Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Canım benim teşekkür ederim ıspanak yemeğinin yanında bolca yoğurt vardı rahatlamak ne demek daha berbat olduk ama geçti çook şükürrrr

Hilall sendemi silkelettin kendiniiiiii

Ne tesadüf bende
yanlız ben direk aşkım silkele beni dedim baktı bön bönnnAnlamadım dedi bendee yaa hamile kalınıyor böyle sen silkele dedim manyakmısın kafayımı yedin biryerine bişey olur diyor kopuyorum gülmekten o ara silkelenip sağa sola gidecek çocuklarım gülmekten kaçtı gitti resmennnnnZorlada olsa silkelettim kendimiii ama gülmekten kendimizi alamadık

kızlar yarın akşam yada ptesi aileme gidiyorum babamla konuştum özledim sizi dedim gel dedi

Gülbebeğim
geçmiş olsun canım benim

gamzuşşşş

aşağıdaki gizli üye meg sen misin sensen eğer konuşmaya ihtiyacım var :)

ortada benim ağzımdan aileme ailemin ağzından bana söylenmiş çok laf varmış meğer allahım 2 yıldır ailemden yana canımı yakanların canını yaksın

vallA canım yarın bi işim var yoksa sabahtan giderdim ya akşam ya ptesi giderim artık

ne yarınmıııı sen duramazsın akşamdan gidersin bana kalırsa akşam git benceee bende çok heyecanlandım şimdi gamzemmm canım benim yüzün hep gülsün inşallahhh

Gülbebeğim
geçmiş olsun canım benim

gamzuşşşş
megim teşekkür ederim balımmmmm
ortada benim ağzımdan aileme ailemin ağzından bana söylenmiş çok laf varmış meğer allahım 2 yıldır ailemden yana canımı yakanların canını yaksın
Gamzem Allaha havale et o duyuyor görüyor ve biliyor.Yuva yıkanların yuvasımı olurmuş neyse az kaldı barışınca hepsi geçecek herşey ortaya çıkacak inşallah

Bütün gün koşturduk..
petshopun içi boşaldı,boya-temizlik yapıldı..
yeni alınan raflar monte edildi..
mallar temizlenerek yerleştirilmeye çalışıldı
yarın (pazar olmasına rağmen) sabahtan gene bu işlere devam..yeni gelen mallar olacak p.tesi,salı çünkü..
ben yatmaya gidiyorum sanırsam

gamzuş uyucam annem ben çok fena haşatım çıktı bugün..(temem mi bak gidiyorum he..kızma..yarın akşama doğru konuşalım olur mu)

Son düzenleme:
Ne güzel megim sevindim çokk resimleri çekip koyarsın artık.Hayırlı işlerin olsun canım benim....

şimdi kardeşim aradı yarın bana eşya gelecekti annem demiş arkasında dağ gibi ben varım başlarım eşyasına getiren kişiler kapıya bıraksın gitsin kardeşim diyo sabahtan gel dedim kocam 3te geliyo işten o beni garaja bırakır haber veririm

Evet canım küçük oluyo maalesef

Sağolun teyzeleri Allah razı olsun

Bu arada hamile kaldığım ay bende bacaklarımdan sallatmıştım kendimi )

Ne güzel megim sevindim çokk resimleri çekip koyarsın artık.Hayırlı işlerin olsun canım benim....

Çok teşekkürler gülbebekim.. Amin sağolasın..
Foto eklerim tabi ya,süper fikir bu
Canımsın

gözünaydın cnmm çok sevindimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…