bebek isteyenler,düşük yapanlar,ikiz isteyenler içeri!!!

öncelikle cok tesekkür ederim bu dualar icin cok iyi oldu bende iki düsük yaptim birinide daha 1 hafta önce düsürdüm ben kagida 110 besmele yazmayi istiyorum ama nüsha halinde ne demek onu anlayamadim en kisa zamanda cvplarsaniz sevinirim cünkü uygulucam :Saruboceq:

nüsha yani muska demek canım 7kat naylona sarıp sonrada beyaz yada yeşil bir beze dikip takarsın ama çocuk doğana kadar çkıratılmıyor haberin olsun.çok üzüldüm umarım yaşamazsınız bir daha Ya Mübdiü yü de eşiniz okur hamile kalınca sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

tmm tsk ederim tekrar peki banyo falan yaptigimizdadami cikarmiyacagiz yani hic bir sekildemi cikmicak CADIARZU

banyo yaparken çıkartırsın sadece canım banyoya o şekilde girilmez ıslanır ıslanması iyi değil birşey değil canım ne demek ben 2010 ocak ve şubat ayına çift çizgiyi görmek isteyenler topiğindeyim hep bir sorun olursa gelirsin yazarsın

günde 707 kez ya varis , 100 ya evvelü diyorum...
yalnız bşy sorcam başına allahümme ya varis,allahümme ya evvelümü desem .yoksa sadece ya varis dersem olurmu..

Çok güzel paylaşım olmuş . Emeğine sağlık.

Benim kayınvalidem ömre ziyaretinden geldi birkaç gün evvel. Bana oradan birşeyler getirmiş bebek olmasına yardımcı olduğunu söylüyorlar eşimle birlikte bala karıştırıp yiycekmişiz. Bende hem bu duaları hemde bu tarz şeyleri deneyeceğim eşime kavuşayım önce allahın izni ile..

1. maddede belirttiğiniz ikiz olması için okunacak ayetin kaç gün ne kadar okunacak ?
ya evvel ismini 4 cuma kaç defa okuyacağız. Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…