Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Bende sık sık alışveriş yapıyorum gg dan ve bu zamana dek hiç sorun yaşamamıştım birazda ona güvendiğimden sanırım kontrol etmedim.Ama sehpanın cam olan kısmını hiçbir şeilde korumaya almamışlar bir köpük arasına koysalardı kırılmazdı poşete sarıp diğer parçaların en üstüne koymuşlar.Neyseki göndericez dediler bakalım inşlalah gönderirler.
Ama ben bundan sonra kırılacak birşey almışsam mutlaka kontrol edicem.

hilalim çalşmıorm evt ama çalşablr raporumı almadm daha aile hekmnden aldm bi haftalık rapor daha bi hafta daha alcam 35te gtcm dra diecem ben çalşamıorm die inşş verr kafam taklıo ona çok :26:

ztarm ne yapalım ya elmzden geleni yaptık sonuna kadar inşş daha fazla aşagı inmezler sen yagla bol bol ben de yaglıorm sonuna kadar dvm mucadeleye zrarın nersenden donersek kardır ....

gamzemm duygulandm çokk yaa anne yüregi iştee

elifim ne guzell moral vermssn saol cnm uslu olcak demi bnm kızım ay inşş ya bol bol emsin huzurlu bi bebş olsn bunu çok istıormm

eminemm kuzucumm çok geçmiş olsn cnmmm

didemim çok gecmiş olsn hemnceck illeşr inşşş kızcenn kıyamam benn ona

Son düzenleme:

valla meganim Turkiye'de en sinir oldugum sey yaaa.. hiiiiccc oyle bizim ulke adam olmaz, avrupada ya da amerikada soyle boyle diyen tiplerden degilim ve sevmem oyle tipleri. bizim insanimiz yeter.. ama su konu inanilmaz sinir ediyor beni.

burda bir urunu al , begenmedinmi adama git geri mi verreceksin neden diye bile sormazlar. ha soran mi oldu. fikrimi degistirdim demen yeterli. musteriyi kesinlikle magdur edemezler bu konuda.

gecen yaz Turkiye'de bir bayan saticiyla tartismistim terbiyesiz cok sinir etmisti beni

hem de geri verip parami istememistim sadece urunu degistirmek istemistim.

cnm mutlaka yollarlar en kısa zamanda ii sarsalardı kırılmazdi haklsn cnm

aman duygucum olan olmadan tedbir almak lazim tabiiki ama olduysa da yapacak birsey mi var. annelik nisanesi demek lazim

sağolun teyzeleri geçicek inşallah :26:

ztarım çıkamadım ama bebenin hastalığı ağır basıyo şu an

canim ya yerim ben onu Rabbim sifa versin tez elden insaallah..

kuzum sende kizin derdini atlat, sende en kisa surede kendini toparlarsin bahar geliyor.. her sey guzel olacak insaallah..

mrb meganmmm

ztarım bnm kasklarmda var şu an göbek deglmn baya altnda şu anda başka gozkmuo onlar da cabuk beyazlaşacaga benzıo silkleşmeye başladı cunku inş başka olmaz olursa da yaplcak bşey yok cunku 10 haftadan beri yaglayp kremlıorm cnm ....

kızlar evim şahaneyi izlıomsnz ay çok duygulandm 32 m2 miş evleri kızlar onceden tuvalette çalşıormş selim bey yeniledi aglaya aglya gezıolar evi selim bey de çok duygulandı çok şükür halmze rabbim herkesi sevndrsn inşşş kmsenin hevesini içinde bırakmasn inşşşşş

azra demist ya netleri kapanmis. acilacak yakinda gibi biseyler demisti
hımmm ben kaçırmışım orayı:26:
duygumm çok sağol sen nasıl oldun canım ya kaşıntı devam ediyomu:26:
Ztarım didemim duygummm
Herkese merhabaaa
hhhhııııııııııııııııııhhhh sanaaaaEki Görüntüle 634045

canim zaten benim bildigim hamilelikte olusan catlaklar daha sonra rengi aciliyor :26: yani umarim oyledir

sen 10. haftadan beri yaglaniyormussun illaki faydasi olur. yani bunda ten yapisi , genetik faktorler muhakkak en buyuk rolu oynuyor ama ben kremlerin falan da faydasi olduguna inaniyorum. belki tamamen onlemez ama en azindan azaltabilir.

