Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Hem beyazlar sırıtıyor hemde değişikliğe ihtiyacım var boyatalım bizde lohusaykene
Organik boya nasıl oluyor duygum onunda her rengi varmıki?

cnm yne kmyasal oluo içlernde ama çok daha az mktarda
sacı da fazla yıpratmıo her rengi röflesi herşeyi var
organic systems die bi marka var mesela kuaförler artık terch edıo bu markayı
dielm 30 a boyuolar ya normal kolestonla falan bunnla 50 60a boyuolar ama daha saglıklı ...

kocamanlar cnm evt artık zaten düşün kıvrık halleri ble karnının bi ucundan dger ucuna kadar gelıo e boyları da 40 kusur artık bnmbi arkdasım var erken ble dogsa iki klo uzeri oldu mu hiç korkma demşti Allah korusun yne zamannda dogsnlar da

Kendimiz bulamazmıyız ki ben hep evde boyuyorum kendimde şimdi birde bebişler olunca gidip kuaförde sıra beklemek zor olur.Ben marketlerde bulunabilir birşeyse doğumdan sonra kendim boyarım yine

Çok şükür büyüdüler inşallah zamanında gelsinler sağlıcakla
Ben zayıf bir bebişmişim 40 haftayı doldurmuşum ama 2800 doğmuşum fotolarım var görsen ne kadarda cılızımmm

Çok şükür büyüdüler inşallah zamanında gelsinler sağlıcakla
Ben zayıf bir bebişmişim 40 haftayı doldurmuşum ama 2800 doğmuşum fotolarım var görsen ne kadarda cılızımmm
ya evt bazı bebşler oyle dogyo ama sonradan hızlı klo alıolar
ece en son 2380di bu gttgmde kaç olcak acaba bakalm
meganm bak arkdaslardan blıorm ben sana da soyleym bazen bebişler az klo alıo haftaya gore degşıo ama drlar nedense çok pimpir bu konuda klo almaynca hopp el kadar bebelere kan tahlili yok ultrason yok idrar tahlili
biraz rahat olmamız lazm klo konusunda da cunku diyelm bu hafta almadı pek klo bi dahaki ay ya da haftalar otomatkman alıo zaten çok pimpir olmayan iç rahatlatn drlar bulmak lazm ....

En az 2500 olmuştur duygummm
Kontrol ne zaman pazartesi gidecektin dimi bende salı yada perşembe gidicem benimde son gittiğimde 1857 gr dı inşlalah 2 yi geçmiştir.
Duygum ben hiç süt ve süt ürünleri tüketemiyorum kalsiyum içiyordum onuda bıraktım midemi çok kötü yapıyor çünkü ama korkuyorum bebeişim büyümeyecek diye

Söylediğin iyi oldu duygum çünkü doğumdan sonra ilk haftalar giremezsek böyle şeyleri paylaşamıycaz birbirimizle bende pimpirikliyim kesin kafaya takarım kilo almazsa

Kendimiz bulamazmıyız ki ben hep evde boyuyorum kendimde şimdi birde bebişler olunca gidip kuaförde sıra beklemek zor olur.Ben marketlerde bulunabilir birşeyse doğumdan sonra kendim boyarım yine

valla ben hiç marketlerde görmedm ama kuaforlerde falan satılablr aslnda araştrmak lazm ...

Duygum ben aczık çıkıyorum canım hamur işi istedi bir interneti karıştırayım bakalım ne bulucam.
Uyudurmasyon bişiler deniyim

37. haftadan itibaren prematüre olmuyorlar diye biliyorum..
kilo ise hiç önemli değil.. 2 kg doğan daha hızlı kilo alır deniyor..
dayarsınız memeyi,mamayı,tamamdır..

37. haftadan itibaren prematüre olmuyorlar diye biliyorum..
kilo ise hiç önemli değil.. 2 kg doğan daha hızlı kilo alır deniyor..
dayarsınız memeyi,mamayı,tamamdır..

şu anda dogsalar yne kuveze o zaman demi megim
yani ya meme yetmezse mamayla falan alcaklar illa klo rahat olmamız lazm şimdiden telkinn edıorm kendme kasmamak için kastıkca herşey çıkmaz olur cunku ...

