Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

heh bak gönüllü olarak vücudumuzun bozulmasına ses çıkarmıyoruz, aldırış bile etmiyoruz..Bundan büyük fedakarlık mı var..Onları baba yapan biz değil miyiz..
ama sonra daha diri vücutlu kadın arayışına girebiliyorlar bir de utanmadan..yani bazıları..
Ketoşun konusuna bakıp duruyorum,canım çok sıkılıyor.. üzülüyorum çok

aynen öyle megim ketenhelvamda hiç hak etmediği bir şey yaşamakta yazık o bebelere yazık keten helvaya bende çok üzülüyorum durumuna inşallah biran evvel herşey yoluna girer

Kızlaaarrrr Şifa'mız doğum yapmış
3 kg ağırlığında nurtopu gibi bir kızımız daha olduuuuuu
Allah ömürlü etsin inşallahhh...

Son düzenleme:
Şifacım gözünaydın kuzummmGünün şarkısı:Hoşgeldiiiiin bebekkk sefalar getirdin ya gelmeseydin yetişemeseydin şifayı bulamasaydın ne yapardın yarım kalırdın melekkkkk

Megim Emoşum ketenhelvanın konusunu aradım ama bulamadım neyi kaçırdım ben yaa

Gördüm şimdi gördümmmm kuzum benim yaaaa inan çok üzüldüm içim yandı kimbilir senin için nasıl yanmış nasıl parçalanmıştırrrrKetenhelvamm herşeye rağmen dimdik olmalısınnn inadınaaa çocukların içinnn

ztarm ben once idrar yolları sandm dra da oyle soyledm ama temz çıktı
senn de oluo demek ki meganm o zaman normal içim rahat etti bak şimdi aynı oyle kesıolarmş gibi boyle :26:
Evet duygum bendede oluyor hatta değişik arada iğne batması arada kasılamlar oluyor ama sık değil arada birden gelip gidiyor.O kesiyolarmış gibide yeni bir haftadaır falan arada olmaya başladı.Normaldir bence korkma
Ben kullandım megimKimseyi tanımıyorum o yüzden seninle aynı kişiye verdim oyumu
Çok güzel emoşum aslında senin kilon göze batar şekilde değil ama tabi sen nasıl mutlu olacaksan önemli olan o
Suyu 3 lt ye çıkarsan senin için çok iyi olur birde ekmeği tamamen kesme sakın onada ihtiyacı var vücudun.
Canım rahim filmini çektirmende yarar var sonuçta bir zararı yok inşlalah tüplerin açık çıkacak ama hem kafan rahat etmiş olur hemde basınçla tüplerde hafif yapışıklık varsa o açılıyor o ilaç enfeksiyon falan varsa temizliyor orayı inşalah rahim filmi sonrası kendiliğinden gelir kuzun.Ağrı çok azıcık oluyor korkutma gözünü
günaydın kızlar sabah sabah kalktım saat sitelerine daldımm:) Yeni saatimEki Görüntüle 640196 Çook uygundu daniel klein kargoda bedava 15 tl
Ayyy süper sattmiş güle güle kullan ben çok beğendim.

Ayy bende kesin böle olucamAmann olsun mekikle sporla hallediriz inşallah.

cnm bende hiç gelmedi normalide bu zaten doğumdan birkaç saat sonra gelir oda süt gibi değil ağız payı sarımtırak.birkaç gün gelmişti benden ağız payı sonra süt gelmeye başladı merak etme sen herşey normal

Ne guzel de dengelıo Rabbimbebş gelıo sut de gelıo başta zaten çok koyu bşey gelıomş demi moonum emdkçe süt gelmeye başlıomş ...

Merak ediyorum nasıl olacak diye o yüzden sabırsızlanıyorum sanırım erken gelsin diye
saatin senn gibi şeker gülümm bebegm
kızlar hadi ama son 7 sayfa kmseler yok yne
Ben geldim duygummmÖğle yemeği yedim bir iki saat mide bulantısı çektim şuan iyiyim.
Ne guzel de dengelıo Rabbimbebş gelıo sut de gelıo başta zaten çok koyu bşey gelıomş demi moonum emdkçe süt gelmeye başlıomş ...

Duygum o süt çok faydalıymış bebişlere mutlaka o sarı sütü emmeleri gerekiyormuş kolostrum deniyor diye biliyorum.

Kızlar emzirirken saç boyanıyormu yoksa zararlımı benim saçlarımda birazcıkın beyazlar varda hep boyalı olduğundan farketmemiştim ama şimdi boyasız kaldı tek tük aralardan sırıtıyor

Kızlar emzirirken saç boyanıyormu yoksa zararlımı benim saçlarımda birazcıkın beyazlar varda hep boyalı olduğundan farketmemiştim ama şimdi boyasız kaldı tek tük aralardan sırıtıyor

bnm arkdasım boyattı cnm organk boyalrla boyatırız bşeck olmaz hamileyken zararlı ama emzrrken herkes boyatıo tatlım
ben de boyatıcam bnm de var tek tük beyazlar ...

bnm arkdasım boyattı cnm organk boyalrla boyatırız bşeck olmaz hamileyken zararlı ama emzrrken herkes boyatıo tatlım
ben de boyatıcam bnm de var tek tük beyazlar ...

Hem beyazlar sırıtıyor hemde değişikliğe ihtiyacım var boyatalım bizde lohusaykene
Organik boya nasıl oluyor duygum onunda her rengi varmıki?

Duygum bebişler 2.5 lt lik kola kadar oldular yaklaşıkÖyle düşününce kocaman geliyor bana mutfakta bişi yaparken herşeyin ağırlığına gözüm takılıyor diyoum şimdi bebeişim bu kadarmı oldu.İlk haftalar 100 gr lardayken bakıyordum mutfakta ne var 100 gr lıkdiyeŞimdi kola kadar oldular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…