değil canım zormuş ben bebeği sevmek dışında sorumluluğunu böyle olucağını dünmeiştim emziyorum böyle gözümün içine bakıyo deli deli çekiyo ama doymuyo yaa gelde üzülme yetemiyorum sana diye ağladım dün gece yine hakkımızda hayırlısı geçsin bu günler artık gerçkten çok zormuş
herşey düzeliyor cnm merak etme kaçtım ben :)
Hayır yapmadım mervemslmm
meggg canım benım doğum günün kutlu olsun seni seviyoruzzz:119:inşallah hamiş haberini de böyle kutlarız
emineeetest yapmadın mı sen hala biliyorm içten içe sende merak ediyosunnn
eminem nasılsın canım ne güzel eşinde istiyo rabbim inş hayırlı sağlıklı bebeiş nasip etsin en kısa zamanda kuzum
selamlarrrrrrr nasılsınızzzzzzzzz bebis uyurken bakayım dedim
hep boyle mutlu ol eminemmayrıca bugün pazartesi değilde cumartesiymiş gibi mutluyumm:119::119::119::119::119::119::108:
hava bahar havası gibi çok güzel birde adet olmadım hala acaba ondanmıki
neyse bugün yarın boyumun ölçüsünü alır otururum aşağı
haa birde bugün eşim kontrole gitti inşallah herşey çok iyi olur
kaynanamın dünkü gıcıklığına rağmen mutluyum neymişte kendi benden dayanıklıymışş
ben hasta oldum ya laf sokacak yer arıyo kendine maşallah çekip durdu haa birde poposunu kaşını maşalla maşallah diye
kendi kızı hasta olunca tepkisi aynı olurmuydu tabiki hayırneyse düşünüpte canımı sıkmayayım
tangerm ne zaman fırsat bulrsan gel biz her zaman destegz cnm brbrmize unutma Rabbim melegini saglıkla nasip etcek butun dualarm sennle kuzucumMerhaba kızlar bebişi kaybettıkden sonra piskolojım iyice bozuldu elşimlede surekli tartışır olduk işler karısdı yani bizde.....
Megim dogum gunün kutlu olsun...
Kızlar umarım herkes ıyıdır özlemiştim şizleri inş internet olurda daha sıkgelirim....
Slmmmmm
elif cnm üzülme bende birebir şahit oldum aynen moonumun dedigi gibi 40 a girince düzeliyor 40 mucizesi diye bişey varmış gercekten belli bir düzene giriyorr.
Bende nacizane bikaç şey eklemek isterim gögülerini gün içersinde bol bol ılık suyla yıka hafif ovuştur,lansinoh diye gögüs ucu kremi varya ondan sür,dereotu maydonoz üzerine limon sık ye,bide humanın çayı cooook etkili
aksumm olur cnm bana uyar bu ara havada fena degil bakar fiyat alırız ben pazarlıkta yaparım hiç çekinmem:)
tanger cnm merak ediyoz seni umarım herşey yoluna girer
hep boyle mutlu ol eminemmboşşver sen boşbogazlı insanları çok büyük konşmasın başna büyük şeyler gelmesn buyuk sozden hep korkarm ben senn daha iisn demi cnmcmm
tangerm ne zaman fırsat bulrsan gel biz her zaman destegz cnm brbrmize unutma Rabbim melegini saglıkla nasip etcek butun dualarm sennle kuzucum
Duygum bende bilmiyorum ama bana karın kesildiği için içeriye hava giriyor ondan şişiyor ve sonrasında o gazı çıkarmak için yürünüyor diye tahmn ediyorum.
Benim tam olarak çantaya koyduklarım şunlar.
Bebiş için
4 takım koydum üçü alt üst biri tulum
4 eldiven 4 şapka 4 çorap
4 mendil
2 önlük ihtiyaç olurmu bilmiyorum ama koydum
4 takımda iç zıbın koydum takımların altından giydirmek için iç zıbınları ve altınında ince iç ayaklı pijamaları var.
2 penye battaniye 1 örgü battaniye
Bir ince tülbent henüz almadım ama koyucam hastaneden çıkarken portbebenin üzerine örterim diye.
10 tane bebek bezi
Bir kaç tane alt açma kullan at olanlardan
bir ıslak mendil
Biberon ve emziğini henüz kaynatmadım onu koyucam.
Bebişin çantası bu kadar şimdilik.
Birde portbebe alıcaz yanımıza
Benim Çantamda
2 pijama takımı gecelik koymadım ben rahat kullanmam diye
Üzerime kalın bir hırka
4 kilot 2 atlet bir emzirme sütyeni
8 tane göğüs pedi
Bir paket hijyenik ped gece
Bir kaç tane hasta bezi
2 tane çorap
terlik
fotoğraf makinesi ve yedek pillerini koyucam
bir ıslak mendil ve iki kağıt havlu koyucam belki lazım olur
Benim çantamdada bunlar olacak.
Sezeryan olursa dikişlerden dolayı kabız olmamak için sadece sulu şeyler ve çorba veriyorlarya ben birde yanıma evden hoşaf yapıp alıcamNe olur ne olmaz oradan vermezlerse dupduru çorbayla aç kalmıyım bolbol içerim kayısı yada üzüm hoşafı
AMİN DUYGUM HEPİMİZ MUTLU OLALIM İNŞALLAH
AMA YEMİNLE KISKANÇLIK YAPIYO EŞİM BENİMLE İLGİLENİYO SEN KARIŞMA YAT DİNLEN FELAN YAPIP DURUYO ETRAFIMDA AĞZZINI AÇIPTA NEYİN VAR NE OLDU DEMEDİ
İNSAN OĞLU İŞTE BOŞ VER
SEN NASILSIN BAKALIM DUYGUM KAŞINTI NE DURUMDA HERŞEY YOLUNDADAIR İNŞALLAH
biran evvel geçsin şu kaşıntı ne zordur bilirimcnm akşam yne oldu ya :26::26::26: ucubucuktu uyumşm tvnin sesyle yne:26: dun gttm yumrta yedm ama o listeye birebir uymam lazm bnm sanrm ...cildiyecye de yne gidicem perşmbe gibi ...
üç hayalet olmasın o
Kızlar selammmm
Meg kuşum iyiki doğdun iyiki varsınyeni yaşının sana bol kazanç ve bebiş getirmsini diliyorum canım herşey gönlünce olsun
Emine hayret bişeysin git test yap gel inşallah hamişsindirde görürsün
Duygucum bencede listeye birebir uymalısın azıcık dayan kuzucum şu günerini rahat geçir
Gamzeeee çok sevindim yaa nasıl mutlu oldum senin adına inşallah herşey dahada güzel olsun hayatında
ben yine klomene başladın bu arada prolaktinim biraz yükselmiş dostinexte kullanıyorum ayrı kendi kendimede aspirine başladım Allah sonumu hayır etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?