Son düzenleme:
büyük konşmayım ama meganm ben klo almadı die huzrsuzlugu pek yok keyfi yernde ise gidip çocugu yok kan yok idrar yok ultrason yıpratmak istemıorm kuzucugu drlar gerçekten insanı huzursuz edıo valla baktım gonlume gore dr yok saglık ocagna gotururum aşılarını yaptrrm klosuna da orda bakarlar tmm işte arkdasıma saglık ocagnda hemşre gayet ii klosu demş aynı klo için dr hemen ilaç vermş gecmezse gastrentolojiye gdn demş kusuo die her bebek kusar sonçta ....

Ne guzel de dengelıo Rabbimbebş gelıo sut de gelıo başta zaten çok koyu bşey gelıomş demi moonum emdkçe süt gelmeye başlıomş ...
evet cnm rabbim herşeyi muntazam yaratmış,bal gibi görüntüsü tatlım ben ilk başta üzülüyodum sütüm gelmiyo diye ama kolostrum geliyordu dr dedi en güzeli geliyor işte en faydalı şey o bebeğin ilk aşısı,yani kimi o geliyor diye bebeğe mama veriyor çok yanlış bişey bebek ne kadar emerse o kadar süt gelir illa memelerden fışkırmasına gerek yok yani:)
Kızlar emzirirken saç boyanıyormu yoksa zararlımı benim saçlarımda birazcıkın beyazlar varda hep boyalı olduğundan farketmemiştim ama şimdi boyasız kaldı tek tük aralardan sırıtıyor

ben boyatmadım organikte olsa güvenemedim halen boyatmadım :)) bırak dağınık kalsın modundayım ek gıdalara başlayınca boyatıp memişleri sağarım öyle emziririm gene diye düşünüyorum çünkü emzirirken bile ağrım oluyor benim ra dan dolayı sadece minoset içiyorumağrı kesici krem falan yasak .

şu anda dogsalar yne kuveze o zaman demi megim
yani ya meme yetmezse mamayla falan alcaklar illa klo rahat olmamız lazm şimdiden telkinn edıorm kendme kasmamak için kastıkca herşey çıkmaz olur cunku ...

ciğer gelişimi henüz tamamlanmadığı için küvöze girerler sanırım..
2 hafta daha sık dişini gibemm

duygum ben 38 haftada doğurdum sıpam ozaman geldi.kilosu 3 kilo şişlik gitti 2900 falandı şaşırdım ben çünkü ultrasında 3400 falan dedi dr ve ben diyet yapıyordum son zamanlar ama o açığı doğdıktan 1 hafta sonra kapattı yavrum:) yani 2500 üzeri normal kilolu oluyor buğün dr kontrolümüz vardı 7 buçuk kilo boyu 66 cm normalmiş maşallah oğluma :) önemli olan sağlıklı olması

ciğer gelişimi henüz tamamlanmadığı için küvöze girerler sanırım..
2 hafta daha sık dişini gibemm

yok yukarda zaten daha
diyelm oyle bşey oldu basar gderiz drek ege üniye kuvezi muvezi herşeyi var herşeyin bi çaresi var çok şükür
ama zamannda gelcek inşş kuzucuk çok acelesi yok gibi

maşallahh klosunaa yerm ben o tombişi
moonum peki hiç klo almadıgı bi hafta falan oldu mu oyle bşeyde pank yaptrıo insanı drlar
takmıcam klosuna evt inanıorm da çok çok emcek inşş kuzucklarr

maşallah oğluşa moonum

duygum bence de dert edecek bir durum yok,herşey olması gerektiği gibi olacak inşallah..

kızlar durmak isterdm ama akşama nişana gtcz biz opyrm sizi gelrm yne gelcne muckssssssss

maşallahh klosunaa yerm ben o tombişi
moonum peki hiç klo almadıgı bi hafta falan oldu mu oyle bşeyde pank yaptrıo insanı drlar
takmıcam klosuna evt inanıorm da çok çok emcek inşş kuzucklarr

sağol cnm :) genelde 1 kilo alırdı şimdi 500 gram almaya başladı normalmiş oda yavaşlıyormuş bebeklerin kilo alımları artık ayda 500 altına düşmediği sürece problem yok sağlılkı olsun da boşver cnm

sağol megim patronum:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…