Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ya ne kadar güzel bir karar vermişsin kendin için.. bu kendine yatırım işte.. aferim sana
ve darısı da başıma..
benim tükanda sigaradan ağzımın tadı kaçınca lokum,çikolata,cips falan atıştırmalık zulam bile var.. ben adam olmammm

megim sen ne yapıyosun dedğini görmüş gibi yazmışım

bir fincanda bana yap karşılklı içeriz ama lütfen şekersiz olsun

bende kahveyi şekersiz içiyorum,yanında çikolatayla :2:
gel beraber içelim

Son düzenleme:
bugünlerde bir acayiplik var bende farklı bir enerji:26:
sanki hamileyim ve doğuma birkaçgün kalmış gibi farklı bir heyecan

biz de sözüm ona korunuyoruz..
yumurtlama günümde kazaya kurban gittimm
bi cacık olmayacak ama ondan eminim..

inşallah sen gebesindir emoşum

bende bir anda karar verdim aslında bektım göbek yayıldıkça yayılacak ee yazda heliyo incecik bir belle badi giymek istiyorum giydiğim elibisenin içinde kalça üstlerimden rahatsız olmadan giymek istiyorum
denize gitiiğimde göbeğimi içine çekmemek istiyorum istiyorumda istiyorum içte
biz de sözüm ona korunuyoruz..
yumurtlama günümde kazaya kurban gittimm
bi cacık olmayacak ama ondan eminim..

inşallah sen gebesindir emoşum

ben gebe felan değilim megim pazartesi rahim filmi çektiricem inşallah
ama inşallah sen gebesindir

ben gerek yok diyorum rahim filmine ama sen bilirsin emoşum..
şu rakı buğusunu,maydanozlu süt buğusunu yapsana öncelikle..

ben gerek yok diyorum rahim filmine ama sen bilirsin emoşum..
şu rakı buğusunu,maydanozlu süt buğusunu yapsana öncelikle..

bilmiyorum begim varmı yokmu bişey ama kafam rahat edecek okadar uğraşıyorum ama boşa kürek çekmek gibi bişey oluyo en azından bu rahim filmi bana bir rota çizecek ne yönde gideceğimi belirleyecek herşeyin hayırlısı
rakı buğusumu:26: ilk defa duydum bunu yani rakıyı kaynatıp üstünemi oturucaz:26:

günaydın kızlar sabah sabah kalktım saat sitelerine daldımm:) Yeni saatim Çook uygundu daniel klein kargoda bedava 15 tl

Son düzenleme:

yahu senin tüplerinde bişey yok..
yumurtlama konusu üzerinde durmalısın..

rakı buğusunu anama sorayım da sana yazarım detayını.. kadın kaç defa anlattı ama kafa meşgul ya tutamıyorum kafada

Son düzenleme:
teşekkür ederimmm canım kadınlar kulübündede reklamı çıktı karşıma şimdi lidyana

yahu senin tüplerinde bişey yok..
yumurtlama konusu üzerinde durmalısın..

rakı buğusunu anama sorayım da sana yazarım detayını.. kadın kaç defa anlattı ama kafa meşgul ya tutamıyorum kafada

yok diyosun yani:26: inşallah öyledirr:44:ama banane ben yinede çektiricemilllaa kaşınıyorum ben yacanım yanacak üstünede para ödücem:2:
tamma sen ögren yaz bana megim

ay çok şekermiş bebekim saatin,güle güle kullan kuzumm

Teşekkür ederimmm megimmm sapıttım birden attımda attım sepete ama sonra kendine gel gülbebek dedimm hepsini eledimmmO kadar çok özledim ki alışveriş yapmayıı İstanbula giittiğimde ilk işim deli gibi alışveriş yapmak olucak

yok diyosun yani:26: inşallah öyledirr:44:ama banane ben yinede çektiricemilllaa kaşınıyorum ben yacanım yanacak üstünede para ödücem:2:

için rahat etsin o zaman emoşum,yaptır bakalım..
ben öğrenip yazıcam rakı buğusunu da..

emoşummm rahim filminde bişeycik yok canın falan yanmıyor yaniiii ben çektirdim ama keşke ilk o ayrıntılı dedikleri laporoskopimi histereskopimi işte onu çektirseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…