Canım bebiş şelerleriniz çok şeker ama sen onlardanda şekersinisim net canim METE olacak bak bu da sekerlerimizEki Görüntüle 634249
bu da benEki Görüntüle 634249 Eki Görüntüle 634250
Bende acaba sancılar iyice sıklaşana kadar evdemi beklesem diye düşünüyorum hastane zaten 5 dk lık mesafede ama sancı gelince o panik anıyla ne yaparım bilemiyorumcanim oncesinde de gidebilirsin saniyorum.. mesela 10 dk da bir duzenli geliyorsa falan ama 5 dk da bie dustugunde kesinlikle hastaneye kosturmak gerekiyor.
illa suyunun gelmesine gerek yok yani, bu dedigim 3 durumdada dogum basliyor demek
Ztarım bende ev yemeği görmek istemiyorum canım hep meyve ve abur cubur istiyoroffff skldm yaaaa
bu hafta abur cubura gomuldum yine bakalim kac kilo patlatcaz bu hafta ucmusumdur
anamlar geleydi simdi zaman varken gezerdik..
hilalim sormus, anamlar 10 gun sonra gelecek insaallah
ya biktim artik abuk subuk seyler yemekten, ev yemekleri istiyor canim ama ugrasmak istemiyorum. hazir gelsin istiyorum.. beyazn psikopatna dondum
Hani bahsettiğim petshop vardı ya,onu devraldım
İnşallah hayırlısı olur..
Megim ilk mesajda tam sana göre olmadığını düşünmüştüm kiii ikinci mesajını gördümmmAmin inşallah ztarım,sağol
yani düşündüm taşındım,7 senedir kedi sitelerinde ve (burda da) moderatörlük yapıyorum..
epey bilgim var bu konuda..
kedisiz hiç hatırlamıyorum kendimi..
neden olmasın dedim.. bismillah dedim vee........
hayırlısı ne diyim..
(hayvan satışı yok! Malzeme -mama satışı var
petshoplarda hayvan satışına karşıyım..)
Eminem iyi demişsin terbiyeszi adamukala müşteriyle telefonda tartıştık
ben arıcam sende cevap vereceksin zırlama dedi bana
bende ben senin hizmetçin değilim dedim suratına kapattım
zaten laf yetiştirecek durumda değilim pislik adam karşısında olsam beni döver kesin o şekilde bağırıp hakaret ediyo pis
Bende BENde bayılıyorum hayvanlara özelliklede isiciklere sevsemde yetmiyor içime sokasım geliyorrrhaklisin canim sokaklarda ne minnoslar var ilgiye sevgiye ihtiyaclari olan...biz de elimizden geldigince ilgileniyoruz ailece.kedi denildi mi icim gidiyor ya, benim yavrum da cok tatliailemizin nesesi
birsummbana bir akıl ver test alıyımmı:26:
aminnn cnm eminemmm çok saol kuzum bnmmmyok be hilalim yapamıyorumm tabbi çokk kötü değilsem mutlaka herşeyi yapar öyle dinlenmeye çalışırım:26:
ama bu idrar yolları beni mahfediyo böbreklerde ağrımaya başladı hepsi idrar yollarının suçu
akşam eve geldim hemen kıvrıldım yapatağa şimdide üstümde hem kazak hemde hırka var :26: yinede üşüyorum
akşam iş çıkışı acle gidip ilaç yazdırayım diyorum bu böyle geçmeyecek
duygumm çok güzel bir oda olmuşmaşallah rabbim sağlıkla büyütmeni nasip etsin inşallah
saol ozlemimmmSelam kızlar bugün Dr ablamıza gittik herşey yolunda çok şükür nohutum 6.400 gr 62 cm olmuş maşallah
Duygum kızının odasını çok beğendim güle güle uyusun. Şifonyerinin üstündeki kuzunun ve çerçevenin aynıları da bestoşun odasında var :)
megimmmm bnm çokkk saol evt ya pek kokoş bi kız odası oldu perde gerçekten doldurdu odayıEce'cikimin odasına bayılldımmmTam kız odası
aminnnnnnn cnm meganmmm çokk saol cnmm bnmmmmCanım dr un ne güzel bilgiler vermiş bende ilerleyen haftalarda bunları aklımda bulundurayım
Benim merak ettiğim Suyumuz gelirse acil gidicez ama acaba suyumuz henüz gelmemişse bu sancılar yarım saat arayla gelmeye başlayınca evde bekleyebiliyormuyuz yani sancıların 5 dk da bire düşmesini bekleyip sonra gitsek hastaneye :44:
Duygum ecenin odası çok cici olmuşşş Sağlıcakla gelsin güle güle sağlıcakla büyüsün odasında.
