azcık çıkıorm ben kızlar optm çok uzanym biraz oyle uyku çöktü görşrz meganm
görşrz arkdasm dualarm sennle Rabbim tez zamanda nasip etsn melegini inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
evet canım istanbuldayım o hastane hangi semtte buraları hiç bilmiyorumcnm ben izmirdeym burda denedk smyrna die bi merkz var orda istanbuldaysan memorial çok ii cnm bi kaç arkdasmz orda tedavi gordu ve goruo hepsi çok çok memnun
nasip cnm be bazen tüp bazen dogan bazen aşılama ama şu var ki tüpün dogal ve aşılamadan tutma olaslıgı biraz daha yuksek once Rabbim ol derse tabii ki
Sağol canım Allah kısmet ederse kızım olacak.Çikolata kisti ile ilgili bir bilgim yok ama eğer maddi açıdan imkanın varsa aşılama ile zaman kaybetme derim ben kistin için bir tedavi gerekiyorsa onu ol sonrasında direk tüp bebek dene inşlalah Allah gönlüne göre versin.
Bbbz arkadaşım kendine iyi bak Allah gönlüne göre versin inşallah
evet canım istanbuldayım o hastane hangi semtte buraları hiç bilmiyorum
allah bağışlasın kist iki cmli,k allah razı olsun
Canım istanbuldaysan fulya tüp bebek merkezi ve umut tüp bebek merkezinin iyi olduğunu biliyorum kk da da bunlarla ilgili topikler var istersen bir göz at.Aklına takılan birşey olursa sorabilirsin geldiğimde cevap yazarım mutlaka ama şimdi çıkmam gerek özür
Neyse duygum sonuçta o gaz çıkacak yürürüz bolbol çıkarBende bir sezeryana dahil olaydım iyiydi hiç sancı gelmesini beklemek strese girmek istemiyorum.
selam hamişş arkadaşlar nasılsınız ya banada dua edrmisinz benim bebek olmuyo bu arada kızlar tedaviylemi oldu bebişleriniz nasıl bi tedavi uygulandı benim çikolata kistim var beni biraz yordu bu arada rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin rabbim sizlere hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin
Canım Umut Tüp Bebek Merkezi Kadıköy'de Fulya Füp Bebek Merkezi Fulya 'da açık adresleri iletişim bilgileri internette sitelerinde var fiyatları ilede ilgili telde görüşüp bilgi alabilirsintamam seni tutmayayım görüşürüz fiyatları ne birde o hastane nerde gelince yazarsan seviniirm
sen sezeryana karar verdin mi lovely
doktorunla konusuyor musunuz bu mevzuyu
ben kacirmisim bahsettiysen canim
Gamzeee ne oldu yazsana merak içindeyim
Sırtım yanlarım dayak yemiş gibi ağrıyor kim dövdü beni çabuk söylesin
eminem dun siiyah üzüm aldm yedm oguterek iiice çekrdkleri ve gece hiç kaşntm olmadıçok sevndm saol cnmcm
gülüm geçmiş olsnüşüttn mü acaba kyamam kuzama benn şimdi naslsn
odamızı begendgne çok sevndk cnmz teyzm yaza gelnce brlkte uyutczz eceyi orda inşşşş
duygummm çok sevindim işe yaradığına
sorma duygum fena üşüttümki sorma dün işten geldikten sonra eşim sağolsun elimi sıcak sudan soğuk suya sokmadı buna rağmen gece boyunca uyuyamadım idrar yolları fenagece eim kalk gidelim hastaneye diyo ben kızımı düşünüyorum evde tekk bırakamam ve uykusundanda edemem dişimi sıktım sabaha kadar ama konuşacak halimde yok sabah ilk işim hastaneye gitmek oldu totodan iğneyi yedim kendime geldim idrarda bol iltihap artı kanama çıktı zaten kanamayı dr ada söylemiştim neyse işte zorlu bir gece geçirdim
haa bu arada böbrekler çok fena ağrıyodu artı idrardan kan gelince dr ürolojiye yönlendirdi yarın gitmem lazım fakat ben idrar yollarını kötü üşüttüğüm için kan geldiğini düşünüyorum ilaçlarımı kullanıcam hala devam ederse ozaman giderim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?