Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

İzleyemedim çok merak ettim ama ne vardı videoda cep telefonundan giriyorum hala oda bitik hızı en alt seviyede

aaa olablr bak çunku normal dogmda gaz çıkarma die bşey duymadm ben ama epudral ya oda sonçta aneztezi alıosn gaz çıkarma aneztezi ile igli degl mi o zararlı gazı atıosn anztezinn etkisini yani soralm bi bunu bizim kızlara ii yapmssn kuzum hırka çok onemli bi de terlk koycaz ben bi emzrme atleti bi de sütyeni koycam bi de airbra var bnm onu da koyarm bi kaç tane de kilot ped de koydm açlmş bi paket vardı onu koydm başka aklmza geldkçe koydkça yazalm olur mu meganm
hee ben ezmkleri biberonları da kaynattm koydm hep temz bi poşet vardı bnm agzı kapanan onn içinde çantada hepsi ....

Duygum hastanede bebişi yanımıza getiriyorlar ya böyle beşik gibi birşey oluyor şeffaf içindede ince bir yatağı var onun üzerine sermek için birşey götürecekmisin.
Ben kararsız kaldım gerek olurmu ki

Duygum bende bilmiyorum ama bana karın kesildiği için içeriye hava giriyor ondan şişiyor ve sonrasında o gazı çıkarmak için yürünüyor diye tahmn ediyorum.

Benim tam olarak çantaya koyduklarım şunlar.

Bebiş için
4 takım koydum üçü alt üst biri tulum
4 eldiven 4 şapka 4 çorap
4 mendil
2 önlük ihtiyaç olurmu bilmiyorum ama koydum
4 takımda iç zıbın koydum takımların altından giydirmek için iç zıbınları ve altınında ince iç ayaklı pijamaları var.
2 penye battaniye 1 örgü battaniye
Bir ince tülbent henüz almadım ama koyucam hastaneden çıkarken portbebenin üzerine örterim diye.
10 tane bebek bezi
Bir kaç tane alt açma kullan at olanlardan
bir ıslak mendil
Biberon ve emziğini henüz kaynatmadım onu koyucam.
Bebişin çantası bu kadar şimdilik.
Birde portbebe alıcaz yanımıza

Benim Çantamda

2 pijama takımı gecelik koymadım ben rahat kullanmam diye
Üzerime kalın bir hırka
4 kilot 2 atlet bir emzirme sütyeni
8 tane göğüs pedi
Bir paket hijyenik ped gece
Bir kaç tane hasta bezi
2 tane çorap
terlik
fotoğraf makinesi ve yedek pillerini koyucam
bir ıslak mendil ve iki kağıt havlu koyucam belki lazım olur
Benim çantamdada bunlar olacak.

Sezeryan olursa dikişlerden dolayı kabız olmamak için sadece sulu şeyler ve çorba veriyorlarya ben birde yanıma evden hoşaf yapıp alıcamNe olur ne olmaz oradan vermezlerse dupduru çorbayla aç kalmıyım bolbol içerim kayısı yada üzüm hoşafı

Son düzenleme:

meganm blmıorm ki ben ne koydm blıomsn bu kullan at altacmalardan bi dört tane falan koydm orda lazm olur die onn içine birini koysam olmaz mı ki onn ortusu oluo sanki üstünde ya e penye battnyesi de olcak sonçta gerek yok başka bşey bence ama kullan at alt açmalardan al sen de orda lazm olablr altını falan alrken ...

gayet guzel cnm cantan ben gogus pedi koyayım evt gogus kalkanını koydm gerçi de o da ped gorevini goruo ama olsn ped de koyayım
cnm bnm oyle ince alt yok küçük altlar var tek ama onlardan koydm ben de üsütüste gydrrim olmaz mı ki iç zıbın var ama ....
yelek de koydm bebşe ....

Bende öyle düşündüm penye battaniyesine sararım üzerinede soğuk olursa örtmek için örgü battaniye aldım.
Ama hastanelerin e bebek bölümlerindeki fotolarda gördüm bazıları şu kalın peluş battaniyelerden sermiş içine gerek varmı bilemedim ondan sordum.
Bende koydum bebişin çantasına kullan at alt açmalardan 4 tane koydum sanırım yazmayı unutmuşum ekledim listeme

peluş battnye gotrcem ben cnm cunku bizim port bebe degl oto anakcuagı onn üstüne üşümesn die sererm peluş battnyeyi orda da lazm olursa koyarm olmadı penye battnye de serileblr aslnda ben de iki penye bi peluş bi de örgü battnye goturucem ....

Son düzenleme:

Duygum çantaya eklediğimiz aklımıza gelen birşey olursa mutlaka yazalım yakın çünkü doğumlarımız birşey eksik kalmasın
Bende minicik bir hırkası var ince onu koydum hemen doğar doğmaz olacak kadar yenidoğan almıştım onu.
Olur tabi duygum onlarda olur.Benim patikli tek altlarım içten giydiremeyecek kadar büyüktü o yüzden iç zıbınlarla takım aldım ince minik patikli altlar.

selam hamişş arkadaşlar nasılsınız ya banada dua edrmisinz benim bebek olmuyo bu arada kızlar tedaviylemi oldu bebişleriniz nasıl bi tedavi uygulandı benim çikolata kistim var beni biraz yordu bu arada rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin rabbim sizlere hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin

Hoşgeldin.Amin Allah sanada hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah.Bizim evliliğimizin 7. yılında oldu ilk yıllar korunuyorduk 3.5 yıl korunmayı bırakalı olmuştu 6 ay yumurta takibi ve 2 olumsuz aşılama sonrası doğal yoldan oldu.

