bebek isteyenler,düşük yapanlar,ikiz isteyenler içeri!!!

ilgin için tşkr. olucak işallah yine bebegim

leloscum çok üzüldüm atlatamamış olmana topiğe gelmeyince anlamıştım zaten dualarım seninle gelicek bebeğin yasama sevincini kaybetme oğlun için çünkü eşinde oğlunda senin durumundan çok etkilenir opuyorumnanaktan

Jarnana paylasım ıcın sagol
ALLAHÜMME YA EVVELÜ 100 kere soylenıp tesbıh mı cekılecek? hergn mu okunacak adetten sonra ?
bılgın varmı canım?

Jarnana paylasım ıcın sagol
ALLAHÜMME YA EVVELÜ 100 kere soylenıp tesbıh mı cekılecek? hergn mu okunacak adetten sonra ?
bılgın varmı canım?

YA EVVELÜ 3 cuma okunacakmış 100kez teshible...böylede yapılabilir adetten sonra hergünde okunabilir bir zararı olmaz bence!

Son düzenleme:
bunları yapıpta hamile kalan varmı acaba allah isteyen herkese nasip etsin inşalllah tez zamanda

çok güzel bilgiler bende ikizim olmasınık çok istiyorum okuyacağım inşallah sonucu yazarım sağlıklı sıhatli hayırlı olsunlar inşallah

jarnana paylaştığın dualar için çok teşekkürler.benimde bir katkım olsun salat_ı tefriciyye duasını biliyosunuzdur ya da duymuşsunuzdur.4444 kere okunuyor.bu sayı gözünüzü korkutmasın isteyince okunuyor.1 günde değilde bir ayda bitirilir yine bitirilir.ama sayı çooook önemli eksik ya da bir fazla olmayacak.ne istiyosanız ona niyet edip başlayın mesela bana sağlıklı bir çocuk nasip et Allahım gibi sonra okumaya başlayın yorulunca bırakın tekrar devam edin.Allah istediğinizi mutlaka veriyor.ben başka bir dileğim için okumuştum ve Allahıma şükür oldu.deneyin derim.öptüm hepinizi

birşey değil ne demek canım biliyorum tabiki tefriciye çok kıymetli dualardan biri ben 500 yasin i şerifi bitireyim onu okumayı düşünüyorum opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…