edıo fıstıgm ya gece yne çıldrdm resmen kaşna kaşna uyumuşm artık zaten drek kocişi rahatsz etmeym die otrma odasında uyuorm orda da tv sesiyle bi şeklde dalıp gdıorm işte bşey çıkmadı die çok dert etmıorm artık ne yapayım boyle surcek galba losyonu surdm banamısın demedi :26:

kesnlkle cnm var bence de faydası bak çatlakların üsütne susam yagı suruorm ben ilk kırmızılıgı yok gerçekten ya gozkuo yne ama başlardaki gibi degl ....

e duygu oturma odasinda rahat uyuyabilior musun peki ? belin , sirtin falan agirir yahu. ne zaman cikacak alerji testi sonuclari

Evet türkiyede interntten almasanda iade yada değişim çok çok zor oluyor.
cnm mutlaka yollarlar en kısa zamanda ii sarsalardı kırılmazdi haklsn cnm

İnşallah bakalım henüz cevap gelmedi aslında camsızda hiç camın eksiklği belli değil ama tabi olsa daha iyi olur.Duygum dün rahat uyuyabildinmi losyon nasıl geldi.
Birde çatlaklardan konu açılmış benimde göğüslerim çatladı önüne geçemedim malesef göbüşte henüz çatlak yok ama göğüslerim çatladı belimdede belli belirsiz önceden kalma çatlaklar vardı ama neyseki çoğalmadı.

kesnlkle cnm var bence de faydası bak çatlakların üsütne susam yagı suruorm ben ilk kırmızılıgı yok gerçekten ya gozkuo yne ama başlardaki gibi degl ....

keske bende bulsam oyle dogal urunleri burda. Turkiye'de aktarlarda falan bulunur hep. annemlere soylesem de getirseler mi ki gelirken.

benim doktorum da burda bio oil diye bir yagdan bahsetti. catlaklarin goruntusunu azaltmada epey faydali birseymis. bende onu kullanmayi dusunuyordum elimdeki kremler bitince. bakalim ya bir sekilde biseyler yapariz artik. yeterki pitircikla bir kavusalim da hayirlisiyla

büyük ihtimalle doğumdan sonra geçecektir duygum bazı gebeliklerde olmayan bişeyler çıkıyo ama doğumdan sonra kayboluyo:26:
benim gebeliğimdede sırt ağrısı oluyodu aylarca geçmedi doğumdan sonra kendiliğinden kayboldu belki buda öyle bişeydir:44:

e duygu oturma odasinda rahat uyuyabilior musun peki ? belin , sirtin falan agirir yahu. ne zaman cikacak alerji testi sonuclari

çekyatı açıorm cnm buyuk yatak oluo ya oyle bşey ki boyle çimdik gibi yani tatlı tatlı kaşnma da degl ondan hopluorm resmen yatakta e adam da sabah erken kalkp gdıo gerçi bşey demıo ama ben rahatsz oluorm işte tv sesi boyle dkkatımi dagtıo sanki onnla oyle sızıp kalıorm alerji için haftaya gel dedi loyson işe yarıcak mı die bi deneylm dedi dun yaramadı yani gundduz bşey yok gece başlıo ya pskljk midir nedr ben de çözemedm gtti

Bizde izledik annemle bende çok duygulandım ilk defa güzel bir iş yaptılar.Bu ailenin gerçekten ihtiyacı vardı.
selam canim benim kavustun mu kendi hur bilgisayar ve netine
Yok tel kutusu geldi ama interneti dondurmuştuk hala bekliyoruz bir haftayı bulur sanırım.Ama ben bir haftaya razıyım üç ay oldu taşınalı bir telefon bağlayamadılar
Oyyy kıyamam ben sanaa kurban olurummmAltta o an görükmüyordun dolaşıyordun sanırım bende alttan baktım kim var kim yok diye.
Nasılsın canımmmm
Hilalim senide gördüm şimdiiii hoşgeldin nasılsın bebemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…