Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

MEGİM hayırlı olsun cnm çok güzellllllllllll bol kazançlarrrrrrrrrrrr

hakikaten bu arada aklima takildi gamze nerde yaaa:26:

gamze nerde gerçekten:26:

Biri kedimi didi:)

he biz didik,kedi didiktiydik biz

MEGİM hayırlı olsun cnm çok güzellllllllllll bol kazançlarrrrrrrrrrrr

ah sağol canım pisim.. Amin..
ben de çok mutluyum

haci haciyi mekkede, pisi pisiyi dakkada bulur demisler

salisede salisede :13:

Son düzenleme:
Evinizde bir köpeği besliyorsanız, köpek şöyle düşünür: "Bunlar bana yiyecek veriyorlar, beni seviyorlar, acaba bunlar tanrı mı?"

Evinizde bir kedi besliyorsanız, kedi şöyle düşünür: "Bunlar bana yiyecek veriyorlar, beni seviyorlar, acaba ben tanrımıyım?

Son düzenleme:
hatunlarrr oğlum kahretti beni kucağımdan inmedi yemedi içmedi hep ağladı sadece kucağımda sustu çok mutsuz ve huysuzdu seviyorum sizleriiii

canım hayırlı olsun bol kazanclarrrr

Yazcam emine ama kesin kopcaz karsılıklı yani:)sende kayınvalidene gitcekmişssin git girer girmez kendimi hiç lyi hissetmiyorum de o hazırlasın kaldırsın bi kere de
yok be hilalim yapamıyorumm tabbi çokk kötü değilsem mutlaka herşeyi yapar öyle dinlenmeye çalışırım:26:
ama bu idrar yolları beni mahfediyo böbreklerde ağrımaya başladı hepsi idrar yollarının suçu
akşam eve geldim hemen kıvrıldım yapatağa şimdide üstümde hem kazak hemde hırka var :26: yinede üşüyorum
akşam iş çıkışı acle gidip ilaç yazdırayım diyorum bu böyle geçmeyecek

duygumm çok güzel bir oda olmuş maşallah rabbim sağlıkla büyütmeni nasip etsin inşallah

ukala müşteriyle telefonda tartıştık
ben arıcam sende cevap vereceksin zırlama dedi bana
bende ben senin hizmetçin değilim dedim suratına kapattım
zaten laf yetiştirecek durumda değilim pislik adam karşısında olsam beni döver kesin o şekilde bağırıp hakaret ediyo pis

bilinçsiz tüketici işteeeee
parası var yaa gerisi boşşş

haklisin canim sokaklarda ne minnoslar var ilgiye sevgiye ihtiyaclari olan...biz de elimizden geldigince ilgileniyoruz ailece.kedi denildi mi icim gidiyor ya, benim yavrum da cok tatli ailemizin nesesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…