Ben anladım megim çakmadı bu dedimmm nasıl olsa görür diyede bişey demedim düşündüğüm gibiymiş canım benimmmmYa yemin ederim çok şaşırdım,çok duygulandım..
sayfayı henüz açmıştım ki,gülbebekimin videosunu gördüm,hepi börtday diye,geriye dönüp okumadan kimin yaşgünü başka acaba ki dedim.. benimkini demiyolardır dedim kendi kendime..
sonra geriye dönüp okuyunca anladımm..
benim içinmiş onca güzel kutlama
çok mutlu oldum çoookkkkkkkkkkkkkkkkk
Ben anladım megim çakmadı bu dedimmm nasıl olsa görür diyede bişey demedim düşündüğüm gibiymiş canım benimmmmKıyamam yaa sen mutlu olduysan bendee çok mutlu oldummm...Öpüldün
Meg gözlerim dolduuu yaaa kötü oldum ben deme öyle demeee
megim ya deme oyle bak ya gozlerm dolduo gunler de gelcek hepmz ayrı havai fişek patlatcz senn içinnnnnnnn
Meg gözlerim dolduuu yaaa kötü oldum ben deme öyle demeeeHem şu patlayan havai fişeği ben patlatcaktımda beceremedim yani bulamadım
Canımmm yaa sen böyle sevindikçe ben uçuyorummmmmmmmmgülbebekimmm
:109:ağlattınız beni mutluluktan
seviyorum sizi uleyyynnnnn
Allah razı olsun..çok sevindim gerçekten çookk..
Canımmm yaa sen böyle sevindikçe ben uçuyorummmmmmmmmherkes mutlu olsun.Yüce Rabbim gönlünüzden geçen ne varsa hepsiniiii versin inşalah.Megimm işyerini açtın arkasıda bebiş olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhh
megommm canmmm bnmmm ince fikirli gülümzz herşeymz ii ki kaydetmş gecen seneden taaao hatırlattı saolsn ben blıorm senn kova oldugunu hep de aklmdaydı ne zman dogum gunn die ay seni mutlu ettk ya biz de nasl mutlu oldk inan ki durr sen dur yarın kızlar da gorsun de o zaman da dvm eder kutlamalar herşey ii olacak megim bak gör bu yaş çok ugurlar getrcek sana tümm kalbmle inanıorm seni çokk sevıormm ii gecelerr kuzucummmmmm
Megitommmmmm doğum günün kutlu olsuuuuuuuunnnnnnnnn.
Kızlar valla herşey süper kocamla konuşurken annen bağırdı benim kızım geldiğinde sinir ilacı kullanmıyodu sahip çıkamıyosan torunumuda kızımıda yollamıyom diye kocam tutuştu
günaydın hepinizi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?