Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Canım bebiş şelerleriniz çok şeker ama sen onlardanda şekersinMahşalalh göbüşüne.
canim oncesinde de gidebilirsin saniyorum.. mesela 10 dk da bir duzenli geliyorsa falan ama 5 dk da bie dustugunde kesinlikle hastaneye kosturmak gerekiyor.

illa suyunun gelmesine gerek yok yani, bu dedigim 3 durumdada dogum basliyor demek
Bende acaba sancılar iyice sıklaşana kadar evdemi beklesem diye düşünüyorum hastane zaten 5 dk lık mesafede ama sancı gelince o panik anıyla ne yaparım bilemiyorum
Ztarım bende ev yemeği görmek istemiyorum canım hep meyve ve abur cubur istiyor
Hani bahsettiğim petshop vardı ya,onu devraldım
İnşallah hayırlısı olur..

Megim ilk mesajda tam sana göre olmadığını düşünmüştüm kiii ikinci mesajını gördümmm
Hayvan satışı olsaydı sen yapammazdın zaten kıyamazdın onlara hiçbirini satamazdın ayrılmazdın
Ama hayvan satışı yokmuş çok sevindim hayırlı olsun bende geleyimmi yardıma
Eminem iyi demişsin terbiyeszi adamKendini ne sanıyorsa
haklisin canim sokaklarda ne minnoslar var ilgiye sevgiye ihtiyaclari olan...biz de elimizden geldigince ilgileniyoruz ailece.kedi denildi mi icim gidiyor ya, benim yavrum da cok tatli ailemizin nesesi
Bende BENde bayılıyorum hayvanlara özelliklede isiciklere sevsemde yetmiyor içime sokasım geliyorrr

slm fsııtklarr şimdi geldm son sayfaya baktım sadece
everym çokk cici şekerler ya çok begendm göbşn de çok tatluu
megim hayırlı olsn yeni işin bol kazançlar olsn inş
eminem test ? bat mı gecti kuzucum ?
buyukaksu odanıız koysana bi gorelmmm istersen album yap mrk edıorm fotoları

aminnn cnm eminemmm çok saol kuzum bnmmm
saol ozlemimmm o kuzucuk ilk oyncagı kızımn çerçeveye resm koymaya başladn mı ozlemim peki nasl yapıosn küçük küçük kesp mi koyuosn resmleri :44:
Ece'cikimin odasına bayılldımmmTam kız odası
megimmmm bnm çokkk saol evt ya pek kokoş bi kız odası oldu perde gerçekten doldurdu odayı
aminnnnnnn cnm meganmmm çokk saol cnmm bnmmmm

1 hafta gecmişti degilmi eminecim snnkii
böyle olurmuydu kiii:26:
herzaman oluyo canım ya ama umut fakirin ekmeği derler ya işte öyle benimkide

henüz 1 hafata geçti duygumda ama hep böyle oluyorum zaten ya boşverleim barii
söyleyen kaçtı

kızlar selammmmm

Ece kızımızın odasına bayıldım maşallah
Everynin göbüşüne ve oğluşunun şekerlerinede maşallah çok güzelsiniz

Hilalcim veDuygucum her daim pozitif olmam için verdiğiniz çabanın farkındayım teşekkür ederim iyiki varsınız

Eminecim insan vücudunu tanıyor inan ilk zamanlar her dakka test yapan ben ateş ölçen ben artık bunlara bile gerek duymuyorum belki biraz durup baksan anlarsın eğer şüphen varsa hiç durma derim ama ilaç içiceksen mutlaka emin ol idrar yolu enfeksiyonunuda iyi bilirim çok geçmiş olsun
müşterilerle sorunlar hiç bitmez Allah anlayışsız insanları bildiği gibi yapsın

bu arada 14şubatta evde miskin miskin koltukta tvizlerken üzerinde güzel bir notla çiçeğim geldiii hemde sevgilim getirdi sonrada restorana gittin akşamda sarılıp film izledik onu çok seviyorum inşallah yaşadığımız sorunlar yüzünden bu güzel masal bitmez

hepimiz aşk huzur mutluluk sağlık ve bol bebişli yuvaları olsun inşallah

geçmişe bakamadım ama aklıma gelenleri yine yazıyım dedim

Özlem Bestoşa maşallahh
Megim hayırlı olsun yeni işin bol kısmetler getirsin sana hem para hem bebe

