta kimse kalmıyo açlıktan kıvranıyorlar

Belkide hçbir sebebi yoktur duygum sen yaptırman gereken testleri yaptırdın çok şükür kötü birşey yok belkide dediğin gibi sadece psikolojiktir yada gebeliğe bağlıdır.
Bende geceleri uyuyamıyorum sıksık çişim geliyor yatağın kenarındada eşim yatıyor üstünden atlayamıyorum onuda uyandırıyorum kalk beni çişe götür diye
Aradada bir sancı giriyor yine uyandırıyorum sırtım ağrıyor kalk diye yine uyandırıyorum Arada birde kalk ileri git göbeğime yer aç diye uyandırıyorum yani çektiriyorum bolbol

Olabilir demekki yoruluyorsun bazı insan horlamasada çok yorgun olunca horlar yada burnun tıkalı olabilir benim eşim sırt üstü yatınca horluyor sadece belki sendede öyle bişi vardır

ztarm mutlaka getrsn annenler susam yagı hatta bi kaç kucuk kavanoz getrsnler goguslerne de surersn bak mesela ben göğs için krem almadm susam yagını surcem hatta başladm ble yumşama olsn die
meganm susam yagı sur gogslgerine gerçekten rengini açıo çatlaklarn
eminem bence de hormonlardan galba bu kaşntılar dogumdan sonra gecicek inşşşş

Allah iyiligini versin emine yaaaa
aminnnnn cümlemizinn
ama bak kaç haftadır zaten grip gibiyim ondandır kesin ondan yoksa başka ne olabilirkii
eşimde diyo kııyamıyorumda seni uyandırmaya diyo adam ben şeklimi değiştirene kadar başımda bekçi olmuş

meganım senin fecen varmı ekliyim ordan seni

Alırsın tabi duygum alamazsan çiğdeme gel o hmn yazar yada karsıyaka devlet hastaneslne
bu senin hakkın doktoruna da dersin ben artık işe gidemiycem

emine bnm de eşim horluyo çok yorgun olunca bende dürtüp duruyorum,sallama işine gelince deniycem ve yazcam nasıl gectigini:)

birsumm doktora gitcekmissin
hayırlısı olsun
bizde gene peş peşe gebiş kalsak ne güzel olur dimi

canımmmmmmmmmmmmm
ben zorla gördürürm kendimi işte
nasılsın meganım

İyiyim çok şükür eminem herşeyi hazırladık erken erken şimdide bekliyoruz zaman geçmiyor
Evet öyle olcak ama duygum benden önce doğurucak sanırım çünkü sezeryan olursa biraz erken oluyor.Peşpeşe olacak yinede.
Seninle birlikte inşlalah geriye kalan herkes gibe kalsın toplu doğum olsun.Yada inşalah sen açılışı yap peşinden sıra sıra gelsin gebişler.

evt bi de tuvalete gtme işi var tabi dalıorm hopp tuvaletm gelıo ece zaten kıpr kıpr geceleri ama onn bi rahatszlıgı olmuo yawrumn elimi koyuorm tepki verıo kuzucgm

evet hazirlamam lazim ama herseyi annem getirecek yoksa hazirlardim. mesela benim hastane geceliklerim, sonra kizin hastane cikisi falan hep annem aldi o getircek . onlari koymak istedigimden biraz agirdan aliyorum sanirim ..:26:

ay evet hilal zaten dr lar artik nerdeyse her gittigimde hangi durumlarda dogumun baslamis olabilecegini bana anlatip duruyorlar. artik bu zamandan sonra her an gelebilir farkindayim da herseyim annemde ondan o gelse guzel guzel cicilerimi koyayim diye bekliyorum sanirim. bir de hastane eve cok yakin ona guveniyorum heralde. burda hastanelerde zaten hersey var. biraz da ona mi guveniyorum ne :44:

eminem normal yani ne var ki bunda. hem calisiyorsun , ev, is, cocuk derken yoruluyorsundur. genelde yorulan adam horlar. gecen de bana esim dedi koltukta uyuyup kaliyorum genelde bir horlamisim bir horlamisim napim hamilelikte de normal doktor bir arkadas mukozalar bile sisiyor , odem yapiyor dedi. oyle olmasa bile yorgunluk horlatiyor adami daha onceden de sabikam var yani

bence kesinlikle eminenin dedigi gibi. insanda olmayan bir cok sey hamileyken cikabiliyor ortaya .. dogumdan sonra bicak gibi kesilir bak gor. dogum tarihini planladiniz mi peki >

bencede öyledir az kaldı ALLAH ın izniyle duygum inşallah güzeller güzeli kızını kucağına ladığında hepsi geride kalıcak

benimde habileliğimde olmuştu ama şimdikiyle kıyaslanamaz bile yeri göğü inletiyomuşum
şimdiki daha az yani

çiğdeme gdecek yüzüm yok ki artık bıraktım kadını evt bak çiğdem hemen yazardı bu adam daha bi katı ama bana karşı olmadı oyle tersleme falan başka bi arkdasa yapmş ama her drun artı eksileri var işte ....

Kızlar gg dan tv sehpasının kırık gelen camının fotosunu yollayın demişler
Saçmalaığında bu kadarı olur yani cam koliden öyle bir halde çıktıki fındık büyüklüğünde tuzla buz olmuş sanırım temperli cam denen camdandı neyse bir poşet dolusu camım var şimdi gidip fotosunu çekyim bariiii

anladm ztarm ne zaman gelıo annecin ay ne guzel ya gelsnler bi an once senn için çokk guzel bi moral olcak buu

bence de keslcek cnm hamilelkten sonra dogum 38. haftada die düşnuorm yani iki arkdasım da onda dogum yaptı ikisini de beklenen dogum tarhnden on gun once aldı sezeryana benim de oyle olursa 19 29 mart gibi dogum nasipse cnm

evt ya eminem oyleymş baya bi sesm çıkıomş bnm de

ay ii ki atmamaşsn camları meganm
ne sacma yaa kasko gibi

Ztarım annenler ne zmn gelcekler?bide evt söylemistln orda hastanede herşeyi veriyorlarmış ne güzel burda da olur inş.cok az kaldı seninde her an hbr gelebilir

meganım inş kalmayanlar kalırız ztn surda kaç kişi kaldık aysun,meg,emine,perim,esra,gülbebek,beyazkelebek,birsum ve ben
en son böyle yazdıgımda rose ve ozim gebe kaldı
bu listeden gebe çıkabilir her an heee:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…