Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Gamzecan harika haberler bunlarçok sevindim senin için kuzum..

Son düzenleme:
Ben anladım megim çakmadı bu dedimmm nasıl olsa görür diyede bişey demedim düşündüğüm gibiymiş canım benimmmm Kıyamam yaa sen mutlu olduysan bendee çok mutlu oldummm...Öpüldün

Bi gibe kalıp doğuramadım :2:
Bari yaşgünüsüm içün havai fişek patlatiim

içimde kalmasın dimi ama

megim ya deme oyle bak ya gozlerm doldu o gunler de gelcek hepmz ayrı havai fişek patlatcz senn içinnnnnnnn

Ben anladım megim çakmadı bu dedimmm nasıl olsa görür diyede bişey demedim düşündüğüm gibiymiş canım benimmmm Kıyamam yaa sen mutlu olduysan bendee çok mutlu oldummm...Öpüldün

gülbebekimmm
:109:ağlattınız beni mutluluktan
seviyorum sizi uleyyynnnnn
Allah razı olsun..çok sevindim gerçekten çookk..

Son düzenleme:
Bi gibe kalıp doğuramadım :2:
Bari yaşgünüsüm içün havai fişek patlatiim

içimde kalmasın dimi ama
Meg gözlerim dolduuu yaaa kötü oldum ben deme öyle demeeeHem şu patlayan havai fişeği ben patlatcaktımda beceremedim yani bulamadım

megim ya deme oyle bak ya gozlerm doldu o gunler de gelcek hepmz ayrı havai fişek patlatcz senn içinnnnnnnn

dolmasın gözlerin ecemizin annesicanımmsınnnn
olacak bir gün inşallahhh neden olmasın hayırlısı..

Meg gözlerim dolduuu yaaa kötü oldum ben deme öyle demeeeHem şu patlayan havai fişeği ben patlatcaktımda beceremedim yani bulamadım

A aaa üzülmek yookkkk
Doğurucaz biz de çatır çatır allahın izniyle gülbebekimmolma kötü..
hep gül gülbebek

gülbebekimmm
:109:ağlattınız beni mutluluktan
seviyorum sizi uleyyynnnnn
Allah razı olsun..çok sevindim gerçekten çookk..
Canımmm yaa sen böyle sevindikçe ben uçuyorummmmmmmmm herkes mutlu olsun.Yüce Rabbim gönlünüzden geçen ne varsa hepsiniiii versin inşalah.Megimm işyerini açtın arkasıda bebiş olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhh

megommm canmmm bnmmm ince fikirli gülümzz herşeymz ii ki kaydetmş gecen seneden taaa o hatırlattı saolsn ben blıorm senn kova oldugunu hep de aklmdaydı ne zman dogum gunn die ay seni mutlu ettk ya biz de nasl mutlu oldk inan ki durr sen dur yarın kızlar da gorsun de o zaman da dvm eder kutlamalar herşey ii olacak megim bak gör bu yaş çok ugurlar getrcek sana tümm kalbmle inanıorm seni çokk sevıormm ii gecelerr kuzucummmmmm

Son düzenleme:

Amin bebekim hayırlısı olsun haklarımızda inşallah..
biliyo musun,ne yorgunluk kaldı ne bişey..
çok mutluyum sağol varol güzel kalplim

sağol duygummmm şaşkın gibem,dünya tatlısı duygum benim
Amin.. hayırlısıyla inşallah..
Demek gülbebekim hatırlamış he

Son düzenleme:
İyi gecelr,görüşürüz kuzularım benim
tekrar çok teşekkür ediyorum

İyi geceler kızlar. 2 çocuğu olan bir bayanım 28 yaşındayım. Adetim yaklaşı 20-25 gün civarında gecikti. Şuan adet belirtisi de yok bir ara karnım ağrıdı ancak sonra geçti. Bu gün gebelik testi yaptım ama sonucun ne olduğu hakkında net bir fikrim yok. Testin resimlerini sizlerle paylaşıyorum. Umarım hamile değilimdir 2 çocuk yeterli diye düşünüyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

dogum gunun kutlu olsun canim benim

nice seneler huzurla, saglikla, hayirla yasa insaallah

Megitommmmmm doğum günün kutlu olsuuuuuuuunnnnnnnnn.

Kızlar valla herşey süper kocamla konuşurken annen bağırdı benim kızım geldiğinde sinir ilacı kullanmıyodu sahip çıkamıyosan torunumuda kızımıda yollamıyom diye kocam tutuştu

günaydın hepinizi seviyorum

femaleturka
cnm kanda baktrmanda bi fayda var silik de olsa iknci çizgi kolay çıkmaz cunku hakknda hayırlısı cnm ...

ohh bundan sonra işi zor kocişnin gamze eskisi gibi sahpsiz degl işte ihtar olsn bu ona gerci asıl dgerlerne ...
gunaydın gamzusm seni boyle mutlu gormek çokk guzel datlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…