Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kardeşim aradı annem hazırlık yapıyomuş kaçta gelcen dedi

bu arada günaydın

ayy ne guzel hberler aldm yne bakın işte gel de negatf ol şu hayatta rabbim oyle kararlaştrıo ki herşeyi zorluk da var kolaylık da kalbmzin taa derinnnden gecen şeyler sabırla bekldkten sonra oluooo
megim bak gör ugur getrcek o dukkan sana
gamze kendm gibi sevndm yemn ederm gozlerm doluo sımsıkı tutunun bi daha da hiç bırakmayn neolur birbirinizi şu dunyada en büyük hakikat aile gerçekten ne olursa olsn

eminem dun siiyah üzüm aldm yedm oguterek iiice çekrdkleri ve gece hiç kaşntm olmadı çok sevndm saol cnmcm
gülüm geçmiş olsn üşüttn mü acaba kyamam kuzama benn şimdi naslsn
odamızı begendgne çok sevndk cnmz teyzm yaza gelnce brlkte uyutczz eceyi orda inşşşş

selam kızlarrrrrrr nasılsınız ??

gamzem çok sevindim canım benim.
ALLAH bir daha ayrılık göstermesin
hayırlı yolculuklarrrrrr

iilk meganm sen naslsn meganm bugun azcık nabzım yuksek çıktı bnm ya azcık başm döndü markete gtmştk kaynvaldeme gttk orda olctm ama şimdi iim çok şükür
cnm sana şey sorcam ben bgun bez aldm premıum care yenidogan bi paket aldm çantaya da on tane falan koydm bi arkdasım üc tane harcamış sadece hastanede bi paketn hepsini gotrmenn de anlamı yok die düşndm olmadı ordan alrz yne eczane falan var cunku orda da ....

Ben hiç ölçmüyorum dr a gittiğimde bakıyor tansiyona nabıza normal diyor evde ölçüp takip etmelimiyim dediğimde gerek yok diyor o yüzden hiç ölçmedim.Ama benimde zaman zaman başım dönüyor o an ölçsem belki benimde yüksek çıkar yinede nabzın yüksek olması bir tehlike oluşturuyormu bilmiyorum ki:44:

Bende ilk aylar premium care kullanıcam sonrasında büyüdüğünde belki değiştiririm.Bence çantaya 10 tane koy sen yine en az çünkü sezeryanda iki gece kalınıyor ancak yeter ama paketitde koymaya gerek yok dediğin gibi çok ihtiyaç olursa oradan alınır.

Duygum benim bebiş hareket ederken bazen vajina içinden dışa doğru baskı ve acıma ağrı hissediyorum sendede oluyormu hiç bu normalmi acaba.Birde bazen bebiş dönerken birden ani sancı giriyor sonrasındada karnım taş gibi oluyor bunlar normalmi ki

on tane koydm cnm yeter o zaman yani ne gerek var bi pakete elli tane var içinde ben de sonra denicem cnm huggiesi falan şimdlk prima premıum care alcam ama ...
cnm oluo sancı grıo tam oraya acıma gibi ben de neden oldgunu anlamıorm gece oluo ozellkle bebek de bazen ani hareket ednce oyle sancı da oluo ama sonra normale donuo cnm

Yeter duygum bende 10 tane koyarım heralde ben çantayı sezeryana göre hazırlıyorumKendime iki takım pijama koydum iki gece kalıcam ya kızımada 4 takım koydum içdış herşeyi hazır

Benimde aniden geliyor ama çok kısa sürüyor normal demkki birde benim bulantılar yeniden başladı iştahsızlık çok fazla hiçbişey yemek istemiyorum sadece meyve ve abur cubur istiyor canım ama zorla her sabah iki yumurta yemeye çalışıyorum.Açlıktan halsiz düşünce zoraki birşeyler yiyorum bir kase çorba çsem patlayacak gibi doyuyorum.

[video]http://www.vidivodo.com/video/prima-bebegimle-buyuyorum-bez-degistirme/942988[/video]

ne tatlılar demi ya kocişlere izletmek lazım bu videoyu

meganm bazılarnda bulantı suruomş sonlara kadar cnm istedgn şeyleri ye yne ama yogrt falan da yemeye çalş meyve yiyeblmen çok guzel az ye ama aç bırakma çok kendini çorba yıosn ya mesela yannda salata da yemeye çalş hem haff olur ama vitamnleri almş olrsn kuzum
ben de üç takım eceye koydm kendme de üç takım koydm bi gecelk iki pijama meganm yanına polar gibi yelek gibi bşey de al ya da sabahlık o kalın olanlardan geznrken giyeriz üstümüze cunku
normalde olsa epudral oldgu için gaz çıkarma yne oluo demi normalde nasl blmıorm ama sezeryanda geznmek şart ...

Evet benimde btmişti bulantılar geri geldi.Yoğurt süt peynir hiç yiyemiyorum bu ara ama hergün kalsiyum içiyorum inşallah onun yerine geçer

Sebzede yiyemiyorumki duygum hepsinden midem bulanıyor
sadece sabah kahvaltıda zeytin, iki yumurta ve reçel
Öğlen meyve
Akşamda bir kase çorba bir dilim ekmek meyve
Gece yatmadan yine meyve
Hergün aynı bunları yiyorum
2 haftada bir balık binde bir pilav yada makarna
arada bir çikolata tatlı kaçamağı

Bende dize kadar uzun kalın bir hırkam var onu koydum çantaya gaz olayı hakkında tam bir bilgim yok ama sanırım epuduralle ilgili bir durum değil sezeryanda karın kesildiği için gaz oluşuyor diye düşünüyorum ama ne kadar doğru bilmiyorum sadece mantık olarak bana öyle geliyor.:44:

anne babaya bebegn altını temzlemeyi ogretıo cnm

Bende kocişe diyordum altını arada sende değiştireceksin diye oda kabul ediyordu ama sanırım şimdi ona değiştirtmem çünkü kız bebiş ya beceremez mikrop kaptırır kızımı.Ama onların o halini izlemek komik olurdu doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…