- Konu Sahibi jarnana_21
-
teşekkür ederim jarnana çok güsel ben denicem inş.
canım bu duaları deneyeceğim bende çok bebişim olsun istiyorum allah dualarımızı kabul etsin...uygulanmış bu şekilde evlat sahibi olanlardan alınmıştır arkadaşlar umarım faydalanırsınız....
sizin ne sorununuz var?bende denicem tşkr. boshayallersmile
sizin ne sorununuz var?
hmm geçmiş olsun canım benim...neden kaynaklanmış pekidüşük yaptım 8 ocakta mafoldumben
hmm geçmiş olsun canım benim...neden kaynaklanmış peki
bende 6 aydır korunmuyorum 14 aylık evliyim 26 yaşındayım çok istiyorduk hamile kalamadım adet gecikmem oldu heyecanlandım dr bhcg ve diğer hormonlarıma baktırdı bhch 0.9 çıktı çok üzüldüm ama bu arada diğer sorunumuda öğrendim prolaktin seviyem 49 daymış şimdi dostinex kullanıyorum daha sonra çatlatma tedavisine başlayacağız30 yaşındayım 9 yaşında bir oğlum var 1 yıldır korunmuyoruz doktorun söyledigi olmaması için hiç bi sebep yok tutunamamış saglıksız bi gebelikmiş düşük olmuş seninle alaka degil diyor 1 aylıktı düştü psikolojik çok etkiledi beni bu olay yaşama sevincim gitti sanki
uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum eşime yaklaşamıyorum mafoldumben böle işte
senin sorunun ne ??
canım üzülme herşeyde vardır bi hayır bebekte problem olunca %90 düşükle sonuçlanıyo üzülme ben sağlık çalışanıyım böyle durumla çok karşılaştım hayırlısı olur elbet üzülme sen30 yaşındayım 9 yaşında bir oğlum var 1 yıldır korunmuyoruz doktorun söyledigi olmaması için hiç bi sebep yok tutunamamış saglıksız bi gebelikmiş düşük olmuş seninle alaka degil diyor 1 aylıktı düştü psikolojik çok etkiledi beni bu olay yaşama sevincim gitti sanki
uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum eşime yaklaşamıyorum mafoldumben böle işte
senin sorunun ne ??
bende 6 aydır korunmuyorum 14 aylık evliyim 26 yaşındayım çok istiyorduk hamile kalamadım adet gecikmem oldu heyecanlandım dr bhcg ve diğer hormonlarıma baktırdı bhch 0.9 çıktı çok üzüldüm ama bu arada diğer sorunumuda öğrendim prolaktin seviyem 49 daymış şimdi dostinex kullanıyorum daha sonra çatlatma tedavisine başlayacağız
canım üzülme herşeyde vardır bi hayır bebekte problem olunca %90 düşükle sonuçlanıyo üzülme ben sağlık çalışanıyım böyle durumla çok karşılaştım hayırlısı olur elbet üzülme sen
inşallah allah dualarımızı kabul edecek ama bugün ama yarın sende umudunu kaybetme olurmu üzülme kendini strese sokma sterste sana dez avantaj kafanı rahat tut inşallah allah hayırlısını verecek senin adına...allah isteyen herkese versin bebiş...:Saruboceq:İşallah olumlu sonuçlanır tedavini ol duanı et rabbim yuvanızı şenlendirecek bi nurtopu versin size anne olmak bambaşka en kıza zamanda olursun işallah cnm :Saruboceq:
inşallah canım allah dualarını kabul etsin..müjdeli haberini bekleyeceğim inşallah olumlu sonuçlar alırsın....:Saruboceq:güçlü ol atlatacaksın emin ol ama biraz sabır ve stres yapma anlaştıkmıvereliniortakilgin için tşkr. olucak işallah yine bebegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?