heh bak gönüllü olarak vücudumuzun bozulmasına ses çıkarmıyoruz, aldırış bile etmiyoruz..Bundan büyük fedakarlık mı var..Onları baba yapan biz değil miyiz..
ama sonra daha diri vücutlu kadın arayışına girebiliyorlar bir de utanmadan..yani bazıları..
Ketoşun konusuna bakıp duruyorum,canım çok sıkılıyor.. üzülüyorum çok
Evet duygum bendede oluyor hatta değişik arada iğne batması arada kasılamlar oluyor ama sık değil arada birden gelip gidiyor.O kesiyolarmış gibide yeni bir haftadaır falan arada olmaya başladı.Normaldir bence korkmaztarm ben once idrar yolları sandm dra da oyle soyledm ama temz çıktı
senn de oluo demek ki meganm o zaman normal içim rahat etti bak şimdi aynı oyle kesıolarmş gibi boyle :26:
Ben kullandım megimhttp://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/596822-deniz-urunleri.html
Oy kullanmaz mısınız
Kullanınn çabıkkkh
inanılır gibi değil ama ben rejime girdimm
uzun zamandır yürümeyi bırakmıştım 2 gündür işten eve yürüyorum 3.5 km
sabah hariç ekmek yemiyorum öğünlerimi azlttım birde yapabildiğimce mekik çekmeye çalışıyorumYEŞİL ÇAY İÇİYORUM GÜNDE 2 FİNCAN ARTI SUYUDA ELİMDEN GELDİĞİNCE ARTTIRMAYA ÇAILIŞIYORUM HENÜZ 1.5 LİTREYİ GEÇMEDİM
nisan ayına kadar bu kilolar Gİ-DE-CEK
Canım rahim filmini çektirmende yarar var sonuçta bir zararı yok inşlalah tüplerin açık çıkacak ama hem kafan rahat etmiş olur hemde basınçla tüplerde hafif yapışıklık varsa o açılıyor o ilaç enfeksiyon falan varsa temizliyor orayı inşalah rahim filmi sonrası kendiliğinden gelir kuzun.Ağrı çok azıcık oluyor korkutma gözünübende bir anda karar verdim aslında bektım göbek yayıldıkça yayılacak ee yazda heliyo incecik bir belle badi giymek istiyorumgiydiğim elibisenin içinde kalça üstlerimden rahatsız olmadan giymek istiyorum
denize gitiiğimde göbeğimi içine çekmemek istiyorum istiyorumda istiyorum içte
ben gebe felan değilim megim pazartesi rahim filmi çektiricem inşallah
ama inşallah sen gebesindir
Ayyy süper sattmiş güle güle kullan ben çok beğendim.günaydın kızlar sabah sabah kalktım saat sitelerine daldımm:) Yeni saatimEki Görüntüle 640196 Çook uygundu daniel klein kargoda bedava 15 tl
Olmasın daha iyi çok şükür annenleri bekliyor prensesin gelmek için.
Kızlar sizlerde göğüslerden süt gelme varmı.Bazen gebelikte son haftalarda göğüslerden süt geliyormuş bende hiç öyle birşey olmadı:44:
cnm bende hiç gelmedi normalide bu zaten doğumdan birkaç saat sonra gelir oda süt gibi değil ağız payı sarımtırak.birkaç gün gelmişti benden ağız payı sonra süt gelmeye başladı merak etme sen herşey normal
Merak ediyorum nasıl olacak diye o yüzden sabırsızlanıyorum sanırım erken gelsin diyecnm bende hiç gelmedi normalide bu zaten doğumdan birkaç saat sonra gelir oda süt gibi değil ağız payı sarımtırak.birkaç gün gelmişti benden ağız payı sonra süt gelmeye başladı merak etme sen herşey normal
Ben geldim duygummmsaatin senn gibi şeker gülümm bebegm
kızlar hadi ama son 7 sayfa kmseler yok yne
Ne guzel de dengelıo Rabbimbebş gelıo sut de gelıo başta zaten çok koyu bşey gelıomş demi moonum emdkçe süt gelmeye başlıomş ...
Kızlar emzirirken saç boyanıyormu yoksa zararlımı benim saçlarımda birazcıkın beyazlar varda hep boyalı olduğundan farketmemiştim ama şimdi boyasız kaldı tek tük aralardan sırıtıyor
hoşgeldn meganmm
evt cnm çok faydalı bi süt kolostrum evt adı ....
bnm arkdasım boyattı cnm organk boyalrla boyatırız bşeck olmaz hamileyken zararlı ama emzrrken herkes boyatıo tatlım
ben de boyatıcam bnm de var tek tük beyazlar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?