evtt bana da oyle gelıo valla :26:biran evvel geçsin şu kaşıntı ne zordur bilirim
galiba sen bu nazlı kızı doğuruncaya kadar devam edecek
hayır hayır 1 hayalet o
duyguu ben akşam eve giderken test almayı düşünüyorum:26::26::26:
al benden de o kadar
prensesimmmKızlar selammmm
Meg kuşum iyiki doğdun iyiki varsınyeni yaşının sana bol kazanç ve bebiş getirmsini diliyorum canım herşey gönlünce olsun
Emine hayret bişeysin git test yap gel inşallah hamişsindirde görürsün
Duygucum bencede listeye birebir uymalısın azıcık dayan kuzucum şu günerini rahat geçir
Gamzeeee çok sevindim yaa nasıl mutlu oldum senin adına inşallah herşey dahada güzel olsun hayatında
ben yine klomene başladın bu arada prolaktinim biraz yükselmiş dostinexte kullanıyorum ayrı kendi kendimede aspirine başladım Allah sonumu hayır etsin
ikilem içinde kaldım hani sonucu az çok biliyorum zatende neden böyle oluyorum onu anlamış değilim işte:44:evtt bana da oyle gelıo valla :26:
yap kuzucum ya yap bakalm çıksn neyse ortya belli olmaz hiç yani
zeynebimm son ayın sıkılman normal ama sana tavsiyem dinlene bildiğin kadar dinlen bir kaçgün sonra bu günlerini mumla ararsınnselam arkadaslar nasilsiniz
of pof cok sIkILIyorum ya
canim hic birsey yapmak istemiyor elimi kolumu oynaggmak istemiyorum.
oynatma bebeğim oynatma şunun şurasında 1 hafta sonra toton yer bulmucak inşallah bebeni oynatmaktanselam arkadaslar nasilsiniz
of pof cok sIkILIyorum ya
canim hic birsey yapmak istemiyor elimi kolumu oynaggmak istemiyorum.
bebeğimm kullanmaz mıyım ama olmadı işte adetimi çok uzatmıştı yaramadı bana galiba yada o yaradıda adetlerim mi düzensizdi anlamadım ki neyse bidahaki aya belki kullanırım yinebugun daha dkkatlym cnm ya işte son zamanlar ya yararlı şeyler de dıorm yararlı şeylern hepsi yasak neyse alır o yne klo alıo da şükür ii gdıo klosu
perim sen hayıt hapı kullansana dostinex yerne
prensesimmmnasılsın camımm
ikilem içinde kaldım hani sonucu az çok biliyorum zatende neden böyle oluyorum onu anlamış değilim işte:44:
zeynebimm son ayın sıkılman normal ama sana tavsiyem dinlene bildiğin kadar dinlen bir kaçgün sonra bu günlerini mumla ararsınn
cnm drla daha konşmadm ben dogum şeklni arkdasım onda dogum yaptı 37de soyledi haftaya gel bakalm dedi aldı sezeryanaduygu dogum tarihin belli oldu mu ??
sezeryan olunca belirleniyor ya tarih onden ne yaptin :26:
prensesimmmnasılsın camımm
ikilem içinde kaldım hani sonucu az çok biliyorum zatende neden böyle oluyorum onu anlamış değilim işte:44:
zeynebimm son ayın sıkılman normal ama sana tavsiyem dinlene bildiğin kadar dinlen bir kaçgün sonra bu günlerini mumla ararsınn
oynatma bebeğim oynatma şunun şurasında 1 hafta sonra toton yer bulmucak inşallah bebeni oynatmaktan
bebeğimm kullanmaz mıyım ama olmadı işte adetimi çok uzatmıştı yaramadı bana galiba yada o yaradıda adetlerim mi düzensizdi anlamadım ki neyse bidahaki aya belki kullanırım yine
bol bol portkallar sık kendine aman son zamanların gribi meşhurdu kızlardan hatırlıyorum bol bol yoğurt ye yiyemediğini telafi etmeye bak ama o zaten senin vücudundaki depolardanda olsa ihtiyacı olanı karşılıcak hiç korkma
kuzucum iyiyim ne olsun evimi temizledim duşumu aldım mis gibi geldim aranızaprensesimmmnasılsın camımm
oynatma bebeğim oynatma şunun şurasında 1 hafta sonra toton yer bulmucak inşallah bebeni oynatmaktan
bebeğimm kullanmaz mıyım ama olmadı işte adetimi çok uzatmıştı yaramadı bana galiba yada o yaradıda adetlerim mi düzensizdi anlamadım ki neyse bidahaki aya belki kullanırım yine
bol bol portkallar sık kendine aman son zamanların gribi meşhurdu kızlardan hatırlıyorum bol bol yoğurt ye yiyemediğini telafi etmeye bak ama o zaten senin vücudundaki depolardanda olsa ihtiyacı olanı karşılıcak hiç korkma
inek sütü de yasak cnm ama yogurt yıorm valla ne yapayım portakal degl yasak onu yemek lazm aman gribim eksk kalsn gerçekten kaşntılar mafetti cunku neyse Allah beternden saklasn gerçekten ....vitamnlermi alıorm duzenli kan hapı da midemi bulandrıo artık :26: off iice bi hoş oldm artık ben
anneler doğma kadar yetişirler inşallah sanada çok yardımları olur ne güzeldir o heyecanlar ilk günlereminem zaten ister istemez dinleniyorum inanki hicbirsey yapasim yok yani. zorla yuruyuse cikiyorum o da doktorum tavsiy etti diye hem bana da iyi geliyor. annemler az daha erken gelebilselermis iyiymis de haftaya artik bir hafta daha sabretmem gerek. dogurmazsam tabii o zamana kadar da sanmiyorum annemler yetisir gibime geliyor.
