Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

herşey düzeliyor cnm merak etme kaçtım ben :)

Slmmmmm
elif cnm üzülme bende birebir şahit oldum aynen moonumun dedigi gibi 40 a girince düzeliyor 40 mucizesi diye bişey varmış gercekten belli bir düzene giriyorr.
Bende nacizane bikaç şey eklemek isterim gögülerini gün içersinde bol bol ılık suyla yıka hafif ovuştur,lansinoh diye gögüs ucu kremi varya ondan sür,dereotu maydonoz üzerine limon sık ye,bide humanın çayı cooook etkili

aksumm olur cnm bana uyar bu ara havada fena degil bakar fiyat alırız ben pazarlıkta yaparım hiç çekinmem:)

tanger cnm merak ediyoz seni umarım herşey yoluna girer

slmm

meggg canım benım doğum günün kutlu olsun seni seviyoruzzz :119:inşallah hamiş haberini de böyle kutlarız

emineee test yapmadın mı sen hala biliyorm içten içe sende merak ediyosunnn
Hayır yapmadım mervem artı birde ilaç kullanıyorum yapsamda çıkarmıki:26:
eminem nasılsın canım ne güzel eşinde istiyo rabbim inş hayırlı sağlıklı bebeiş nasip etsin en kısa zamanda kuzum

inşallahhh elifimmmsen lahusasın duaların kabul olsun inşallah,elifim şu dönemler senin için biraz zor geçiyo sanırım kolay dğil yeni bir düzene alışıyosunuz hormonlar alt üst oluyo haliyle ama zaman içinde alışacaksın sütün içinde kızların önerisini dikate al birde sütüm yok deme yok dedikçe yok olurmuş not: kaynanana emine

Son düzenleme:
hep boyle mutlu ol eminemm boşşver sen boşbogazlı insanları çok büyük konşmasın başna büyük şeyler gelmesn buyuk sozden hep korkarm ben senn daha iisn demi cnmcmm
tangerm ne zaman fırsat bulrsan gel biz her zaman destegz cnm brbrmize unutma Rabbim melegini saglıkla nasip etcek butun dualarm sennle kuzucum

Son düzenleme:

Sagol hilalcim desene iyi bı fiyat alırız bende pazarlık yaparım:)) o zaman yarın veya crsamba uyarsa sana buluşalım gidelim bı yere daha ugricam irfanda fiyat alırım karşılaştırma fırsatım olur.

slm canlar bugun kadın vardı geldi gtti çok ii yapmıo bu da ya soyledgm şeyleri de yapmadı bi kere alcam denicem bi daha boyle olursa bırakır başkasını bulrm ne yapayım ama yne temz oldu evim esksnden
eşim gtti aile hekmnden rapor aldı beş gunlk daha dr demş ben on gunden fazla veremıorm bi daha versem de kabul olmaz aklnzda bulunsun haftaya kaldım druma inş verr artık çalşamaz raporu dun gece yne uyuyamadım kaşntıdan anlatcam birbir sanki çalşcak halim kaldı artık bnm düz yolda hış hış kalıorm

Son düzenleme:

AMİN DUYGUM HEPİMİZ MUTLU OLALIM İNŞALLAH
AMA YEMİNLE KISKANÇLIK YAPIYO EŞİM BENİMLE İLGİLENİYO SEN KARIŞMA YAT DİNLEN FELAN YAPIP DURUYO ETRAFIMDA AĞZZINI AÇIPTA NEYİN VAR NE OLDU DEMEDİ
İNSAN OĞLU İŞTE BOŞ VER

SEN NASILSIN BAKALIM DUYGUM KAŞINTI NE DURUMDA HERŞEY YOLUNDADAIR İNŞALLAH

büyükaksum burda kuzucum

cnm akşam yne oldu ya :26::26::26: ucubucuktu uyumşm tvnin sesyle yne:26: dun gttm yumrta yedm ama o listeye birebir uymam lazm bnm sanrm ...cildiyecye de yne gidicem perşmbe gibi ...

Son düzenleme:
cnm akşam yne oldu ya :26::26::26: ucubucuktu uyumşm tvnin sesyle yne:26: dun gttm yumrta yedm ama o listeye birebir uymam lazm bnm sanrm ...cildiyecye de yne gidicem perşmbe gibi ...
biran evvel geçsin şu kaşıntı ne zordur bilirim
galiba sen bu nazlı kızı doğuruncaya kadar devam edecek
üç hayalet olmasın o

hayır hayır 1 hayalet o

Kızlar selammmm

Meg kuşum iyiki doğdun iyiki varsın yeni yaşının sana bol kazanç ve bebiş getirmsini diliyorum canım herşey gönlünce olsun

Emine hayret bişeysin git test yap gel inşallah hamişsindirde görürsün

Duygucum bencede listeye birebir uymalısın azıcık dayan kuzucum şu günerini rahat geçir

Gamzeeee çok sevindim yaa nasıl mutlu oldum senin adına inşallah herşey dahada güzel olsun hayatında

ben yine klomene başladın bu arada prolaktinim biraz yükselmiş dostinexte kullanıyorum ayrı kendi kendimede aspirine başladım Allah sonumu hayır etsin

bugun daha dkkatlym cnm ya işte son zamanlar ya yararlı şeyler de dıorm yararlı şeylern hepsi yasak neyse alır o yne klo alıo da şükür ii gdıo klosu
perim sen hayıt hapı kullansana dostinex yerne

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…