Gamzemi göremiyorum ne zamandır merak ettim iyidir inşallah
Ferdacım inşallah Ankara sana iyi gelir değişiklik güzeldir aman üşütmeyin oralarda

Melisam takma demek merak etme demek belki sana şuan ağır geliyor ama Allah a emanet Rabbim sağlıkla kucağna almanı nasib etsin bol dua et teslerin çıkınca iyi bir profa göster çoğunluk amniyosentez önerirse yaptırısın ama inşallah hiç gerek kalmaz dualarımız seninle canım
yolun yarısındasın mutluluğa az kaldı canım

perimmmmmmmmmmmmmmmmmm çok sevindim eşinle aşk tazelemene

bende ailemle barışmak üzereyim sanırım

perimmmmmmmmmmmmmmmmmm çok sevindim eşinle aşk tazelemene

bende ailemle barışmak üzereyim sanırım
ayyy Gamzee inşallahhhh o güzel Rüzgarı bi görseler zatenn içleri gidicek o kadar sevindim ki sana çok iyi gelicek arkadaşım kocaman bi aile olucaksınız sabrının karşılığını alıcak şuan acil çıkmam lazım konuşuruz yinee öptüm ikinizide

buarada son dakika haberlerini aktarayım
eşim geldi az önce yanıma bu adet sonrası rahim filmi çektir dedi tabi ben biraz şaşırdım belli etmesede içten içten istiyo demekki

özlem bestoşa maşallah bn yerime sıkıştır onu
ztarım az kalmış hem annenler geliyo hem bebiş kalabalık aile cok seviyorum bende
emine film çektir bakalım banada çeken dr 5ay içinde gebe kalcan bak gör demişti ama bu ay hastalıktan halvet yapcak halim yok bende bugün antibiyotiğe başladım bende cok üsüyorum bide sen çalısıyorsun valla allah yardımcın olsun

perimmm cok sevindim aşkına sımsıkı sarıl her şey güzel olcak

megimm hayırlı olsun bana toptan mama satarsın azcık indirimle:)

oğluma diş hediği yapıcam ptesi yaparım herhalde babası evde listeyi vereyim eline dimi

perimmm yaşadgn guzel gune oyle çok sevndmm ki yalnz şu cumleyi görmuorm ble
inşallah yaşadığımız sorunlar yüzünden bu güzel masal bitmez
YAŞADIĞINIZ GÜÇLÜKLER AŞKINIZI SEVGİNİZİ DAHA ÇOK PEKİŞTİRECEK VE SONRA DA BEBİŞ GELECEKKK

Meg'iniz kurban olsun size..(çok duygulandım)
Çok seviyorum hepiniziii
Güzel dilekleriniz için çok ama çok teşekkür ediyorum canlarımmm
(Amin..İnşallah diyorum..)

Son düzenleme:

Meg hayırlı olsun canım bence bu iş tam senlik çok sevindim adına.Bol bereketli olsun inşallah...
Duygummmmm bayıldımmmm çok cici çooook güzel olmuş ecemizin odasııı maşallah....Bebişini sağlıklaa sıhhatle büyüt.Çooook beğendim kuzucumm çok uyumlu olmuşşşş

Gamzem ailenle barışma gibi bişeymi gördümmmmmmİnşallah arkadaşım hayırlısıyla ailene kavuşursun ve çoook mutlu olursun inşallah kuzummm

Dün çoook kötüydüm midemiz bozuldu berbat bir gündüüü ıspanak yemeği vardı yemekte ama neden öyle olduk bilmiyoruz eşimde bende fenalardaydıkkk

Gülbebegim gecmiş olsun yogurt yiyin bol bol rahatlatır

emineeee yöntemi denedik
eşimin tepkisi aaa futbolculara antreman yaptırır gibiymiş dedi ben koptum sonra o dolayısıyla cok kısa silkelettim kendimi:)
harbi komikmiş biz beceremedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…