Son düzenleme:
Her operasyon sonrasında olduğu gibi ilk 2 saat, 15 dakikalık aralarla tansiyon, nabız ölçümü, ayrıca vajinal kanama kontrolü yapılır.

Sezeryan sonrası bir iki saat içinde anne kendine gelir gelmez bebek anne kucağına verilir ve emzirmesi istenir. İlk emzirme annede süt yapımını hızlandıracak, rahim toparlanmasını sağlayacak ve kanama riskini de böylelikle azaltacaktır.

Ameliyattan genellikle 6-8 saat sonra yeterli idrar çıkışı var ise ve epidural anestezi uygulandığından dolayı sonda takılmış ise hastanın sondası çekilir ve ayağa kaldırılarak, oda içersinde ilk hareketi sağlanır.

Günlük yaklaşık olarak 3 litre kadar serum verildikten sonra operasyondan 6-8 saat sonra ağızdan sıvı ve gıda alımına da başlanır.

Anestezi etkisi ile ameliyat sonrası gaz çıkarma problemi ortaya çıkabilir. Ancak bol bol yürüyüş yapmak gaz problemini giderebilir. Sezeryan sonrası hastanede kalma süresi genellikle 2 gündür. Genel durumu iyi olan ve gazını çıkarmış hastanın taburcu olmasında da bir sakınca yoktur. Son olarak hastanın pansumanı yapılır ve evine taburcu edilir.

cnm bzm bi sene olmadı bi senenin sonnda tüp denedk ilk denemede tuttu şükürler olsn hiç umutszlga kaplma rabbim hayırlı zamanda yolluo melekleri kist mist hepsi hikaye cnm ...

Hoşgeldin.Amin Allah sanada hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah.Benim 6 ay yumurta takibi ve 2 olumsuz aşılama sonrası doğal yoldan oldu.

rabbim bağışlasın sana cinsiyet ne bu arada rabbim istedimi olur ben 4 klomn 1 aşılama yaptım aşılamadan sonra erkn regl oldum meğer yumurtam çatlamamış şimdi dkh.kullanıyorum bi kaç güne regl olurum bi tavsiyen varmı

Evet duygum burada yazdığına göre anesteziden dolayı gaz oluşur gibi düşündürüyor ama diğer ameliyatlarda anestezi alan hastanelerı yürütmüyorlar gazı çıksın diye.:44:Şimdi böyle düşününce kafam iyice karıştı nereden geliyor bu gaz

cnm bzm bi sene olmadı bi senenin sonnda tüp denedk ilk denemede tuttu şükürler olsn hiç umutszlga kaplma rabbim hayırlı zamanda yolluo melekleri kist mist hepsi hikaye cnm ...

bende inanmıyorum hep diyorum zaqten rabbim isterse olur banada dr.aşılama yapmadan direk tüp bebeğe gönderiyodu illa aqşılama dedim yaptık olmadı istanbuldamısın nerde yaptın tüp bebeği rabbim kucağına almayı hayırlısıyla nasip etsin

ya aslnda her ameliyat olan hastayı iielşnce kan dolaşımı içn mutlaka yürütuolar ama illa gaz die bşey demıolar sezeryandaki gibi ben de blmıorm valla meganm

Son düzenleme:

Sağol canım Allah kısmet ederse kızım olacak.Çikolata kisti ile ilgili bir bilgim yok ama eğer maddi açıdan imkanın varsa aşılama ile zaman kaybetme derim ben kistin için bir tedavi gerekiyorsa onu ol sonrasında direk tüp bebek dene inşlalah Allah gönlüne göre versin.

cnm ben izmirdeym burda denedk smyrna die bi merkz var orda istanbuldaysan memorial çok ii cnm bi kaç arkdasmz orda tedavi gordu ve goruo hepsi çok çok memnun
nasip cnm be bazen tüp bazen dogan bazen aşılama ama şu var ki tüpün dogal ve aşılamadan tutma olaslıgı biraz daha yuksek once Rabbim ol derse tabii ki

azcık çıkıorm ben kızlar optm çok uzanym biraz oyle uyku çöktü görşrz meganm
görşrz arkdasm dualarm sennle Rabbim tez zamanda nasip etsn melegini inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ya aslnda her ameliyat olan hastayı iielşnce kan dolaşımı içn mutlaka yürütuolar ama illa gaz die bşey demıolar sezeryandaki gibi ben de blmıorm valla meganm

Neyse duygum sonuçta o gaz çıkacak yürürüz bolbol çıkarBende bir sezeryana dahil olaydım iyiydi hiç sancı gelmesini beklemek strese girmek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…