- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
Ztarım annenler ne zmn gelcekler?bide evt söylemistln orda hastanede herşeyi veriyorlarmış ne güzel burda da olur inş.cok az kaldı seninde her an hbr gelebilir
meganım inş kalmayanlar kalırız ztn surda kaç kişi kaldık aysun,meg,emine,perim,esra,gülbebek,beyazkelebek,birsum ve ben
en son böyle yazdıgımda rose ve ozim gebe kaldı
bu listeden gebe çıkabilir her an heee:)
duygum çok güzel odanızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz güle güle kullansın ececik
suesue cok guzel bir oda olmusgule gule buyusun prensesin icinde
merhaba kizlar
ben bugun oglumu gordum bir dahaki kontrolum 3 hafta sonra.
seker testimiz sok verici 140 sinir ve 99 ciktidoktor soka girdi ne yaptin diye, ben de gunde 12 meyve yiyordum 2 tane yemeye basladim ve her gun 1 saat tempolu yuruyus araliksiz yuruyus yaptim ve bunun haricinde de bol bol gezdim dedim. atlattik cok sukur ama dogum sonrasina kadar hep dikkatli olucam
bebisim 1391 gr olmusayrintili konusmadik doktor sadece 5 dk falan ayirdi bana ama bir sorun olsa soylerdi.
hepinize sevgiler
maşallahhhh cnm sana da kuzuna daaaaaa
sagol canim 30. haftamiz basladi cok heyecanlaniyorum cok sukur 30u gorduk simdi onume hedef olarak 34. haftayi koydum
merhaba kizlar
ben bugun oglumu gordum bir dahaki kontrolum 3 hafta sonra.
seker testimiz sok verici 140 sinir ve 99 ciktidoktor soka girdi ne yaptin diye, ben de gunde 12 meyve yiyordum 2 tane yemeye basladim ve her gun 1 saat tempolu yuruyus araliksiz yuruyus yaptim ve bunun haricinde de bol bol gezdim dedim. atlattik cok sukur ama dogum sonrasina kadar hep dikkatli olucam
bebisim 1391 gr olmusayrintili konusmadik doktor sadece 5 dk falan ayirdi bana ama bir sorun olsa soylerdi.
hepinize sevgiler
Canım dr un ne güzel bilgiler vermiş bende ilerleyen haftalarda bunları aklımda bulundurayımbende nerdeyse senin gibiyim canim bu idrara cikma konusunda,,
valla ne bileyim son gunler bazen degisik sancilarim oluyor geciyor., anlamiyorumki ben bunlar yalanci sanci mi su mu bu mu.
o yuzden gercek dogum belirtilerine odaklaniyorum. doktorumun dedigi 3 sey var,
birincisi duzenli bir sekilde gelen agri ya da sancilar. yarim saatte bir olarak baslar. sonra on dakikada bir sonrada 5 dakikada bir olur ki bu oldugu zaman hastaneye gitmen lazim dogum basliayacak demektir dedi. adet sancisinin siddetlisi gibi olur, belden gelir dedi.
ikincisi suyun gelebilir dedi. anlayamayabilirsin cunku idrar sizintisi gibi de gelebilir dedi. bu durumda bir ped koy camasirina ve bir saat dolan dedi. eger ped islanmissa suyun gelmistir hastaneye gelmen gerekir dedi.
ucuncusu de nisan gelmesi. bu durumda hemen hastaneye gitmene gerek yok ama 24 saat icinde dogum surecine gireceksin demektir dedi. bu ucunu dedi bana. bende onlasra odaklaniyorum. yok kasilma su bu anlamiyorum ben cunku bisey ya :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?