bilmiyorum ya yemegim hazir olsun, kahvaltim hazir olsun hep oyle istiyorum. ben hic totomu kaldirmimvar mi boyle bir dunya..
tamma akşam eve giderken 2 tane test alıyım birini akşam diğerini sabah yaparımcnm drla daha konşmadm ben dogum şeklni arkdasım onda dogum yaptı 37de soyledi haftaya gel bakalm dedi aldı sezeryana
ben de 37de konşçam bnm tahmnmce 20 mart gib ztarm nasipse
belli olmuo ki cnm be hiç ummadgn bi anda gelideverıo ne desek boş sen yap bi içinde kalmasın ...mrktan kurtul en azından
kuzucum iyiyim ne olsun evimi temizledim duşumu aldım mis gibi geldim aranıza
ilçalarıma başladım ben bebek için bişeyler yaparken mutluyum şuan ilaç içiyorum mesela rahatım ama ilçları bitirim yumurtlama dönemini atlattıktan sonra amanın
yaa bence test yap ve pozitif çıksın istiyorum tabi yani senin içine bişeyler doğuyor mu umudun varsa yap yoksa gaza getirmek istemem ben negatifi görünce çok ağlamaklı oluyorumda ondan korkuyorum
gelsin artık sıpalar buraya Allahım bu topiğe bebiş yağdır aminn
cnm drla daha konşmadm ben dogum şeklni arkdasım onda dogum yaptı 37de soyledi haftaya gel bakalm dedi aldı sezeryana
ben de 37de konşçam bnm tahmnmce 20 mart gib ztarm nasipse
belli olmuo ki cnm be hiç ummadgn bi anda gelideverıo ne desek boş sen yap bi içinde kalmasın ...mrktan kurtul en azından
nazlı Eceuğraştırıyor annesini ama o herşeye değer mis süt kokulu yakın olsak gelip yerdim
Ztarcım canım tüm dualarımız o yönde hepinizinkiler sağlıcakla gelsin inşallah
minik kızlar basıyor topiğimize bi Ecenin adını biliyoruz Lovely ve sen isim düşündünüzmü
anneler doğma kadar yetişirler inşallah sanada çok yardımları olur ne güzeldir o heyecanlar ilk günler
tamma akşam eve giderken 2 tane test alıyım birini akşam diğerini sabah yaparım
inşallah prensesim inşallah rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah
Kübra Zehra Ece kızlarımızın isimleride çok güzel maşallahhadi bakalim canim hayirlisi olsun. benim doktorlar hala cati muayenesi yapmadi ki zaten 40 hafta olmadan yaomiyor tahminim benim doktor.
canim lovely ninki kubra demisti en son bilmiyorum fikir degistirmediler sanirim.
benimkinin ismi de zehra olacak insaallah..
inan bana zamani gelince, senin melegin de rahmine dusunce, sende bizimle paylasacaksin butun heyecanlarini.. isimleri, mobilyalari vs.. birsey nasibi olmadan ne bir dakika once oluyor ne de bir dakika gec...
mesela benimle ayni haftada hamile olan bir arkadas var, aramizda sadece 1 gun var. ta iki hafta once falan doktoru cati muayenesi sonrasi bir daha buraya gelemezsin dogumun cok yakin demis. dusun yani. kiz hala dogurmadi . o bebegin rahime dusmesini birak, dunyaya gelmesinin bile saati, gunu belli. yeterki Rabbim hayirli, saglikli, rahat bir sekilde evlatlarimiza kavustursun ve onlara saglik , hayirli ve bereketli omurler versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?