herzaman oluyo canım ya ama umut fakirin ekmeği derler ya işte öyle benimkide1 hafta gecmişti degilmi eminecim snnkii
böyle olurmuydu kiii:26:
slm fsııtklarr şimdi geldm son sayfaya baktım sadece
everym çokk cici şekerler ya çok begendmgöbşn de çok tatluu
megim hayırlı olsn yeni işin bol kazançlar olsn inş
eminem test ? bat mı gecti kuzucum ?
buyukaksu odanıız koysana bi gorelmmm istersen album yap mrk edıorm fotoları
geçmişe bakamadım ama aklıma gelenleri yine yazıyım dedim
Özlem Bestoşa maşallahh
Megim hayırlı olsun yeni işin bol kısmetler getirsin sana hem para hem bebe
Gamzemi göremiyorum ne zamandır merak ettim iyidir inşallah
Ferdacım inşallah Ankara sana iyi gelir değişiklik güzeldir aman üşütmeyin oralarda
Melisam takma demek merak etme demek belki sana şuan ağır geliyor ama Allah a emanet Rabbim sağlıkla kucağna almanı nasib etsin bol dua et teslerin çıkınca iyi bir profa göster çoğunluk amniyosentez önerirse yaptırısın ama inşallah hiç gerek kalmaz dualarımız seninle canım
yolun yarısındasın mutluluğa az kaldı canım
ayyy Gamzee inşallahhhh o güzel Rüzgarı bi görseler zatenn içleri gidicek o kadar sevindim ki sana çok iyi gelicek arkadaşım kocaman bi aile olucaksınız sabrının karşılığını alıcak şuan acil çıkmam lazım konuşuruz yinee öptüm ikinizideperimmmmmmmmmmmmmmmmmm çok sevindim eşinle aşk tazelemene
bende ailemle barışmak üzereyim sanırım
perimmmmmmmmmmmmmmmmmm çok sevindim eşinle aşk tazelemene
bende ailemle barışmak üzereyim sanırım
perimmm yaşadgn guzel gune oyle çok sevndmm ki yalnz şu cumleyi görmuorm blekızlar selammmmm
Ece kızımızın odasına bayıldım maşallah
Everynin göbüşüne ve oğluşunun şekerlerinede maşallah çok güzelsiniz
Hilalcim veDuygucum her daim pozitif olmam için verdiğiniz çabanın farkındayım teşekkür ederim iyiki varsınız
Eminecim insan vücudunu tanıyor inan ilk zamanlar her dakka test yapan ben ateş ölçen ben artık bunlara bile gerek duymuyorum belki biraz durup baksan anlarsın eğer şüphen varsa hiç durma derim ama ilaç içiceksen mutlaka emin ol idrar yolu enfeksiyonunuda iyi bilirim çok geçmiş olsun
müşterilerle sorunlar hiç bitmez Allah anlayışsız insanları bildiği gibi yapsın
bu arada 14şubatta evde miskin miskin koltukta tvizlerken üzerinde güzel bir notla çiçeğim geldiii hemde sevgilim getirdi sonrada restorana gittin akşamda sarılıp film izledik onu çok seviyorum inşallah yaşadığımız sorunlar yüzünden bu güzel masal bitmez
hepimiz aşk huzur mutluluk sağlık ve bol bebişli yuvaları olsun inşallah
Amin inşallah ztarım,sağol
yani düşündüm taşındım,7 senedir kedi sitelerinde ve (burda da) moderatörlük yapıyorum..
epey bilgim var bu konuda..
kedisiz hiç hatırlamıyorum kendimi..
neden olmasın dedim.. bismillah dedim vee........
hayırlısı ne diyim..
(hayvan satışı yok! Malzeme -mama satışı var
petshoplarda hayvan satışına karşıyım..)
Meg hayırlı olsun canım bence bu iş tam senlik çok sevindim adına.Bol bereketli olsun inşallah...
Duygummmmm bayıldımmmm çok cici çooook güzel olmuş ecemizin odasııı maşallahkızlar odamızın btmiş halii
Eki Görüntüle 634167 Eki Görüntüle 634177 Eki Görüntüle 634176 Eki Görüntüle 634175 Eki Görüntüle 634174 Eki Görüntüle 634173 Eki Görüntüle 634172 Eki Görüntüle 634171 Eki Görüntüle 634168 Eki Görüntüle 634169 Eki Görüntüle 634162 Eki Görüntüle 634163 Eki Görüntüle 634164 Eki Görüntüle 634165 Eki Görüntüle 634166 Eki Görüntüle 634178
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?