ohh bundan sonra işi zor kocişnin gamze eskisi gibi sahpsiz degl işteihtar olsn bu ona gerci asıl dgerlerne ...
gunaydın gamzusm seni boyle mutlu gormek çokk guzel datlum
Eminemmm cok gecmiş olsun bende 2gündür fenayım benimde eşim dün dışardan söyledi bugün kendi hazırladı ama tencereyi alıp salona getiriyor cok güldümm
vicksin surubu var benim bogazlarıma cok lyi geliyor enfeksiyona ne lyi gelir bilemedim
duygum evt bugün gitcekti
umarım cooook güzel gecmiştir
everimm canım çokk sağol bugün daha iyim çok şükür fena üşütmüşüm nasıl üşüttüğümüde anlamış değilim ya zaten:44:gecmis olsun jaleda
ihmal etme ama doktoruna gorunmende fayda var
idrar yollari enfeksiyonu ilerleyince daha sorun cikariyor
gerci simdi bol bol su icmen cok iyi, su cok fayda ediyor.
aysunn
Merhaba kızlar bebişi kaybettıkden sonra piskolojım iyice bozuldu elşimlede surekli tartışır olduk işler karısdı yani bizde.....
Megim dogum gunün kutlu olsun...
Kızlar umarım herkes ıyıdır özlemiştim şizleri inş internet olurda daha sıkgelirim....
duygummm hayırlı olsun tekrardan herşey çok güzel gözüküyor
every şeker iyi çıkmış çok sevindim meyve de bazıları yasak oluyor bazıları serbest
şu anda yokta karpuz kavun mesela çok şekerli ama abartmadıgımız sürece dengelenir
sen de formülünü bulmuşsun hem saglıklı beslenmiş oluyorsun hem egzersiz süper
aksum bizim burda bide alsancakta çok yer var ben geçerken görüyorum ama fiyatlar konusunda hiç bilgim yok
bide bnm kursa gttiğim mutfakta sipariş alıyor oraya sorarım hem taze taze hemde istediğin gibi yapılabilir
bugün ne çok konuştum çenem düştü benim
ha birde kendi kendime konuşuyorum yani kimseden cevapta yok
eşim dün diyoki 2 tane daha çocuğumuz olsun
bende dedim sanki 2.yi doğurdumda 3. sü kaldı dedim olur olur diyo
düne kadar tekrar aynı sorunları yaşamak istemiyorum diyen adam bugün 3. çocuğa kadar yapmayı düşünüyo
ben evde oturacakmışım oda çocuklarla gezecekmiş
kızlar birşey soruam size benim 2 gündür göğüslerim bir tuhaf böyle acıyoki nasıl emzirdikçe mesela sağ tarafı veriyorum emerken sol taraf sızlıyo acıyo solu emerken sağ sızlıyo sütümde azalmıştı bugğn daha iyi normalde çok fazlaydı gecelri 2 kere değişirdim akar batardı sağardım mecbur kalıp neden böyle olduki bu kadar bolken birden keislmesi nasıl olurki mama verdik mecburen bir sıkıntımı var acaba bilginiz varmı:26:
cnm benimde öyle oluyordu eskiden şimdi olmuyor özellikle hapşırınca sızlıyordu:)emzirmeye devam et emerken çekip ağlarsa sütün yoktur ağlamıyor devam ediyorsa vardır cnm mama ağlarsa ver ağlamazsa verme hem daha küçük bebeğin şuan süt üretimin ona göre bebek ihtiyacı kadarını alıyor
cnm stres yaparsan üzüldüysen azalma olur illa fışkırması gerekmiyor memenden bebek emerken yutma sesi geliyorsa geliyordur sütün dereotu tahin pekmez bol su iç en az 2 litre su=süt yani.birde humana stil tea çayı al anne sütünü artırır.
canım uykusuzluk yorgunluk kimsnein gelmemsi eşimle koşturmamız birbirimeize yetmemiz flan biraz steres yaptım işlerim geri kaldı öyle olduki yemek yapamadım oturdum ağladım yetemiyorum artık diye eşim sağolsun elleriyle besledi resmen herşeyimi yaptı ama o yaptıkça daha çok üzüldüm gece bile sabhaa karşı bebeğe o bakıyo bugün işe başldı yine 5 ten 7 kadar ben uyudum o aldı baktı çocuğa asonrada kalktı gitti işe biraz bunalımda gibiyim açıkçası pekmez iyuorum hoşşaf yapıyorum günde 3 litreyi geçyio su içiyorum ama 2-3 gündür malesef bu haldeyim
cnm hiç kolay değil alışıyor insan inan bende senin gibiydim 40 gün sonra çıkarsın bunalımdan tempoya alışırsın kıyamam canları sağ olsun.stres yapma ki sütün gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?