Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evet canım istanbuldayım o hastane hangi semtte buraları hiç bilmiyorum

allah bağışlasın kist iki cmli,k allah razı olsun

evet canım istanbuldayım o hastane hangi semtte buraları hiç bilmiyorum

allah bağışlasın kist iki cmli,k allah razı olsun

Canım istanbuldaysan fulya tüp bebek merkezi ve umut tüp bebek merkezinin iyi olduğunu biliyorum kk da da bunlarla ilgili topikler var istersen bir göz at.Aklına takılan birşey olursa sorabilirsin geldiğimde cevap yazarım mutlaka ama şimdi çıkmam gerek özür

tamam seni tutmayayım görüşürüz fiyatları ne birde o hastane nerde gelince yazarsan seviniirm

bbbz cnm ben de blmıorm hangi semtte ama blen arkdaşlar var onlar yazar mutlaka kolaydır ulaşımı çok blinen bi hast. cunku
resmi sitesnin iletşm bolmnde de yazar cnm semti mutlaka
sen kafana takılanları sor hepmz yanıtlarız ayrıca katıl aramıza hepmz birbrmzn derdne ilaç oluorz inan ki
beklerz yne cnm

Son düzenleme:

Canim bende de cikolata kisti var 2yila yakindir ugrasiyorum maalesef

tamam seni tutmayayım görüşürüz fiyatları ne birde o hastane nerde gelince yazarsan seviniirm
Canım Umut Tüp Bebek Merkezi Kadıköy'de Fulya Füp Bebek Merkezi Fulya 'da açık adresleri iletişim bilgileri internette sitelerinde var fiyatları ilede ilgili telde görüşüp bilgi alabilirsin Ssk ile anlaşmalarıda var bildiğim yani tüp bebek raporu çıkarırsan daha uyguna gelir.
sen sezeryana karar verdin mi lovely
doktorunla konusuyor musunuz bu mevzuyu
ben kacirmisim bahsettiysen canim

Ben aslında sezeryan istiyorum ama dr umla görüştüm mecburi bir durum olmadığı sürece sezeryan ücreti isteğe bağlı 2000 tl benimde onu karşılayacak imkanım yok mecburen bir aksilik olmazsa normal doğum olacak normal doğum gittiğim hastanede 450 tl.Ama normal doğuma engel bir durum olursa(Bebeğin dönmemesi yada çatımın dar olması gibi)O zaman mecburi sezeryandan faydalanabilicem ve 750 tl ödiycem.

Son düzenleme:
lovely insallah kolay bir dogum olur canimbekleyen herkes icin
hamileligin en guzel kolay zamanlari bitti sanirim benim de sirt agrisi kalca agrisi yavastan zorlamaya basladi, uykular da bolunuyor uyuyamiyorum sanirim bundan sonrasi zorlasacak ama zaman yaklastikca ne guzel oluyor

duygummm çok sevindim işe yaradığına
sorma duygum fena üşüttümki sorma dün işten geldikten sonra eşim sağolsun elimi sıcak sudan soğuk suya sokmadı buna rağmen gece boyunca uyuyamadım idrar yolları fenagece eim kalk gidelim hastaneye diyo ben kızımı düşünüyorum evde tekk bırakamam ve uykusundanda edemem dişimi sıktım sabaha kadar ama konuşacak halimde yok sabah ilk işim hastaneye gitmek oldu totodan iğneyi yedim kendime geldimidrarda bol iltihap artı kanama çıktı zaten kanamayı dr ada söylemiştim neyse işte zorlu bir gece geçirdim

b u arada gamze ailesine gitmiş çok sevindim o araya giren kara yılanlarıda ALLAH a havale et gamzem fitne fesat yaşayan insanlar ne bu dünyada nede o dünyada kazanamazlar gamzem sen bundan sonra ailene sımsıkı tutun ve birdahaa kopma

haa bu arada böbrekler çok fena ağrıyodu artı idrardan kan gelince dr ürolojiye yönlendirdi yarın gitmem lazım fakat ben idrar yollarını kötü üşüttüğüm için kan geldiğini düşünüyorum ilaçlarımı kullanıcam hala devam ederse ozaman giderim:26:

ayy kuzucmm çok geçmiş olsn sana idrar yolu ne meret şey ii bilirim:26: aglatr insanı sızıdan
neyse cnm şimdi iisn ya çok şükür bol bol c vtamni de al ilaçlarını kullanrken limon sık iç çok iidr cnm
geçmezse baktrrsn bobreklere bence de su an gerek yok
antbkytk halleder onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…