Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ins canim, Rabbim ins bizlere de en kisa surede nasib etsin..

bugun ablamla konusuyordum, onun due date i 5 mart ama biraz erken gelebilir diye tedirgin oluyor sanirim.
ilk iki kizi erken gelmisti 2-3 hafta. ama bu oglan, bakalim oglanlar gec gelirmis, gorces,
dun karnim agriyo filan diyodu, zaten ilk doguma da oyle gitmisti canim ablam benim :)

ins Rabbim onu da sizleri de bir avazda kurtarsin:)

Kizlar selam
Yaa izmirde bebek kurabiyeleri sekerleri falan hazırlayan bir firma varmi tabiki fiyatlarına abartı olmasin varmi tavsiye edebileceginiz firma kizlar bilgi bekliyorum plsss..

büyükaksum seni çok ozledm ya bi görşemıorz valla bak ecenn odasının fotoları ekledm sen de eklermsnn bi araa
cnm hastaneye çikolata alrm bi de kolonya zaten çok gelenm olmaz bnm hastanede bebek lavantalarını eve gelenlere vermeyi düşnuorm

duygum çok güzel odanızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz güle güle kullansın ececik

merhaba kizlar
ben bugun oglumu gordum bir dahaki kontrolum 3 hafta sonra.
seker testimiz sok verici 140 sinir ve 99 cikti doktor soka girdi ne yaptin diye, ben de gunde 12 meyve yiyordum 2 tane yemeye basladim ve her gun 1 saat tempolu yuruyus araliksiz yuruyus yaptim ve bunun haricinde de bol bol gezdim dedim. atlattik cok sukur ama dogum sonrasina kadar hep dikkatli olucam
bebisim 1391 gr olmus ayrintili konusmadik doktor sadece 5 dk falan ayirdi bana ama bir sorun olsa soylerdi.
hepinize sevgiler

maşallahhhh cnm sana da kuzuna daaaaaa

duygummm hayırlı olsun tekrardan herşey çok güzel gözüküyor
every şeker iyi çıkmış çok sevindim meyve de bazıları yasak oluyor bazıları serbest
şu anda yokta karpuz kavun mesela çok şekerli ama abartmadıgımız sürece dengelenir
sen de formülünü bulmuşsun hem saglıklı beslenmiş oluyorsun hem egzersiz süper
aksum bizim burda bide alsancakta çok yer var ben geçerken görüyorum ama fiyatlar konusunda hiç bilgim yok
bide bnm kursa gttiğim mutfakta sipariş alıyor oraya sorarım hem taze taze hemde istediğin gibi yapılabilir

duygucum bebek odaniz cok guzel olmus ellerinize kollariniza saglik,
ins orda mutlu mutlu saglikli bi sekilde buyur kiziniz..

every cim seker tahlilleri iyi cikmis cok sukur.
gunde 12 meyve biraz fazla geldi bana da,
ben gayet cok yiyen bi insanim. neyse simdi azaltmissin ins bi daha sorun cikmaz :)
gelmis gecmis olsun canim..

ben de bugun biraz mutsuz bi moddayim dun de boyleydim.
her seye negatif bakiyorum, asilama olan kizlarin topigine bakiyordum kimsenin asilamasi tutmuyor.
benim de haftaya 2. asilama olcak ama boyle hic umudum yok artik, gercekten cok bunaliyorum.
akupunktur filan denemek istiyorum, bizim evin yakininda varmis bi yer, hem sigorta da karsiliyor.
akupnktur da ust kismi tamamen soyunmak mi gerek, ins sadece bayanlar vardir.

hilalim yagmurum çokk tşekkür edermm canlarrrr çokk saolunn daha guzelleri sizlere nasip olsn Rabbim tez zamanda bu mutlulugu yaşatsn hepnizeee
yagmurum bak aşılama topklerne grme cnm ben de grıodm transferden sonra dedm yok daha çok strese grıorm kötü hber aldkca bıraktım grmeyi sen de oyle yap neolur arada biz negatf olablr insan saknca yok ama şu dk itibaren ii şeyler düşn ve guzel hayaller kur tamm mı cnm bnmm

Canım çok sevindim çok şükür atlattın ama dediğin gibi yinede dikkat etmekte yarar var.Günde 12 meyvede çokmuş kızzz
Mahşlalah sanada bebişede.Bu arada isimde karar kıldınızmı hep bebiş diyoruz.

Canım dr un ne güzel bilgiler vermiş bende ilerleyen haftalarda bunları aklımda bulundurayım
Benim merak ettiğim Suyumuz gelirse acil gidicez ama acaba suyumuz henüz gelmemişse bu sancılar yarım saat arayla gelmeye başlayınca evde bekleyebiliyormuyuz yani sancıların 5 dk da bire düşmesini bekleyip sonra gitsek hastaneye :44:

Duygum ecenin odası çok cici olmuşşş Sağlıcakla gelsin güle güle sağlıcakla büyüsün odasında.

Son düzenleme:
kizlar sagolun daha iyi hissediyoruz mutlu olduk.
ya ben meyve canavariyim oldum olasi hamileyken daha cildirdim, zaten turkiyeye gelme sebeplerimden biri de bu bolca yiyelim diye ben ozellikle ilk 3 ay kilo kilo mandalina portakal yesil elma yemistim hic unutmam sonra buraya geldim ve yine arka arkaya yemedigim meyve kalmiyordu insanlik disi halim var doktor bile gozlerini cikariyor ne diye iste azalttim ama zorla sece sece , bugunku hakkim bir portakal bir yesil elma, yarin bir nar falan diye hesap kitap yapiyoruz

Selam kızlar bugün Dr ablamıza gittik herşey yolunda çok şükür nohutum 6.400 gr 62 cm olmuş maşallah

Duygum kızının odasını çok beğendim güle güle uyusun. Şifonyerinin üstündeki kuzunun ve çerçevenin aynıları da bestoşun odasında var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…