Gülbebegim gecmiş olsun yogurt yiyin bol bol rahatlatır
emineeee yöntemi denedik
eşimin tepkisi aaa futbolculara antreman yaptırır gibiymiş dedi ben koptum sonra o dolayısıyla cok kısa silkelettim kendimi:)
harbi komikmiş biz beceremedik
kızlar yarın akşam yada ptesi aileme gidiyorum babamla konuştum özledim sizi dedim gel dedi
Ayyy hadi inşallahhh torunlarının tadına bir varsınlarda bak bakalım hergün nasıl arıyorlarrr
vallA canım yarın bi işim var yoksa sabahtan giderdim ya akşam ya ptesi giderim artık
megim teşekkür ederim balımmmmmGülbebeğim
geçmiş olsun canım benim
gamzuşşşş
Gamzem Allaha havale et o duyuyor görüyor ve biliyor.Yuva yıkanların yuvasımı olurmuş neyse az kaldı barışınca hepsi geçecek herşey ortaya çıkacak inşallahortada benim ağzımdan aileme ailemin ağzından bana söylenmiş çok laf varmış meğer allahım 2 yıldır ailemden yana canımı yakanların canını yaksın
Ne güzel megim sevindim çokk resimleri çekip koyarsın artık.Hayırlı işlerin olsun canım benim....Bütün gün koşturduk..
petshopun içi boşaldı,boya-temizlik yapıldı..
yeni alınan raflar monte edildi..
mallar temizlenerek yerleştirilmeye çalışıldı
yarın (pazar olmasına rağmen) sabahtan gene bu işlere devam..yeni gelen mallar olacak p.tesi,salı çünkü..
ben yatmaya gidiyorum sanırsam
gamzuş uyucam annem ben çok fena haşatım çıktı bugün..(temem mibak gidiyorum he..kızma..yarın akşama doğru konuşalım olur mu )
Gamzem cok sevindim cok duygulandimkızlar yarın akşam yada ptesi aileme gidiyorum babamla konuştum özledim sizi dedim gel dedi
Evet canım küçük oluyo maalesefaminnn cnm eminemmm çok saol kuzum bnmmm
saol ozlemimmmo kuzucuk ilk oyncagı kızımn çerçeveye resm koymaya başladn mı ozlemim peki nasl yapıosn küçük küçük kesp mi koyuosn resmleri :44:
megimmmm bnm çokkk saol evt ya pek kokoş bi kız odası oldu perde gerçekten doldurdu odayı
aminnnnnnn cnm meganmmm çokk saol cnmm bnmmmm
geçmişe bakamadım ama aklıma gelenleri yine yazıyım dedim
Özlem Bestoşa maşallahh
Megim hayırlı olsun yeni işin bol kısmetler getirsin sana hem para hem bebe
Gamzemi göremiyorum ne zamandır merak ettim iyidir inşallah
Ferdacım inşallah Ankara sana iyi gelir değişiklik güzeldir aman üşütmeyin oralarda
Melisam takma demek merak etme demek belki sana şuan ağır geliyor ama Allah a emanet Rabbim sağlıkla kucağna almanı nasib etsin bol dua et teslerin çıkınca iyi bir profa göster çoğunluk amniyosentez önerirse yaptırısın ama inşallah hiç gerek kalmaz dualarımız seninle canım
yolun yarısındasın mutluluğa az kaldı canım
özlem bestoşa maşallah bn yerime sıkıştır onu
ztarım az kalmış hem annenler geliyo hem bebiş kalabalık aile cok seviyorum bende
emine film çektir bakalım banada çeken dr 5ay içinde gebe kalcan bak gör demişti ama bu ay hastalıktan halvet yapcak halim yok bende bugün antibiyotiğe başladım bende cok üsüyorum bide sen çalısıyorsun valla allah yardımcın olsun
perimmm cok sevindim aşkına sımsıkı sarıl her şey güzel olcak
megimm hayırlı olsun bana toptan mama satarsın azcık indirimle:)
Gülbebegim gecmiş olsun yogurt yiyin bol bol rahatlatır
emineeee yöntemi denedik
eşimin tepkisi aaa futbolculara antreman yaptırır gibiymiş dedi ben koptum sonra o dolayısıyla cok kısa silkelettim kendimi:)
harbi komikmiş biz beceremedik
Ne güzel megim sevindim çokk resimleri çekip koyarsın artık.Hayırlı işlerin olsun canım benim....
şimdi kardeşim aradı yarın bana eşya gelecekti annem demiş arkasında dağ gibi ben varım başlarım eşyasına getiren kişiler kapıya bıraksın gitsin kardeşim diyo sabahtan gel dedim kocam 3te geliyo işten o beni garaja bırakır haber veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?