Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ohh bundan sonra işi zor kocişnin gamze eskisi gibi sahpsiz degl işte ihtar olsn bu ona gerci asıl dgerlerne ...
gunaydın gamzusm seni boyle mutlu gormek çokk guzel datlum

sağol duygum korktu valla ev boş özledim sizi diye

hilalim sanada çok geçmiş olsunn canımmmm
bugün daha iyim çok şükür valla sağolsun eşim herşeyimle ilgilendi havluyu ütüleyip sardı belime ALLAH ondan razı olsun

gecmis olsun jaleda
ihmal etme ama doktoruna gorunmende fayda var
idrar yollari enfeksiyonu ilerleyince daha sorun cikariyor

gerci simdi bol bol su icmen cok iyi, su cok fayda ediyor.
everimm canım çokk sağol bugün daha iyim çok şükür fena üşütmüşüm nasıl üşüttüğümüde anlamış değilim ya zaten:44:

ayrıca bugün pazartesi değilde cumartesiymiş gibi mutluyumm:119::119::119::119::119::119::108:
hava bahar havası gibi çok güzel birde adet olmadım hala acaba ondanmıki
neyse bugün yarın boyumun ölçüsünü alır otururum aşağı
haa birde bugün eşim kontrole gitti inşallah herşey çok iyi olur
kaynanamın dünkü gıcıklığına rağmen mutluyum neymişte kendi benden dayanıklıymışş
ben hasta oldum ya laf sokacak yer arıyo kendine maşallah çekip durdu haa birde poposunu kaşını maşalla maşallah diye
kendi kızı hasta olunca tepkisi aynı olurmuydu tabiki hayır neyse düşünüpte canımı sıkmayayım

Merhaba kızlar bebişi kaybettıkden sonra piskolojım iyice bozuldu elşimlede surekli tartışır olduk işler karısdı yani bizde.....

Megim dogum gunün kutlu olsun...

Kızlar umarım herkes ıyıdır özlemiştim şizleri inş internet olurda daha sıkgelirim....

gamzee canım senin adına öyle sevindimki inşallah hayatın bundan sonra dahada iyi olucak

tanger canım hoş geldin ne oldu inşallah herşey bir an önce yoluna girer :26:
bizde seni özlemiştik gelmedin uzun zamandır

bugün ne çok konuştum çenem düştü benim
ha birde kendi kendime konuşuyorum yani kimseden cevapta yok
eşim dün diyoki 2 tane daha çocuğumuz olsun
bende dedim sanki 2.yi doğurdumda 3. sü kaldı dedim olur olur diyo
düne kadar tekrar aynı sorunları yaşamak istemiyorum diyen adam bugün 3. çocuğa kadar yapmayı düşünüyo
ben evde oturacakmışım oda çocuklarla gezecekmiş

Yaa hilalim cok sevinirim hatta müsait oldugun bur gün gelsem beraber gidip baksak fiyat alsak cok guzel olur yaa cok az kaldı ve bu kurabiye beni strese sokuyor :))

slmm

meggg canım benım doğum günün kutlu olsun seni seviyoruzzz :119:inşallah hamiş haberini de böyle kutlarız

emineee test yapmadın mı sen hala biliyorm içten içe sende merak ediyosunnn

eminem nasılsın canım ne güzel eşinde istiyo rabbim inş hayırlı sağlıklı bebeiş nasip etsin en kısa zamanda kuzum

megim canım benim doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara inş yeni yaşın sana mutluluk sağlık bebeiş getirsin inş canım benim :79::132:

kızlar birşey soruam size benim 2 gündür göğüslerim bir tuhaf böyle acıyoki nasıl emzirdikçe mesela sağ tarafı veriyorum emerken sol taraf sızlıyo acıyo solu emerken sağ sızlıyo sütümde azalmıştı bugğn daha iyi normalde çok fazlaydı gecelri 2 kere değişirdim akar batardı sağardım mecbur kalıp neden böyle olduki bu kadar bolken birden keislmesi nasıl olurki mama verdik mecburen bir sıkıntımı var acaba bilginiz varmı:26:

cnm benimde öyle oluyordu eskiden şimdi olmuyor özellikle hapşırınca sızlıyordu:)emzirmeye devam et emerken çekip ağlarsa sütün yoktur ağlamıyor devam ediyorsa vardır cnm mama ağlarsa ver ağlamazsa verme hem daha küçük bebeğin şuan süt üretimin ona göre bebek ihtiyacı kadarını alıyor

monum çekiyo ağlamıyo sadece gazı gelince ıkınıyo o arada zorlanıyo bırakıyo mesela sürekli emmek stiyo bazen ben zorluyorum almıyo demekki diyorum aç değil çünkü kendisi memeisteidğinde etrafı yıkıyo geciksem vermeye sabırsız ama sütüm azaldı yani cumartesi akşamı hiç gelmedi öyle gitti dünen bugüne iyi yani ama taş gibide değil göğüslerim artık doyuyomudur dersin:26:

cnm stres yaparsan üzüldüysen azalma olur illa fışkırması gerekmiyor memenden bebek emerken yutma sesi geliyorsa geliyordur sütün dereotu tahin pekmez bol su iç en az 2 litre su=süt yani.birde humana stil tea çayı al anne sütünü artırır.

canım uykusuzluk yorgunluk kimsnein gelmemsi eşimle koşturmamız birbirimeize yetmemiz flan biraz steres yaptım işlerim geri kaldı öyle olduki yemek yapamadım oturdum ağladım yetemiyorum artık diye eşim sağolsun elleriyle besledi resmen herşeyimi yaptı ama o yaptıkça daha çok üzüldüm gece bile sabhaa karşı bebeğe o bakıyo bugün işe başldı yine 5 ten 7 kadar ben uyudum o aldı baktı çocuğa asonrada kalktı gitti işe biraz bunalımda gibiyim açıkçası pekmez iyuorum hoşşaf yapıyorum günde 3 litreyi geçyio su içiyorum ama 2-3 gündür malesef bu haldeyim

cnm hiç kolay değil alışıyor insan inan bende senin gibiydim 40 gün sonra çıkarsın bunalımdan tempoya alışırsın kıyamam canları sağ olsun.stres yapma ki sütün gelsin

cnm hiç kolay değil alışıyor insan inan bende senin gibiydim 40 gün sonra çıkarsın bunalımdan tempoya alışırsın kıyamam canları sağ olsun.stres yapma ki sütün gelsin

değil canım zormuş ben bebeği sevmek dışında sorumluluğunu böyle olucağını dünmeiştim emziyorum böyle gözümün içine bakıyo deli deli çekiyo ama doymuyo yaa gelde üzülme yetemiyorum sana diye ağladım dün gece yine hakkımızda hayırlısı geçsin bu günler artık gerçkten çok zormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…