Hem beyazlar sırıtıyor hemde değişikliğe ihtiyacım var boyatalım bizde lohusaykene
Organik boya nasıl oluyor duygum onunda her rengi varmıki?
Duygum bebişler 2.5 lt lik kola kadar oldular yaklaşıkÖyle düşününce kocaman geliyor bana mutfakta bişi yaparken herşeyin ağırlığına gözüm takılıyor diyoum şimdi bebeişim bu kadarmı oldu.İlk haftalar 100 gr lardayken bakıyordum mutfakta ne var 100 gr lıkdiye Şimdi kola kadar oldular.
cnm yne kmyasal oluo içlernde ama çok daha az mktarda
sacı da fazla yıpratmıo her rengi röflesi herşeyi var
organic systems die bi marka var mesela kuaförler artık terch edıo bu markayı
dielm 30 a boyuolar ya normal kolestonla falan bunnla 50 60a boyuolar ama daha saglıklı ...
kocamanlar cnm evt artıkzaten düşün kıvrık halleri ble karnının bi ucundan dger ucuna kadar gelıo e boyları da 40 kusur artık bnmbi arkdasım var erken ble dogsa iki klo uzeri oldu mu hiç korkma demşti Allah korusun yne zamannda dogsnlar da
ya evt bazı bebşler oyle dogyo ama sonradan hızlı klo alıolarÇok şükür büyüdüler inşallah zamanında gelsinler sağlıcakla
Ben zayıf bir bebişmişim 40 haftayı doldurmuşum ama 2800 doğmuşum fotolarım var görsen ne kadarda cılızımmm
ya evt bazı bebşler oyle dogyo ama sonradan hızlı klo alıolar
ece en son 2380dibu gttgmde kaç olcak acaba bakalm
meganm bak arkdaslardan blıorm ben sana da soyleym bazen bebişler az klo alıo haftaya gore degşıo ama drlar nedense çok pimpir bu konuda klo almaynca hopp el kadar bebelere kan tahlili yok ultrason yok idrar tahlili
biraz rahat olmamız lazm klo konusunda da cunku diyelm bu hafta almadı pek klo bi dahaki ay ya da haftalar otomatkman alıo zaten çok pimpir olmayan iç rahatlatn drlar bulmak lazm ....
Kendimiz bulamazmıyız ki ben hep evde boyuyorum kendimde şimdi birde bebişler olunca gidip kuaförde sıra beklemek zor olur.Ben marketlerde bulunabilir birşeyse doğumdan sonra kendim boyarım yine
37. haftadan itibaren prematüre olmuyorlar diye biliyorum..
kilo ise hiç önemli değil.. 2 kg doğan daha hızlı kilo alır deniyor..
dayarsınız memeyi,mamayı,tamamdır..
evet cnm rabbim herşeyi muntazam yaratmış,bal gibi görüntüsü tatlım ben ilk başta üzülüyodum sütüm gelmiyo diye ama kolostrum geliyordu dr dedi en güzeli geliyor işte en faydalı şey o bebeğin ilk aşısı,yani kimi o geliyor diye bebeğe mama veriyor çok yanlış bişey bebek ne kadar emerse o kadar süt gelir illa memelerden fışkırmasına gerek yok yani:)Ne guzel de dengelıo Rabbimbebş gelıo sut de gelıo başta zaten çok koyu bşey gelıomş demi moonum emdkçe süt gelmeye başlıomş ...
Kızlar emzirirken saç boyanıyormu yoksa zararlımı benim saçlarımda birazcıkın beyazlar varda hep boyalı olduğundan farketmemiştim ama şimdi boyasız kaldı tek tük aralardan sırıtıyor
şu anda dogsalar yne kuveze o zaman demi megim
yani ya meme yetmezse mamayla falan alcaklar illa klo rahat olmamız lazm şimdiden telkinn edıorm kendme kasmamak için kastıkca herşey çıkmaz olur cunku ...
ciğer gelişimi henüz tamamlanmadığı için küvöze girerler sanırım..
2 hafta daha sık dişini gibemm
duygum ben 38 haftada doğurdum sıpam ozaman geldi.kilosu 3 kilo şişlik gitti 2900 falandı şaşırdım ben çünkü ultrasında 3400 falan dedi dr ve ben diyet yapıyordum son zamanlar ama o açığı doğdıktan 1 hafta sonra kapattı yavrum:) yani 2500 üzeri normal kilolu oluyor buğün dr kontrolümüz vardı 7 buçuk kilo boyu 66 cm normalmiş maşallah oğluma :) önemli olan sağlıklı olması
maşallahh klosunaa yerm ben o tombişi
moonum peki hiç klo almadıgı bi hafta falan oldu mu oyle bşeyde pank yaptrıo insanı drlar
takmıcam klosuna evt inanıorm da çok çok emcek inşş kuzucklarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?