inanılır gibi değil ama ben rejime girdimm
uzun zamandır yürümeyi bırakmıştım 2 gündür işten eve yürüyorum 3.5 km
sabah hariç ekmek yemiyorum öğünlerimi azlttım birde yapabildiğimce mekik çekmeye çalışıyorumYEŞİL ÇAY İÇİYORUM GÜNDE 2 FİNCAN ARTI SUYUDA ELİMDEN GELDİĞİNCE ARTTIRMAYA ÇAILIŞIYORUM HENÜZ 1.5 LİTREYİ GEÇMEDİM
nisan ayına kadar bu kilolar Gİ-DE-CEK
megim sen ne yapıyosun dedğini görmüş gibi yazmışım
bir fincanda bana yap karşılklı içerizama lütfen şekersiz olsun
bugünlerde bir acayiplik var bende farklı bir enerji:26:
sanki hamileyim ve doğuma birkaçgün kalmış gibi farklı bir heyecan
bende bir anda karar verdim aslında bektım göbek yayıldıkça yayılacak ee yazda heliyo incecik bir belle badi giymek istiyorumya ne kadar güzel bir karar vermişsin kendin için.. bu kendine yatırım işte.. aferim sana
ve darısı da başıma..
benim tükanda sigaradan ağzımın tadı kaçınca lokum,çikolata,cips falan atıştırmalık zulam bile var.. ben adam olmammm
bende kahveyi şekersiz içiyorum,yanında çikolatayla :2:
gel beraber içelim
biz de sözüm ona korunuyoruz..
yumurtlama günümde kazaya kurban gittimm
bi cacık olmayacak ama ondan eminim..
inşallah sen gebesindir emoşum
ben gerek yok diyorum rahim filmine ama sen bilirsin emoşum..
şu rakı buğusunu,maydanozlu süt buğusunu yapsana öncelikle..
bilmiyorum begim varmı yokmu bişey ama kafam rahat edecek okadar uğraşıyorum ama boşa kürek çekmek gibi bişey oluyo en azından bu rahim filmi bana bir rota çizecek ne yönde gideceğimi belirleyecek herşeyin hayırlısı
rakı buğusumu:26: ilk defa duydum bunu yani rakıyı kaynatıp üstünemi oturucaz:26:
günaydın kızlar sabah sabah kalktım saat sitelerine daldımm:) Yeni saatimEki Görüntüle 640196 Çook uygundu daniel klein kargoda bedava 15 tl
günaydın kızlar sabah sabah kalktım saat sitelerine daldımm:) Yeni saatimEki Görüntüle 640196 Çook uygundu daniel klein kargoda bedava 15 tl
yahu senin tüplerinde bişey yok..
yumurtlama konusu üzerinde durmalısın..
rakı buğusunu anama sorayım da sana yazarım detayını.. kadın kaç defa anlattı ama kafa meşgul ya tutamıyorum kafada
ay çok şekermiş bebekim saatin,güle güle kullan kuzumm
yok diyosun yani:26: inşallah öyledirr:44:ama banane ben yinede çektiricemilllaa kaşınıyorum ben ya canım yanacak üstünede para ödücem:2:
tamma sen ögren yaz bana megim
yok diyosun yani:26: inşallah öyledirr:44:ama banane ben yinede çektiricemilllaa kaşınıyorum ben ya canım yanacak üstünede para ödücem:2:
tamma sen ögren yaz bana megim
Rakı buğusu ne kuzummmmm bildiğimiz rakımııııiçin rahat etsin o zaman emoşum,yaptır bakalım..
ben öğrenip yazıcam rakı buğusunu da..
Rakı buğusu ne kuzummmmm bildiğimiz rakımıııı
bildiğimiz rakı evet..
anam bana o şekilde gebe kaldığını iddia eder durur
tamm megimmm şimdi bu rakı buğusundan sonra gebe kalırsam benim bebe içeden elinde şişeyle sarhoş çıkmasıniçin rahat etsin o zaman emoşum,yaptır bakalım..
ben öğrenip yazıcam rakı buğusunu da..
Hadi yaa bir öğrende bizede deyiver megimmmmm
tamm megimmm şimdi bu rakı buğusundan sonra gebe kalırsam benim bebe içeden elinde şişeyle sarhoş çıkmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?