kardeşim aradı annem hazırlık yapıyomuş kaçta gelcen dedi
bu arada günaydın
çantamı hazırladım kızlar gitmeye hazırımmm
selam kızlarrrrrrr nasılsınız ??
gamzem çok sevindim canım benim.
ALLAH bir daha ayrılık göstermesin
hayırlı yolculuklarrrrrr
iilk meganm sen naslsn meganm bugun azcık nabzım yuksek çıktı bnm ya azcık başm döndü markete gtmştk kaynvaldeme gttk orda olctm ama şimdi iim çok şükür
cnm sana şey sorcam ben bgun bez aldm premıum care yenidogan bi paket aldm çantaya da on tane falan koydm bi arkdasım üc tane harcamış sadece hastanede bi paketn hepsini gotrmenn de anlamı yok die düşndm olmadı ordan alrz yne eczane falan var cunku orda da ....
on tane koydm cnm yeter o zamanyani ne gerek var bi pakete elli tane var içinde ben de sonra denicem cnm huggiesi falan şimdlk prima premıum care alcam ama ...
cnm oluo sancı grıo tam oraya acıma gibi ben de neden oldgunu anlamıorm gece oluo ozellkle bebek de bazen ani hareket ednce oyle sancı da oluo ama sonra normale donuo cnm
[video]http://www.vidivodo.com/video/prima-bebegimle-buyuyorum-bez-degistirme/942988[/video]
ne tatlılar demi ya kocişlere izletmek lazım bu videoyu
İzleyemedim çok merak ettim ama ne vardı videoda cep telefonundan giriyorum hala oda bitik hızı en alt seviyede
meganm bazılarnda bulantı suruomş sonlara kadar cnm istedgn şeyleri ye yne ama yogrt falan da yemeye çalş meyve yiyeblmen çok guzel az ye ama aç bırakma çok kendini çorba yıosn ya mesela yannda salata da yemeye çalş hem haff olur ama vitamnleri almş olrsn kuzum
ben de üç takım eceye koydm kendme de üç takım koydm bi gecelk iki pijama meganm yanına polar gibi yelek gibi bşey de al ya da sabahlık o kalın olanlardan geznrken giyeriz üstümüze cunku
normalde olsa epudral oldgu için gaz çıkarma yne oluo demi normalde nasl blmıorm ama sezeryanda geznmek şart ...
anne babaya bebegn altını temzlemeyi ogretıo cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?